Şampiyonluk Maçında Şike Söylentisi...
F.Bahçe’nin 2000-2001 sezonunun son haftasında oynadığı Samsun maçında şike yapıldığı iddia edildi.
2000-2001 sezonu...
Federasyona başvuran bir kişinin bu konuda gerekli bilgileri federasyon yetkililerine iletebileceği, bunun karşılığında ise can güvenliği istediği iddia edilirken, bu iddialardan bilgisi olan birkaç yönetim kurulu üyesinin, ispatın yapılması halinde Fenerbahçe camiasını karşısına almadan olayı nasıl inceleyebileceklerini tartıştıkları belirtildi.
Kulübe değil, yapanlara
Kimliği (şimdilik) belirsiz şahsın iddialarının ispatlanması durumunda nasıl bir yol izleneceği ve Fenerbahçe’ye verilecek cezanın neler olabileceği konusunda çeşitli görüşler ortaya atılırken, kulübün kendisinden çok, yapan ya da yaptıranlara ceza verilmesi düşüncesi ağırlık kazandı. Hatırlanacağı gibi o sezonun son maçında Fenerbahçe 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Samsunspor’u 3-1 yenmiş ve şampiyonluğa ulaşmıştı.
Fanatik
Ahmet Cakar Oskay'i Bombaladi
Bir adet ruh hastası bir yalancı. Bu insanın yalancılık hastalığı var.
Bende çok önemli belgeler var bilgiler var, yalnız konuştuklarımızı Kazım Bey ve Gürcan Bey duymasın dedi. Sizin programınıza katılmak istiyorum. Sizin programınıza katılmak için 10.000 Euro ve eşimi ve çocuklarımı Hollanda’ya götürmek için uçak bileti istiyorum dedi. Uçak biletleri dahil 15.000 Euro`luk bi paketle önümüze geldi. Biz bunu etik olarak kabul etmedik. Parayla haber olmaz. Peki dedim ne anlatacaksın. Televizyonda söylediklerinin biraz yumuşağını anlattı. Ben bunlar doğru mu dedim bir kısmı doğru dedi, fakat ben paraya göre istediğim gibi uzatırım dedi.
"AZİZ YILDIRIM`A KOMPLODUR"
Ben şuna dikkat ettim, heyecanlandığı ve sıkıntıya girdiği vakit, ağzı oynuyor. Eşinin ameliyatı falan yok. Bir restorant patronu, parasal suistimal yaptığını söylemiş.
Bu Aziz Yıldırım’a düzenlenmiş bir komplodur. Bu olaylar tamamen hayal ürünü değil, topyekün yalan olmayabilir fakat mübalağa dolu. Bu bir operasyondur. Yaklaşan federasyon seçimleri öncesi Aziz Yıldırım’a karşı düzenlenen bir komplodur. Bana şöyle bir laf etti. Eskiden Aziz Yıldırım ile dosttuk, daha sonra dostluk bitti dedi."
KAYNAK