birde tümerin yaptığı neydi ve geretsin kafası yarılınca gol olmuş gibi kaç kişi sevindi ? ben bütün tribünler inledi gibi duydumda :)
Printable View
ilk başta fenerbahceyi galibiyetinden dolayı kutluyorum.henüz hiçbirşey izlemedim yada dinlemedim ama umarım kavgasız,gürültüsüz bir maç olmuştur.gerisi hikaye.bize bu heyecanı yaşattıkları için iki kulübede teşekkürler...
bu macta fenerbahce kötüydü,galibiyet feneri hakki degildi,taraftariniz küfürbazin allahiydi.bütün galatasaraylilar su anda 33.haftayi düsünüyorlardir eminim.insallah ozaman aynilarini bizimkiler yapmaz da ne kadar serefli taraftarlarimiz var bunlari herkess görür
Sonucta onlarda insan ve Fenerbahce'nin yaptıgı cagrıya uyan yok. Fenerbahce bu konuda kac kere stadlarımızda küfür olmasın birşey atılmasın dedı ama bu tek Fenerbahce stadında uygulanıyordu.Derbidede patlak verdi. Eger diger takımlar bu cagrıya uyup küfür etmeseydi stadlarda bugün bunların hiçbiri olmazdı.
sen fanatik bir taraftarsın...haksızlığı yediremiyorsun.seninle tartışmak yersiz...
batuhan gibi fenerbahçeli_1907 gibi adamlarla burda tartışmak zevk veriyo bana ama senin gibi at gözlüğü takmış doğru bildiklerini değitrimenin olanaksız olduğu ver her zaman haklı olduğunu iddaa eden kişilerle tartışmaya girmek ahmaklıktır...
mondragona ses bombası atılmış herkes doğruladı pardon del piero
Fener kötü degildi sadece skorun üstüne yattı.Küfürbaz meselesini diger takımların ettiklerinin yanına koy tekrar kıyasla.33. hafta gelince görürüz centilmenligi.
Fener taraftarından once kendi takımın neden galibiyet alamadı onu düşünün zaten atılanların edilen küfürlerin cezası gelir.
ya uygulka sonuna kadar ya da afra tafra yapma kardeşim o zaman...bi temiziz diyen fener vardı...patlak vermek az kalır bence bu yapılanların yanında...hiçbir derbide olaylar bu kadar büyümedi...
bak ben gollerinize birşey dedim mi?yok golden önce faul vardı yok penaltımız verilmedi dedim mi? hatta iyi oynadık ama olsun kazanamdık düşüncesine de karşıyım.hakkettik falan da hakeden alır kardeşim çıkıp oynayıp alacaksın...ben galibiyetinize birşey demiyorum.taraftara diyorum sadece...
GS taraftarınıda göreceğiz.FB-GS maçı olacak ve küfür olmayacak haa;)
abi elin alası neyse hakem görmemiş
ayrıca da gs-fb maçında küfür olmayacak...küfürün kralı olacak bunu şimdiden kestirmek zor birşey değil...
Adnan Polatın açıklamaları neydi peki?
Tümer ayrı bir olay zaten!....
Tüm Fenerli arkadaşları tebrik ediyorum.
Biz ne zaman öğrenecez kaznanı tebrik etmeyi kaybedeni alkışlamayı? Biz ne zaman hakem kararlarını bırakıp sahada ki mücadeleye bakacaz? Biz ne zaman trbünleri bırakıp Futbol konuşacağıız?
Herkes elini kalbine koysun ve baksın bu konuda futbol mu konuşuluyor yoksa iki üç gün sonra unutulacak olayları mı?
bende biliyorum gs-fb macinda küfür olacagini,ama insallah olmaz diyorum.biz yamayalim bunu ve bütün fenerlilere ne kadar iyi taraftar oldugumuzu.
Bu konuda arda_ultraslan!'a katılıyorum...
Herşey ASY de belli olacak..
ben futbol hakkında yorumumu sayfalar önce yaptım batu...şimdi diğer konuları tartışıyoru...e yorumumu bi daha yapim...
maç berabere bitmeliydi...
cihanla ergünle olacak iş değil...
song olsa ilk golü yemezdik bence...
kezman uğur önder deniz çok iyiydi.özellikle de uğur...
kezmanla sezercik çok tahrik ettiler bizim oyuncuları...sabriyle hasan da fenerlileri...
baskı yaptığında golü atacaksın kardeşim atamazsan iyi oynadık ama yenemedik diye ancak avutursun kendini...
3. kez diyorum feneri tebrik ederim...
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ama Lugano'nun sorunlarımı var? Hayır neden insan her maç sinirli olur onu anlamıyorum..
Eray Abi'ye katılıyorum..Lugano her naçta böyle olmak zorundamı....
Lugano hırslı ve çakal futbolcu dediğimiz çaktırmadan rakibi oyundan düşürmeye yönelik hareketler yapan bir futbolcu.Maçta yüreğiyle oynayan maçı kazanmak için bütün gücünü ortaya koyan bir futbolcu.
buyüzden onu çok sevdim.Hermaça sinirli değilde hırslı çıkıyor sanki.Bence bu çok güzel birşey bana biraz Bülent Korkmaz' ı hatırlatıyor..
Adnan Polat'ın geldiğinden beri ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim...
fenerin yenmesine degilde eray abinin fenerli cıkmasına şaşırdım ben onu beşiktaşlı diye biliyordum(kıravat olayı) :D
Maç Kadıköydeydi.Bu bazı Galatasaraylıların(özellikle futbolcuların) korkularıydı. Maç başladığında küfür eden, torpil atan, şişe atan, elinden gelse tüm Galatasaraylıları bir yere kapayıp orayı yakacak olan 50.000 taraftar Nihat Özdemir'in değimiyle "görev"ine başladı. Galatasaray ilk beş dakika gerideydi. Fenerbahçe geliyodu ama önemli pozisyon bulamıyordu. 4. dakikada bir hareket dikkatimi çekti. Kezman, Tomas'ın yüzüne bir harekette bulundu. Tam anlayamadım. İtme-tokat karışımı bir hareket gibiydi. 5. dakikadan sonra Galatasaray bastırmaya başladı. Ümit, Arda,'nın güzel ortasını auta yolladı. Sonra bir de baktık ki geretsin alnı kanıyor. Okan kalkıp bir maddeyi geri tribüne iade ediyor. Ve dakika 24 geliyor. Beceriksiz ve Song'suz defans topu uzaklaştırmayı beceremiyor. Tuncay'ın ortası beceriksiz defansın ve Mondragon'un arasından Alex'e gidiyor ve korumasız fileler sallanıyor. Ve 25. dakikada Galatasaray atağa çıkarken İnamoto-Ayhan ikilisinden biri yerlerde sürünürken Appiah'ın pasıyla buluşan Kezman auta doğru topu şutluyor. Fakat o da ne. Ergün'e çarpan top ağlara gidiyor. Bu dakikadan sonra Galatasaraylılar korkmaya başlıyor. İlerleyen dakikalarda sahada tartışma çıkıyor. Hakem kartı sadece Hasan Şaş'a gösteriyor. Ve ilk yarı bitiyor. Çıkan tartışmada Lugano sinirlerine hakim olamıyor ve soyunma odası yolunda sarıyı görüyor. Maçın ikinci yarısında Sabri-Necati giriyor Hasan Şaş-İliç çıkıyor. Mondragon'un her yanına gelen maddeler sakatlık yaratıyor. İkinci yarıda Sabri oyuna hareket getiriyor. Ve golü de getiriyor. 53. dakikada Sabri'nin vurduğu top Volkan'dan dönüyor ve boş kaleye Ümit giriyor. Galatasaray süper baskı yapıyor. Taraftarlar yerinde oturamıyor. Ama Fenerbahçe oyunu yavaşlatıyor. Sıksık faullerde hata yapan Selçuk Dereli büyük tepki çekiyor. Sabri'nin yere paralel şekle gelen bileği yürekleri sızlatıyor. Volkan'ın kurtardığı kafa topu stadta 2.500 kişiyi, Türkiye'de 20.000.000 kişiyi ağlatıyor. 70'ten itibaren Alex de Souza yerde yatıyor. Profesyonellik dediğiniz kendini yere atarken burnunu yere çarpıp kendini sakatlamaksa eksik olsun böyle profesyonellik. Alex için sedye bir girip bir çıkıyor. Alex neredeyse korner için bile sedye getirtecekken Tümer oyuna giriyor. Dakika 90 oluyor. Korner kullanacakken tribünlerin ettiği küfürlere Tümer ve Appiah eşlik ediyor. Ve maç bitiyor. İnamoto-Cihan-Selçuk Dereli-Emre Aşık dörtlüsü maçı Fenerbahçe'ye hediye ediyor.
Öncelikle Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Sonra taraftarları teker teker kınıyorum. Galatasaray şanssızlığıyla Kadiköy'de kaybetti. Ama önemli değil bunun Sami Yen'i de var.