zaten e kadar uefaya liste gönderilecek diye hatırlıyorum bu hafta içi karar verilir.
Mahkemesi sonuçlanmadı diye herkes suçsuzdur deniyor ama mahkeme sonuçlansa bile olayın adı daha ilk pazardan koyulmuştu. Aziz Yıldırım suçlu olamaz bu bir bitirme işidir diye.
Nasıl ki bu kadar kişi savcı ve hakim kesilmişse bir o kadarı doktor kesildiyse çoğu kişide polyanna kesildi. Mesela Şekip Mosturoğlu'nun sorgusu başladı. Öyle birşey yoktur dendi. Tutuklandı. Şikeden değil kesin örgüt kurmaktandır dendi. Yani bir türlü kabul edilmeyip şikeden uzak senaryolar yazılıyor. Örgüt kurmuşlarsa bile o örgütün şikede kullanılmış olma ihtimali bir hayli yüksektir.
Fenerbahçe bu işi yapmadı ama kişilerin hatalarını Fenerbahçe ister istemez çekecektir. Bu arkadaş arasında dalga konusu olacaktır, yarın öbür gün olası hakem ve oyuncu hatalarında gündeme gelecektir. Bunuda artık kabul etmek gerekiyor. Mahkeme sonuçlanmadan nasıl suçludur denmiyorsa birileri tutuklandıktan sonra bu kişi suçsuzdur denmemelidir. Neden derseniz onuda söyliyim. Ben bugüne kadar sorguda suçsuz çıktığı halde hala mahkemeye çıkarılanı görmedim. Peki hiç mi olmadı derseniz suçsuz yere mahkemeye çıkmayı bırak içerde yıllarca yatanlar vardır. Ama istisnalar kaideyi bozmaz. Aziz Yıldırım'da istinaysa bu da bir ihtimaldir.
Bu yazının altına parmak basarım.
Federasyon başkanı delil yok demisti delil olmadan bir takım küme düsürülemez yarın o delil konusundada bir açıklama yaparsa TFF iyi olur .
Karar büyük ihtimal düşmemiz yönünde olacak. Bir Tv'de TFF'nin vereceği kararın biraz şans olacağını eğer düşürme verirse FB avukatlarının hemen CAS'a gideceğini konunun uzayabileceğini belirtmişti o zaman ŞL gideriz ama böyle bir şey yapmaz umarım avukatlar Haketmiyorsak ŞL'ye de gitmeyelim.
Delil olmadan nasıl bu kadar olay çıkartılabiliyor ? Sadece bir şüphe üzerinde bu kadar olay çıkarılmaz. Bence hala gizlenen birşeyler var. Kişiler üzerindeki incelemeler devam ediyor olabilir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Metrisin onunde Fenerbahce ve Trabzonsporlular arasinda arbede yasanmis. Fenerbahceliler Baskan'i metristen alacagiz diye E5'e dokulmustu en son ama Trabzonsporlular'in ne isi var orada cozemedim.
ben orada anayasal kurallardan bahsetmedim, örf adet kuralları gibi, yazılı olmayan, ama hukukun evrensel amaçlarından biri olan çabuk çözüm, yani gözaltıların ceza olmamasını, ya da gerçek suçluların yıllarca etrafta gezmesini engellemeyi amaçlayan iki yönlü bir temenni.
şu anda Fenerbahçenin yönetimi için de geçerli o ikinci kural, 6 ay sonra salınırlarsa geç gelen adalet adalet olacakmı? boşa yatmış olacaklar.
savcı TFF ye bilgi vermezse karar verilemez. tüm süphelilerin pazartesiden önce içeri alındığını düşünürsek gayettabi bilgi verebilir savcı.
siz Aziz Yıldırım'ın tutuksuz yargılanmasını düşünüyor muydunuz? ben sadece sağlık sorunları sebebiyle tutuksuz olursa olur diyordum yoksa başka hiçbir imkan vermiyordum. onun altları içerdeyken onu dışarıda bırakmaları zaten mantıksız olurdu. tutuksuz olabileceği tek şey sağlık sorunları içindi ama ona da mahkeme öyle karar kılmamış.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eve şimdi geldim.Bugün caddede vazifemizi gerçekleştirmenin vermiş olduğu huzurla uyuyacağım gece.Yürüyüş baştan sona tek kelimeyle harikaydı.Sesimiz gitmesi gereken yerlere gitti.Fakat E5'te yaşanan hengamenin tam ortasındaydım.Orada gördüklerimi hayatım boyunca unutamayacağım.
Bu davadan ne çıkarsa çıksın bizim Fenerbahçe sevgimiz daimidir.Zaten bugün de bunu bütün Türkiye'ye duyurduk.
Son dakika..Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararı Trabzonspor taraftarlarını sokağa döktü.Kentin çeşitli yerlerinde kutlamalar var (DHA)
Ben de bunu anlamıyorum. Adliye önünde, cezaevi önünde Fenerlilerle kavga da edilmiş. İnşallah Trabzonspor da ceza alır bu işin sonunda da görürler.
Küme düşürülürsek, Trabzonspor şampiyon ilan edilirse sevinsinler sonuna kadar haklarıdır da, şu zamanda, taraftar şu psikolojideyken daha fazla üzerlerine gitmek provakasyon değildir de nedir?
Şike soruşturmasında tutuklanan Aziz Yıldırım Metris Cezaevine konuldu
Kaynak: AA
Bildiğiniz gibi konu içerisinde siyaset yasaktır. Tabi biz başlangıçta izin verelim dedik. Bazı arkadaşlarımız fikirleri gereği bu olay siyasidir dedi. Bunun söylenmesinde elbette bir sorun yoktur. Ancak bazılarımız Ak partiden girdi, milletvekilinden çıktı, ergenekondan girip deniz feneri davasına kadar uzattı. Yani ipin ucu ayarlanamadı. Kimimiz derdimizi normal yollarla kimimiz farklı yollarla anlatıyoruz. Bu nedenle herkesten aynı duyarlılığı göremiyoruz. Taraftar forumlarında veya siyasetin yasak olmadığı ortamlarda bunları konuşabilirsiniz.
Kuralları benden iyi bilmenize rağmen hala bunları yazmanızı ve üstüne silinince de silinme nedenini anlayamamanızı bende anlamıyorum. O yüzden bir kez daha yazmamanız konusunda ricada bulunuyorum.
@Disco
Açıklama için teşekkür ederim.
Fenerbahçeyi ligden düşürmezler ama aziz yıldırım ve en yakın 2 dostu kurtulamıcak.
Last edited by DisCo : 10.Temmuz.2011 at 23:59 Reason: Anlatamıyorum sanırım.
http://gundem.milliyet.com.tr/cezaev...56/default.htm
Trabzon taraftarı daha sonra sayıca arttı. Karşı kaldırıma aldı polis onları Birbirlerine taş attılar vs. Televizyondan da izledim.
Lig Tv'de şu sıralarda 6-0 lık maçın veriliyor olması da ilginç..
Gunlerdir veriliyor Anil eski maclar, tesaduf olabilir.
Denk gelmemiştim Kaan şaşırdım bir an. Sağol bilgi için kardeşim.
dünde fenerin bizi 2-0 yendiği maçı verdiler tesadüf![]()
eto'o bitmiş.