evet bu yüzden, malum yönetim ve teknik kadrodan çıt yok. ama genel olarak temkinli kesim daha fazla, bizim için de iddaalar var, sanırım ankara tayfası bugünkü buluşmasını iptal etti bu yüzden.
Printable View
siz Aziz Yıldırım'ın tutuksuz yargılanmasını düşünüyor muydunuz? ben sadece sağlık sorunları sebebiyle tutuksuz olursa olur diyordum yoksa başka hiçbir imkan vermiyordum. onun altları içerdeyken onu dışarıda bırakmaları zaten mantıksız olurdu. tutuksuz olabileceği tek şey sağlık sorunları içindi ama ona da mahkeme öyle karar kılmamış.
Eve şimdi geldim.Bugün caddede vazifemizi gerçekleştirmenin vermiş olduğu huzurla uyuyacağım gece.Yürüyüş baştan sona tek kelimeyle harikaydı.Sesimiz gitmesi gereken yerlere gitti.Fakat E5'te yaşanan hengamenin tam ortasındaydım.Orada gördüklerimi hayatım boyunca unutamayacağım.
Bu davadan ne çıkarsa çıksın bizim Fenerbahçe sevgimiz daimidir.Zaten bugün de bunu bütün Türkiye'ye duyurduk.
Son dakika..Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararı Trabzonspor taraftarlarını sokağa döktü.Kentin çeşitli yerlerinde kutlamalar var (DHA)
Ben de bunu anlamıyorum. Adliye önünde, cezaevi önünde Fenerlilerle kavga da edilmiş. İnşallah Trabzonspor da ceza alır bu işin sonunda da görürler.
Küme düşürülürsek, Trabzonspor şampiyon ilan edilirse sevinsinler sonuna kadar haklarıdır da, şu zamanda, taraftar şu psikolojideyken daha fazla üzerlerine gitmek provakasyon değildir de nedir?
Şike soruşturmasında tutuklanan Aziz Yıldırım Metris Cezaevine konuldu
Kaynak: AA
Bildiğiniz gibi konu içerisinde siyaset yasaktır. Tabi biz başlangıçta izin verelim dedik. Bazı arkadaşlarımız fikirleri gereği bu olay siyasidir dedi. Bunun söylenmesinde elbette bir sorun yoktur. Ancak bazılarımız Ak partiden girdi, milletvekilinden çıktı, ergenekondan girip deniz feneri davasına kadar uzattı. Yani ipin ucu ayarlanamadı. Kimimiz derdimizi normal yollarla kimimiz farklı yollarla anlatıyoruz. Bu nedenle herkesten aynı duyarlılığı göremiyoruz. Taraftar forumlarında veya siyasetin yasak olmadığı ortamlarda bunları konuşabilirsiniz.
Kuralları benden iyi bilmenize rağmen hala bunları yazmanızı ve üstüne silinince de silinme nedenini anlayamamanızı bende anlamıyorum. O yüzden bir kez daha yazmamanız konusunda ricada bulunuyorum.
@Disco
Açıklama için teşekkür ederim.
Fenerbahçeyi ligden düşürmezler ama aziz yıldırım ve en yakın 2 dostu kurtulamıcak.
http://gundem.milliyet.com.tr/cezaev...56/default.htm
Trabzon taraftarı daha sonra sayıca arttı. Karşı kaldırıma aldı polis onları Birbirlerine taş attılar vs. Televizyondan da izledim.
Lig Tv'de şu sıralarda 6-0 lık maçın veriliyor olması da ilginç..
Gunlerdir veriliyor Anil eski maclar, tesaduf olabilir.
Denk gelmemiştim Kaan şaşırdım bir an. Sağol bilgi için kardeşim.
dünde fenerin bizi 2-0 yendiği maçı verdiler tesadüf :)
Yaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir.
Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.
Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması büyük önem taşımaktadır.
Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.
Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.
Trabzonspor resmi sitesinden açıklama.Sadri Şenerden açıklama bekleyenler okusun.
Ben Sadri Şener'den açıklamayı olurda TFF, mahkemenin verdiği karara kadar karar vermemeyi doğru buluyoruz ve bu yüzden aynen devam etmeyi düşünüyoruz gibi bir açıklama ile fenerbahçenin şampiyonluğunu almazsa bekliyorum:)
Haber 1903 11 tane soru sormuş cevap bekleyen.
Fenerbahçe Kulubü baskanı Aziz Yıldırımın tutuklu yargılanmasına karar verilmesinden sonra, kafalarda bir çok yanıtsız soru birikti.
1- 2010/2011 sezonu şampiyonu değişecek mi?
2- Trabzonspor Şampiyonlar Ligine ön eleme oynamadan mı gidecek?
3- Geçen senenin gol kralı değişecekmi?
4- Fenerbahçe Bank Asya Ligine düşecek mi?
5- Olası bir durumda Fenerbahçe küme düşürülürse yerine hangi takım süper lige gelecek?
6- UEFA kupasında oynayacak takımlar değişecek mi?
7- Fenerbahçe küme düşerse futbolcular serbest kalacak mı?
8- Beşiktaş Süper Kupa finalini hangi takımla oynayacak?
9- Gecen sene iddia veya sportoto oynayanlar kayıplarından dolayı dava açabilecek mi?
10- Borsada Fenerbahçe hisselerinde zarar edenler zararlarını kimden telafi edecek?
11- Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi halinde yayıncı kurumun sözleşmeyi iptal etme hakkı var mi? Yoksa yayın gelirlerinin paylaşma oranı ne olacak?
9 ve 10'a Federasyon ve Yargı'nın yapacak hiçbirşeyi yok. Şans yani o artık.
http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...yu-men-uyarisi
Blatterden açıklama.
Federasyonun mahkemenin sonuçlanmasını bekleyecek zamanı yok.. Tahmini bir 10 gün içinde sonuçlandırmak zorundalar. Mevcut tutuklamalara bakarsak Fenerbahçe'nin bu bataklıktan kurtulma şansı yok denecek kadar az..
Küme düşücez sonra kongre olucak yeni başkan topcular gidicek zarar en az 250 m $ en az 5 yıl kendimize gelemicez bu süreçte türk futbolu en az 10 yıl geriye gidicek
AZİZ YILDIRIM ŞİKE YAPTI DİYE FENERBAHÇE KÜME DÜŞÜRÜLEMEZ !
doğru bir açıklama ama bizim şu an içinde bulunduğumuz durum için geçerli değil henüz.Zaten bu haber gündüz de konuşulmuştu bu başlık altında.
Şike tamamen ispatlandığında gerekeni TFF yapmazsa onlar yapacaklardır bu çok olağan bir şey zaten ama zaten TFF ya şimdi ya da mahkeme bittiğinde karar verecektir ve şike yapıldığını düşünerek karar verirse gerekeni de yapacaktır.O yüzden türk futbolunu bir tehlike beklemiyo.Aziz Yıldırım ve diğer suçlu olduğu iddia edilen kişileri kapsıyo.
Aziz Yıldırım şike yapmışsa ve bunun sonucunda biz bir kazanç elde etmişsek sonucunda küme düşeriz diye biliyorum yönetici olduğu için.Bunu yukarda düşürülemez yazan renkdaşıma yazdım.
Bunun dışında ben eğerki deliller TFF'ye iletilmezse gizlilikten ötürü, TFF düşürme kararı veremez diye düşünüyorum.Kimsenin böyle büyük bir kararı kaba düzen alma hakkı yoktur zaten.Bu yüzden dava sonuçlanana kadar küme düşürülme gibi bir karar çıkacağını düşünmüyorum.Çünkü daha iddianame bile yok ve TFF 2-3 gün içerisinde karar vermek zorunda.
Bursa'da saha dışı olaylar yüzünden Bursaspor'a, bir daha bu tür olayalar yaşanmasın diyerek "ibretlik" cezalar verenler, gazetelerde ve televizyonlarda Bursaspor küme düşürülmeli diyerek atıp tutanlar, maçın başlamasına yarım saat kala televizyonlara çıkıp açıklama yapan TFF yetkilileri şimdi hepsi sus pus oldular nedense. Koskoca İtalyan devi Juventus düşürülmüş, marka değerini korumak isteyenler bu olay karşında gereken cezayı vermeli. Bana kalsa geriye dönük ne var ne yok ortaya çıkarılsın ucu kime dayanıyorsa herkes hakkettiği cezaları alsın.
Aziz Yıldırım şike yaptı diyerek Fenerbahçe'yi değil Göztepe'yi mi düşürcekler !
Daha nasıl ispatlansın diye bekliyorsunuz?Arkadaş bu o kadar kolay iş değil neyi nasıl ispat edecen cinayet yok ortada parmak izi falan tehşis edesin test yapıp ortaya çıkarasın.Ses kayıtları resimler vs var.
Kanıtlansın diyor herkez,daha ne olacak bende onu anlamadım.
hani nerde ses kayıtları ve resimler? resim dediklerin o medyada çıkanlarsa öyle delil olmaz.Zaten konuyla alakalı alakasız herkes o fotoların maç yemeği olduğunu, siyah çanta dediklerininde bilet ve davetiye ile dolu olduğunu söyledi.
misal polis baskın yapsaydı o çantanın içinde para bulsaydı somut delil olsaydı.İçinde para olduğunu iddia ediyorsa bunu yapmalıydı.
-Ne yani şu ana kadar medyada gördüğümüz, duyduğumuz şeylere bakarak fenerbahçe küme düşürülmeli mi diyorsunuz siz? Bence üzgünüm ama o haberlerin %80i'de asparagasken çok beklersiniz gibi geliyor bana.
daha durun bakalım federasyon başkanı görmeden görüntüleri bizim nasıl haberimiz olsun. birkaç görüntü sızdı, burada da dahil birçok arkadaş tepki gösterdi, kamuoyunda da aynı şekilde. bunun üzerine görüntüleri, ses kayıtlarını açık etmek zor.
Fenerbahçeli arkadaşlarım maalesef çok iyimserler bu kadar kişi hapse girmiş Aziz yıldırım sayamadım kaç kez hastahaneye kaldırıldı demekki öyle deliller varki adam habire fenalaşıyor zaman kısıtlı TFF'nin delilleri görüp karar vermesi gerekiyor 19 maçta şike var demedilermi Süper Lig'de diyelim 1 maçta şike var bu maçın Fenerbahçe'ye ait olma olasılığı %70'tir...Sivasspor-Eskişehir maçında şike olacak hali yok ya...
Kamuoyuna uyarıhttp://trabzonspor.com/images/theme/a1.gifhttp://trabzonspor.com/images/theme/a2.gifhttp://trabzonspor.com/images/theme/a3.gifhttp://trabzonspor.com/images/theme/a4.gifhttp://trabzonspor.com/Upload/Resimler/buyuk/logo5.jpgYaklaşık 1 haftalık süre içerisinde ülke gündemini meşgul eden futbola yönelik hukuki süreç, kulübümüz tarafından da büyük bir ilgi ve dikkatle takip edilmektedir.
Adalet sisteminin sırasıyla emniyet, savcılık ve mahkeme boyutunda cereyan eden gelişmeler, sonuçları itibariyle üzerinde yorum yapılamayacak kadar hassas bir içerikte sürmektedir.
Bu gerçekler ışığında, camiamızın bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de sağduyu ve sükûnetini koruması büyük önem taşımaktadır.
Böylelikle, başta taraftarlarımız olmak üzere tüm kesimlerin toplumun tansiyonunu daha da yükseltecek eylem ve söylemlerden kaçınmaları, süreci sakinlikle değerlendirmeleri gerekmektedir.
Aksi halde sergilenecek davranışların camiamıza ve toplumsal huzurumuza hiçbir faydası dokunmayacağı gerçeğinden hareketle, konuya gereken duyarlılığın gösterileceğine inanıyor, saygılar sunuyoruz.
Bnede bunu yazacakdım.Bursa'da olaylar olduğunda Şansal sürekli sersenişlrde bulunuyordu Bursa aleyhinde ama şimdi ortalarda yok.Lig tv her zamanki yanlı tavrını zaten olayın başından beri sergiliyor.
Yukarıda alıntı yapan arkadaşlar ben maedyada olan kanıtlardan değil emniyetin yaptığı açıklamadan yola çıkarak söyledim.Hem siz anlamadınız sanırım hala bu şike ve teşvik operasyonu öyle sizin şu olayı kabullenmenizi sağlayacak sağlam delil bulmak zor.Belkide bulmuştur emniyet tabi onuda bilemeyiz.