Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 62.50%
  • Berabere biter

5 20.83%
  • Gaziantepspor kazanır

4 16.67%
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 266 arası toplam 266 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor | STSL 2.Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aziz Yıldırım:'Twitter'de istediğini yazacaksın sonra da oynamak isteyeceksin.Öyle bir şey yok! Pazartesi Alex'i kulübe çağırıp konuşacağım'
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Bakış açısı tabi, ben de gurur duydum başkanımla sahada alın teri akıtan 11 oyuncusuna ve bu kadar baskı gören teknik direktörüne sahip çıktığı için; her başkan yapmaz malum
    Her başkan yapmaz çünkü o başkanın görevi değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Aziz Yıldırım yapar, o sıradan bi başkan değil..

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Evet herkes özverili değildir, yapmak zorunda da değildir. Uzatmak da istemiyorum bu konuyu saygılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Biliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex, Fenerbahce Spor Kulubunun teknik direktorune KİSKANC demistir ve kadro disi kalmistir ve haksiz olmasina ragmen adam savunuluyor ciddi sekilde gecen sezon haksiz oldugumuzu dusunup savunanlar da vardir o zaman rakip taraftarlara hak vermek gerekiyor gecen sezon yaptiklarindan dolayi , cidde sasiriyorum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    farkındayız hakem odaları , tapeler falan bakalım kaç maç ceza alıcak aziz yıldırım he madem öyle serbest o zaman teknik direktörler eline mikrafon alıp taktik versin takıma

Konu Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı, saptırmayın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beyler konuştuklarınızın Gaziantep maçıyla alakası yok. Lütfen uzatmayın.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Semihle ilgili de ss var ama koyamam ama bakın çok koik

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/haber/mehmet-topal-ozur-diledi

hiç samimi bulmadım bu açıklamayı şahsen koskoca top çarpıyo eline nasıl hissetmiyosun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cihan sildin ama cidden komik değil miydi sonuncusu Öldüm gülmekten
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de sular kaynıyor.Alex'in bundan sonra Fenerbahçe forması giyiceğini düşünmüyorum.Efsane denilen oyuncunun sonu kötü bitecek.Alex olayı Aykut Kocaman'ında sonunu getirebilir.Şu 5 maç ceza bir açıdan Fenerbahçe'ye yarıyacak.Erkek taraftarlar olsa istifa sesleri olucaktı belkide.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post

hiç samimi bulmadım bu açıklamayı şahsen koskoca top çarpıyo eline nasıl hissetmiyosun
    Ne denir ki adam , adam gibi aciklama yapmis alkislanacak yerde kotuleniyor .

Kavga sirasinda bicaklandigini hissetmeyen arkadasim var , sanirim yeterli olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Facx View Post

Mehmet Topal'ı düzgün karakterli olarak tanıyoruz. Röp. Sırasında ilk başta el konusuna değinmedi. Bende "Vay be, seni karakterli olarak bilirdim" diye düşündüm. Sonra spiker özellikle el konusunu sorunca adam açıkladı düzgün şekilde. Ben Mehmet'in o an hissetmediğine inanıyorum. Ne futbolcular gördük elle gol atıp umursamadan devam eden. Adam özür diledi daha ne yapsın.

Edit : 1 dk karar değiştirdim Şimdi izledim de adam golü attıktan sonra hakeme bakıyor. Bence hissetmişte olabilir. Yoksa niye hakeme baksın. İtiraz eden felanda 1 kişi felan anca.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2 mactir sahaya Fenerbahce taraftari giriyor, haftayada girerseler hat trick yapmis olacaklar

17. Default

Bitirici oyunculara sahip olmanın avantajını bir kez daha örneklendirmiş bir maç diyebiliriz. Özet görüntüler ve sunuma dayalı konuşacak olursam Fenerbahçe kendi sahasında oynama avantajı ve çıkış yakalamak isteği sonucunda Antep'e patladı. Sonucu aleyhine de olabilirdi ama maç sonu en kötü beraberlik tahminleri zaten yapılıyordu -ki Fenerbahçe ihtimallere bile bırakmadan net bir skorla galip ayrıldı, tebrikler...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

alex konusu kapansin artik mac konusunda bile alex tartisiliyor bu ne nefrettir arkadas.. adama bi küfür etmediginiz kaldi ne olmus kiskanc dediyse yani.. anlik bir sinirle insan her sözü söyleyebilir oda insan siz kizinca hirslaninca agziniza gelen küfürü söylemiyormusunuz sanki

Alex'e hem başkanın hem Aykut Hocanın bu tavrı beni rahatsız etti. Eğer Alex küskün bir şekilde kulüpten gönderilirse ne başkanı ne de hocayı asla affetmem bir taraftar olarak ve bütün desteğimi çekerim. Aykut Hocayı zaten desteklemiyorum ama başkanın müdahalesi de beni rahatsız etti. Başkan taraftar ıslıkladığında alkışladı, taraftar sahip çıktığında ters hareket yaptı; burada taraftara da bir saygısızlık var, özgür, hür iradeleriyle kendini ifade eden taraftarın aleyhine iki defadır tavır almak hoş değil. Bu taraftar seni en zor zamanında yalnız bırakmazken, taraftarı azarlar tavrı benim hiç hoşuma gitmedi.

Aziz Yıldırım bana göre en büyük sınavını verecek Alex konusuyla ilgili. Umarım F.Bahçe lehine çözer sorunu, Alex'i takıma tekrar kazandırır.

Başkanlar, hocalar unutulur ama futbolcular ölümsüz kalır.
    Kimse Faruk Süren'i hatırlamaz ama Hagi'yi, Hakan Şükür'ü hatırlar.
    Kimse Barcelona başkanı Sandro Rosell'i hatırlamaz, Messi'yi, Xavi'yi, Iniesta'yı hatırlar.

Kendimle çeliştim iyi mi?

Konu Süper Lig maç konusu arkadaşlar, beni de teşvik ediyorsunuz tutamıyorum kendimi bu konuyu Fenerbahçe sohbet alanına taşıyalım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Söylüyorsa bunun bir karşılığı da olur işte. Avrupa'da da benzer durumlar oluyor, bu sosyal medya futbolcuların başını ağrıtabiliyor. Kulübüyle ilgili bir sıkıntıyı dışarı yansıtması etik bir davranış değil. Profesyonel oyuncuya yakışmaz.
    haklisin yazmamasi gerekirdi ama yazdi birkere oldu bitti ama cok abartildi artik.. alexide anlamaya calismalari lazim adam yillarini bu takima vermis sezonun belkide en önemli macinda ilk 11 de yok haliyle sinirlenecektir..

Aziz yıldırım sana helal olsun.

ne güzel konuşmussun öyle be

23. Default

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex'e hem başkanın hem Aykut Hocanın bu tavrı beni rahatsız etti. Eğer Alex küskün bir şekilde kulüpten gönderilirse ne başkanı ne de hocayı asla affetmem bir taraftar olarak ve bütün desteğimi çekerim. Aykut Hocayı zaten desteklemiyorum ama başkanın müdahalesi de beni rahatsız etti. Başkan taraftar ıslıkladığında alkışladı, taraftar sahip çıktığında ters hareket yaptı; burada taraftara da bir saygısızlık var, özgür, hür iradeleriyle kendini ifade eden taraftarın aleyhine iki defadır tavır almak hoş değil. Bu taraftar seni en zor zamanında yalnız bırakmazken, taraftarı azarlar tavrı benim hiç hoşuma gitmedi.

Aziz Yıldırım bana göre en büyük sınavını verecek Alex konusuyla ilgili. Umarım F.Bahçe lehine çözer sorunu, Alex'i takıma tekrar kazandırır.

Başkanlar, hocalar unutulur ama futbolcular ölümsüz kalır.
    Kimse Faruk Süren'i hatırlamaz ama Hagi'yi, Hakan Şükür'ü hatırlar.
    Kimse Barcelona başkanı Sandro Rosell'i hatırlamaz, Messi'yi, Xavi'yi, Iniesta'yı hatırlar.
    Zaten futbolda asıl görevi üstlenenler değil her zaman şov kısmında olan isimler hatırlanır. Bunlar da dolayısıyla futbolculardır. Böyle örnekler vermek bence pek doğru değil. Taraftarın özgür iradesi elbet vardır. Nerde ne zaman kime ve nasıl tepki göstereceğini kimse bilmez, üstüne de gidemez ama zaten kıran kırana geçen bir maç içerisinde belli belirsiz, kulaktan dolma tezahürat yapan bayan taraftarların böyle bir tepkiye maruz kalması gayet normaldi. Çünkü bıçak kemiğe dayanmıştı artık. Alex-Aykut Kocaman kavgası bültenlere kadar anahatlarıyla serpildi resmen. Tamamen saçmalık. Eğer profesyonellik söz konusu olacaksa, gerekirse futbolcu küs de gider güzel anılarla da gider. Eğer o anki ortam neyi gerektiriyorsa o olur -ki zaten gözler de Pazartesi gününde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Maç içerisinde anons yapmak serbest mi kafasına göre ? Buna benzer bir şey yine olmuştu Saraçoğlu'nda, Bursaspor'un şampiyon olduğu sene, anonsçu tribünleri gaza getirmeye çalışıyordu tezahürat yapsınlar diye, o zaman da aklıma takılmıştı bu durum.
    yapamaz kimse kafasına göre anons. gözlemci 4. hakeme keser bunun cezasını. pfdk'lık bir durum olur mu bilmem.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Zaten futbolda asıl görevi üstlenenler değil her zaman şov kısmında olan isimler hatırlanır. Bunlar da dolayısıyla futbolculardır. Böyle örnekler vermek bence pek doğru değil. Taraftarın özgür iradesi elbet vardır. Nerde ne zaman kime ve nasıl tepki göstereceğini kimse bilmez, üstüne de gidemez ama zaten kıran kırana geçen bir maç içerisinde belli belirsiz, kulaktan dolma tezahürat yapan bayan taraftarların böyle bir tepkiye maruz kalması gayet normaldi. Çünkü bıçak kemiğe dayanmıştı artık. Alex-Aykut Kocaman kavgası bültenlere kadar anahatlarıyla serpildi resmen. Tamamen saçmalık. Eğer profesyonellik söz konusu olacaksa, gerekirse futbolcu küs de gider güzel anılarla da gider. Eğer o anki ortam neyi gerektiriyorsa o olur -ki zaten gözler de Pazartesi gününde.
    olayi cok guzel ozetlemissin, tam da demek istediklerimi yazmissin. ozellikle mac sirasindaki o ani cok guzel yansitmissin. olay son derece basit ama herseyi karmasiklastirmayi sevdigimizden oluyor bunlar. keske baskanin o anonsu yapmasina gerek kalmasaydi. bu adam gercekten fenere asik, herseyini verir fenerbahceye.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/haber/topalin-golunde-el-var-mi

bu arada videodan biraz alakasız olucak ama tümere takıldım göğüsten seksede avantaj sağlıyo diyoo kuralın ne olduğunu bilmiyor heralde bide diyoki geçen sene süper finalde en çok puan toplayan takım gaziantepmiş süperfinale giremediğinide bilmiyor daha kendi liginden futbol kurallarından bihaber olan bu tip adamlar nasıl yorumcu oluyor anlamıyorum

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri