Şükür doğru karar. Ömer Onan'a teknik faul itirazlardan dolayı. Spahija konuşmaya devam ederse o da yiyecek. Bu faulle ilk yarı bitmeden 4 faule ulaştı Ömer Onan. Bizim için iyi haber Ömer'in faul probleminde olması.
Şükür doğru karar. Ömer Onan'a teknik faul itirazlardan dolayı. Spahija konuşmaya devam ederse o da yiyecek. Bu faulle ilk yarı bitmeden 4 faule ulaştı Ömer Onan. Bizim için iyi haber Ömer'in faul probleminde olması.
O kadar ribaund veriyoruz ki sanki 5 kısayla sahadayız.
ikinci periyot sonucu güzel bi geri dönüş yaptık ve öne geçtik
derbiye yakışır bi maç oluyor bakalım :)
Galatasaray düştü oyundan.
emir gerçekten güzel oynuyo bu dakikalarda fark 12 sayı
64-49 önde kapattık.Buradan vermemiz zor görünüyor.
Fark 8e indi. Rüzgar arkamızda tekrardan, bunu iyi değerlendirmek lazım.
JJ'den br üçlük daha fark 5e indi.
Tutku'dan bir 3lük bu sefer, yağmur gibi. Fark 4 oldu.
Ömer'den bir 3lük bu sefer.Fark 8 oldu.
maç bizim gibi artık burdan dönmez herhalde
Emir'in şansı, baselinedan bir şut ve şans eseri elinde kalan topu Ömer'e asist ile tamamladı, maçı kopardı. Tamamen şans.
Ukiç bitirdi maçı...
oğuzun smacı yakışmadı yapmasa iyi olurdu
Galatasaraylı taraftarlar yabancı madde atıyor.
Oğuz Savaş, helal olsun. Yakışır... :)
Bu takıma da helal olsun. 4 kat bütçe farkıyla anca bu kadar 3-1 oldu seri. Sadece: "BU TARAFTAR SİZİNLE GURUR DUYUYOR!"
7 sayı farktan maçı vermemiz garip :/
27 olsa garip olurdu da 7 pek garip değil malesef.
Oğuz Savaş'ın tamamen çirkeflik amacı ile yaptığı hareket sonucu ortam gerildi, sahaya yabancı maddeler atıldı. Tam ona yakışır hareket gerçekten.
Ortadaki güç farkına rağmen, dar rotasyona rağmen, sakatlıklara rağmen, hakemlere rağmen, bu adamlar başa baş, dişe diş mücadele ettiler. Her türlü desteği sonuna kadar hakediyor bu adamlar. Hepsine tek tek helal olsun helal.
Bende bunu anlamıyorum. Şimdi yani bütçe farkı olsun olmasın. Ezeli rakibin ile oynuyosun. Ne bileyim adamlar yendi işte. Yani daha pek laf yapmanın anlamı kalmıyo bana göre.
Bizede tebrik etmek düşer. Tebrikler Fenerbahçe. Yani demek istediğim bütçe farkı olsun olmasın bahaneden başka bişi olmaz gibi bu saatten sonra.
Tolgacım eğer normal sezon başlığına bakarsak, "Maç çok güzeldi. Üçüncü çeyreğin sonunda karar vermiştim, skor ne olursa olsun bunu yazacaktım: zevkli oyun için Fenerbahçe'ye teşekkürler. Muhteşem bir maç oldu.
Maçtan sonra yazmadım buraya çünkü, çok üzüntülü ve hafif de olsa Jerry'e sinirliydim. Şimdi duygusallığım geçti ve yazıyorum.
Her iki takıma da tebrikler."
İkinci Fenerbahçe maçından sonra bunu yazdığımı görürürüz. Gerektiği yerde tebrik etmeyi biliyorum yani. Fakat öncelikle kendi takımımı tebrik etmem lazım. Aradaki farklılıklar da takımı tebrik etmemin sebebidir. Mazeret filan uydurmuyorum.
Son maçta büyük ihtimalle formalite olacak. G.Saray'ıda tebrik etmek gerekiyor. Güzel mücadele ettiler. Takımımızı kutlarım...
Yok ben senin için demedim. Yani adamlar işte yenmiş yani bunu diyorum. Bahane aramaya gerek yok. Senin için demiyorum bahane kelimesini. Başka taraftarlarda yapıyor ondan dedim. Yani sahada aslan gibi mücadelenide vermişsin. Olmadı demekki bilemiyorum tabi maçı izlemedim ama.
oğuzun kaç maçını izlediniz de tam da ona yakışır bi hareket diyorsunuz gerçekten merak ettim. sımaç gerçekten yakışıksız bi hareketti ama bu kelimeler mağlubiyetin kaldırılamaması gibi geldi bana. ben de belirttiğim gibi yapmasaydı iyi olurdu. centilmenliğe yakışan fenerbahçeyi tebrik etmektir aksi halde bu yere kadar gelmişse takım bütçe farkı falan hikayedir.
Galatasaray'a niye yenilmez armada diyorlar ? İlk maçtan beri dikkatimi çekti.
Daha 1 dk vardı en az. Pota altına asist gelince smaçla tamamladı.
Smaç yapmak hiçbir şekilde çirkeflik değildir. Süre bitiminde Ukic topu kullanmadı, yere bıraktı.
Taş atmak, birşeyler fırlatmak için bahane oldu bu. Kazanmak ya da kaybetmek gibi iki sonucun olduğunu kabul etmek zorunda seyirciler. Sportmenlik dışı harekerlerin hiçbirisi legalleştirilemez, bahanesi olamaz. Söylediğiniz şey kabul edilemez, o yabancı maddeleri atmanın sebebi olamaz. Seyirciler sadece destek vermelidir, bu şekilde tepki göstermek baştan yanlış.
1940-1954 boyunca 14 yıl üst üste şampiyon olan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın ünvanıdır. Bu serilik değil yani.
@ABOOO : Evet sportmenlik dışı hareketler kabul edilemez siz her ne kadar basite indirgeseniz de, Oğuz Savaş'ın hareketi gibi.
eğer hücuma başlarkenki kalan süre 24 saniyenin üstündeyse yapılan her şey normal. son topsa gereksiz.
Oguz'un yaptigi ayipti. Mactan 1 saat once davetiye var diye haber geldi tek basima maca gittim. Herkes maci birakmisken kalkti smac basti benim izledigim yerin karsisindan. Hatta Tutku napiyorsun sen tarzi bir hareket yapti. Taraftarlarin zaten sinirleri gergindi.
Her neyse Fenerbahce uzun olarak bizden inanilmaz ustun. Andric beni cileden cikartti. Fenerbahce'nin eline yuregine saglik, hakettiler.
Son 24 sn içinde FB topu kullanmadı. Eğer etik konusu varsa etik olan yapıldı.
1 dk kala pota altında smaçla bitirmenin çirkef olan hiçbir yanı yoktur. O topu potaya kullanmak zorundasın 24 sn içinde.
Ben hala basketbol oynuyorum bir organizasyonda ama özel bir anlamı olduğunu bilmiyorum yalnız.
Etik kurallar diye bir şey duymadınız sanırım. Diyoruz ki: "Herkes maçı bırakmış. Artık tebrikler başlamış." Oğuz önce pota altına sızıyor sonra eliyle alley oop hareketi yapıyor, sonra Fenerbahçeli oyuncu (kimdi bilemiyorum Emir olabilir.) pası Oğuz'a atıyor(alley oop değil) isteyerek ya da istemeyerek. Oğuz da umarsızca vuruyor smacı. Galatasaraylı oyuncular şaşkınca bunu izliyorlar. Diğer Fenerbahçeli oyuncular bile artık Galatasaraylılar ile tebrikleşme halindeydi. Eğer bunlar sizin için sadece smaçsa, tam da sizlik olmuş.
Hakettikleri konusunda ben de katılıyorum. Güç farkı kritik anlarda fazlasıyla ortaya çıkıyor. Kritik şutları sokabilmek için kaliteli oyuncu olması lazım ki onlar da Fenerbahçe Ülker'de var fazlasıyla. Haketmediler gibi konuşmuş olarak gösteriliyorum ağzımdan öyle laflar çıkmamasına rağmen.
Taraftarın gergin olduğu görüşüne katılmıyorum. Öndeyken de gerideyken de muazzam destek verdiler, en sonda da takımı alkışladılar. Tekrar söylüyorum, her ne kadar kurallar dahilinde olsa bile rakibe saygı göstermek açısından bitmiş bir maçta sonlarda smaç basmak rakibe saygısızlık demektir siz kabul etmeseniz de.
Ama tebrikler Fenerbahçe Ülker'e.