Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
Her zaman zaten galibiyetler karalanmaya calısılmıstır.Haklısın. Küfür bizim stadımızda ayda yılda bir olur birde diger kuluplerinkini gör onlar sütten cıkmıs ak kasık Fener küfürbaz haklısın. Hangi güneşe gelince Volkan-Onder-Lugano-Ugur-Tuncay-Deniz-Appiah-Alex-Kezman işte bu güneş. ''Galibiyeti haketmis gibi konusuyorsun'' cümlesine gelince burdaki gibi fazla Galibiyeti hakettik diyorum.
ya ben burda hangi galibiyeti karaladım ki? ilk tebrik edenlerdinimi bakarsan görürsün geçmiş sayfalara....ya bak hala benim dediğimi söylüyorsunuz ya...küfür yok bizde biz sahaya birşey atmayız diyen tek kulüb sizinkilerdi...başka diyen var mı? yok...e hani işte ben de onu soruyorum bu mu küfürsüzlük bu mu sahaya birşey atmamak...ben diğer kulüplerde yok fenerde var demiyorum dikkatini çekerim...

bi kere saydığın güneşlerden ne alex birşey yaptı ne appiah ne tuncay...deniz uğur veönder çok iyiydi bugün...özellikle de uğur...

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
Tamam bü gün küfür ettik torpil attık sahaya atmadığımız madde kalmadı ben bişey mi diyorum. Az önce Adnan Polat dedi: Fenerbahçe taraftarı centilmendi 55.000 kişi arasında 50 serseri olması doğaldır dedi.
batu elini vicdanına koy ve söyle abi..o ananı seveyim tezahüratını 50 kişi yaptı da mı inletti saraçoğlunu?

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
Rakip takım begenmesede profesyonelce yapılmıs hareket. Bu Fenerbahce'ye karsı yapılınca bende gıcık oluyorum ama futbolun içinde bunlar.
katılıyorum...