Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Ne Olur?

Voters
65. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

31 47.69%
  • Beraber

10 15.38%
  • Galatasaray

24 36.92%
1 ile 30 arası toplam 451 sonuç

Konu: Haftanın Derbisi: Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Buna benzer pozısyonlarda hakem Fener lehıne olanlarıda vermedı ama. Kezman hep tahrik diyorsunda artık Emre'de iyi alısmıstı her pozisyonda kendısıne faul yapılmıs havası verıyordu.
    ya alexe ne demeli?
    ha bire yere yattı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by cengizvarts View Post
    ya alexe ne demeli?
    ha bire yere yattı
    Rakip takım begenmesede profesyonelce yapılmıs hareket. Bu Fenerbahce'ye karsı yapılınca bende gıcık oluyorum ama futbolun içinde bunlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Her zaman zaten galibiyetler karalanmaya calısılmıstır.Haklısın. Küfür bizim stadımızda ayda yılda bir olur birde diger kuluplerinkini gör onlar sütten cıkmıs ak kasık Fener küfürbaz haklısın. Hangi güneşe gelince Volkan-Onder-Lugano-Ugur-Tuncay-Deniz-Appiah-Alex-Kezman işte bu güneş. ''Galibiyeti haketmis gibi konusuyorsun'' cümlesine gelince burdaki gibi fazla Galibiyeti hakettik diyorum.
    ya ben burda hangi galibiyeti karaladım ki? ilk tebrik edenlerdinimi bakarsan görürsün geçmiş sayfalara....ya bak hala benim dediğimi söylüyorsunuz ya...küfür yok bizde biz sahaya birşey atmayız diyen tek kulüb sizinkilerdi...başka diyen var mı? yok...e hani işte ben de onu soruyorum bu mu küfürsüzlük bu mu sahaya birşey atmamak...ben diğer kulüplerde yok fenerde var demiyorum dikkatini çekerim...

bi kere saydığın güneşlerden ne alex birşey yaptı ne appiah ne tuncay...deniz uğur veönder çok iyiydi bugün...özellikle de uğur...

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Tamam bü gün küfür ettik torpil attık sahaya atmadığımız madde kalmadı ben bişey mi diyorum. Az önce Adnan Polat dedi: Fenerbahçe taraftarı centilmendi 55.000 kişi arasında 50 serseri olması doğaldır dedi.
    batu elini vicdanına koy ve söyle abi..o ananı seveyim tezahüratını 50 kişi yaptı da mı inletti saraçoğlunu?

Rakip takım begenmesede profesyonelce yapılmıs hareket. Bu Fenerbahce'ye karsı yapılınca bende gıcık oluyorum ama futbolun içinde bunlar.
    katılıyorum...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by comandante View Post
    batu elini vicdanına koy ve söyle abi..o ananı seveyim tezahüratını 50 kişi yaptı da mı inletti saraçoğlunu?
    Evet orada haklısın bütün saha yaptı ama küfürden bişey olmaz. Torpili atan herhalde 55.000 kişi değildi kendini bilmez bir serseri...

Evet orada haklısın bütün saha yaptı ama küfürden bişey olmaz. Torpili atan herhalde 55.000 kişi değildi kendini bilmez bir serseri...
    birde tümerin yaptığı neydi ve geretsin kafası yarılınca gol olmuş gibi kaç kişi sevindi ? ben bütün tribünler inledi gibi duydumda

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ya suyu atan torpili atan toplasan tabii ki 500 ü geçmez...bir torpil değil epey atıldı da..o konuda bütün taraftara lafım yok...ama cimbom ananı seveyim derken 50.000 kişi büyük bir şehetle cimbomun anasını seviyodu...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by comandante View Post
    ya ben burda hangi galibiyeti karaladım ki? ilk tebrik edenlerdinimi bakarsan görürsün geçmiş sayfalara....ya bak hala benim dediğimi söylüyorsunuz ya...küfür yok bizde biz sahaya birşey atmayız diyen tek kulüb sizinkilerdi...başka diyen var mı? yok...e hani işte ben de onu soruyorum bu mu küfürsüzlük bu mu sahaya birşey atmamak...ben diğer kulüplerde yok fenerde var demiyorum dikkatini çekerim...

Sonucta onlarda insan ve Fenerbahce'nin yaptıgı cagrıya uyan yok. Fenerbahce bu konuda kac kere stadlarımızda küfür olmasın birşey atılmasın dedı ama bu tek Fenerbahce stadında uygulanıyordu.Derbidede patlak verdi. Eger diger takımlar bu cagrıya uyup küfür etmeseydi stadlarda bugün bunların hiçbiri olmazdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Sonucta onlarda insan ve Fenerbahce'nin yaptıgı cagrıya uyan yok. Fenerbahce bu konuda kac kere stadlarımızda küfür olmasın birşey atılmasın dedı ama bu tek Fenerbahce stadında uygulanıyordu.Derbidede patlak verdi. Eger diger takımlar bu cagrıya uyup küfür etmeseydi stadlarda bugün bunların hiçbiri olmazdı.
    ya uygulka sonuna kadar ya da afra tafra yapma kardeşim o zaman...bi temiziz diyen fener vardı...patlak vermek az kalır bence bu yapılanların yanında...hiçbir derbide olaylar bu kadar büyümedi...

bak ben gollerinize birşey dedim mi?yok golden önce faul vardı yok penaltımız verilmedi dedim mi? hatta iyi oynadık ama olsun kazanamdık düşüncesine de karşıyım.hakkettik falan da hakeden alır kardeşim çıkıp oynayıp alacaksın...ben galibiyetinize birşey demiyorum.taraftara diyorum sadece...

Sheriff Misafir

GS taraftarınıda göreceğiz.FB-GS maçı olacak ve küfür olmayacak haa

Mesaj Yetkileri