ertugrul hocayada yazik oldu keske kayseri de kalsaydi...
Printable View
Leeds'den yemiştik en son 6 tane rekorumuzu geliştirdik yazıklar olsun 2.yarıyı izlemedim bekliyodum çünkü fark ama bu kadar tahmin etmemiştim.. Liverpool 8atcak bir futbol oynamadı ama gol yemek için elinizden geleni yaparsanız sonuç böyle olur...
Oyuncuları kazanmak zor üzerlerine bir çizik atmak kolydır ama Hakan Arıkan konusunda bardak taştı her gelen top sektirilirmi Anfiel Road'da heycanlı dicem her maç bunu yapıyor.. Prof. bir kalecinin yapmaması lazım... Zaten Crouch'un ilk golünü hazırlayan yine bizim oyunculardı... Teklif yapsa UEFA gelmeyin 3-0 yenik sayalım kabul ederdi heralde Ertuğrul Sağlam çok da yakışıyor menajerlik koltuğuna ama bazı oyuncu seçimlerini gözden geçirmesi lazım... Sonuç Fenerbahçe maçıyla birlikte başlayan gerilim açıklamalar paf takım vs... bence bu maçı etkiledi fikrine katılmıyorum. Etkilememesi lazım çok alakasız karşında Liverpool var 8adam defans yapıp her aldığını ileri atman paf takım ile bağdaştırmak çok alakasız..
Sonuç çok kötü bir malübiyet aldık Türkiye'nin en köklü en güçlü takımlarından biri olan Beşiktaş'a yakışmadı..
'Adamlar acımıyorlar'
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, 8-0'lık Liverpool yenilgisinin ardından sert konuştu.
7 Kasım 2007 00:46"Elimizdeki malzeme bu" diyen ve revizyon sinayli veren Engin'in "Devam edersek" şeklindeki yorumu ise ilgi çekti! Engin, Liverpool'un acımadan gol için geldiğini de söyledi.
"Eğer bir maçta bir takım 12 atak yapar ve bunlardan 8'i abuk subuk şekilde gol olursa, sonuçta böyle bir sonuç ortaya çıkar. Topu uzaklaştırmak istiyorsun vuruyor gol oluyor, çarpıyor gol oluyor. Liverpol takımı güçlü olabilir, bizi yenebilir ama bu sonucu beklemiyorduk, bu bizi çok üzdü."
"Mücadele etmek lazım, koşmak lazım. Fizik gücün fazla olması lazım. Ben derbi ertlensin derken bunları demek istedim. Maalesef Türk futbolcularının durumu bu. Üst üste maç oynama sorunları oluyor. Bak görüyorsun acımıyorlar bile. Maç devam etse daha da gol atmak istiyorlar. Ama bunların hiçbiri mazeret değil, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorsan bunun hesabını yapman lazım."
"Ertuğrul hocamız devam edecek. Böyle bir talip olmadı. Ama hocamız her şeye açık. Sonuçta malzeme buydu, bu malzeme bugün kötü oynadı ve kötü mücadele etti. Biz herkesten daha çok üzgünüz. Futbolcular bizden de daha üzgün."
"Eğer devam edersek, bu takıma daha iyi transferler yapıp, daha üst düzey ve savaşçı oyuncularla devam etmeliyiz. Yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Sivas maçımız var. Avrupa ayrı bir durum. Ama biz Türkiye'de iyi takımız, daha güçlüyüz ve iddialıyız, şampiyonluk adayıyız. Tüm derbileri oynadık ve lider Galatasaray'dan 4 puan gerideyiz. Ama Beşiktaş taraftarı rahat olsun. Türkiye'de hedeflerimize ulaşacağız."
Ajansspor
Besiktas´da ruh diye birsey kalmamis. Gercekten rezil oynadi, rezil oldu takim. Hic bir futbolcunun Besiktas´i ve türk futbolunu böyle rezil etme hakki yok. Bir damla bile Besiktas sevgisi olsa oyuncularda en azinda mücadele ederlerdi, savasirlardi sahada. Federasyonu protesto etmek amaci disinda, bu yüzden de gercekten PAF takimi cikip oynasin. Cocuklarin Besiktas sevgisi vardir en azindan. Mücadelerini verirler sahada.
Takim olarak gercekten cok kötü oynadi Besiktas. Diatta´yi kim neden aldiysa lütfen aciklasin. Savunma bilgisi diye birsey yok. Posisyonunu bilmiyor sanki. Markaj yapamiyor, adamini tutamiyor ve bundan dolayi Toraman da tek kaliyor arkada. Diatta´ya ben futbolcu demem. Hakan Arikan da kac haftadir ne oldugunu gösteriyor. Hata üstüne hata. Bu kadar da olmaz. Topu nereye dogru tokatlayicagini bilmiyor. Kaleciligin temellerinden. Rüstü neden alindi ki böyle bir durumda oynamayacaksa.
Ayrica yönetim de son zamanlarda iyice sasirdi gibi, yapilan yabanci transferlerin de hepsi hikaye. Tello fena degil sadece.
Beşiktaş takımında bu sene profesyonellikten nasibini almamış yönetimle profesyonelliğin p'sini bilmeyen Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam ekibi birleşince tencere yuvarlandı kapağını buldu.
Yönetim sırf transfer için adam alıp satıyor. Beşiktaşlı değilim ancak beni bile rahatsız ediyor. Bu kadar oyuncu transferi olur mu? O kadar saçma transferi varki saysam bitmez. Bu her klüp için geçerlidir ancak Beşiktaş'ın eti butu nedir ki boyunu aşan açıklamalar yapıyor. Şu adam düdüğünü assın şurdaki istifa etsin. Olmazsa biz paf takımla çıkacağız diyor. Beşiktaş bu lig için çok şerefli deniyor. Eğer paf takımla çıkmazsa şerefini göreceğiz. Sinirle söylenmiş bir açıklama olarak üstü örtülüp bu konu kapatılacak ancak profesyonel olmak demek bu zamanlarda kendini kontrol etmektir. Tabi dediğini uygularsa belki Türkiye liglerinin gelecekte ki kaderini olumlu yönde etkiler bizde tebrik ederiz.
Sinan Engin futboldan çok anladığını sanıyor. Ancak futboldan anlamak çıkıp malzeme bu kadar demekle olmuyor. Takım başına geldiğine bu malzeme olduğunu biliyordun. Ertuğrul Sağlam'da isterse Kayseri'ye Şampiyonlar ligini aldırsın. Bu adam büyük takımların yükünü kaldıramaz. Beşiktaş'ı vermişler bunların eline. Yenildikleri anda futbolcuların kapasitesi bu biz ne yapalım diyorlar. Bir teknik adam oyuncusu için fiyatı ucuz napalım aldık der mi? Diatta yerine kimseyi koymasan daha işe yarar. En azından gol yerken durduğu yer yaptıklarıyla komik duruma düşmezsin. Alma Diatta'yı,Higuen'i oynat alt yapıdan birilerini en azından Türk oyuncular oynasın ekmek yesin.
Üzerimizden atamadığımız bir alışkanlık var. Fenerbahçe bu sene gruplarda iyi ya seneye kupayı alacaz. Kesin bizimdir diye ortalığı ayağa kaldırır. Sıfır çeker döner. Galatasaray bir kere Uefa'yı aldı ya o sene Uefa'ya katılamazsak bile kupayı biize verecekler zannederiz. Alt yapıdan Okanlar,Emreler,Tugaylar çıktı diye her alt yapıdan yetişen oyuncu takıma alınmaz. Bir genç oyuncu hasbelkader birşeyler yapıyor. Bu gelecek vadediyor hurra sür Kadıköy'de Uğur'u, Ferhat'ı Fenerbahçe'nin önüne 4 taneni ye. Sür Liverpool önüne 8 tane çıtır çıtır.
Hele Sinan Engin demez mi? Bir Türkiye ligi için iyi bir takımız. Bizim halısaha takımımla girsek bu lige üstüne bu kadar para alsak, antreman yapsak emin ol ilk 5'e oynarız. Beşiktaşlı değilim bu kadar sinirlendim. Allah size sabır versin.
sevinmek için sevmedik
ama bu kadarınıda haketmedik...
demiroren bas git
:0:
Diatta'ya bakıyorum bu adamı Fransa'da nasıl oynatmışlar akıl sır erdiremiyorum. Beşiktaş'a kim alternatif diye kakalamış onuda bilmiyorum.
http://img220.imageshack.us/img220/1414/adszkw3.jpg
Uefa'nın sitesinde bunu görünce utandım. Başka iki takım arasında oynansa yanlış yazmışlar derim. Diğer maç skorlarını topladım. İlk yarıda kimin vurduğunu hatırlamayadım şimdi direkten dönen bir top,Gerrard'ın kaçırdığı pozisyon,Babel'in direkten dönen topu ve İbrahim Toraman'ın elle oynadığı penaltı verilse diğer maçların skor toplamıyla eşit olacaktı. Birde şu yöne kızıyorum. Beşiktaş, Marsilya maçında yenildi. Spiker sürekli "Marsilya sert oynuyor sert oynuyor hakem göz yumuyor" dedi. Herkes dedi ki "tabi canım sert oynadılar hakemde faulümüzü vermedi" ondan yenildik. Şimdi de maç sonunda bir yorumcu "bundan üzüntü duyulmaz, utanılmaz ders çıkarılır" diyor. İngilizler, Beşiktaş taraftarını alkışlamışlar gurur duymuş. Adamlar zaten 8 tane atmışlar bide Beşiktaş taraftarını dövsünler mi? Futbol her skora açıkmış. Beşiktaş Şampiyonlar ligi tarihine geçiyor. İnsanı güldürüyorlar. Hep bir sebeblere bağladığımız için bu haldeyiz. İnanın maç 2-0 felan bitseydi hakem yüzünden diye işin içinden çıkacaklardı. 2. golden çok çok çok çok çok önce Bjk'nin olması gereken taç Liverpool'a verildi ya. Hypia'dan çıkan top aut,Diatta'dan çıkan top yine yanlış kararla aut verildi ya.
Ben her mac kahvelerde surunuyorum arkadaslarla Besiktas'i izleyecegim diye. 5. golden sonra ben kalktim eve geldim. Ama daha cok yemeyiz diyordum. Arkadas telefon acti 8 oldu dedi. Yaziklar olsun.
Hakan'in yapabilecegi birsey yoktu gibime geliyor. Defansimiz cok kotuydu ve benim gordugum gollerin cogu veya hepsi kaleciden seken toplardan gol oldu. Defansimiz resmen falafos olmus kaleci ne yapsin?
Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki olan cidden taraftara oluyor. Bukadar ruhsuz bukadar futboldan bihaber bir takım görmedim ömrümde. Ayklarında top tutamayan her kazandıkları topu rakibe verip buyrun bekliyoruz gelin diyen bir takım 8-0 yenilmeye mahkumdur zaten. İlk maçı taraftarın kazandırdığı herkesin aklına kazındı sanırım...
Gelelim maça ne yalan söyleyeyim sadece ilk yarıyı seyrettim ve 2. yarı için dua ettim farka gitmesinler diye. Ama sağolsun "Milli" kalecimiz Hakan Liverpoollu gibi davranınca naparsın elden birşey gelmiyor.
Diatta Böyle bir oyuncuyu Beşiktaş'a getirip oynatanlar utanmalı ve hemen bugün istifalarını basıp gitmelilr. Kendileri yetmiyormuş gibi birde Sinan Engin belasını başımıza saran yönetimin acizliği yanlış kararları yüzünden cefayı çeken taraftar oluyor her defasında.
Artık birşeyler yapmanın zamanı geldi. Demirören gerçekten Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsa saz ekibini toplayıp gitmeli. Artık bu seneden umudu olan var mı bilinmez ama seneye iyi transferler bekliyoruz artık yeni yönetimden.
Hiç kimseyi alamazlarsa İlhan Mansız, Giunti, Zago, Ronaldo, Nouma vs... bunları geri getirsinler... ;)
Gerçekten çok yazık.Biz bunu hak etmiyoruz.Bize bunları yaşatan yönetim artık GİT-ME-Lİ
Olur mu Coşkun Sinan Engin büyük adam büyük hizmetleri var Beşiktaş'a.;)
Sadece Beşiktaş'ın adına leke sürüyor bu adam yahu. Abdullah Çatlıları Beşiktaş adına futbolcu izlemek için yurt dışına gönderiyor. Büyük insan anlayacağın...
Önceki sayfaları akşam okuyamadığımdan şimdi bir göz gezdirme şansım oldu. Arada baya keyiflenmiş arkadaşlar gördüm. Yazık diyorum...
Türk futbolu adına kara bir geceydi çok üzüldüm böyle bir skor olmamalıydı. onurları varsa çıkarlar derler bizden daha iyisini yapacak varsa çıksın geçsin başa.. o forma 1903 yılından bu yana böyle Avrupa maçlarında bi hezimeti görmedi. O forma üzerindeki Türk bayrağı ile hiç bu kadar utanç dolu bir gece görmedi.
sonra demesinler bize SI FM'de neden puanları kırpıyor diye.. adamlar çatır çatır oynadı. Maç devam etse bi kaç dk daha yine böyle oynayacaklardı hiç tempo düşürmediler.. 3-0 4-0 biter diyordum maç öncesi hiç umudum yoktu çünkü İngilizler çok bilenmişti bu maça.. Tahminimin 2 katı gol oldu yazık oldu :(
Rezil olduk tüm Dünyaya,yaziklar olsun !
Maç hakkında kritik yapmanın anLamı yok.Beşiktaşın durumu hakkında bir kritik yapacak oLursak.Artık pembe gözLükLeri çıkarmanın zamanı geLdi.Bu işLerin bu kadro,teknik heyet ve yönetim ve futboLcusu iLe oLmayacağı net ve net ortaya çıktı.Sezon başında büyük umutLarLa geLen oyuncuLar ve teknik direktör Beşiktaş için tam bir facia oLduğu ortaya çıktı.Sinan Engin için ise eğer işini yaparsa Beşiktaş a yararLı oLur ama takıma karışacak oLur futboLun içine girerse Beşiktaş a zarar verir demiştim.Adam zarar vermeyi bırak tamamen mahvetti Beşiktaş ı.ErtuğruL sağLam için söyLenecek bişey yok asLında.Bizden birisi oLduğunu için zamanında bu formayı taşıdığından doLayı ıLımLı ve sıcak bakmıştık kendisine.Kayseri de oynattığı pozitif futboL u burada da oynatıcam diyerek herkese ''hadi bakaLım inşaLLah'' dedirtti ama ortada hiç birşey yok.Eğer Lucescu Sinan engin oyunLarına geLmeyip şu takımın başına getiriLseydi şu anda Ligde Lider,ŞL de de en azından gruptan Avrupa kupaLarına devam etmeyi garantiLemiş bir Beşiktaş oLacağına parmağımı basarım.Herkesin eLeştirdiği ama hiç bir zaman bu kLübü ve taraftarı utandıracak birşey yapmamıştı en azından.ŞampiyonLuk görmüştük ve Avrupada Çeyrek finaL kapıLarına dayanmıştık.Adam işi biLiyor.Şimdi düştüğümüz durumLar ortada.Bundan sonra yapacak tek şey var.Herkes görevini bu işi yapacak insanLara bırakmaLı.Ama yapacak insanLara bunLar gibi yapacak kişiLer geLEceksede varsınLar bırakmasınLar senaryoLar anyı oLacaksa.Demirören bundan sonra nasıL Beşiktaş camiyasının suratına bakaca biLmem.Her savunma yaptığında sen Rüştü ve YozgatLı,Nobre yi ezeLi rakibine darbe oLsun diye aLmışsın arkadaş bu adamLar senin sisteminde ve mentaLitende zaten yer etmiyor göz boyama rakibine hava atmak için yapıLmış transferLerden bu kadar oLur.YöneticiLerde gitmeLi.Navarro ve LegrotagLie gibi adamLarı aLamayıp aLın size Diatta diyenLerde ceketLerini aLmaLıLar.En önemLisi herşeyi boşverinde bu 8-0 nasıL açıkLayacaksınız deniLdiğinde zaten bunun açıkLaması yok deyip ceketLeri aLma zamanı geLdi artık.
Türk uLusu ve Bu taraftarı madara edenLer.HaLa burda kaLmaya devam ettiği sürece kendimi biLdiğim 20 yıLdır destekLediğim bu takım adına artık hiç birşey yazmama,söyLememe ve takip etmeme kararı aLıyorum.Bu takım benim onLar için ayırdığım zamanı haketmiyorLar.Kimseye haketmediği değeri vermemek gerek.Yoksa böyLe cıvıyorLar.Ne anLamı kaLdı 10 gün önce İnönünün çimLerine gömdüğümüz LiverpooL bizi AnfieLd Road ın heryerine gömdü.OLmuyor,oLmuyor,oLmuyor.Bu taraftarı haketmiyorsunuz.Beşiktaş sevgisi herşeyden üstündür evet ama hakedersen üstündür.Biz zor zamanLarında bu takıma destek verdik.Arka çıktı ama bunun geri çevirisi bu ise bende bu şekiLde çeviriyorum o zaman.
YazıkLar oLsun.
utanmadan bir de fenerbahce maçı ertelenseydi böyle olmazdı diyor sinan engin..
Hayrettin abi, takım desteklerken şurada yanılıyoruz: Takımı değil, içindekileri destekliyoruz. Halbuki desteklenmesi, sevilmesi gereken Siyah-Beyaz renkler.
Beşiktaş İlhan Mansız'ı sattıktan sonra dedim ki ben bıraktım Beşiktaş'ı, bir daha maçına da gitmem, maçını da seyretmem. Ama içim yapamadı bunu. Çünkü ben Beşiktaş yenildiğinde içi acıyan birisiyim. Kazandığında yüreği mutluluk dolan birisiyim.
Oynadığı futboldan tatmin olmazsın, ki ben Lucescu zamanından beridir tatmin değilim, ama Beşiktaş'ı asla bırakamazsın.
Quote:
Originally Posted by Hayrettin Abi
Çağdaş'ı, bu kafayla Beşiktaş 10 sene şampiyon olamaz dediği için şutlayan kulüp iyice düşünmelidir. Tarih, Beşiktaş'ı Fenerbahçe maçından sonraki açıklamaları için cezalandırmıştır. Bence yönetimin istifa etmek için güzel bir bahanesi olabilirdi bu maç. Dilerim istifa ederler. Sinan Engin gibi bir kişinin Beşiktaş gibi büyük bir kulübün bünyesinde olması, hayret ve dehşet vericidir.
Şimdi size Beşiktaş camiasının kafa yapısı hakkında bir örnek vermek istiyorum. Duyunca güleyim mi ağlayayım mı diye düşündüm. Dünkü maçtan sonra hiç yapmadığım bir şeyi yaptım ve Star'da maç sonu yorumları izledim. Şimdi ismi aklımda olmayan bir spor yazarı şöyle diyordu : "Ya İsrail'li bir adama 3 gol attırılır mı?" Bu sözün üzerine başka bir cümle kurmaya gerek yok. Beşiktaşlı yöneticiler ve spor yazarları bu oyuna bakış açılarını değiştirmelidir. İbrahim Üzülmez'in maçtan sonra, Fenerbahçe maçından sonraki olaylardan dolayı motive olamadıklarını söylemesi yönetimin net bir mağlubiyetidir. Bir zamanlar Fenerbahçe yönetiminin yaptığı hataları şimdi Beşiktaş yapıyor ama inşallah böyle gitmez.
Ricardinho'nun oyuna sonradan alınması cinayete teşebbüstür.
Söylenecek pek fazla bişey de yok 'yazıklar olsun' demekten başka.İnsan biraz üzerinde taşıdğı formadan,armadan,armasındaki TÜRK Bayrağından utanır.Bizim utanacak bişeyimiz yok.Bizi bu hallere düşürenler utansın.Diatta'yı Beşiktaş defansı diye alanlar utansın.
Demirören İstila Etme İstifa Et!
O İsrailli dediği adam ayrıca 2 asist yapmıştır. Aurello yerine Babel ile başlansaydı maç rahatlıkla 10 olurdu ayrıca.
Beşiktaş Taraftarlarına yazık 5-0 olduğu halde desteklerini çekmediler, helal olsun onlara. Yazıklar olsun yönetime, teknik kadroya ve futbolculara..
cok yazik oldu cok.
demiroren geldigi zamandan beri cok az rahat mac yeniyoruz hepsi zor geciyor. istifa etma zamina geldi gec kaldi bile
yonetimin değişmesinin zamanı geldı bence ben fb taraftarı olarak avrupada boyle seyler gormekten sıkılıyorum artık bjk yönetiminin hatanın teknik adamlarda degil kendilerinde oldugunu görsün bu sene yapılan transferlerın yedek kalması v.s ler hep takımı yönetenlerin hatasıdır bence yönetim değişsin ve şu andaki bjk yönetiminin bu işi yapamadıgı apaçık bellidir.
Benim durumum şöyLe denebiLir.Bir boşLuk içerisindeyim dün akşamdan beri.Hani Lise dönemLerinde kız arkadaşınız oLur.GüzeL günLer geçirirsiniz vs ve hiç bitmeyecek sanırken birden ayrıLırsınız ve bir boşLukta hissedersiniz kendinizi.İçerinde bir yerLerde bir acı hissi kapLar size.Ama yaşadıkLarınız ve geçmişte geçirdiğiniz günLer size iLeride bunu tekrar aLevLendirecek izLer bırakır.Sanki kendimi Lise de ki bir kız arkadaşımdan ayrıLmış gibi hissediyorum.
Biz beşiktaşı öyLe böyLe sevmedik.BuLgaristanda daha küçücükken buLgarLar Levski,CSKA diye bağırırken biz hiç görmediğimiz,Dayımızdan babamızdan duyduğumuz Siyah beyaz renkin büyüsünü kendimizin gibi benimseyip onLAra karşı Siyah-Beyaz diye bağırarak sevdik.Bu yüzden bütün kırıkLığım.Çok üzdüLer beni ve herkesi bu yüzden kaLdıramıyorum.
Ama fazLada aLdırmamak gerek tabi.Ne haLi varsa görsünLer de diyemiyorsun ama Bir müddet böyLe oLmasından fayda var.
Rezillik ya , Benayun denen adam ne biçimmiş be. Yazık olmuş.
Tarihe geçtik ama kötü olarak :mad:
Yuh be yuh.Ne rezil oynadık!
Yazık gerçekten yazık bu kadar ruhsuz bir takım olamaz. Liverpool 2-0'dan sonra oyunu bırakmasına rağmen biz hala gol yemekte ısrar ettik . ibrahim , bıraksın artık futbolu benayoun gibi ortalama bir oyuncuya 3 gol attırdı ve o kanattan 2 gollük orta açtırdı . Takım maçın başlarında kendi sahasına hapsolmuş , abi niye ceza sahası iinde bekliyosun liverpool'u sen baştan mağlubiyeti kabullanmişsin bu kadarda olmaz . 1 kişiyle gol atmaya çalışan beşiktaş vardı sahada bütün topları bobo'ya şişirdiler sanki kafa toplarında etkii bir oyuncuymuş gibi hadi etkili bir oyuncu olduğunu varsayalım indirdiği topları alacak bir beşiktaşlı yok zaten etrafında . Beşiktaş bu 8 golü hakeden amatör bir futbol oynadı akşam . Hakan arıkan sağolsun her topu sektirdi ve dünyanın hiçbir yerinde bu kadar saçma goller yenmezdi benayoun'un attığı 3 golde birbirinin kopyasıydı . Sahada zaten oynayan bir liverpool yoktu ve 8 gol yemeyi başardık . Yazıklar olsun . Bize bu utancı yaşattınız ya !!
Fenerbahçe 6-2 yenildiği maçta 6 tanesini yemişti ama bir ara maçı tek kaleye çevirmişti.
Galatasaray, Liverpool'dan 3 tanesini yemiş 2. yarı neredeyse berabere bitecekti.
İngilizlere karşı hep deriz ilk 20 dakika dayan tamamdır. Liverpool'un ilk defa fırtına gibi esmeden bunaltmadan rahat rahat böyle 7-8 attığını görüyorum.
Şu oyuncu bu oyuncu demeninde anlamı yoktur. Adam ortasahadan topla koşuyor. M. Sedef'in karşılaması gerekirken İ. Üzülmez yüzyüze geliyordu. Defans her topa vurdurursa kaleci ne yapsın. Takım kendi alanına gömülürse Bobo ilerde ne yapsın. Takım olarak kötü oynadılar ve hezimete davetiye çıkardılar.
keskin sirke küpüne zarar...
şimdi o gitsin bu gitsin zamanı degildir kanımca.. eğer e.sağlam gitsin, sinan engin gitsin, başkan gitsin diyorsunuz iyi hoş zaten öyle olmalı ama onlar giderse, az da olsa olumlu etkileri iyice sıfıra inecektir. o zaman takımdan hiç birşey beklemeye hakkınız kalmaz, tamam birileri sorumlulugu ustune alıp kellesini ortaya koyacaktır ama bu şimdi degil, bjk'nin az da olsa uefaya gitme şansı var, ligde de iyi durumda sayılır, eğer gidecek kişiler gerek yönetim gerek teknik heyetten olsun, eger bu takıma bişiyler kazandırmak istiyorsa, devre arasına kadar dursun.. devre arasında adam gibi bir kongre yapılır, başkan secilir, teknik heyet kurulur, istedikleri gibi transfer yaparlar, ligde ve federasyon kupasında, en iyiyi olmaya çalışırlar, sanırım ertugrul sağlam istifasını vermiş, eger takım şimdiden parçalanırsa, bu sene beşiktaş için belki de telafisi olmayacak uzun dönemli kayıplara sebep olur, mevzu kötü oldugunda çekip gitmek degil, kötü oldugunda durumu iyiye indirger şekilde bırakmaktır, ama sözle degil icraatla...
Benayoun üst düzey bir futbolcu degil,ama yetenekli bir futbolcu.Zaten 2 golü Hakanin topu sektirmesiyle atti.Öyle abartilacak biri degil.
Vallahi mac hakkinda ne desek bos,yine rezil olduk ve yine karsimizdaki takim Ingiliz ! Yeter yahu,adamlar bize fark atmaktan bikti,biz onlardan fark yemekten bikmadik ! 3 oldu 8-0lar,ha baska maclar da var da konusulmasi gereksiz ...
Yahu kaleye isabetli sutumuz yoktu,tek pozisyon yoktu,iceriye orta yoktu,her kaptigimiz topu geri verdik.Yav Besiktas amatör takimmi ki bunlari yapiyor :mad: Koskoca bir takim nasil bu kadar kötü oynar yav :mad:
Besiktas yönetimi komple istifa etmeli.Baska cözümü yok bunun !
Beşiktaslı futbolcular Bulmuş ne güzel çayırı ohh..Bütün suc hakanın olurmu...Herkez kafasına göre takılıyor Sahada savunma dökülüyor...Liverpool maçta çok iyi oynamadı sadece pas yaptı ve besıktası Malesef ezdi...Besıktas ise Dol bosalt oynuyor ya bunlar hiç birsey bilmiyormu böylesine önemli maçta pas yapılmadan nasıl puan alınır...3 pas yapamassan farkı yersin...Motive ile alakası yok burası sampiyonlar ligi insan ister istemez motive oluyor....Crouch kilit oyuncu olurdedim aynende öyle oldu...Aslında diatta ilk dakikalardabaya iyi gidiyordu...2.gol oldu besıktas gezmeye cıktı...YAZIKLAR OLSUN..A
Maçta kontra oynuyorsun Kontra atak oyuncu Higuain yedek...Doldur bosalt oyna oh...Aldıfgın topu kullanma rastgele ileri vur sonra puan bekle...Hakanda top sektirme rekoru kırıyor..Besıktasın en krtik maçlarında hep Hakanın hatası var...Norveçde Kale Volkanın olmasılazım..
Sayın yönetim Çık bakalım şimdi sıkıysa pafla...Söz agızdan cıktı tabi bir kere..Ayıkla Şimdi Pirinçin taşını...
Sinan Enfgin bir maçtan sonra mazaretleri sıralıyor..Neymiş Fenerbahce macı ertelnemesi lazımmış...Besıktas 1 haftadada 2 maç yaptı liverpool 3 maç yaptı hepsinde as kadro vardı...
Gecesene Galatasarayda 2-0 dan 3-2 yapıncaherkez Liverpool geri ceklimiişdi dedi..Eb azından saha bir mücadele vardı..Üstelik liverpool kosmak zorunda kaldı...Dünlkü maçta yürüyerek maç aldılar sadece pas yaptılar...
Maç bitti biz hala daha gol yiyoruz sayın seyirciler.Bir topu daha gol yiyerek savuşturduk. :D :D
Neyse yav bu Türk takımları niye böyle anlamadım gitti kadro iyi olmayınca böyle oluyor işte ben bir fenerbahçeli olarak biz şampiyonlar liginde bence süpper puanlar topladığımıza inanıyorum.Çünkü bu taktikle bu puanlar bize çok bence.Adamların yedek kadro bile bizim aslardan nerdeyse daha iyi.