Aziz Yıldırım:'Twitter'de istediğini yazacaksın sonra da oynamak isteyeceksin.Öyle bir şey yok! Pazartesi Alex'i kulübe çağırıp konuşacağım'
Printable View
Aziz Yıldırım:'Twitter'de istediğini yazacaksın sonra da oynamak isteyeceksin.Öyle bir şey yok! Pazartesi Alex'i kulübe çağırıp konuşacağım'
Alex, Fenerbahce Spor Kulubunun teknik direktorune KİSKANC demistir ve kadro disi kalmistir ve haksiz olmasina ragmen adam savunuluyor ciddi sekilde gecen sezon haksiz oldugumuzu dusunup savunanlar da vardir o zaman rakip taraftarlara hak vermek gerekiyor gecen sezon yaptiklarindan dolayi , cidde sasiriyorum
Konu Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı, saptırmayın.
Beyler konuştuklarınızın Gaziantep maçıyla alakası yok. Lütfen uzatmayın.
Semihle ilgili de ss var ama koyamam ama bakın çok koik :D
http://www.ligtv.com.tr/haber/mehmet-topal-ozur-diledi
hiç samimi bulmadım bu açıklamayı şahsen koskoca top çarpıyo eline nasıl hissetmiyosun
Cihan sildin ama cidden komik değil miydi sonuncusu :icon_biggrin::icon_biggrin: Öldüm gülmekten
Fenerbahçe'de sular kaynıyor.Alex'in bundan sonra Fenerbahçe forması giyiceğini düşünmüyorum.Efsane denilen oyuncunun sonu kötü bitecek.Alex olayı Aykut Kocaman'ında sonunu getirebilir.Şu 5 maç ceza bir açıdan Fenerbahçe'ye yarıyacak.Erkek taraftarlar olsa istifa sesleri olucaktı belkide.
Mehmet Topal'ı düzgün karakterli olarak tanıyoruz. Röp. Sırasında ilk başta el konusuna değinmedi. Bende "Vay be, seni karakterli olarak bilirdim" diye düşündüm. Sonra spiker özellikle el konusunu sorunca adam açıkladı düzgün şekilde. Ben Mehmet'in o an hissetmediğine inanıyorum. Ne futbolcular gördük elle gol atıp umursamadan devam eden. Adam özür diledi daha ne yapsın.
Edit : 1 dk karar değiştirdim :D Şimdi izledim de adam golü attıktan sonra hakeme bakıyor. Bence hissetmişte olabilir. Yoksa niye hakeme baksın. İtiraz eden felanda 1 kişi felan anca.
2 mactir sahaya Fenerbahce taraftari giriyor, haftayada girerseler hat trick yapmis olacaklar :D
Bitirici oyunculara sahip olmanın avantajını bir kez daha örneklendirmiş bir maç diyebiliriz. Özet görüntüler ve sunuma dayalı konuşacak olursam Fenerbahçe kendi sahasında oynama avantajı ve çıkış yakalamak isteği sonucunda Antep'e patladı. Sonucu aleyhine de olabilirdi ama maç sonu en kötü beraberlik tahminleri zaten yapılıyordu -ki Fenerbahçe ihtimallere bile bırakmadan net bir skorla galip ayrıldı, tebrikler...
alex konusu kapansin artik mac konusunda bile alex tartisiliyor bu ne nefrettir arkadas.. adama bi küfür etmediginiz kaldi ne olmus kiskanc dediyse yani.. anlik bir sinirle insan her sözü söyleyebilir oda insan siz kizinca hirslaninca agziniza gelen küfürü söylemiyormusunuz sanki
Alex'e hem başkanın hem Aykut Hocanın bu tavrı beni rahatsız etti. Eğer Alex küskün bir şekilde kulüpten gönderilirse ne başkanı ne de hocayı asla affetmem bir taraftar olarak ve bütün desteğimi çekerim. Aykut Hocayı zaten desteklemiyorum ama başkanın müdahalesi de beni rahatsız etti. Başkan taraftar ıslıkladığında alkışladı, taraftar sahip çıktığında ters hareket yaptı; burada taraftara da bir saygısızlık var, özgür, hür iradeleriyle kendini ifade eden taraftarın aleyhine iki defadır tavır almak hoş değil. Bu taraftar seni en zor zamanında yalnız bırakmazken, taraftarı azarlar tavrı benim hiç hoşuma gitmedi.
Aziz Yıldırım bana göre en büyük sınavını verecek Alex konusuyla ilgili. Umarım F.Bahçe lehine çözer sorunu, Alex'i takıma tekrar kazandırır.
Başkanlar, hocalar unutulur ama futbolcular ölümsüz kalır.
Kimse Faruk Süren'i hatırlamaz ama Hagi'yi, Hakan Şükür'ü hatırlar.
Kimse Barcelona başkanı Sandro Rosell'i hatırlamaz, Messi'yi, Xavi'yi, Iniesta'yı hatırlar.
Kendimle çeliştim iyi mi? :D
Konu Süper Lig maç konusu arkadaşlar, beni de teşvik ediyorsunuz tutamıyorum kendimi :) bu konuyu Fenerbahçe sohbet alanına taşıyalım.
Aziz yıldırım sana helal olsun.
ne güzel konuşmussun öyle be
Zaten futbolda asıl görevi üstlenenler değil her zaman şov kısmında olan isimler hatırlanır. Bunlar da dolayısıyla futbolculardır. Böyle örnekler vermek bence pek doğru değil. Taraftarın özgür iradesi elbet vardır. Nerde ne zaman kime ve nasıl tepki göstereceğini kimse bilmez, üstüne de gidemez ama zaten kıran kırana geçen bir maç içerisinde belli belirsiz, kulaktan dolma tezahürat yapan bayan taraftarların böyle bir tepkiye maruz kalması gayet normaldi. Çünkü bıçak kemiğe dayanmıştı artık. Alex-Aykut Kocaman kavgası bültenlere kadar anahatlarıyla serpildi resmen. Tamamen saçmalık. Eğer profesyonellik söz konusu olacaksa, gerekirse futbolcu küs de gider güzel anılarla da gider. Eğer o anki ortam neyi gerektiriyorsa o olur -ki zaten gözler de Pazartesi gününde.
olayi cok guzel ozetlemissin, tam da demek istediklerimi yazmissin. ozellikle mac sirasindaki o ani cok guzel yansitmissin. olay son derece basit ama herseyi karmasiklastirmayi sevdigimizden oluyor bunlar. keske baskanin o anonsu yapmasina gerek kalmasaydi. bu adam gercekten fenere asik, herseyini verir fenerbahceye.
http://www.ligtv.com.tr/haber/topalin-golunde-el-var-mi
bu arada videodan biraz alakasız olucak ama tümere takıldım göğüsten seksede avantaj sağlıyo diyoo kuralın ne olduğunu bilmiyor heralde bide diyoki geçen sene süper finalde en çok puan toplayan takım gaziantepmiş süperfinale giremediğinide bilmiyor daha kendi liginden futbol kurallarından bihaber olan bu tip adamlar nasıl yorumcu oluyor anlamıyorum