tamam affettim:)
Derbi maç.Ortam gergin.Dünyanın hangi derbisinde küfür duyulmamış..
Tabiki burda küfür fln savunmuyorum ama gergin bir ortamda herkes herşeyi söyleyebiliyor.GS liler şu an küfür etmiyormusunuz bizim için??
Printable View
Ben gerçekten ERAY'ı tebrik etmek istiyorum. Ben söylememiştim bile sinirlidir diye ama kendisi beni tebrik etti ilk olarak. Diğer arkadaşları da biraz sakinliğe davet ediyorum. Ayrıca başka iddia sahipleri sizi de Eray gibi iddianızı yerinize getirmenizi bekliyorum;;):D
Teşekkürler Eray...:)
ben herşeyimi koyarım :)
tüh be gitti mp3.yarinda okulda rezil olacaz.ah ula galatasaray bir gol daha bulsaydin ne güzel olacakti.
F.Bahçe ve Hakeme çamur atacağınıza birazda futboldan bahsetseniz ne güzel olur dimi? Çünkü bu hakem her maçta yok ama bu futbolcular her maçta var.
Mondragon'a ses bombası atılmış,kulakları hala duymuyormuş.
Tebrikler...(beraberlik olabilirdi:))
Buna benzer pozısyonlarda hakem Fener lehıne olanlarıda vermedı ama. Kezman hep tahrik diyorsunda artık Emre'de iyi alısmıstı her pozisyonda kendısıne faul yapılmıs havası verıyordu.
--------------
Böyle bir taraftar dünyanın sayılı kuluplerine nasip olur gercekten atmosfer muhteşemdi.
Bu arada Necati'nin kafasını muhtesem bir reflexle dısarı yollayan Volkan ıda unutmamak lazım.
Ben bir şeyi unutmuştum galatasaray 2. yarıda etkili oynadı tebrikler onlarada
bu başlığı bugün pek bi sevimli gördüm.. ne güzel hep böyle, saygı, sevgi ve tebrik içerisinde.. :D
Bu takım böyle oynasın canımı feda edeyim helal olsun hepsine bu sene fener eğer 2. yarı toparlanmazsa çok kritik zamanlar yaşar
al işte...batuhan hangi galatasaraylının çıkıp da en terbiyeli taraftar bizde biz sahaya birşey atmıyoruz küfür etmiyoruz dediğini duydun? böyle taraftarımız var diyordu aziz yıldırım hani? dediğim gibi..ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün...meydanlara çıkıp artistlik yapmayla olmuyu işte gördük işte aziz yıldıvımın övgüyle bahsettiği taraftarı...
nihat özdemir taraftarı tebrik etti...e böyle başkana böyle tümer gibi oyuncular yaraşır...ooo cimbom ananı seveyim diye bağırıyo tüm stat tümer de el kol yapıyo daha çok ses istiyo...bir grubun yaptığını bütün taraftara mal edemezmişiz?tezahüratları duydunuz.kaç bin kişilik bi gruptu acaba anamızı sevenler???
buyur burdan yak...evet çoook iyi yaptılar hata az bile yaptılar dimi?sana daha cevap vermeyeceğim...
maalesef yedek kulübesi çıkartmanızı püskürtemedik biz gerets vuruldu...çanur atmak???güneş???balçık??? e tabii ki güneş balçıkla sıvanmaz.galibiyeti hakletmiş gibi konuşuyorsunuz anlamıyorum ben ya...sen sahadan gelmişsin atılanları,edilen küfürleri sen biliyorsun.hangi güneşin sıvandığı balçıktan bahsediyorsun ki?
son olarak alex yere atladı kalkmadı falan...katılmıyorum beyler bu düşüncelere...takımı baskı yiyo.profosyonelce yapılmış bir haraket yani bu...yapmazsa saçmalık olur...
Ses bombası italya'da çoğu maçta duyuyorum ben
Olayrları daha da abartalım daha iyi olur ve burada tartışma çıkar ne güzel olur evet arkadaşlar kadıköy'de 3.dünya savaşı çıktı almanya hükumeti fenerbahçe'nin yanında olacağını açıkladı
Her zaman zaten galibiyetler karalanmaya calısılmıstır.Haklısın. Küfür bizim stadımızda ayda yılda bir olur birde diger kuluplerinkini gör onlar sütten cıkmıs ak kasık Fener küfürbaz haklısın. Hangi güneşe gelince Volkan-Onder-Lugano-Ugur-Tuncay-Deniz-Appiah-Alex-Kezman işte bu güneş. ''Galibiyeti haketmis gibi konusuyorsun'' cümlesine gelince burdaki gibi fazla Galibiyeti hakettik diyorum.
Tamam bü gün küfür ettik torpil attık sahaya atmadığımız madde kalmadı ben bişey mi diyorum. :) Az önce Adnan Polat dedi: Fenerbahçe taraftarı centilmendi 55.000 kişi arasında 50 serseri olması doğaldır dedi. :)
öff güneş parlıyor gözümüzü alamadı ama... :D
oyunun belli kısımları hariç genelinde ilk yarı gole kadarki kısım, özelliklede 2.yarı güzel oynadık ama yenildik ne diyelim, biraz şanslı olsak geriden gelip bile maçı alabilirdik ama olmadı işte ;)
birde şu anlaşıldıki 33.hafta sulu birde hafta olacak :roll:
ya ben burda hangi galibiyeti karaladım ki? ilk tebrik edenlerdinimi bakarsan görürsün geçmiş sayfalara....ya bak hala benim dediğimi söylüyorsunuz ya...küfür yok bizde biz sahaya birşey atmayız diyen tek kulüb sizinkilerdi...başka diyen var mı? yok...e hani işte ben de onu soruyorum bu mu küfürsüzlük bu mu sahaya birşey atmamak...ben diğer kulüplerde yok fenerde var demiyorum dikkatini çekerim...
bi kere saydığın güneşlerden ne alex birşey yaptı ne appiah ne tuncay...deniz uğur veönder çok iyiydi bugün...özellikle de uğur...
batu elini vicdanına koy ve söyle abi..o ananı seveyim tezahüratını 50 kişi yaptı da mı inletti saraçoğlunu?
katılıyorum...
el işte be el o eli görmeyene kör derim ben yuh ya :mad:
Vayy be meger bu Fener ne kotu takımmıs meger 2 golüde Fener atmamıs meger galibiyet Fener'in hakkı degılmıs.Meger bizim taraftar en küfürbaz taraftarmıs. Çamurdan sonra Fenerli arkadaslar anlamaz oluyor.
yok o çarpma sahaya madde atanlar ve küfür edenler 50 bilemedin 55 kişi ve güneş balçıkla sıvanmaz