Originally Posted by
Belgorth
hocam bende defalarca yazdım "ne olur objektif olamayacaksanız rakibinizin hatta özellikle sevmediğiniz rakibinizin forumlarına yazmayın" diye. ne oldu? bunları söylediğim için ben uyarı aldım. söylediğim kişi de hemen yukarıda halen daha yazan ABOOO isimli kullanıcıdır. ben bir defa olsun kendisinin "ya doğru, bu sefer haklısınız" dediğini görmedim, üzerinden örnek veriyorum ama neredeyse bütün Fenerbahçeli arkadaşlar ve bazı diğer takım taraftarı arkadaşlar bu şekilde davranıyor. olaya artık kuralları, hakem sınavlarını soktuk doğru düşündüğümüzü burada bir hata olduğunu ve bu hata nedeniyle her şeyin seyrinin değiştiğini, bundan zararlı çıkanın da Galatasaray olduğunu gösterebilmek amacıyla ancak aldığımız tepki nedir söyler misiniz? "hakkı yenen bir takım varsa o da Kayserispor'dur" denildi. 60 dakika haksız yere 10 kişi oynayacaksın ve 11 kişi olan takımla tamamen eşit oynayacaksın oyun olarak neredeyse ve halen daha haksız bulunan sen olacaksın, hakkın yendiği halde. o hatalı kartlar verilmeseydi Lincoln'e biriniz söylebilirmisiniz bana Galatasaray berabere kalır mıydı? bizim amacımız burada kesinlikle birilerini karalamak ya da ortalığı ateşe vermek değil ama derdini anlatmaya çalıştığın "futboldan anlar, hata yapıldığını hak yenildiğini bilir"diye bir derdini anlatmak istediğin kişiler taraftar formasını çıkartamadan yorum yapınca da çileden çıkıyorsun. dün ilk 30 dakikada %67 top oynama yüzdesiyle, 3'te 3 kaleyi bulan şut oranıyla ve %76 doğru pas yüzdesiye oynayan Galatasarayıma "kötü oynadı zaten, hem sizin değil Kayseri'nin hakkı yenildi, aslında 2 penaltıları verilmedi yoksa 3-1 yeniliyordunuz" denirse kimse kusura bakmasın iş kişiselleşmiş olur çünkü bunu söyleyen kişi tamamiyle objektif taraftar kimliğiyle bunu söylüyordur ve bu da kişisel bir yorumdur. ancak nedense her zaman hakkını ya da en azından kendini ve takımını savunmaya çalışan burada uyarılıyor nedense. kusura bakmayın ama insan düşünmeden edemiyor "burası belli bir zümrenin birbirini tutmaya başladığı bir platform mu olmaya başladı acaba?" diye.
buyur hocam, uzun uzun derdimi anlattım. büyük ihtimalle yeniden uyarı alacağım ve bu 2. uyarım olduğundan uzaklaştırma alacağım ama bu derdimizin anlaşılmasına vesile olacaksa helali hoş olsun diyorum.
p.s. şahsen ben Neliel tu Oderschvank hayranıyım. Ichigo'da fena benzetiyor Ulqiorra'yı manga'da :)