Tamam senin dediğin gibi olsun.Ne de olsa senin desteklediğin takımın oyuncuları.Sen bu oyuncuların bu kadar iyi olduğunu düşünüyorsan sana bişey diyemem.
Printable View
lugano da iyi futbolcu oldu cikti helal olsun yaa
Real Madrid olunca, haliyle 25 milyon Dolar gibi bir rakam istiyorlar. Transfer piyasasını eğer takip ediyorsan, Real Madrid Porto'dan Pepe'yi 28 milyon Euro'ya transfer etti. Kulüpler, oyuncularına talip olan kulüp Real Madrid ise fiyatı 2-3 katına çıkarıyorlar. Sao Paulo da Real Madrid gibi zengin bir kulüp Lugano'ya talip olunca değerinin 2-3 katını istemiş, daha fazla para koparmak için...
Link son derece güvenilir bir kaynaktır. AS ve Esportes gazetelerinden kaynak gösteriyorum, Türk medyasından değil. İspanya'nın güvenilir kaynaklarıdır bunlar.
Fenerbahçe de Lugano'yu transfer ettiği zaman R. Madrid'in Lugano'ya talip olduğunu söylemişti.
Aziz Yıldırım Serhat Ulueren'e verdiği röportajda "Lugano'yu geçen sezon almak istiyorduk ama araya Real Madrid girince fiyatı yükseldi ve alamadık." demişti.
Lugano 1 yılı aşkın süredir Fenerbahçe'de, gündemdeki haberleri konuşsak daha iyi olur.
real ne yapsin lugano yu akil var mantik var kendinizi kandirmayin guya edu yu da milan dan kapmislardi:D:D:D:Dgulmekten aglicam artik
Ya bosver takma kafana :) Onların futbolcuları cok iyidir hatta dünyanın en iyileridir.
Bizim topculara gelınce oynmayı bilmıyo derler..Bosver
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Allah Allah Koskoca Madrid'in elinden adam almıslar..:D Adriano'yu neden alamadınız...?
Edu : 27
Lugano : 28 yaşında.
Yanlışlık olmasın.1980 ve 81'li ler.
Bu yaşta defans almıyor Avrupa'nın önde gelen takımları, genelde aldıkları defanslar 22-23 yaşların oluyor.Eğer 27 yaşlarında alıyorlar ise o aldıkları isimlerde çok daha yıldız oluyor.Ayrıca Lugano'nun milli takımda neler yaptığını gördük, ülkesinin başını yaktı adeta.Edu'yu da FB almadan önce duymamıştım.
Herneyse bunları bir kenara bırakırsak Sinan Engin Federico Higuain'le anlaşmak için galiba İspanya'ya gitmiş :)
Chelsea Alex'i aldı, Alex de 27 yaşında, yine Chelsea Ben Haim'i aldı, 25 yaşında. Barcelona Milito'yu aldı, 28 yaşında. Real Madrid Metzelder'i aldı, 27 yaşında...
Avrupa'nın önde gelen takımlarının bu sene aldığı defans oyuncularının yaşları :) Ezbere konuşmamak lazım.
Lugano 2 yıl önce, Fenerbahçe'ye gelmeden R. Madrid tarafından istendiğinde 25-26 yaşındaydı.
Edu ise 1 yıl önce Milan tarafından tarafından istendiğinde 25 yaşındaydı.
Lugano milli takımının kaptanıdır, yaptıkları da her futbolunun yapabileceği cinstendir. Ülkesinin başını da yaktığı falan yoktu, eğer Uruguaylı futbolcu Brezilya'ya karşı o penaltıyı atsaydı, Brezilya'yı eleyecekler ve finale kalacaklardı, ama o atamayınca Brezilyalı futbolcu penaltıyı attı ve daha sonra penaltı için Lugano topun başına geldi ve Uruguay elendi.
Lugano'nun Sao Paulo-Liverpool maçında Liverpool forvetlerine adım attırmadığını, o maçta sahanın yıldızı seçildiğini de biliyorsunuzdur herhalde.
Ben Haim yedek olarak alındı. Alex yedek olarak alındı. Ha ama eğer sen Milito ile Lugano'yu, Metzelder ile Edu'yu bir tutarsan bilemem. Ayrıca, 1 maçlık performansla oyunculara iyi denilecekse vay halimize. Bu arada İbrahim Üzülmez'de Milli takımda kaptanlık yaptı. Bunuda belirteyim.
Edu'nun transferi, transfer döneminin son günlerinde oldu. Milan almak isteseydi son güne mi bırakırdı sence? Ayrıca belirtmeliyim ki ben ne Edu'yu, ne Lugano'yu Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce hiç duymamıştım
Egemen;
Sen; Alex,Ben Haim,Milito,Metzelder gibi oyuncularla Edu ve Lugano'yu bir mi tutuyorsun ?
Evet dersen bana sana gülerim yani Egemen :)
Merak etme bilip bilmeden konuşmuyorum.Avrupayı yakından takip etmeye çalışıyorum.
Lugano takımını yakmadı mı ???
Bir kaptan olarak, Copa America'da dahi neler yaptığını izledik.Lugano çok tehlikeli bir oyuncu, ne yapacağı hiç bir zaman belli olmaz.
ya bırakın fb nin aldığı oyuncuların kalitesini tartışmayı onlar kalitesiz topçu alır mı hiç biz daha kalitelisini alsak bile ya sakattır ya tecrübesizdirya gözünün üstünde kaşı vardır ya da iki kulağı vardır diğer takımlar hiç iyi adam alabilirmi koskoca fb dururken
Ben Haim yedek olarak alınsa dünkü Liverpool maçında oynamazdı :)
Lugano sürekli milli takımın kaptanı, İ.Üzülmez bir maçlık kaptan :)
Milan sportif direktörü bile "Elimizden kaptılar" dedi, yani bunu bile bile Milan'ın Edu'yla hiç ilgilenmemiş olmasını söylemen çok garip doğrusu...
Ben Haim Lugano ve Edu'dan iyi mi? :) Milito ve Alex'e lafım yok ama Metzelder de ahım şahım bir stoper değil. Lugano'dan kötü değil en azından...
Neyse Egemen bu tartışma gereksiz gidecek gibi görünüyor...Neyse...
Higuain'da sorun
Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner ve menajer Sinan Engin, bugün gittikleri İspanya'da Federico Higuain'in transferinde kesin sonuca varamadı.
Bugün yapılan görüşmeler sonrası Arjantinli futbolcu ile anlaşan siyah beyazlı yönetim, River Plate kulübü ile bonservis bedeli konusunda ufak pürüzleri çözemedi. Ancak Beşiktaş heyetinin, yarın bu sorunu da çözüp, futbolcu ile Çarşamba günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
21.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
[QUOTE=eGowiCh;842146]Ben Haim yedek olarak alınsa dünkü Liverpool maçında oynamazdı :)
R.Carvalho olsa o oynardı;;)Yedekler ilk 11 çıkmayacak diye bir kural yok ayrıca.Örneğin Can Arat...
Basına inanırsak biz de Ricoyu Juvenin elinden kapmıştık. Bence, futbolcu büyük takım istiyorsa ona gider. Ribery buna en büyük örnek, kontrat falan takmadı ilk fırsatta gitti. Eğer büyük takımdan oyuncu kapmak istiyorsanız, o takımın 1,5 milyon vereceği oyuncuya 4,5 milyon vermeniz gerekir, Carlos örneğinde olduğu gibi.
Kleberson Santoslu gibi
Beşiktaş'tan parasını alamadığı için kaçan Kleberson'a FIFA'dan olumlu haber geldi. Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde: "Brezilyalı futbolcunun serbest kalmak için yaptığı başvuruya FIFA Başkanı Blatter yeşil ışık yaktı. Kleberson'un anlaştığı Santos Başkanı Teixeira, Blatter ile özel bir görüşme yaparak, "Kleberson için gerekli kolaylığı gösterin. Serbest kalırsa sözleşme imzalayacağız" dedi. Olumlu yanıt alan Teixeira, müjdeyi Kleberson'a verdi. Dün idmana çıkan Brezilyalı'nın Santos'a imza atması an meselesi!"
20.08.2007
Kaynak : Sabah
İlk geldiğinde ne kadar sevinmiştim manchester united'dan futbolcu aldık diye,gidişine üzülemedim bile..
Para da aLamıyoruz bedava ya gitti adam.
Futbolda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Arjantinli futbolcu Federico Higuain ile görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsa'sına (İMKB) gönderilen yazıda, ''Şirketimiz, River Plate'in futbolcusu Federico Higuain ile transferi konusunda görüşmelere başlamıştır'' denildi.
23 yaşında ve 1.72 metre boyundaki Arjantinli futbolcu, forvet mevkisinde oynuyor.
İ.M.K.B ye bildirildiyse bitti bu iş:)Beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun...
hayirli olsun umarim bize yararli olur...
:0:
Hayırlı olsun, transfer noktalanmıştır demektir.
Hayırlı olsun Beşiktaşımıza, 1.72 boyunda demek.O kadar da uzun değilmiş bir forvete göre.
Federico Higuain hayırlı olsun tüm Beşiktaşlılara.
Egemen bir kere o saydığın kulüplerle bir olmadığımızı sende biliyorsun.Onların ilgilendiği genç yıldızları Türk kulüplerinin alması imkansız.Ama biz onların almadığı isimleri alıp onlara satabilecek kıvama getirebiliriz.
Örneğin Bobo.Biz aldığımıza göre hiç bir Avrupa kulübü ilgilenmemiş.Şimdi Bobo el üstünde tutuluyor.Yani marifet o saydığın kalbur üstü takımların alabildiklerini almak değil.Kendi bütçemize uygun genç yetenekli oyuncuları almak da büyük bir başarıdır.İnşallah alacağımız Higuain'de Bobo gibi çıkarsa ve ben çıkacağına inanıyorum bu dediklerim iyice sabit olacak.
GeL bakaLım Higuain neLer yapıcaksın hep beraber göreLim :)
Hayırlı olsun...Bakalım abisi kadar yetenekli mi:)
lig tv'ye atakan kurt telefonla bağlandı.river plate'le 1,5 milyon dolara, higuain'le de yıllık 900 bin dolara anlaşılmış.şu anda kenan öner ve sinan engin'le istanbul'a geliyormuş.yarın da sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık imza atacakmış.hayırlı olsun...