1 ile 30 arası toplam 535 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    http://esportes.terra.com.br/futebol...EI2030,00.html

Lugano'nun R.Madrid tarafından istendiğinin belgesi, buyur bakalım...

Ben iddialarımı bir yerlerimden uydurmuyorum, belgelere dayanarak söylüyorum.

Haberi kabaca çevirmek gerekirse:

Woodgate'in sakatlığından dolayı Sao Paulo'da forma giyen Lugano'yu Real Madrid transfer etmek istemiş. Luxemburgo'nun isteği üzerine Lugano için temaslar kurulmuş, ancak Sao Paulo'nun Lugano için istediği 25 milyon Doları çok bulan Real Madrid bu transferden vazgeçmiş.

Umarım açıklayıcı olmuştur.
    Madem Sao Paulo 25 Milyon Dolar istemiş, nasıl olurda Fenerbahçe 10 milyon dolara alır? Arada 15 Milyon $ fark var.

Ayrıca verdiğin linki nasıl kanıt olarak gösterebilirsin ki? Bir sürü transfer haberi çıkıyor. O zaman hepsinin doğru olması gerekiyor.

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Madem Sao Paulo 25 Milyon Dolar istemiş, nasıl olurda Fenerbahçe 10 milyon dolara alır? Arada 15 Milyon $ fark var.

Ayrıca verdiğin linki nasıl kanıt olarak gösterebilirsin ki? Bir sürü transfer haberi çıkıyor. O zaman hepsinin doğru olması gerekiyor.
    Real Madrid olunca, haliyle 25 milyon Dolar gibi bir rakam istiyorlar. Transfer piyasasını eğer takip ediyorsan, Real Madrid Porto'dan Pepe'yi 28 milyon Euro'ya transfer etti. Kulüpler, oyuncularına talip olan kulüp Real Madrid ise fiyatı 2-3 katına çıkarıyorlar. Sao Paulo da Real Madrid gibi zengin bir kulüp Lugano'ya talip olunca değerinin 2-3 katını istemiş, daha fazla para koparmak için...

Link son derece güvenilir bir kaynaktır. AS ve Esportes gazetelerinden kaynak gösteriyorum, Türk medyasından değil. İspanya'nın güvenilir kaynaklarıdır bunlar.

Fenerbahçe de Lugano'yu transfer ettiği zaman R. Madrid'in Lugano'ya talip olduğunu söylemişti.

Aziz Yıldırım Serhat Ulueren'e verdiği röportajda "Lugano'yu geçen sezon almak istiyorduk ama araya Real Madrid girince fiyatı yükseldi ve alamadık." demişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Real Madrid olunca, haliyle 25 milyon Dolar gibi bir rakam istiyorlar. Transfer piyasasını eğer takip ediyorsan, Real Madrid Porto'dan Pepe'yi 28 milyon Euro'ya transfer etti. Kulüpler, oyuncularına talip olan kulüp Real Madrid ise fiyatı 2-3 katına çıkarıyorlar. Sao Paulo da Real Madrid gibi zengin bir kulüp Lugano'ya talip olunca değerinin 2-3 katını istemiş, daha fazla para koparmak için...

Link son derece güvenilir bir kaynaktır. AS ve Esportes gazetelerinden kaynak gösteriyorum, Türk medyasından değil. İspanya'nın güvenilir kaynaklarıdır bunlar.

Fenerbahçe de Lugano'yu transfer ettiği zaman R. Madrid'in Lugano'ya talip olduğunu söylemişti.

Aziz Yıldırım Serhat Ulueren'e verdiği röportajda "Lugano'yu geçen sezon almak istiyorduk ama araya Real Madrid girince fiyatı yükseldi ve alamadık." demişti.
    Quote Originally Posted by perpetua
    Not: Lugano'yu Real Madrid Wanderley Luxemburgo zamaninda transfer etmeyi dusunmustu. Luxemburgo kim? Brezilyali teknik direktor. Geldigi yil takima kimleri katti? Pablo Garcia, Diogo, Robinho, Baptista. Bu oyuncular simdiye kadar ne kadar basarili oldu? Pablo Garcia ve Diogo postalandi. Baptista kendisine verilen parayi hak edecek bir performans gosteremedi. Iclerinden bir tek Robinho tutunabildi. Evet Lugano'yu Real Madrid dusundu ama Luxemburgo Avrupa futbolundan haberdar olmadigi icin Lugano'yu dusundu.

Edu'ya ise Milan'dan teklif gelmedi. Italyan bir girisimci onu Milan'a satmaya calisti ancak Milan hic bir zaman Cruzeiro'ya bir teklif yapmadi. Yapacak olsa da zaten bu bir Italyan girisimdi uzerinden degil Leonardo uzerinden olurdu.

Bir oyuncunun kontrati bitmesine yakin menajerlerin ne gibi hikayeler cikarttigini en iyi bilmeniz gerekir. Gecen sezon sonunda Milan, Barcelona vs. gibi takimlar Tuncay ile ilgileniyordu cikan haberlere gore. Sonra Tuncay bunlardan cok farkli capta bir takima gitti. Bilmem anlatabildim mi?

Edit: Appiah'in CA degistirilmedi ama PA inmis. Neden oldugunu tam olarak bilmiyorum/hatirlamiyorum. Ancak eminim ki Tarik'in bir nedeni vardir..
    Eh bunlar cevaplar.

Mesaj Yetkileri