Arda penaltıyı çok kötü kullandı gerçekten keşke Burak kullansaydı ama zaten hakkımız değil maçın hakkı 0-0 'dı ve öyle de bitti.
Arda penaltıyı çok kötü kullandı gerçekten keşke Burak kullansaydı ama zaten hakkımız değil maçın hakkı 0-0 'dı ve öyle de bitti.
Özgür abartma 5 yemeyiz :D Hamit ve Nuri'de olacak o zaman :)
Burak cidden son yıllarda Türkiye'de kendini en iyi geliştiren oyuncu olmuş.Ben çok beğendim Burağı.
Bence Burak kullanmasaydı. Takımda ilk akla gelen teknik isim Arda Turan. Tabi o kullanacak.
Kaçırınca insan Volkan kullansaydı bile diyebilir :) Geçen maçta Burak yerden yere vuruldu. O zamanda Arda kullansa atardı diye çok söyledik ama olmadı :)
Mehmet Topal çok geliştirmiş kendini gerçekten, pas oyununu öğrenmiş 1-2 tane de güzel ara paslar denedi.
Hala Oğuz Çetin diyenler var ya insaf hadi Hiddink ilk geldiğinde kadro seçimlerini o yapıyordu hala mı Oğuz Çetin yapıyor anlamadım ki ben, Hiddink o kadar maçı boşuna mı izliyor tribünlerden.
Arda zaten Galatasaray'da hiç penaltı kullanmazdı çok heyecan yapıyor :D
ayrıca sabri de başarılı işler yaptı.
Hocam maça yorum yapmak gerekir fakat bu maça ancak bu şekilde yorum yapılabiliyor
FM de Ertuğrul sağlam geçti bende rahatlamıştır takım :)
Formamız dışında maçta hiçbirşeyi beğenmedim ve böyLe bir MiLLi takıma sahip oLduğumuz için sinirLeniyorum.
Millet Azerileri cepte görüyor ama şu Dökülen Murat 124 arabalara benzeyen milli takım Azerileri yine yenemez. Onlarda zaten canı kanı pahasına oynarlar...
sabri basariliydi o kanatta sadece yalniz kaldi iyi kademeleri vardi iyi kesti toplari yani ortalarina laf yok gercekten orta acmayi ogrenmis,Burak desen senol hoca sayesinde cok buyuk bir sukse yapti harika oynuyor ne kadar kizsakta adam savasiyor yilmiyor kosuyor,defans hatti tam istedigim gibi oldu servet-egemen iyiydiler bence,hakan balta hatasizdi kazak macindada oleydi bakalim almanya macindada insallah oyle oynar,yektaya gelince ilk milli maci diye biliyorum cok sakin sogukkanli oynadi vasat demek yanlis olur, hep hayalimde su var yilmaz vural su takima gelsede goze hos gelen atak futbolunu oynasak yerimizden hop kalkip hop insek bu adama bayiliyorum resmen.
Maçı Ardaya yıkmak olmaz. Kötü oynadık. Beraberliğin bize yeteceğini düşündük sanırım.
Çok ciddi bir forvet sorunumuz var.Burak canıyla başıyla mücadele ediyor ama yetemiyor.Çünkü tam bir forvet değil.Semih'e ihtiyacımız var.Umut bizi resmen 10 kişi bıraktı.
Arda penaltıyı kullanacağı zaman hakem bir saat ona buna birşeyler anlatıyordu... O anda sanırım dua okuyordu çocuk, ağzı kıpırdıyordu. Arda maçta yine takıma bakınca en iyilerdendi.
Arda - Burak - Gökhan Töre
olsaydı iyiydi en azından hızlı ve top taşıyan oyuncumuz olurdu adamlarda Alaba yardırdı resmen bizde Arda o tipte oyuncu değil.
Beyler ben bu gece kadronun kurulmasında Oğuz Çetin'in büyük payı olduğuna kanaat getirdim.Nasıl mı? M.Topuz,Fatih Terim zamanında milli takıma çağrılmamaya başlandı.(muhtemelen kişisel sıkıntılar sebebiyle) M.Topuz geçen sene çok iyi bir performans gösterdi.Şampiyon olan takımının ligde 34 maçında da 90 dakika sahadaydı.M.Topuz varken Allah aşkına Yekta'yı çağırmak da neyin nesi? Yekta bugün sahada harikalar yarattı da biz mi göremedik? Hiddink'in M.Topuz ile ne alıp veremediği olabilir? Bundan net gösterge olabilir mi Oğuz Çetin'in oyuncu seçimlerindeki ağırlığının? Tamam en iyi mevkimiz olan orta sahada çok önemli eksiklerimiz vardı da bu mudur bu maçta sahaya çıkabilecek en iyi orta saha seçimi? Semih'in sakatlığı yok bir şeyi yok,adam kadroya bile çağrılmamış.Gol atma konusunda net sıkıntıları olan Umut'la başlıyoruz maça.Hiddink'in zaten sahaya beraberlik için çıkması ayrı bir dava.Eğer milli takım maçı olmasa kesinlikle bu eziyete dayanmazdım.Şansımız yaver de gitti onu da söylemek lazım.Avusturya'nın muhtemelen ofsayt olmayan golü yalan oldu,üstüne maçı kazanma fırsatı yakaladık son dakikada,onu da Arda sağolsun berbat bir vuruşla değerlendiremedi.Kazansaydık iyiydi bu maçı her ne kadar hak etmesekte.İnşallah bu kaçan penaltı yüzünden play-off'a kalmayı kaçırmayız.Son olarak Sabri'ye helal olsun.Kendisini baya geliştirmiş orta açma konusunda.Çok iyi ortalar kesti bugün.
Canin saolsun be Arda. Kimse maci sana yikamaz.
Kimse Arda'ya birsey demesin zaten 90dk ya kadar ne yaptik çoktan öne gecmemiz lazimda. Ha Arda köte mü vurdu, vurdu ama Arda yüzünden yenilmedik. Gökhan Töre'ye resmen hakaret oldu. Gökhan Töre, Cenk, Mehmet Ekici hatta Kazim gibi oyuncular daha kenarda dururken neden degisiklik yapmiyorsun. Daha gecen hafta Almanya'dan 6 gol yiyen takima 2 ön libero ile basliyoruz..
İstediğimizi aldığımızı düşünüyorum sahaya çıkan kadro en fazla bunu yapabilirdi.
Ayrıca, beraberliği düşünen Hiddink zihniyeti, Almanya karşısında da şu şekilde oynar.
Gökhan-Servet-Egemen-Hakan
Hamit-Selçuk-Topal(Nuri)-Emre-Arda
Burak :)
Oyunumuz Euro 2004'de ki Yunanistan'ın futboluna benziyor.
Yekta'nın sağ elinde kırık tespit edilmiş, maç içinde. Yaklaşık 60 dakika bu şekilde devam etmiş.
Kaynak: baska bir siteden alinti
Kendisi söyledi kırıldığını NTVSpor yanınında, geçmiş olsun. Ben çok beğendim Yekta'yı biraz uluslararası tecrübesi olsaydı çok farklı yerlerde olabilirdi şuan.
Ben deneyime inanmıyorum 90 dakika heryerde aynıdır,iyi futbolcu olsa farklı yerde olurdu zaten
Bu Hiddink'le bu takım playofflara kalsa bile EURO 2012 ' yi göremez. Çağdışı bir futbol anlayışıyla oynuyoruz resmen.
Ben oyunumuzda herhangi bir futbol anlayışı olduğunu bile düşünmüyorum.
Tam anlamıyla çağdışı bir futbol bu futbol ne eskiden vardı nede şimdi var olan ise birtek bizde
Bari bildiğimiz defans oyunumuzu yapsak oda yok 8 defans 2 forvet bile oynayamaız bu şekilde
bence en iyi eskiye dönmemiz olacaktır çünkü biz bu modern futbola ayak uyduramayız
Bol Ballıyız Full defans vur gitsin ileri alsın burak vursun gol olsun kazanalım al sana taktik biz fazla detaya giremiyoruz kafamız fazla şeyi kaldırmıyıyor bizim kafa vur gitsin nereye giderseye çalışıyor yoksa modern futbol oynamaya çalıştığımızda kendimiz tutamıyoruz yerimizde duramıyoruz ala ala ala diye hucum ettiğimizde denge kayboluyor bence siz nedersiniz ???
Çok ama çok zevksiz bir maçtı. Son anlara doğru maç hızlansada 2 saate yazık oldu. Nerede o Fatih hocanın takımı..
Oyun anlayisi yok. Dizilim yok. Kisaca hic bisey yok. Fatih Terimden 1000 lerce kez ozur diliyorum. En azindan heyecan vardi simdi oda kalmadi. Ersun Yanala sans verilsin bi kere daha !
Bende onu diyecektim. Son dakkada penaltı kaçıran adamı konuşmak lazım aslında. Tamam hoca belki ilginç bir taktik, oyun yapısı ile oynatıyor ama çıkıp sahada hoca gol atmıyor.
90.dakkada penaltı kaçırıyosan en iyi 2. falan olma zaten. Ki en iyi 2.olmakta baya zora girdi şimdi.
Pff. Ben nediyorum sen nediyosun Hakan ya :) Ben Arda'yı karalamıyorum. Sadece her maç sonrası teknik adamı eleştirmek ve teknik adamı gönderip başka hocaları takımın başına getirenlere diyorum. Yani sonuçta bu maç zor bir maçtı. Ben beraberlik bekliyodum zaten ama 90.dakikada da bir penaltı olmuş ve onuda atıcaksın yani ya. Bu maçta Hiddink ne yapabilirdi ki daha yani ne yapsaydı ? Pleystation kolları ile dalga geçilen Sabri bile 2 orta açtı ikiside çok iyiydi. Yani demek istediğim farklı şeyler.
Valla Hiddink maç kazansada kaybetsede eleştiriliyor zaten geldiğinden beri. Bişey diyemiyorum. Ama bu maç için penaltı gol olsaydı herşey farklı olurdu.
Penaltı kaçıran adamı değil, maç biterken Gökhan Töre'yi oyuna sokan adamı eleştiririm kimse kusura bakmasın. Geçen maç Burak penaltıyı kaçırdığında da tek kelime etmedim Burak'a. Penaltı atmak kolay değil son dakikada. Hiddink 0-0 için çıkmıştı maça zaten belliydi.
Sanki 90 dakika kazanmayı hakedecek bir futbol oynadık da Arda'yı eleştirmesi kaldı.Hiddink'i daha öncesinde yönettiği her takımda oynattığı pozitif futbol ile biliyoruz.E bizim futbolcularımızın yapısı da böyle oynamaya müsait.Eleştriler buradan geliyor yani.