Yahu burada neyin mücadelesini vermeye çalışıyoruz. çok degil daha geçen sene Fenerbahçe şampiyonlar liginde dolu dizgin ilerlerken sevilla,inter,cska, maçlarında bazı ezeli rakip takımı tutan arkadaşlar sevince destek olacağına köstek olmadılar mı ? Chelsea eleyince derin bir oh çekmediler mi ? L'pool Beşiktaş'a 8 tane atınca herkes alay etmedi mi ? Galatasaray trömsö'ye elendiğinde dalga geçilmedi mi ? artık bu olaylara alışmak zorundayız ne yazık ki. bu sadece bizim ülkemizde olmuyor, avrupada da bu olaylar var.
Galatasaray o kadar iddialıydı ki Kadıköy'e gitmek adına dün akşam Kadıköy umutlarını Alisamiyen stadına gömünce, nitekim bu iddia halay konusu oldu ezeli rakip takım taraftarı için.
Maça gelirsek, Galatasaray'ın eleneceği belli bir olaydı zaten. O kadar çok eksik vardı ki maç 2-0 olduktan sonra bile hamburg çevirir maçı diyordum. Nitekimde öyle oldu. Çünkü Galatasaray orta sahası düşmüş defansta hatalar yapılmaya başlanmıştı.
Ben her zaman şunu savundum, avrupada mücadele ediyorsun teknik adamını yolluyorsun çok yanlış bana göre. Galatasaray avrupadan elenene kadar Skibbe ile devam etmeliydi. ister finale kadar ister çeyrek finale kadar.