Last edited by Trabzonspor : 07.Temmuz.2008 at 17:04
Vallai Mustafa süper başlık.Helal olsun iyi bulmuşsun. Bu rakımı iyi tanıdığını bildiğimden ilk sezon şampiyon olmana şaşırmayacağı.Şimdiden başarılar.
Bir Dost
Hellbells
yok abı sampıyonluk cok am cok zor en ıyı yerde tamamlamaya calıscaz artık
Başarılar renktaş..sürekli takipçin olacagımdan şüphen olmasın..
başarılar efendim blackburn rovers iyi bir kadroya sahiptir fakat MC bölgesinde sıkıntısı olduğu açıktır o bölgeye AMC oynayan fakat MC de oynayabilen marek sapara'yı alabilirsin bu arada başlığın hatalı olmuş rowers değil rovers olcak onuda düzelttirirsen çok güzel olur bu arada tugay'dan ilk sezon yararlanmaya bak birde kaleye diego cavalieriyi alırsan bu takım tadından yenmez![]()
Last edited by Trabzonspor : 07.Temmuz.2008 at 17:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
blackburn iyi takımdır ya başarılartahminim 3. olursun
kanka kolay gelsin.sambayı gol kralı yaparsın artık![]()
bşarılar inşallah uzun soluklu olur bi avrupaya götürürsün herhalde
yorumlarınız için cok tesekuur ederım karıyere basladım bırazdan sıcak ss ler gelıo
yeni kariyerinde başarılar santa cruz süper topcu ha sahip çık ona
Hajduk u rahat geçmişsin![]()
musticim bu işi kesin göturur bi bakmişiz lider olur zaten blackburnu cok seviyo kendisi.başarilar dilerim
Last edited by Trabzonspor : 08.Temmuz.2008 at 14:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sırf Samba için şu takımı almadıysa bende nolayım .. Sonucu şimdiden söliyeyim Samba sezon sonunda 30-40 gol atar ama mustafa yönetiminde ki Blackburn ilk 3'e giremez.. Başarılar toprağım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir kere de şu Buonanaotte transferi olmasın ya .. Piatti nerde Piatti ??![]()
Last edited by shamur1 : 08.Temmuz.2008 at 14:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İnşallah uzun soluklu bir kariyer olur Blackburn sevdigim takımlardandır.
emrah ugrama benım karıyere gıt baska yerde dok ıcını hem ben bu takımı cok oncelerdedrı alıyorum sambayı burda tanıdım sevdım benonlarda ıyı gelecegı olan adamlar paramızı en ıyı sekılde degerlendırıoz da sırf senın ınadıına ıkıncı olcam
başarılar blackburn ii takım...
trasferler
transferde hareketlı bır donem gecırdık gelenler ve gidenler fazla oldu bır kac yıldızımızın pesıne dusnler oldu ama elımızde tutmayı basardık güçlü bir kadro kurup zırveye oynamaya calışacagız.
bpl 1.hafta
üstün oynadık macı kazanmayı bıldık 3 puanı aldımız içn mutluyuz
uefa 2 eleme turu 1. maçı
mutlak galıbıyet parolasıyla cıktımız macta öne gectık skoru koruyamadık sahdan avantajlı br skorla ayrıldık artık ikinc maç içerde turu gecmek için oynuyacaz
bpl 2.hafta
başabaş gecen zor bır deplasman oynadık ama kazanmasını bıldık.
bpl 3.hafta
zor bir maç olacagı önceden belliyd ancak macın basında öne gectık daha sora skoru koruyamayınca 3 puandan olduk ama arsenal gıbı takımdan 1 puanı aldık mutlkuyuz
uefa 2. eleme turu 2. maçı
fazla söze gerek yok ss konusuyo zaten
bpl 4. hafta
zor bir deplasman oldu.girdiğimz gol pozisyonlarını degerlendırıp 3 puanı aldık.daha ne olsun
yorumlar için tesekkur ederım
kardeşim super gidiyorsun bence hedefin ilk 3 olmali ona göre ilerlemelisin çok super gidiyosun başarilarr
Transferlerin fena değil özellikle farfan sakho ve sankhare transferlerini çok beyendim özellikle sankhare yi kiraya vermemen akıllıca olmuşondan ilk sezon faydalanabilirsin maçlarada güzel başlamışsın sanırım korner taktiğin çok başarılı samba'nın nerdeyse her maç golü var başarılarının devamını dilerim
![]()
tebrikler,başarılar...
Bence şampiyon olursun senBaksana çok iyi gidiyorsun başarılar..
![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
ewet sankhare cok ıyı oynuo ama de zuuv ılk 11 cıkıo cunku odaha tecrubelı farfan mukemmel oynuyor.yorum için tesekkur ederım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
o ımkansız bence cunku buyuk takımlara karsı ıyı oynayamıoz gelecek yıllarda sampıyonluk beklıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tesekkurler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol abı olur ıns dedıgın gıbı
Last edited by Trabzonspor : 08.Temmuz.2008 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şampiyonluk olmasa bile Cl'ye gideceğin konusunda şüphem yok..tabi uamrım şampiyonda olursun![]()
Başlangıç güzel Mustafa. Ben diyorum şampiyon olcan işte![]()
Bir Dost
Hellbells
Birde konu ile alakalı olmasada sana şunları söyliyeyim arkadaşım; eğer birden fazla kişinin mesajından alıntı yapmak istiyorsan alıntı ikonunun solundaki msn logosuna benzeyen şeye tıkla ve kimlerin mesajına alıntı yapmak istiyorsan onların mesajındaki logoya tıkla böylece sürekli birleştirilen mesaj eziyetine katlanmazsın![]()
saol zaten hedef o en az cl
tmm abı sampıyon olcam sen yeterkı ıste
tesekkur ederım kardesım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bpl 5. hafta
bpl 6.hafta
uefa 1 raund 1.maçı
bpl 7.hafta
carlin cup eleme
bpl 8.hafta
uefa 1. raund 2. maç
[IMG]http://www.fmscreenshots.com/images/zef3u**o1weq7osdlp.jpg[/IMG]
bpl 9.hafta
uefa gurubu
Last edited by Trabzonspor : 11.Temmuz.2008 at 11:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)