Fenerbahçe
Beraber
Galatasaray
ya ben burda hangi galibiyeti karaladım ki? ilk tebrik edenlerdinimi bakarsan görürsün geçmiş sayfalara....ya bak hala benim dediğimi söylüyorsunuz ya...küfür yok bizde biz sahaya birşey atmayız diyen tek kulüb sizinkilerdi...başka diyen var mı? yok...e hani işte ben de onu soruyorum bu mu küfürsüzlük bu mu sahaya birşey atmamak...ben diğer kulüplerde yok fenerde var demiyorum dikkatini çekerim...
bi kere saydığın güneşlerden ne alex birşey yaptı ne appiah ne tuncay...deniz uğur veönder çok iyiydi bugün...özellikle de uğur...
batu elini vicdanına koy ve söyle abi..o ananı seveyim tezahüratını 50 kişi yaptı da mı inletti saraçoğlunu?
katılıyorum...
Sonucta onlarda insan ve Fenerbahce'nin yaptıgı cagrıya uyan yok. Fenerbahce bu konuda kac kere stadlarımızda küfür olmasın birşey atılmasın dedı ama bu tek Fenerbahce stadında uygulanıyordu.Derbidede patlak verdi. Eger diger takımlar bu cagrıya uyup küfür etmeseydi stadlarda bugün bunların hiçbiri olmazdı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ya uygulka sonuna kadar ya da afra tafra yapma kardeşim o zaman...bi temiziz diyen fener vardı...patlak vermek az kalır bence bu yapılanların yanında...hiçbir derbide olaylar bu kadar büyümedi...
bak ben gollerinize birşey dedim mi?yok golden önce faul vardı yok penaltımız verilmedi dedim mi? hatta iyi oynadık ama olsun kazanamdık düşüncesine de karşıyım.hakkettik falan da hakeden alır kardeşim çıkıp oynayıp alacaksın...ben galibiyetinize birşey demiyorum.taraftara diyorum sadece...
GS taraftarınıda göreceğiz.FB-GS maçı olacak ve küfür olmayacak haa![]()