Sayfa 700 / 896 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
20,971 ile 21,000 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yönetim bu sene sadece gidenlerin yerini doldurdu.Kuyt ve egemen hariç.onlarda bonservissiz oyuncular zaten.Sağ kanatta almayacaklardı,Dia satılmasaydı.

ziegler---hasan
    emre--topal
    dia--krasic
    yobo--yobo

her konuda aykut kocaman'a yükleniyorsunuz ama aykut kocaman sadece son basın toplantılarında transfer istemediğine dair sözler söyledi. Net bir şekilde istemiyorum dediğini de hatırlamıyorum. Tek çözüm yolu transfer midir gibi şeyler söyledi.

Muhtemelen yönetimle konuşuluyordur ve maddi sıkıntılar vardır takımda. yoksa bu kadar az para harcanması,taa 3 temmuz öncesinden beri hoca tarafından istenilen orta saha transferinin askıya alınıp,şampiyonlar ligi sonrasının beklenilmesi buna işaret.

Bu sıkıntılardan dolayı yönetime destek çıkmak için de aykut hoca transfer konusunda soru işareti barındıran açıklamalar yapmış olabilir. Hatta en olası düşünce bu gibi duruyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Abramovic menajerleri aracılığı ile Chelsea'yi Fenerbahçe'ye devrediyoruz, haber verin demiş galiba.
    Yok yok, Meireles ve Essien'i alana Lampard hediye kampanyası varmış
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Turu geçersek eğer çok iyi bi oyuncu alıcaz ama bakalım yarın ne olucak
    demekki turu geçememe ihtimalini de düşünüyolar

türk takımları işte bu yüzden avrupada bir iş yapamıyor arkadaş gözün kara olacak geçicem bu turu diyeceksin geçemesen de en kötü avrupa ligi var orda iş yaparsın nedir bu turu geçersen bıd bıd bıd her sene aynı mevzudan bıktım vallahi kredi kartına 12 taksit yapsınlar ben alıcam birini lan

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Belkide transferin yapılamaması gelecek oyuncunun Şampiyonlar Ligi'ni istemesinden olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meireles Fenerbahçe için nokta transfer olur ve cuk oturur.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Turu geçince oyuncu alma mantığı Fenerbahçe gibi bir takıma yakışmıyor.
    Al sezon başında kur kadronu geç turu
    Madem o getireceğin oyuncu şampiyonlar ligindeki takımlarla mücadele de sana güç katacak elbet turunda geçilmesinde etkisi olur.Üstelik kan ağlayan bir bölgeden bahsediyoruz.

Aykut Kocaman oyuncu istediyse bunu basın toplantılarında her demecinde inkar etmemesi gerekiyor.
    Ayrıca ben yönetimin Aykut hoca oyuncu istediğinde almayacağına inanmıyorum gidip Krasic alınıyorsa mecburi ihtiyac olmadığı halde, ortasaha hayli hayli alınırdı.
    sen real madrid misin ki o kadar tuzun kuru olsun. tabii ki ordan gelecek paraya gore transferi dusunecek, belki krasicten once CM alirdin krasici SL ye kalinca alirdin ama her sey istedigin zamanda istedigin gibi gelismiyor maalesef. oyle gerekti ve oyle yapildi. SLye dogrudan katilan GS bile meloyu guc bela kiralayarak aldi. bu tip seyler dusundugun kadar kolay degil.

bugun herkese laf yetistirme gunum galiba, cenem dustu iyice

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bana bu transfer haberleri inandırıcı gelmedi. Oyuncular gelmez demiyorum, gelebilir.Ama sanki hoca transfer hakkında konuşunca haber yaptılar gibime geliyor. Orta saha ihtiyacımızı Sağır Sultan duydu o ayrı mesele.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Meireless ile protokol yapıldığı haberleri var, bir de resim koymuşlar kanıt diye ama bir şey anlaşılmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    sen real madrid misin ki o kadar tuzun kuru olsun. tabii ki ordan gelecek paraya gore transferi dusunecek, belki krasicten once CM alirdin krasici SL ye kalinca alirdin ama her sey istedigin zamanda istedigin gibi gelismiyor maalesef. oyle gerekti ve oyle yapildi. SLye dogrudan katilan GS bile meloyu guc bela kiralayarak aldi. bu tip seyler dusundugun kadar kolay degil.

bugun herkese laf yetistirme gunum galiba, cenem dustu iyice
    Valla ne olursa olsun öncelik ortasaha olmalıydı.Takımın hem ligde hem avrupada başarıya ulaşması için ortasahaya çok kaliteli en az bir adam şart.
    Bunun için çok uzun süre vardı Emre nin gittiği günden beri.Üstelik bizim ortasaha geçen sene de aksıyordu Emre nin yanına adam arıyorduk ki Emre gönderildi bölge iyice boşaldı takımın kalitesine yakışmaz hale geldi.
    Emre nin gitmesiyle varını yoğunu ortasahaya yönlendirmesi gerekiyordu teknik ekibin ve yönetimin.
    Krasic in alınmasına kimse karşı çıkmaz ama onu alacak gücün varsa önceliğin de ortadayken ortasaha alacaksın çünkü sağ açık olarak premier ligde 6 yıl aksamadan oynamış bir adamı getirdin makul bir ücrete.Hemde Liverpool'un sağ açığı
    Ayrıcaa Kiğili, Ali Yıldırım teknik ekip transfer istemedikçe transfer kapandı açıklamaları yaptı.
    O dönem teknik yönetim ortasaha için bastırıyor yada ihtiyacımız var dese bu tarz açıklama olmazdı.
    Ha eğer Aykut Kocaman yok sayılarak bu açıklamalar yapıldıysa, ki hiç sanmıyorum -Aziz Yıldırım'ın ne kadar üstüne titrediğini görüyoruz- o zaman Aykut hoca nın gereken açıklamaları yapması gerekirdi yönetimin vizyonu takımın başarısızlığına sebeb olabilir vs diye.
    Klup maddi anlamda bence zor bir durumda değil yöneticilerimiz sürekli demeç veriyor istediğimiz oyuncuyu alırız diye.
    Geçen sene taraftar büyük destek sağladı üstelik oyuncu satışından da gelir elde ettiğimiz gibi maaş bütçesi de azaldı 3 temmuz süreciyle.

Ayrıca Krasic gelmeden önce ve geldikten sonra dahi Sow gidecek Gomis gelecek haberleri dönüp dolaşıp durdu.
    Forvet hattına isimler gündemdeydi hep.
    Galatasaray ve Vasliu maçlarındaki kötü oyundan sonra basında yeniden ufak ufak ortasaha girişimleri duyulmaya başlandı büyük tepkinin ardından, var mı o girişimler yok mu onu da bilmiyoruz.

Bu yıl başarı istiyorsak %100 ortasaha transferi şart.Salih eğer müthiş bir ivme kazanıp formayı kapıp bir maestroya dönüşmezse.
    Bunun şampiyonlar ligine girişe bağlanması bence komik bizim gibi büyük bir takıma yakışmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Meireless ile protokol yapıldığı haberleri var, bir de resim koymuşlar kanıt diye ama bir şey anlaşılmıyor.
    Kaynak ? yani o kanıt denen resmi paylaşabilirmisin

Meireless tam aradığımız tarzda bir isim keşke keşke gerçek olsa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Kaynak ? yani o kanıt denen resmi paylaşabilirmisin

Meireless tam aradığımız tarzda bir isim keşke keşke gerçek olsa
    https://p.twimg.com/A1ZwTHtCAAAXFxZ.jpg:large

Kaynak Figen Civan, yarın vatan gazetesinde çıkacakmış bu haber.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu benle yapılan protokol anlaşması. Kanıt diye koymuşlar bide, hiçbir şey anlaşılmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

hakikaten birşey anlaşılmıyo..
    sallama gibime geliyo kanıtı olan koyar adam gibi, arkasına da reklamını yerleştirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Belgenin ön protokol değil, menajerinin Fenerbahçe'ye önerme teklifi olduğu söyleniyor. Aynı teklif Zenit'e de yapılmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Meireles Fenerbahçe'ye gelirse sezonun en iyi transferi olur. Ben geleceğini düşünmüyorum ama gelirse Fenerbahçe açısından çok çok iyi.

Bu arada sitede kullanıcı adını değiştirebiliyor muyuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

İnşallah bastırır bizimkiler klübü satmaya meğilliyse

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe, Meireles - Essien gibi isimlerden bir tanesini zamanında alsa gruplara çok rahat kalırdı aslında. Şampiyonlar Ligin'de gruplara kalır mıyız, kalmaz mıyız, kaldıktan sonra mı alalım, almayalım falan papatya falı gibi oldu. Emre gittikten sonra o bölgenin aksayacağı da belliydi.

Meireles'de düzenli olarak forma girmeye başladı Chelsea'de. Sanmıyorum ben geleceğini.
    Canım FEDA olsun sana !

Meireles gelirse eğer çıplak kosarım çok açık ve net

O resme baktımda oyuncu hem zenite önerilmiş hem bize

tam bizim aradığımız tipte oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İsim önemli değil Selçuk Şahin' artık talim olmaktan kurtulalım yeter.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meireles tuzlu olur.Chelsea 12m pounda aldı.20 milyon eurodan aşşa bırakmazlar.İyide performansı vardı Chelsea'de.Gelirse sansasyonel olur.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Selcuk şuan en formda oyuncumuz Kuyt la birlikte
    Ama haklısın ne kadar iyi giderse gitsin güven vermiyor, yarın akşamki maçta 11 başlayacak mesela ne kadar formda olursa olsun saçma sapan bir hata yapıp gol yedirmiyeceğinin garantisi yok.
    veya press altında silinip kaybolmayacağının.

Selcuk'u bende pek sevmesem de her hocanın adamı olması ilginç
    Ortasaha gelse dahi Selcuk bi şekilde giriyo bu takıma

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

+ selçuk yarın kaptan çıkıcak dimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yapma ibrahim nasil izliyosun sen takimi.. Selcuk olmasa bi cok macta halimiz ortadaydi.. Selcuk kurtulunacak bi oyuncu degil artik..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

selçuk futbolu ayhan gibi 30"undan sonra ogrendi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

The Sun'a göre Fenerbahçe Essien'i istiyor.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...e-him-out.html

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Raul Meireles'ten daha olası.Çok sakatlık geçirdi.Çelsi'nin elden çıkarması normal.

Essien harika bir transfer olur, inşallah gerçekleşir. Raul Meireles de aynı şekilde. Doğru isimler. Ben Tino Costa'yı çok isterdim ama onu alamadılar.

Çok sakatlık geçirdi, formsuz vb. tabirler kullanılıyor ama zaten bu tarz adamları formunun zirvesinde Chelsea'den koparamazsın. Krasic dünya çapında bir futbolcudur ama en formda olduğu zaman, zirveye çıktığı zaman gidip CSKA Moskova'dan alabildin mi? Alamadın, Juventus aldı, yanılmıyorsam 15 milyon Euro'nun üzerinde. Aynı şekilde Kuyt'ı 8 sene evvel alabilir miydin, alamazdın.

Her halükarda Essien ve Meireles orta sahaya sınıf atlatır, oldukça faydalı olurlar, umarım doğru haberlerdir ancak tekrar söylüyorum oldukça geç kalındı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu adamları önceden alacaktın ki Şampiyonlar Ligine katılman kolay olsun. Geç kalındı açıkçası. Essien, Fenerbahçe'nin O.Sahasına hayat verir. Güçlü ve teknik bir oyuncu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006

Aykut Hoca belli ki Bienvenü'yü kadroda düşünmüyor. Zaman kaybetmeden Bienvenü ile Cristian'ı yollanıp ofansif yönü kuvvetli bir orta saha alınmalı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Bu adamları önceden alacaktın ki Şampiyonlar Ligine katılman kolay olsun. Geç kalındı açıkçası. Essien, Fenerbahçe'nin O.Sahasına hayat verir. Güçlü ve teknik bir oyuncu.
    essiende meireles te gelmez.. sl ne katilsaydik bir ihtimal gelebilirlerdi.. transfer beklemesin kimse bu saatten sonra selcuk var elimizde neyimize yetmiyor adam yerli iniesta dün uzun paslariyla ataklarimizi o yönlendirdi.

Mesaj Yetkileri