daha 2-3 hafta önce kendisi kadro yeterli transfere gerek yok dedi simdide transfer istedim olmadi diyor ozaman kadrom yeterli transfere gerek yokta demiyeceksin transfer calismalarimiz devam ediyor diyeceksin milleti kanser yapmayacaksin
Printable View
daha 2-3 hafta önce kendisi kadro yeterli transfere gerek yok dedi simdide transfer istedim olmadi diyor ozaman kadrom yeterli transfere gerek yokta demiyeceksin transfer calismalarimiz devam ediyor diyeceksin milleti kanser yapmayacaksin
insanlar nasıl da kör olabiliyor...Aykut Kocaman'ın orta saha istediği belli yönetimin almadığı orta saha transferini beklettiği belli ama maksat saldırmak olsun. O zaman şöyle demiyceksinmiş. Keşke alex gibi twitter'dan Aykut Hoca'da kendi üstü olan yönetime sallasaydı da millet mutlu olsaydı.
Demiş ntvspor.Quote:
Fenerbahçe transferde hareketlendi. Sarı - lacivertliler'in gündeminde Portekizli yıldız Raul Meireles var.
Fenerbahçe, kadrosuna son şeklini vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı - lacivertliler'e son olarak Chelsea forması giyen Raul Meireles menajerler aracılığıyla teklif edildi.
Portekizli oyuncuyla ilgili son kararı Aykut Kocaman, Spartak Moskova maçının ardından verecek.
Meireles, 2004 - 2010 yılları arasında Porto formasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. 2010 yılında Ada kariyerine Liverpool'la başlayan Portekizli oyuncu, 2011'de Chelsea'ye transfer olmuştu. Meireles, 61 kez portekiz milli takımının formasını giydi.
Bu transfer gerçekleşmezse insanlar haberde yazana bakıp Aykut Kocaman istemedi ama orta saha lazımdı diyerek yüklenecek belki de, çok kritik bir maç öncesi bu şekilde haber yapmak çok yanlış. Basın hakikaten tehlikeli.
Turu geçersek eğer çok iyi bi oyuncu alıcaz ama bakalım yarın ne olucak
Turu geçince oyuncu alma mantığı Fenerbahçe gibi bir takıma yakışmıyor.
Al sezon başında kur kadronu geç turu
Madem o getireceğin oyuncu şampiyonlar ligindeki takımlarla mücadele de sana güç katacak elbet turunda geçilmesinde etkisi olur.Üstelik kan ağlayan bir bölgeden bahsediyoruz.
Aykut Kocaman oyuncu istediyse bunu basın toplantılarında her demecinde inkar etmemesi gerekiyor.
Ayrıca ben yönetimin Aykut hoca oyuncu istediğinde almayacağına inanmıyorum gidip Krasic alınıyorsa mecburi ihtiyac olmadığı halde, ortasaha hayli hayli alınırdı.
Fenerbahçe'de yeni aday Raul Meireles...
NTVSPOR
Yok artık.
Abramovic menajerleri aracılığı ile Chelsea'yi Fenerbahçe'ye devrediyoruz, haber verin demiş galiba. :D
Eğer gelirse efsanevi olur. Meireles Avrupada ki en iyi görev adamlarından. L'pool hala eksikliğini gideremedi.
http://www.footballcourier.com/news/...er-essien.html
Chelseali Essien ile ilgilendiğimiz söyleniyor.
Yönetim bu sene sadece gidenlerin yerini doldurdu.Kuyt ve egemen hariç.onlarda bonservissiz oyuncular zaten.Sağ kanatta almayacaklardı,Dia satılmasaydı.
ziegler---hasan
emre--topal
dia--krasic
yobo--yobo
her konuda aykut kocaman'a yükleniyorsunuz ama aykut kocaman sadece son basın toplantılarında transfer istemediğine dair sözler söyledi. Net bir şekilde istemiyorum dediğini de hatırlamıyorum. Tek çözüm yolu transfer midir gibi şeyler söyledi.
Muhtemelen yönetimle konuşuluyordur ve maddi sıkıntılar vardır takımda. yoksa bu kadar az para harcanması,taa 3 temmuz öncesinden beri hoca tarafından istenilen orta saha transferinin askıya alınıp,şampiyonlar ligi sonrasının beklenilmesi buna işaret.
Bu sıkıntılardan dolayı yönetime destek çıkmak için de aykut hoca transfer konusunda soru işareti barındıran açıklamalar yapmış olabilir. Hatta en olası düşünce bu gibi duruyor.
demekki turu geçememe ihtimalini de düşünüyolar
türk takımları işte bu yüzden avrupada bir iş yapamıyor arkadaş gözün kara olacak geçicem bu turu diyeceksin geçemesen de en kötü avrupa ligi var orda iş yaparsın nedir bu turu geçersen bıd bıd bıd her sene aynı mevzudan bıktım vallahi kredi kartına 12 taksit yapsınlar ben alıcam birini lan
Belkide transferin yapılamaması gelecek oyuncunun Şampiyonlar Ligi'ni istemesinden olabilir.
Meireles Fenerbahçe için nokta transfer olur ve cuk oturur.
sen real madrid misin ki o kadar tuzun kuru olsun. tabii ki ordan gelecek paraya gore transferi dusunecek, belki krasicten once CM alirdin krasici SL ye kalinca alirdin ama her sey istedigin zamanda istedigin gibi gelismiyor maalesef. oyle gerekti ve oyle yapildi. SLye dogrudan katilan GS bile meloyu guc bela kiralayarak aldi. bu tip seyler dusundugun kadar kolay degil.
bugun herkese laf yetistirme gunum galiba, cenem dustu iyice :n:
Bana bu transfer haberleri inandırıcı gelmedi. Oyuncular gelmez demiyorum, gelebilir.Ama sanki hoca transfer hakkında konuşunca haber yaptılar gibime geliyor. Orta saha ihtiyacımızı Sağır Sultan duydu o ayrı mesele.
Meireless ile protokol yapıldığı haberleri var, bir de resim koymuşlar kanıt diye ama bir şey anlaşılmıyor.
Valla ne olursa olsun öncelik ortasaha olmalıydı.Takımın hem ligde hem avrupada başarıya ulaşması için ortasahaya çok kaliteli en az bir adam şart.
Bunun için çok uzun süre vardı Emre nin gittiği günden beri.Üstelik bizim ortasaha geçen sene de aksıyordu Emre nin yanına adam arıyorduk ki Emre gönderildi bölge iyice boşaldı takımın kalitesine yakışmaz hale geldi.
Emre nin gitmesiyle varını yoğunu ortasahaya yönlendirmesi gerekiyordu teknik ekibin ve yönetimin.
Krasic in alınmasına kimse karşı çıkmaz ama onu alacak gücün varsa önceliğin de ortadayken ortasaha alacaksın çünkü sağ açık olarak premier ligde 6 yıl aksamadan oynamış bir adamı getirdin makul bir ücrete.Hemde Liverpool'un sağ açığı
Ayrıcaa Kiğili, Ali Yıldırım teknik ekip transfer istemedikçe transfer kapandı açıklamaları yaptı.
O dönem teknik yönetim ortasaha için bastırıyor yada ihtiyacımız var dese bu tarz açıklama olmazdı.
Ha eğer Aykut Kocaman yok sayılarak bu açıklamalar yapıldıysa, ki hiç sanmıyorum -Aziz Yıldırım'ın ne kadar üstüne titrediğini görüyoruz- o zaman Aykut hoca nın gereken açıklamaları yapması gerekirdi yönetimin vizyonu takımın başarısızlığına sebeb olabilir vs diye.
Klup maddi anlamda bence zor bir durumda değil yöneticilerimiz sürekli demeç veriyor istediğimiz oyuncuyu alırız diye.
Geçen sene taraftar büyük destek sağladı üstelik oyuncu satışından da gelir elde ettiğimiz gibi maaş bütçesi de azaldı 3 temmuz süreciyle.
Ayrıca Krasic gelmeden önce ve geldikten sonra dahi Sow gidecek Gomis gelecek haberleri dönüp dolaşıp durdu.
Forvet hattına isimler gündemdeydi hep.
Galatasaray ve Vasliu maçlarındaki kötü oyundan sonra basında yeniden ufak ufak ortasaha girişimleri duyulmaya başlandı büyük tepkinin ardından, var mı o girişimler yok mu onu da bilmiyoruz.
Bu yıl başarı istiyorsak %100 ortasaha transferi şart.Salih eğer müthiş bir ivme kazanıp formayı kapıp bir maestroya dönüşmezse.
Bunun şampiyonlar ligine girişe bağlanması bence komik bizim gibi büyük bir takıma yakışmıyor.
https://p.twimg.com/A1ZwTHtCAAAXFxZ.jpg:large
Kaynak Figen Civan, yarın vatan gazetesinde çıkacakmış bu haber.
Belgenin ön protokol değil, menajerinin Fenerbahçe'ye önerme teklifi olduğu söyleniyor. Aynı teklif Zenit'e de yapılmış.
Meireles Fenerbahçe'ye gelirse sezonun en iyi transferi olur. Ben geleceğini düşünmüyorum ama gelirse Fenerbahçe açısından çok çok iyi.
Bu arada sitede kullanıcı adını değiştirebiliyor muyuz ? :D
İnşallah bastırır bizimkiler klübü satmaya meğilliyse
Fenerbahçe, Meireles - Essien gibi isimlerden bir tanesini zamanında alsa gruplara çok rahat kalırdı aslında. Şampiyonlar Ligin'de gruplara kalır mıyız, kalmaz mıyız, kaldıktan sonra mı alalım, almayalım falan papatya falı gibi oldu. :D Emre gittikten sonra o bölgenin aksayacağı da belliydi.
Meireles'de düzenli olarak forma girmeye başladı Chelsea'de. Sanmıyorum ben geleceğini.
Meireles gelirse eğer çıplak kosarım çok açık ve net
O resme baktımda oyuncu hem zenite önerilmiş hem bize
tam bizim aradığımız tipte oyuncu
İsim önemli değil Selçuk Şahin' artık talim olmaktan kurtulalım yeter.
Meireles tuzlu olur.Chelsea 12m pounda aldı.20 milyon eurodan aşşa bırakmazlar.İyide performansı vardı Chelsea'de.Gelirse sansasyonel olur.
Selcuk şuan en formda oyuncumuz Kuyt la birlikte
Ama haklısın ne kadar iyi giderse gitsin güven vermiyor, yarın akşamki maçta 11 başlayacak mesela ne kadar formda olursa olsun saçma sapan bir hata yapıp gol yedirmiyeceğinin garantisi yok.
veya press altında silinip kaybolmayacağının.
Selcuk'u bende pek sevmesem de her hocanın adamı olması ilginç
Ortasaha gelse dahi Selcuk bi şekilde giriyo bu takıma :)
+ selçuk yarın kaptan çıkıcak dimi :D
selçuk futbolu ayhan gibi 30"undan sonra ogrendi :D :D
The Sun'a göre Fenerbahçe Essien'i istiyor.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...e-him-out.html
Raul Meireles'ten daha olası.Çok sakatlık geçirdi.Çelsi'nin elden çıkarması normal.
Essien harika bir transfer olur, inşallah gerçekleşir. Raul Meireles de aynı şekilde. Doğru isimler. Ben Tino Costa'yı çok isterdim ama onu alamadılar.
Çok sakatlık geçirdi, formsuz vb. tabirler kullanılıyor ama zaten bu tarz adamları formunun zirvesinde Chelsea'den koparamazsın. Krasic dünya çapında bir futbolcudur ama en formda olduğu zaman, zirveye çıktığı zaman gidip CSKA Moskova'dan alabildin mi? Alamadın, Juventus aldı, yanılmıyorsam 15 milyon Euro'nun üzerinde. Aynı şekilde Kuyt'ı 8 sene evvel alabilir miydin, alamazdın.
Her halükarda Essien ve Meireles orta sahaya sınıf atlatır, oldukça faydalı olurlar, umarım doğru haberlerdir ancak tekrar söylüyorum oldukça geç kalındı.
Bu adamları önceden alacaktın ki Şampiyonlar Ligine katılman kolay olsun. Geç kalındı açıkçası. Essien, Fenerbahçe'nin O.Sahasına hayat verir. Güçlü ve teknik bir oyuncu.
Aykut Hoca belli ki Bienvenü'yü kadroda düşünmüyor. Zaman kaybetmeden Bienvenü ile Cristian'ı yollanıp ofansif yönü kuvvetli bir orta saha alınmalı.