Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 209 arası toplam 209 sonuç

Konu: Galatasaray - Hamburg SV | UEFA Kupası 4. Tur 2. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Yahu burada neyin mücadelesini vermeye çalışıyoruz. çok degil daha geçen sene Fenerbahçe şampiyonlar liginde dolu dizgin ilerlerken sevilla,inter,cska, maçlarında bazı ezeli rakip takımı tutan arkadaşlar sevince destek olacağına köstek olmadılar mı ? Chelsea eleyince derin bir oh çekmediler mi ? L'pool Beşiktaş'a 8 tane atınca herkes alay etmedi mi ? Galatasaray trömsö'ye elendiğinde dalga geçilmedi mi ? artık bu olaylara alışmak zorundayız ne yazık ki. bu sadece bizim ülkemizde olmuyor, avrupada da bu olaylar var.

Galatasaray o kadar iddialıydı ki Kadıköy'e gitmek adına dün akşam Kadıköy umutlarını Alisamiyen stadına gömünce, nitekim bu iddia halay konusu oldu ezeli rakip takım taraftarı için.

Maça gelirsek, Galatasaray'ın eleneceği belli bir olaydı zaten. O kadar çok eksik vardı ki maç 2-0 olduktan sonra bile hamburg çevirir maçı diyordum. Nitekimde öyle oldu. Çünkü Galatasaray orta sahası düşmüş defansta hatalar yapılmaya başlanmıştı.

Ben her zaman şunu savundum, avrupada mücadele ediyorsun teknik adamını yolluyorsun çok yanlış bana göre. Galatasaray avrupadan elenene kadar Skibbe ile devam etmeliydi. ister finale kadar ister çeyrek finale kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ne ekersen onu biçersin..

Madem öyLe bir ata sözü var kendine yapıLmasını istemediğin davranışı başkasına yapmayacaksın
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Görmek istediğimiz işte buydu :

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Turgut tamam işte uzatma sende. Cümle sonuna koyarak falan germeyin ortamı. Burada diyorz kimse fenerlilerin dalga gecmesine birsey demiyor! Bu normal, herzaman oluyo olacakta. Lakin fb.org sen kulübün resmi sitesisin. Böyle ilkokul 5 seviyesinde esprilerle ufak oyunlar yapıyorsan; dün yazdım mesajım silinmiş; yine yazıyım bu asagılık kompleksidir, fenerli yöneticilerin bizim kadıkoye gitme ihtimalimizden ne kadar tırstıgının göstergesidir. Biz bunu onlara yaşattık. Bu da güzeldi.

Herşey için Teşekkürler Aslanlar !

NOT: Fenerli taraftarlar dalga gecebilir. bunun kadar normal birsey yok. Bende fener arsenalden 5 yediginde dalga gectim. besiktaslısı, gs lisi herkes dalga gecti. Kimsede başarılar dilenmesini falan beklemesin. Olmaz cünkü öyle birsey. Burada ayıplanması gereken a.ntu yada fenerbahceli, besiktaslı taraftarlar degil; koskoca fenerbahce kulübünün resmi sitesidir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu oLay burda kapansın. KişiseL tartışmaLara girmeyin. Ceza uyguLarım, konuyu da kapatırım.

Son ikazdır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Fanatik Fenerbahce'liyim fakat dün Galatasaray'in elenmesine bir Türk olarak üzüldüm. Galatasaray'lilarin öfkelerini anlayabiliyorum nitekim gecen sene Chelsea'li futbolcular hava alaninda ciceklerle karsilanirken ayni duygulari bizde hisettik. Bosuna tartismaya gerek yok, olan oldu bir kere. Gecmis olsun.

Hala yenilginin sokunu üstümden atabilmis degilim. Nasil yenildik, 5 dakika da o 2 golü nasil kalemizde gördük hala anlayabilmis degilim. Uyudum, macin sokunu atlatayim diye. Olmadi, rüyama girdi mac. Mac bitiyor yeniliyoruz, sonra bir daha basa sariyor. Bitiyor mac, yeniliyoruz. Yine basa sariyor. Böyle devam ediyordu.

Gittim okula. Almanlar geliyor, ooo nasil yendik falan diyorlar. Tiyatroya gittik, yolda reklam panolarinda Hamburg-Galatasaray macini gördüm. Unutmak istiyorum, her seferinde unutmami engelleyen hadiselerle karsilasiyorum.

Evet kolay olmayacak bu maci unutmak bizim acimizdan. Ezeli rakibimizin evinde finali oynamayi gercekten haketmistik. Hamburg'u gecseydik, %100 finale gelirdik, o macin verdigi motivasyonla. Kupayi kaldiracaktik belki, ama olmadi. Keskeler insani en cok kahreden seyler ne yazikki ...

Stopersiz ciktik Hamburg'a gücümüzü gösterdik. Onlarin iclerine korkuyu en derinlere kadar soktuk. 2-0 dan sonra teknik direktörleri bile bu mac burada bitti gibi tavirlar sergiliyordu. Bundan yapacagimiz kolaydi. Alan savunmasi, ama geriye yaslanmayacaktik 10 oyuncu ile. Zaten uzaklastirdigimiz top, 10 saniye sonra bizim kalemize atak olarak geri dönüyordu. O laubalilik sorunu yine karsimiza cikti. Bordo gibi Hamburg da 5 dakika da 2 gol atti bize. Olmuyor, bu konsantrasyon sorununu cözemiyoruz. Oyuncular panik havasi icerisindeler. Gören Avrupa'da ilk sefer mac oynuyoruz sanacak, ama halbuki mücadele ettigimiz sampiyonanin kupasini almisiz biz daha önce. Oyuncularda güven, konstantrasyon eksikligi olmamasi gereken yerde, bu sorunlari yasadik. Akil alir gibi degil yahu...

Arda Turan, Milan Baros, Ayhan, Baris, Kewell cok iyi oynadilar. Ama iste onlardaki bu mücadele ruhu diger futbolcularda yoktu. Bu yüzden yenildik ...

Lincoln efendi takima küsüyor! Yahu madem gitmek istiyorsun, oyna Avrupa maclarinda ! Sonra bir talibin cikar, biz seni satariz. Ama sen teknik heyete küserek nereye varmayi cabaliyorsun ? Trabzon macinda cok savundum kendisini, ama yok. Düzelmiyormus Lincoln. Kalli en dogrusunu yapmis. Cani isteyince oynuyor. Böyle futbolculara ihtiyacimiz yok bizim.

Bülent Korkmaz'a elestiriler geliyor sonra. Belki Semih Kaya'yi oynatabilirdi. Ama o da daha 18 yasinda. Tecrübesiz, mac eksigi var, kondisyonu yeterli degil. Böyle bir macta ona nasil güvenebilirdi ki ? Bülent Korkmaz onu en cok oynatmak isteyen kisidir, kendisi de 18 yasinda Galatasaray kariyerine basladi cünkü! Ama zaman uygun degildi Semih icin.

Böyle kolay goller yiyerek, böyle kolayca kaybettigimiz maci nasil unutacagimi hala bilemiyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    burada kimse ben fanatik değilim demesin.
    hepimiz avrupa maçlarında gslisi fb'yi, fblisi gs'yi tutmuyor bu kadar basit.
    gelip bana yok ben tutuyorum, gol atılınca seviniyorum fln demesin Türkiye'de yaşayan herkes gsliyse fbden nefret eder, fbliyse gsden nefret eder olay bundan ibaret.
    hepimiz böyle büyüdük, bundan sonra ki nesilde böyle devam edecek bu yıllardır böyle.

o yüzden her maç konusunda, her avrupa maçında bunları konuşmak baydı beni.bu zihniyet hiç değişmedi değişmeyecek burada aboosundan, nedvedmaniasına, turgutundan, emperorundan pesimistylana hatta ben bile böyleyiz kabul ediiiiin
    heaa.. Eray'ım doğru söylüyor. ben öyleyim şahsen.

Açık açık söyleyeyeyim gs nin elenmesine sevindim bir bjk li olarak.Neden derseniz maçı beraber izliyorsun beraber heyecanlanıyorsun.adam maç bitince gördünmü cimbom şöyle cimbom böyle bana hava atmaya çalışıyor.en iyisi mi yenilsin de ben dalgamı geçeyim darılmaca gücenmece yok.avrupa maçlarında kimse kimsenin takımını tutmak zorunda değil.adam tur atlar kasasına para girer seneye daha iyi transfer yapar e o zaman niye ben o takımı destekleyeyim ki?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bjk si FB yi. FB si Bjk yi. Yine bu döngüde GS yi sevmez. Neden sevmez. Ta derinLerde, eskiLErde, abiLerimizden, amcaLarımızdan gördüğümüz fanatikLik duygusu yüzünden sevmez. Avrupa da ki başarıLarını hazmedemez, istemez, kıskanır. Bu 2+2 =4 gibi bir matematik feLsefesidir.

Şimdi adam neden sevsin. HesapLayaLım. Görüceksiniz ki herkes hakLı.

Ben 2000 yıLında UEFA finaLinden sonra hüngür hüngür ağLadım. Sonra sabah geLdim okuLa GS Li bana hava yapıyor yok işte gördün mü biz en büyüğüz, naber sizin ezik takım nerde, hayatında bu kupayı göremezsin feLan. Sonra diyorsun ki değmezmiş.

Sonra evinde en yakın arkadaşLarın iLe maç izLiyorsun. KankaLarın ya farkLı da takımLı oLsaLar senin takımının maçı da oLsa Avrupa da atınca seviniyor, koşuyor, zıpLıyor. Sonra ertesi gün bir mekanda kıs kıs başka bir kendi takımından arkadaşı iLe konuşurken duyuyorsun ki, ya bırak şansLı herifLer, baLLarı iLe aLdıLar feLan. Hayda yine bütün hevesin kaçıyor, kinin büyüyor.

Bu böyLe geLmiş böyLe gider. Ne yazık ki biz bizi en önemLi kıLan birLik beraberLik döngüsünden uzakLaştıkça uzakLaşıyoruz. BenLiğimizi, birLik beraberLiği kaybediyoruz ve bu yüzden her kuLvarda herşeyden koLayça uzakLaşıyor, başaramıyoruz.

Kimse suçLu değiL. Oh çekende, Ah çekende. Suç hepimizde ve hiçbirimizde...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bjk si FB yi. FB si Bjk yi. Yine bu döngüde GS yi sevmez. Neden sevmez. Ta derinLerde, eskiLErde, abiLerimizden, amcaLarımızdan gördüğümüz fanatikLik duygusu yüzünden sevmez. Avrupa da ki başarıLarını hazmedemez, istemez, kıskanır. Bu 2+2 =4 gibi bir matematik feLsefesidir.

Ben 2000 yıLında UEFA finaLinden sonra hüngür hüngür ağLadım. Sonra sabah geLdim okuLa GS Li bana hava yapıyor yok işte gördün mü biz en büyüğüz, naber sizin ezik takım nerde, hayatında bu kupayı göremezsin feLan. Sonra diyorsun ki değmezmiş.

Sonra evinde en yakın arkadaşLarın iLe maç izLiyorsun. KankaLarın ya farkLı da takımLı oLsaLar senin takımının maçı da oLsa Avrupa da atınca seviniyor, koşuyor, zıpLıyor. Sonra ertesi gün bir mekanda kıs kıs başka bir kendi takımından arkadaşı iLe konuşurken duyuyorsun ki, ya bırak şansLı herifLer, baLLarı iLe aLdıLar feLan. Hayda yine bütün hevesin kaçıyor, kinin büyüyor.

Bu böyLe geLmiş böyLe gider. Ne yazık ki biz bizi en önemLi kıLan birLik beraberLik döngüsünden uzakLaştıkça uzakLaşıyoruz. BenLiğimizi, birLik beraberLiği kaybediyoruz ve bu yüzden her kuLvarda herşeyden koLayça uzakLaşıyor, başaramıyoruz.

Hele şükür mantıkLı ve gerçekLeri tamamen yansıtan bir yorum..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Katılıyorum abi.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Neden hep benim yorumlarım siliniyor?Çokmu ağır konuşuyorum?Burada tahrik edic mesajlar yazan bazı Fb'li arkadaşların mesajları oldukları gibi dururken biz karşılık verdiğimizde mesajımız siliniyor artı birde uyarı alıyoruz.Artık başka şeylerden şüphelenmeye başladım.Madem benim yorumlarım bu kadar can sıkıcı oluyor öyleyse Fbli kişilerin yazıkları yorumlarıda silin.Yeter!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Neden hep benim yorumlarım siliniyor?Çokmu ağır konuşuyorum?Burada tahrik edic mesajlar yazan bazı Fb'li arkadaşların mesajları oldukları gibi dururken biz karşılık verdiğimizde mesajımız siliniyor artı birde uyarı alıyoruz.Artık başka şeylerden şüphelenmeye başladım.Madem benim yorumlarım bu kadar can sıkıcı oluyor öyleyse Fbli kişilerin yazıkları yorumlarıda silin.Yeter!

Kimseye ayrımcıLık yaptığımız yok. Demek ki siLinmesi gerekiyormuş siLmişiz, siLinmesi gereken varsada siLeriz.

Kayırıyor mantığı gütmeyin.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

ülkemizde bu konuda çok güzel bir atasözü var...

papaza uyup oruç bozulmaz diye ..

yani bildiğin gibi Galatasaray avrupa maçında kazanınca üzülende var...arabasına Galatasaray bayrağı takıp yeğeniyle benim gibi tur atan fenerbahçeliside var...

Fenerbahçeliler sevinmez..beşiktaşlılar böyle yapar galatasaraylılar şöyledir gibi genellemeler doğru değil kanaatimce...nihayetince onbinler yüzbinler değil milyonlarca insan var bu takımların taraftarı ...

bir kalıba sığarmı ..

şöyle söyleyeyim..maçtan sonra mesaj yazacak halim bile yoktu sinirimden ve üzüntümden....

o halde ben şunu derim..ahmet mehmet ne yapmış bilmem hangi GS li bana ne havası atarsa atsın onu da umursamam...

neyin doğru olduğunu biliyorum...

ve maç sırasında ne hissediyorum...

eğer içimden o sırada GS yi tutmak geliyorsa şu ve bundan...veya marjinal milliyetçilikten dolayıda Galatasarayı tutmam...

ben galatasarayı desteklerim avrupa maçlarında çünkü içimden öyle gelir...ve bu konudaki hislerim beni yönlendirir...

diğer insanların dfedikleri ise açıkcası hiç derdimde değil...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Sorun Burda Zaten GSnin Başarısına FBli FBnin Başarısınada GSli Sevinmezse Hiç Bir Yere Gidemeyiz Ben GSninde FBninde BJKnında Bu Sezonki Maçlarında Temsilcilerimizi Tuttum BJK Metaliste FB Arsenale GS Hamburg Takımlarını Yenilişin Aklımdan Hiç Oh İyi Oldu Geçmedi Türkün Türkten Başka Dostu Yok Beyler Hepsi Bizim Takımlarımız Hepsinin Avrupada Galibiyetlerine Mağlubiyetlerine Beraber Sevinip Beraber Üzülmemiz Gerekir İnşallah İleriki Senelerde Takımlarımız Avrupada Daha İyi Olurlar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by OMANA View Post
    ülkemizde bu konuda çok güzel bir atasözü var...

papaza uyup oruç bozulmaz diye ..

yani bildiğin gibi Galatasaray avrupa maçında kazanınca üzülende var...arabasına Galatasaray bayrağı takıp yeğeniyle benim gibi tur atan fenerbahçeliside var...

Fenerbahçeliler sevinmez..beşiktaşlılar böyle yapar galatasaraylılar şöyledir gibi genellemeler doğru değil kanaatimce...nihayetince onbinler yüzbinler değil milyonlarca insan var bu takımların taraftarı ...

bir kalıba sığarmı ..

şöyle söyleyeyim..maçtan sonra mesaj yazacak halim bile yoktu sinirimden ve üzüntümden....

o halde ben şunu derim..ahmet mehmet ne yapmış bilmem hangi GS li bana ne havası atarsa atsın onu da umursamam...

neyin doğru olduğunu biliyorum...

ve maç sırasında ne hissediyorum...

eğer içimden o sırada GS yi tutmak geliyorsa şu ve bundan...veya marjinal milliyetçilikten dolayıda Galatasarayı tutmam...

ben galatasarayı desteklerim avrupa maçlarında çünkü içimden öyle gelir...ve bu konudaki hislerim beni yönlendirir...

diğer insanların dfedikleri ise açıkcası hiç derdimde değil...

Bu sizin bahsettikLeriniz geneL oLarak hepimizin temennisi oLan durumLar. Ama geLin görün ki acı gerçeği herkes biLiyor bunun böyLe oLmadığını.

O kadar kötü durumLara geLdik ki şöyLe birşey daha var. MiLLi maçLarda başka takımdan birisi goLü atınca, aa goL, aferin ve vs, ama kendi tuttuğu takımın oyuncusu atınca kırıLmadık cam, masa bırakmayan durumLar.

Bunun büyük yüzdesi böyLedir. Sizin dedikLeriniz sadece üLke içerisinde ki istisnaLardır. Bana cevap verebiLirmisiniz siz Bir GS maçında beraber sevindikten sonra ertesi gün o sevince istinaden sizin tuttuğunuz takımı hedef aLıp, can sıkıcı cümLeLer iLe karşı karşıya kaLdığınızda kızmayacağınızı uLan biz ne yapıyoruz adamLarın yaptıkların bak demeyeceğinizi söyLeyin. Ha kaaLe aLmazsınız ama kaç kiş aLmıyor...

Bizim değiL, büyün Dünya da ki sistem budur. Bu sadece bizim üLkemize has bir durum değiL. Gidin İngiLterede CheLsea Lisi Manu-İnter finaLi oLsa İnter bayrağı ve fLaması aLıp dışarıda korna çaLa, çaLa gezer. Bu Dünyanın geneL haLidir. FutboL un geneL haLidir. Ve bunu kimse değiştiremez. İstisnaLar sadece bu döngü içerisinde oh be böyLeLeri de varmış demek için oLacak ve arada tebessüm etmemizi sağLayacak kişiLer oLacaktır.

Hiç bir zaman değişmedi bu durum ve değişmeyecektir.

Tamam işte.Buğra doğru söylüyor fakat bazı Fbliler gelmiş burada bizi kışkırtmaya çalışıyor.Dün fbli yorumcunun teki tv ye çıkıp çok iyi oldu rüyalarında oynarlar kadıköyde final gibi yorumlar yaptı.Fb nin sitesindeki resimde herşeyi kanıtlıyor.Ama ben bjklilerden ts lilerden böyle birşey hiç görmedim.Geçen sene sevilla fb maçlarında sevinçten sesimiz kısılmıştı.Biz fbyi destekliyoruzda ne oluyor.Bundan sonra tüm takımlarımızı Avrupa'da daha bir keyifle zevkle destekleyeceğim.Fb hariç..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Bu sizin bahsettikLeriniz geneL oLarak hepimizin temennisi oLan durumLar. Ama geLin görün ki acı gerçeği herkes biLiyor bunun böyLe oLmadığını.

O kadar kötü durumLara geLdik ki şöyLe birşey daha var. MiLLi maçLarda başka takımdan birisi goLü atınca, aa goL, aferin ve vs, ama kendi tuttuğu takımın oyuncusu atınca kırıLmadık cam, masa bırakmayan durumLar.

Bunun büyük yüzdesi böyLedir. Sizin dedikLeriniz sadece üLke içerisinde ki istisnaLardır. Bana cevap verebiLirmisiniz siz Bir GS maçında beraber sevindikten sonra ertesi gün o sevince istinaden sizin tuttuğunuz takımı hedef aLıp, can sıkıcı cümLeLer iLe karşı karşıya kaLdığınızda kızmayacağınızı uLan biz ne yapıyoruz adamLarın yaptıkların bak demeyeceğinizi söyLeyin. Ha kaaLe aLmazsınız ama kaç kiş aLmıyor...

Bizim değiL, büyün Dünya da ki sistem budur. Bu sadece bizim üLkemize has bir durum değiL. Gidin İngiLterede CheLsea Lisi Manu-İnter finaLi oLsa İnter bayrağı ve fLaması aLıp dışarıda korna çaLa, çaLa gezer. Bu Dünyanın geneL haLidir. FutboL un geneL haLidir. Ve bunu kimse değiştiremez. İstisnaLar sadece bu döngü içerisinde oh be böyLeLeri de varmış demek için oLacak ve arada tebessüm etmemizi sağLayacak kişiLer oLacaktır.

Hiç bir zaman değişmedi bu durum ve değişmeyecektir.

evet haklısın durum bu ..

zaten durumun bu olduğu o kadar ortadaki...Bugü bir çok arkadaşımın sevindiğinden eminim...

mesela bir örnek şefiim..

şimdi dün oynayan Glatasaray değilde...Sİvasspor olsaydı..veya Kayseripor olsaydı ve 2-0 dan maç dönseydi..tüm herkes üzülürdü ama Galatasaray olunca Genelde Fenerbahçelilerin çok üzülmedikleri bir gerçek....

ama bu fanatizm o derece körrüklendiki son 20 içinde nihayetinde bir oyun olması gerekenden çok daha önemli bir hal aldı..

ne yapalım dediğin gibi Futbol konusunda her tartışma açıldığında ilk cümlesi..biz avrupa takımıyız diye hava atan galatasaraylısı var...

galatasarayt elenince sevinen fenerbahçelisi de var...

ama emin ol samimi söyleyim..

benim yeğenim fanatik galatasaraylı gözüm gibi değerli benim için Fenerbahçe şampiyonluğunda ben arabayı süslediğimde galatasaraylı olduğu halde benimlen geldi yanımdaydı...

bende arabama galatasaray bayrağı takıp onunla çok tur atmışımdır..velhasıl bu gibi insanların sayısıda çok azdır diye düşünmemek lazım..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

1000 defa yazılsada anlamamakta ısrar ediyoruz ama ben bir kere daha yazıyorum ki işin günahını üzerimden atayım.

1. İçerde ezeli rakip dışarı maçlarında tek yürek olanlar vardır.
    2. İçerde dışarda rakibinin yenilmesini isteyenler vardır.
    3. Maç anında tek yürek maç bitiminde yenilgi varsa dalga geçenler vardır.

Bunlardan hangisine uyuyorsak uyalım bu kendimizi bağlamaktadır.

Maç analizi, maç olayları hakkında konuşacaksınız tamam. Onun haricindeki herşey için cezai uygulama yapılacaktır. Bilginize...

aah ah şu maçta bi defansımız olacakti geçerdik bu turu. Neyse sağlık olsun bir tek lig kaldı elimizde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçtan sonra arkadaşım bir kafeye gitmiş. Bilin bakalım o kafeye kim gelmiş Adnan Polat. Yanında bir kaç arkadaşı ile gülüp eglenmişler puro içmişler. Arkadaşımın dedigi hiç bir üzülme belirtisi yokmuş hareketlerinde falan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Üzülecek birşey yokki zaten.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sen bilirsin. UEFA'dan elenmemiz yeterli bir sebep bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu cidden yazık oldu eldeki turu elin Almanına verdik yahu. Neyse kısmet bu kadarmış demek. Şimdi yine yeni yeniden Hasan Lincoln Nonda falan yazmayacağım ama cidden yazık oldu pisi pisine gitti tur.

LİNCOLN'E ağır bir ceza verilmeli bence !!! ilk maçta oyundan çıkınca BÜLENT KORKMAZ'A tepki gösterdi .. bu maçtada direk soyunma odasına gitti ::: CEZAYI HAKETTİ :::

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Sen bilirsin. UEFA'dan elenmemiz yeterli bir sebep bence.
    Elbetteki turu kaybetmenin üzüntüsü var ama yas ilan edecek kadar değil. Sonuçta bukadar eksikle buraya kadar çıkmışız.

Ki zaten örneğin sahada kavga eden futbolcular çıkışta aileleriyle birlikte restoranda yemek yiyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben geçen hafta, Hasan Şaş bu takımın oyuncusu değil, 7 yıl önce iyiydi ama şu zamanda bu adama umut bağlanmaz dediğimde, "ne yani aydın mı oynasın, aydın çok top kaybı yapıyor" tarzı cevaplar aldım. Gördük işte, paslarının %90'ı, ortalarının %100'ü rakibe gitti. Çok top kaptırmayan adam böyleyse herhalde Aydın %120 sini falan kaptırırdı en az.

O kadar eksikle 2-0
    2-0'dan 3-2'ye donen bir mac

İnanmak cok zor..

Oysaki inanmı$tık yolun sonuna kadar gidecegimize.. !

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri