Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    yaklaşık buraya 3 kez yazdım ki, karşınızdakinin fikrine saygı duymalısınız. fikrine katılmıyorsanız da saygılı bir biçimde anlatın diye ama bu yetenekten yoksunsanız hiçbirşey yazmayın.

sana göre saçma sapansa bunu bu üslupla değil de neden saçma olduğunu adam akıllı anlatarak yazarsanız çok birşey mi kaybedersiniz? ha anlattınız da karşınızdaki mi anlamıyor. bırakın anlamasın o zaman. anladığı zaman dünya daha güzel bir yer mi olacak? hayır.

o zaman böyle sivri üsluplarla, içeriği boş olan yazılarla forumu doldurmanın ne alemi var ki? "tartışma" karvramı bir taraf anlamsızca "hebele" dediğinde karşı tarafın da aynı anlamsızlıkta "hübele" dediği birşey değildir.

artık şunu anlayın. böyle boş yorumlarınızı okuyarak zaman kaybetmek istemeyen benim gibi birçok kişi vardır bu forumda.
    hocam bende defalarca yazdım "ne olur objektif olamayacaksanız rakibinizin hatta özellikle sevmediğiniz rakibinizin forumlarına yazmayın" diye. ne oldu? bunları söylediğim için ben uyarı aldım. söylediğim kişi de hemen yukarıda halen daha yazan ABOOO isimli kullanıcıdır. ben bir defa olsun kendisinin "ya doğru, bu sefer haklısınız" dediğini görmedim, üzerinden örnek veriyorum ama neredeyse bütün Fenerbahçeli arkadaşlar ve bazı diğer takım taraftarı arkadaşlar bu şekilde davranıyor. olaya artık kuralları, hakem sınavlarını soktuk doğru düşündüğümüzü burada bir hata olduğunu ve bu hata nedeniyle her şeyin seyrinin değiştiğini, bundan zararlı çıkanın da Galatasaray olduğunu gösterebilmek amacıyla ancak aldığımız tepki nedir söyler misiniz? "hakkı yenen bir takım varsa o da Kayserispor'dur" denildi. 60 dakika haksız yere 10 kişi oynayacaksın ve 11 kişi olan takımla tamamen eşit oynayacaksın oyun olarak neredeyse ve halen daha haksız bulunan sen olacaksın, hakkın yendiği halde. o hatalı kartlar verilmeseydi Lincoln'e biriniz söylebilirmisiniz bana Galatasaray berabere kalır mıydı? bizim amacımız burada kesinlikle birilerini karalamak ya da ortalığı ateşe vermek değil ama derdini anlatmaya çalıştığın "futboldan anlar, hata yapıldığını hak yenildiğini bilir"diye bir derdini anlatmak istediğin kişiler taraftar formasını çıkartamadan yorum yapınca da çileden çıkıyorsun. dün ilk 30 dakikada %67 top oynama yüzdesiyle, 3'te 3 kaleyi bulan şut oranıyla ve %76 doğru pas yüzdesiye oynayan Galatasarayıma "kötü oynadı zaten, hem sizin değil Kayseri'nin hakkı yenildi, aslında 2 penaltıları verilmedi yoksa 3-1 yeniliyordunuz" denirse kimse kusura bakmasın iş kişiselleşmiş olur çünkü bunu söyleyen kişi tamamiyle objektif taraftar kimliğiyle bunu söylüyordur ve bu da kişisel bir yorumdur. ancak nedense her zaman hakkını ya da en azından kendini ve takımını savunmaya çalışan burada uyarılıyor nedense. kusura bakmayın ama insan düşünmeden edemiyor "burası belli bir zümrenin birbirini tutmaya başladığı bir platform mu olmaya başladı acaba?" diye.

buyur hocam, uzun uzun derdimi anlattım. büyük ihtimalle yeniden uyarı alacağım ve bu 2. uyarım olduğundan uzaklaştırma alacağım ama bu derdimizin anlaşılmasına vesile olacaksa helali hoş olsun diyorum.

p.s. şahsen ben Neliel tu Oderschvank hayranıyım. Ichigo'da fena benzetiyor Ulqiorra'yı manga'da

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    hocam bende defalarca yazdım "ne olur objektif olamayacaksanız rakibinizin hatta özellikle sevmediğiniz rakibinizin forumlarına yazmayın" diye. ne oldu? bunları söylediğim için ben uyarı aldım. söylediğim kişi de hemen yukarıda halen daha yazan ABOOO isimli kullanıcıdır. ben bir defa olsun kendisinin "ya doğru, bu sefer haklısınız" dediğini görmedim, üzerinden örnek veriyorum ama neredeyse bütün Fenerbahçeli arkadaşlar ve bazı diğer takım taraftarı arkadaşlar bu şekilde davranıyor. olaya artık kuralları, hakem sınavlarını soktuk doğru düşündüğümüzü burada bir hata olduğunu ve bu hata nedeniyle her şeyin seyrinin değiştiğini, bundan zararlı çıkanın da Galatasaray olduğunu gösterebilmek amacıyla ancak aldığımız tepki nedir söyler misiniz? "hakkı yenen bir takım varsa o da Kayserispor'dur" denildi. 60 dakika haksız yere 10 kişi oynayacaksın ve 11 kişi olan takımla tamamen eşit oynayacaksın oyun olarak neredeyse ve halen daha haksız bulunan sen olacaksın, hakkın yendiği halde. o hatalı kartlar verilmeseydi Lincoln'e biriniz söylebilirmisiniz bana Galatasaray berabere kalır mıydı? bizim amacımız burada kesinlikle birilerini karalamak ya da ortalığı ateşe vermek değil ama derdini anlatmaya çalıştığın "futboldan anlar, hata yapıldığını hak yenildiğini bilir"diye bir derdini anlatmak istediğin kişiler taraftar formasını çıkartamadan yorum yapınca da çileden çıkıyorsun. dün ilk 30 dakikada %67 top oynama yüzdesiyle, 3'te 3 kaleyi bulan şut oranıyla ve %76 doğru pas yüzdesiye oynayan Galatasarayıma "kötü oynadı zaten, hem sizin değil Kayseri'nin hakkı yenildi, aslında 2 penaltıları verilmedi yoksa 3-1 yeniliyordunuz" denirse kimse kusura bakmasın iş kişiselleşmiş olur çünkü bunu söyleyen kişi tamamiyle objektif taraftar kimliğiyle bunu söylüyordur ve bu da kişisel bir yorumdur. ancak nedense her zaman hakkını ya da en azından kendini ve takımını savunmaya çalışan burada uyarılıyor nedense. kusura bakmayın ama insan düşünmeden edemiyor "burası belli bir zümrenin birbirini tutmaya başladığı bir platform mu olmaya başladı acaba?" diye.

buyur hocam, uzun uzun derdimi anlattım. büyük ihtimalle yeniden uyarı alacağım ve bu 2. uyarım olduğundan uzaklaştırma alacağım ama bu derdimizin anlaşılmasına vesile olacaksa helali hoş olsun diyorum.

p.s. şahsen ben Neliel tu Oderschvank hayranıyım. Ichigo'da fena benzetiyor Ulqiorra'yı manga'da
    Birincisi kişisel forumunuz değildir, isteyen herkes yazabilir, bunu eleştirmek, yönetici gibi yorumlama hakkınız yok.

İkisincisi hakem hakkında görüş bile belirtmemişken bunu yazıyorsanız işi kişiselleştirip düşüncenizi empoze etme, karşısınızdakini saygısızca gösterip dediklerinizi kabul ettirme düşüncesi oluyor.

Kabul etmiyorsanız görüşünüzü teorinizi söylersiniz, gayet seviyeli bir şekilde yazdım.Aydın'ın yazdıkları bana değildi, ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.

Maçın başında Lincoln atılmadan Servet'in yaptığı penaltı vardı?
    Maç boyu orta saha mücadelesi gördüm, sadece ben değil bir çok kişi kötü oyun demişti ayrıca, burada sorun nedir anlayamadım? Çok fazla pozisyon da yoktu, bambaşka bir taktik ile oynamaların da sebebi olabilir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Birincisi kişisel forumunuz değildir, isteyen herkes yazabilir, bunu eleştirmek, yönetici gibi yorumlama hakkınız yok.

İkisincisi hakem hakkında görüş bile belirtmemişken bunu yazıyorsanız işi kişiselleştirip düşüncenizi empoze etme, karşısınızdakini saygısızca gösterip dediklerinizi kabul ettirme düşüncesi oluyor.

Kabul etmiyorsanız görüşünüzü teorinizi söylersiniz, gayet seviyeli bir şekilde yazdım.Aydın'ın yazdıkları bana değildi, ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım.

Maçın başında Lincoln atılmadan Servet'in yaptığı penaltı vardı?
    Maç boyu orta saha mücadelesi gördüm, sadece ben değil bir çok kişi kötü oyun demişti ayrıca, burada sorun nedir anlayamadım? Çok fazla pozisyon da yoktu, bambaşka bir taktik ile oynamaların da sebebi olabilir.
    11'e 11 oynasak inan ki 2-3 tane daha atardık yesek bile
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Belgorth View Post

öncelikle ben Galatasaray'lıyım. onu belirteyim eğer yazdıklarımdan anlaşılmadıysa. benim yukarıda yazdığım mesaj Alican'ın yazdığını gördükten sonra yazdığım bir mesajdır. ben bu konudaki her mesajı okumuyorum. en son sayfada ne varsa onlara okuyorum denk geldiğim zaman. açıkçası bu konudaki mesajını okumadım. ona karşılık Cengiz birşey yazdıysa onu da okumadım. herneyse yani bu mesaj direk sana hitaben yazılmış birşey değildi yani onu belirteyim.

ikinci olarak, maç hakkındaki görüşüne de katılmıyorum. Lincoln'ün kırmızı kartı bencede haksız evet. ama ondan sonra selçuk dereli öyle bir eyyam yaptı ki maçın tadını ben bile kaçırdım. hatta bu konuda böyle maç galibiyet istemiyorum bile yazdım. şöyle birşey de var ki sen galatasaraysan 10 kişi kalsan bile ve rakibin kayserispor olsa bile 1-0 öndeyken maçı vermeyeceksin. hem de samiyendesin. hem de hakem o kadar eyyam yapmış. yine de bizimkiler çok çok kötü oynamadılar. zaten kötü oynamadıkları için, ruhsuz olmadıkları için maçtan sonra taraftar onları tribüne çağırdı. bugün izlediğimiz fenerbahçe maçının tam tersi oldu yani.

sonra uyarı aldım dediğin mesaja baktım da cidden bir konu hakkında kimin ne yazıp yazamayacağına bizler bile senin yaptığın gibi keskin bir biçimde karar veremeyiz. ben bu konuya mesaj yazmayın derken genelleme yapıyorum. sen ise direk hedef göstererek bu konuya yazma demişsin. bu yüzden uyarı alman kadar doğal birşey yok. ayrıca bu yukardaki gibi durumu açıkladıktan sonra uyarı alırsan zaten bizim sitenin işi bitmiş demektir. bu yüzden hep şunu diyorum, derdini düzgünce anlatan biri olduktan sonra bu forumda kimseye birşey olmaz.

Cengiz'i yani ABOOO'yu da 5 senedir tanırım. Onun sildiğim mesajları da oldu. Çoğu fikrine de katılmıyorum yazdığı. Örnek olarak tjikuzunun pozisyonunda deivid'in tjikuzuya basmaya çalışmasını görmemesi gibi. ama bunları ona düzgünce bir şekilde anlatmak yerine ona direk fanatik damgası vurup dediklerini kaale almamak işin kolayına kaçmak olur. Burada galatasaraylı bir sürü fanatik de var. ama ben çoğunun Cengiz gibi kendi fikrini düzgünce savunduğunu görmedim. Belki de fikrini savunurken, başkasını aşağılamışlığı vardır. bilmiyorum. dediğim gibi her mesaja bakmıyorum. ama gördüğüm kadarıyla Cengiz her ne kadar bencede fanatik olsa da fikrini adam gibi söylüyor en azından. Bizim için de önemli olan bu. fikir ne kadar sivri olursa olsun yeter ki düzgün bir üslupla dile getirilsin.

örnek olarak anelka'nın konya maçında elle attığı gol vardı hatırlarsanız. "o golü elle atmadı, zıplarken eli havaya kalkı, top da eline çarptı." şeklinde yorum yapan birisine içimden bir adet gözlük alması gerektiğini geçiririm. ama bu forum üzerinden tartışıcaksam onunla, düzgün bir üslupla derdimi anlatırım. bizim için önemli olan bu.

ayrıca spoiler vermesen iyi olurdu. ichigo aizen'i de dağıtacak sonuçta. ama ben söylüyo muyum .)

Mesaj Yetkileri