Originally Posted by
perpetua
Bugunku "sert" aciklamalarin Alex'in soyledikleriyle pek farki yok benim anladigim kadariyla.
Aykut Kocaman "sen cok buyudun demedim" diyor. Alex'in de zaten Aykut Kocaman bana "sen cok buyuk bir futbolcusun ama soyunma odasinda benim arkamda olmayan birisiyle devam edemem" dedi diyor.
Aziz Yildirim'in dedikleriyle, Alex'in yazdiklarinin yanlis oldugunu da soylemiyor esasinda. Alex 8 yillik emeklerinin 3 dakikalik bir gorusme ile silinmesine uzuldugunu anlatmaya calisiyor. Aziz Yildirim ise 15 dakika gec kalmasini, bacak ustune bacak atarak oturmasini, telefonuyla oynamasini anlatiyor, Alex zaten "saygisiz bir adam" diyor.
Alex saniyorum ki bu ayriligin neden bir baska takima transfer olabilecegi zamanda olmadigini anlamaya calisiyor. Ama cevap alamiyor.
Keske hic konusmasa Alex. Cunku nasil olsa Aziz Yildirim onu daha da cok hedef alarak bir suru sey soyleyecek. Alex konustukca batacak, hakli oldugu konularda bile Aziz Yildirim tarafindan laf kalabaligi ile haksizmis gibi gosterilecek. Belki de uzun uzun yazilmis, kendisi ile celisen metinler yayinlanacak Fenerbahce sitesinden.
Bir de merak ettigim, Alex'in sitesindeki metini kimin Portekizce'den cevirdigi. Bu ceviriyi acaba yillardir hemen hemen her an yaninda olan Samet yapmadi mi?