Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 62.50%
  • Berabere biter

5 20.83%
  • Gaziantepspor kazanır

4 16.67%
1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor | STSL 2.Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex'e hem başkanın hem Aykut Hocanın bu tavrı beni rahatsız etti. Eğer Alex küskün bir şekilde kulüpten gönderilirse ne başkanı ne de hocayı asla affetmem bir taraftar olarak ve bütün desteğimi çekerim. Aykut Hocayı zaten desteklemiyorum ama başkanın müdahalesi de beni rahatsız etti. Başkan taraftar ıslıkladığında alkışladı, taraftar sahip çıktığında ters hareket yaptı; burada taraftara da bir saygısızlık var, özgür, hür iradeleriyle kendini ifade eden taraftarın aleyhine iki defadır tavır almak hoş değil. Bu taraftar seni en zor zamanında yalnız bırakmazken, taraftarı azarlar tavrı benim hiç hoşuma gitmedi.

Aziz Yıldırım bana göre en büyük sınavını verecek Alex konusuyla ilgili. Umarım F.Bahçe lehine çözer sorunu, Alex'i takıma tekrar kazandırır.

Başkanlar, hocalar unutulur ama futbolcular ölümsüz kalır.
    Kimse Faruk Süren'i hatırlamaz ama Hagi'yi, Hakan Şükür'ü hatırlar.
    Kimse Barcelona başkanı Sandro Rosell'i hatırlamaz, Messi'yi, Xavi'yi, Iniesta'yı hatırlar.
    Zaten futbolda asıl görevi üstlenenler değil her zaman şov kısmında olan isimler hatırlanır. Bunlar da dolayısıyla futbolculardır. Böyle örnekler vermek bence pek doğru değil. Taraftarın özgür iradesi elbet vardır. Nerde ne zaman kime ve nasıl tepki göstereceğini kimse bilmez, üstüne de gidemez ama zaten kıran kırana geçen bir maç içerisinde belli belirsiz, kulaktan dolma tezahürat yapan bayan taraftarların böyle bir tepkiye maruz kalması gayet normaldi. Çünkü bıçak kemiğe dayanmıştı artık. Alex-Aykut Kocaman kavgası bültenlere kadar anahatlarıyla serpildi resmen. Tamamen saçmalık. Eğer profesyonellik söz konusu olacaksa, gerekirse futbolcu küs de gider güzel anılarla da gider. Eğer o anki ortam neyi gerektiriyorsa o olur -ki zaten gözler de Pazartesi gününde.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Zaten futbolda asıl görevi üstlenenler değil her zaman şov kısmında olan isimler hatırlanır. Bunlar da dolayısıyla futbolculardır. Böyle örnekler vermek bence pek doğru değil. Taraftarın özgür iradesi elbet vardır. Nerde ne zaman kime ve nasıl tepki göstereceğini kimse bilmez, üstüne de gidemez ama zaten kıran kırana geçen bir maç içerisinde belli belirsiz, kulaktan dolma tezahürat yapan bayan taraftarların böyle bir tepkiye maruz kalması gayet normaldi. Çünkü bıçak kemiğe dayanmıştı artık. Alex-Aykut Kocaman kavgası bültenlere kadar anahatlarıyla serpildi resmen. Tamamen saçmalık. Eğer profesyonellik söz konusu olacaksa, gerekirse futbolcu küs de gider güzel anılarla da gider. Eğer o anki ortam neyi gerektiriyorsa o olur -ki zaten gözler de Pazartesi gününde.
    olayi cok guzel ozetlemissin, tam da demek istediklerimi yazmissin. ozellikle mac sirasindaki o ani cok guzel yansitmissin. olay son derece basit ama herseyi karmasiklastirmayi sevdigimizden oluyor bunlar. keske baskanin o anonsu yapmasina gerek kalmasaydi. bu adam gercekten fenere asik, herseyini verir fenerbahceye.

Mesaj Yetkileri