Samet'e üzüldüm resmen Alex'i ne kadar sevdigini biliyoruz iki arada kalıyor adam.
Printable View
Samet'e üzüldüm resmen Alex'i ne kadar sevdigini biliyoruz iki arada kalıyor adam.
3 Temmuz devam ediyor taraftarı bölmeye çalışıyorlar diyo. Alex'i sanki başkası kadro dışı bıraktı.
Aykut Kocaman da olmayan otoritesini iyice sıfırladı. Aziz Yıldırım 10 dakika kameralar önünde haykırdıktan sonra söz sırası Aykut'a geliyor ve kurduğu ilk cümle; ''Başkanın söylediklerinin üstüne söylenecek fazla birşey yok.''
Aziz Yıldırım tutuştu.
KURTULUŞUN YOK BAŞKAN.
Ben Alex'in başkanın dediği davranışları yaptığına İNANMIYORUM.
Samet Güzel de eğer bunlara alet oluyorsa ona da helal olsun.
Alex napıyosa gün yüzünde yapıyo kapılı kapılar arkasından kimsenin arkasından iş çevirmiyo içerde farklı dışarda farklı davranmıyo hiç değilse.
Aziz Yıldırım'ın mevcut profili nedeniyle kimse inanmayacak şimdi söylediklerine. Doğru olsa bile inanılmayacak. Ama ya doğruysa?
İçeride neler yaşandığı tüm ayrıntılarıyla bilinmeden "Alex'i harcadılar, defol Aziz, defol Aykut" demek çok yanlış. Aynı şekilde "yazıklar olsun Alex" demek de. Olay yaşandı. Bu çorbada Aziz Yıldırım'ın olduğu kadar, Aykut Kocaman ve Alex'in de tuzu var. Aziz Yıldırım'ın değindiği çok önemli bir şey daha vardı; birilerinin camiada ikilik yaratma çabası. Bunu da pazartesi gününden itibaren fazlasıyla görüyoruz. Camia içindeki Aziz Yıldırım karşıtlarının provokasyonları asıl etken bence bunda.
Alex'in futbolculuğuna,efendiliğine laf söyleyecek kimse yoktur heralde.Ama Alex'in bazı davranışları birbirini tutmuyor gibi.Her ne kadar inanmasam da Sinan Engin'in bir anısı vardı:''Zamanında Alex bana Zico'yu şikayet etmişti.Şimdi gazetelerde okuyorum Zico'yu öven şeyler söylüyor.''
sinan engine ne ara zico yu sikayet etmis? Sinan enginin kimin adami oldugunu biliyoruz aziz yildirimla aralari cok iyi...
benim gördüğüm hissettiğim yorumladığım bu.
aziz yıldırım aykut kocaman alex de souza isimleri üzerinden bakınca
Yeri değil; ama şu yazıya bir de Quaresma'yı eklemek lazım!
Bu, kendilerini küçük dağların efendisi zanneden yöneticilerle nereye gider bu Türk futbolu böyle, nasıl ilerler bilemiyorum. Yakında yıldız futbolcu gelmezse ülkeye, o zaman göreceğim hepsinin suratının alacağı şekli. Egolarını yediklerim! :icon_evil:
Körü körüne tutturmussunuz alex diye. Fenerbahçeyi bile siler oldunuz. İlahlastirdiniz resmen , o hata yapmaz durumuna geldi is. Yazık gercekten alexin son 2 ayki tavırlarını göremiyorsunuz. Hepsini geçtim hocasına kıskanç diyor oni bile savunuyorsunuz. Gözleriniz korermis.
Aykut Kocaman iyi futbol oynatmıyor tamam ama Alex ligdeki son golünü 24.03.2012'de Bursaspor'a atmış!!!Alex'in performansında da bir düşüş vardı ve yedek kalması gayet doğaldı.Hatta forumda maçlardan önce yazılan kadroların neredeyse hiçbirinde Alex yer almıyordu.Alex yedek kalmayı kabullenmedi ve tavır takındı.E forumda kadrolarına almayanlar niye Alex'in safına geçti bir anda?
Bu klup Aziz yıldırım ın çiftliği değil.Dikdatörce davranışlarına tepkimiz
Şuan Aziz Yıldırım tribünün gazabından korktu tutuştu bu kadar beklemiyodu hala kendini çok güçlü sanıyo ama bu dalgayı durduramayacak istediği yere çıksın konuşssun haftaya.
keske kendi yildizlarimizi yaratabilsek de onlari buraya getirmek icin tonlarca para dokmek zorunda kalmasak.
dun galatasarayi yenen braga da hangisi yildiz futbolcuydu. adamlar uefada final oynadi, simdi de sampiyonlar liginde oynamaya basladilar. sahaya cikan 11den kimi taniyordunuz, onemli olan takim olabilmek. bir real madrid ya da city olamayacagimiza gore bol keseden para dagitacak arap milyarderleri de olmadikca zaten bu yildizlara verilen para musrifliktir bence. dogrudan alexle ilgili degil bahsettiklerim, genel anlamda turkiyeye getirilen yildizlar icin konustum.
Abi, söylediklerinde haklı olduğun yanlar var; ama bana bu ülkede Kayserispor dışında gençlere yatırım yapan ve onların sayesinde önemli paralar kazanan 2. bir kulüp söyleyebilir misin? Türk takımlarının hiçbirinden bir Porto olmasını -bence- bekleyemeyiz. Hem gençleri parlatacak ve astronomik paralara satacak hem de başarılı olacak. Bu, bizim ülkemizde imkansız bir olay. Bir kere sabır yok, yatırım yok, güven yok. O yüzden de, yıldız futbolculara yönelecekler el mahkum. Onları da bu şekilde küstürerek yollarsan, kötü referanslara sebep olursun ve o yıldızları da rüyanda görürsün. Mesele bu.
Görünen o ki toplantıyı Ali Yıldırım değil, Aziz Yıldırım yapacak başkan müsade ederse ben de toplantı da bulunmak ve sorulara cevap vermek istiyorum da dedi. Sonuçta olayın esas kahramanlarından birisi, başkan yok sen gelme dese eyvallah diyecek yani. Bir de Alex'in söyledikleri sıralama olarak doğruymuş, sadece şu benden büyüksün mevzusuna yalan dedi, o zaman hakikaten istifa etmiş Aykut Kocaman, basında bu ara Fenerbahçe ile ilgili yazılan çoğu şeyin doğru olduğunu da göz önüne alırsak sürekli ikna ediliyor, istifadan döndürülüyor. Bu şekilde yürümez bu iş.
alex takimda oldugu surece istediklerini yapamayacagini anladigi icin istifa etmek istedi bence aykut hoca, baskan da sorunun alex oldugunu bildigi icin faturayi alexe kesti. gorunen o. tum insiyatif sende dedi, ben cekiliyorum dedi tahminen. aykut hoca da alexi kadro disi birakti. benim anladigim o. yalniz bu pek alisik olmadigimiz bir tavir, genelde boyle durumlarda hocanin ipi cekilir. kimse kaptana bunun yapilabilecegini tahmin etmemisti. cok radikal bir tavir oldu, gelecek tepkileri bildikleri halde bunu yapabildiler.
Tabii bu da bir ihtimal, açıklamalar yapılırken Aykut Kocaman sakin ve neşeliydi. Rahatlamış gözüküyordu.
Yorumsuz.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...20468439_n.jpg
Boşverin beyler giden gider kalan kalır...ama unutmayın herkes gider biz kalırız biz taraftarız...Saygılar...
Edit: olayı yanlış anladım heralde daha dogrusu ne anlamam gerektiğini anlayamadım . Bosverin..
Aziz Yıldırım "SAHA İÇİNDEKİ ALEX'E KEFİLİM..AMA SAHA DIŞINDAKİ ALEX'İ SALI VEYA ÇARŞAMBA ACIKLIYACAĞIM"...
"HERKEZ BİR ŞAHISTIR..AYKUTLARDA GİDER,AZİZLERDE GİDER,ALEX'LERDE GİDER"...
Maşllah 14 sene oldu :) Hiç bir yere gittiği yok :)
Yazdığımla resmin alakası yok, bana resmi gösteren de Fenerbahçeli bir arkadaş. Neyin peşinde olacağım, siz burada gerilseniz ne olur, gerilmesiniz ne olur. Neyse.
Çıkarım konusunda atladığımız sınıfı düşünürsek o fotoğraftan yapılan çıkarım zihniyetimize uygun.
Bugunku "sert" aciklamalarin Alex'in soyledikleriyle pek farki yok benim anladigim kadariyla.
Aykut Kocaman "sen cok buyudun demedim" diyor. Alex'in de zaten Aykut Kocaman bana "sen cok buyuk bir futbolcusun ama soyunma odasinda benim arkamda olmayan birisiyle devam edemem" dedi diyor.
Aziz Yildirim'in dedikleriyle, Alex'in yazdiklarinin yanlis oldugunu da soylemiyor esasinda. Alex 8 yillik emeklerinin 3 dakikalik bir gorusme ile silinmesine uzuldugunu anlatmaya calisiyor. Aziz Yildirim ise 15 dakika gec kalmasini, bacak ustune bacak atarak oturmasini, telefonuyla oynamasini anlatiyor, Alex zaten "saygisiz bir adam" diyor.
Alex saniyorum ki bu ayriligin neden bir baska takima transfer olabilecegi zamanda olmadigini anlamaya calisiyor. Ama cevap alamiyor.
Keske hic konusmasa Alex. Cunku nasil olsa Aziz Yildirim onu daha da cok hedef alarak bir suru sey soyleyecek. Alex konustukca batacak, hakli oldugu konularda bile Aziz Yildirim tarafindan laf kalabaligi ile haksizmis gibi gosterilecek. Belki de uzun uzun yazilmis, kendisi ile celisen metinler yayinlanacak Fenerbahce sitesinden.
Bir de merak ettigim, Alex'in sitesindeki metini kimin Portekizce'den cevirdigi. Bu ceviriyi acaba yillardir hemen hemen her an yaninda olan Samet yapmadi mi?
Alex: Hoca bana "Ben teknik direktörüm ve takımın liderliği bende. Ama sen çok büyüksün ve kuvvetlisin. Seni planlarım içerisine alamam, bundan dolayı böyle bir karar aldım" dedi.
Aykut Kocaman: Alex'in kullandığı bir ifade beni rahatsız etti. Alex'e, 'sen çok büyüksün, seni idare edemiyorum' demedim.
:) Aykut Kocaman dememiş olsa ne olacak doğru değilmi sanki yaşananlar onu gösteriyor zaten...
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...13688661_n.jpg
Yıllar sonra "Alex nasıl bir futbolcuydu?" diyenlere bu görüntüyü gösterip "Bunu yaptırabilen bir adamdı" diyeceğim.
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Ben bu tarz şeyleri görünce mutlu oluyorum açıkcası, renk farketmeksizin herkesin sevgilisi idi o :)
Ben Alex'in yerinde olsam FEDA derim Beşiktaş ile sezon sonuna kadar anlaşırım. En azından çocukları bu sene okula burda gider. Taraftar kızmaz hatta mutlu olur Türkiye'de kaldığı için.
Aziz Yıldırım'ın Samet Güzel'e karşı olan tavrı çok kötüydü. Sanki sınıf öğretmeniymiş gibi davrandı. Twitter'da da gündeme girdi Doğru mu Samet olayı.