Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: Milli Takım kadrosu açıklandı

A Milli Takım kadrosuna şu futbolcular davet edildi:

KALECİLER

1-SİNAN BOLAT ROYAL STANDARD LIEGE
    2-VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE
    3-RÜŞTÜ REÇBER BEŞİKTAŞ A.Ş.

SAVUNMA OYUNCULARI

4-
    GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE
    5-SABRİ SARIOĞLU GALATASARAY A.Ş.
    6-SERVET ÇETİN GALATASARAY A.Ş.
    7-CEYHUN GÜLSELAM TRABZONSPOR A.Ş.
    8-İBRAHİM KAŞ BEŞİKTAŞ A.Ş.
    9-ÖNDER TURACI FENERBAHÇE
    10-
    HAKAN KADİR BALTA GALATASARAY A.Ş.
    11-İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ A.Ş.

ORTA SAHA OYUNCULARI

12-
    HAMİT ALTINTOP FC BAYERN MÜNCHEN
    13-KAZIM KAZIMFENERBAHÇE
    14-AYHAN AKMAN GALATASARAY A.Ş.
    15-
    EMRE BELÖZOĞLU FENERBAHÇE
    16-CEYHUN ERİŞ MKE ANKARAGÜCÜ
    17-NURİ ŞAHİN BORUSSIA DORTMUND
    18-
    YUSUF ŞİMŞEK BEŞİKTAŞ A.Ş.
    19-TUNCAY ŞANLI STOKE CITY FC
    20-ARDA TURAN GALATASARAY A.Ş.

HÜCUM OYUNCULARI

21-
    HALİL ALTINTOP FC SCHALKE 04
    22-NİHAT KAHVECİ BEŞİKTAŞ A.Ş.
    23-SEMİH ŞENTÜRK FENERBAHÇE
    24-GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR A.Ş.
    25-SERCAN YILDIRIM BURSASPOR

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ceyhun milli takımda . Ne maçı için bu kadro Belçika ve Ermenistan içinmi ?

Ben bu kadar rezalet bir kadro görmedim.

Rüştü'nün alınması çok anlamsız. Form durumu ortada, rezil oynuyor. Aynı şekilde İbrahim Kaş ile İsmail Köybaşı da çok kötü, onların da kadroda olmaması gerekiyor. Önder Turacı da son maçtaki formu göz önüne alınırsa kadroya alınmayabilirdi. Ceyhun Eriş'in alınması da tam komedi, bu hafta yanılmıyorsam 3 asist yaptı ve kadroya alındı, tuhaf. Nihat ve Gökhan Ünal seçimleri de çok kötü, Nihat aylardır gol atamıyor ve çok kötü oynuyor, Gökhan da çok iyi değil.

Mehmet Topuz'un kadroya alınması gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca Mustafa Sarp'ın da kadroda olması gerekirdi. Adamı bir önceki maç kadroya alıp hiç oynatmadan bu maçta kadrodan çıkarmak fiyasko.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Rüştü'nün alınması çok anlamsız. Form durumu ortada, rezil oynuyor. Aynı şekilde İbrahim Kaş ile İsmail Köybaşı da çok kötü, onların da kadroda olmaması gerekiyor. Önder Turacı da son maçtaki formu göz önüne alınırsa kadroya alınmayabilirdi. Ceyhun Eriş'in alınması da tam komedi, bu hafta yanılmıyorsam 3 asist yaptı ve kadroya alındı, tuhaf. Nihat ve Gökhan Ünal seçimleri de çok kötü, Nihat aylardır gol atamıyor ve çok kötü oynuyor, Gökhan da çok iyi değil.

Mehmet Topuz'un kadroya alınması gerekirdi diye düşünüyorum. Ayrıca Mustafa Sarp'ın da kadroda olması gerekirdi. Adamı bir önceki maç kadroya alıp hiç oynatmadan bu maçta kadrodan çıkarmak fiyasko.
    Yusuf'u da eklemek lazım.

Son kullanma tarihleri geçiyor bu oyuncuların. Yeni gençler milli takıma adapte etmek ve tecrübe kazandırmak yerine yaşlı oyuncularımızı kazanmaya çalışıyoruz.

Rüştü Reçber - Yusuf Şimşek - Ceyhun Eriş bence bu isimler kadroda olmamalıydı. Ya Yusuf'u kadroya alırsın ya da Ceyhun'u artı olarak Rüştü'yü oynatarak Türk Milli takımı ne kazanabilir ki ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allahtan kalede volkan varda gol yememizi engelliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rüştü ve Yusuf gereksiz. Ceyhun bu sezon iyi oynuyor hakkını vermek lazım. Rüştü de zaten yedek oturacak hadi o da tamam ama Yusuf tercihini anlamadım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Rüştü, Ceyhun, Yusuf çok gereksiz olmuş.Rüştü yerine Hakan Arıkan, Ceyhun ve Yusuf yerinede Selçuk İnan ve Mehmet Topuz çağırılabilirdi.

M.Topuz kesinlikle bu kadroda olmalıydı diye düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Rüştü ve Yusuf çok gereksiz olmuş.Kaleci olarak Hakan Arıkan çağırılabilirdi Rüştü yerine.

Nesil
    2006

Elenmiştik şimdi Belçika'nında altına düşüp bir sonra ki Dünya Kupası elemelerinde dördüncü torba ülkesi olacağız.

Rüştü, Milli Takımını bıraktığını açıkladı ama; kadroya çağrılıyor. CSKA maçında ki performansı alınmaması için yeterli. Manchester maçında iyi performans gösteren Hakan çağrılması gerekirdi.

Stoper bölümünde hala sıkıntı çekiyoruz. Şu kadroda hangi oyuncuyu stopere koyarsanız koyun hiçbirimizin için rahat etmeyecek. Ülke olarak bu bölgede büyük eksiklik yaşıyoruz. Nedenide Avrupa'da sürekli mücadele eden ekiplerimizin yabancı stoperler kullanması. Galatasaray'ı bu yüzden tebrik etmek gerek. Yıllardır Türkler ile mücadele ediyorlar. Diğer takımlarda bu oyuncuları oynatsalar hiç olmassa alternatif olabilir.

Ortasaha da Ayhan, Ceyhun ve Yusuf'dan vazgeçilmesi gerekiyor. Nuri Şahin gibi bir ismi eğer kadroya alıyorsak mutlaka oynatmamız gerek. Yedek kulübesinde oturdukça içim cız ediyor. Bosna Hersek eğer bugün bu sırada ise kadroda ki oyuncuların kaliteli liglerde oynaması. Biz ise oynayan oyuncularımızın olmasına rağmen kullanmıyoruz.

Forvet için güzel seçimler ama; ortasaha ve savunmamız doğru düzgün iş yaparlarsa belki Forvetlerde gol atabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ceyhun geçen 3 tane asist yapmıştı onun için çağırıldı herhalde.Rüştü desen yahu hala nasıl çağırabiliyor Terim milli takıma ben anlamıyorum ya.Elendik zaten de.Benim hiç umudum yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rüştüyü yedeğin yedeği yapıyor terim.Ondan birşey olmaz sadece fazlalık

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ayhan şu anda milli takım için önemli bir isim. Orta sahada çok önemli bir isim. Hele ki Aurelio'nun yokluğunda Mustafa Sarp ve Mehmet Topal da çağrılmadıysa Ayhan banko oynamak zorunda...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Terim sonunu hazırlıyor gitgide..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Baştan savma bir kadro her şekilde kendini belirtiyor yorumsuz ..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Rüştü,Nihat,Ceyhun,Ayhan çok anlamsız olmuş.Yine baştan savma olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fatih Terim i milli takımda gördükçe ürperiyorum o nasıl secımler öyle...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rüştü,Kaş,Ceyhun,Yusuf,Halil ve Nihat bence bu formayı şu anda haketmiyorlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Herkesin soyledigi gibi Rustu,Yusuf ve Ceyhun anlamsiz olmus bencede, bunlarin uzerinede onder turaciyi cok begenmiyorum ben.

Yalniz Ismail Koybasi Turkyede Hakan Baltadan sonra alinabilecek tek sol bektir . Ayrica Nihatta her zaman Nihattir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Milli Takım kadrosu açıklandı

A Milli Takımımızın 12 Ağustos'ta deplasmanda Ukrayna ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı.. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, kadroya 22 isim çağırdı..

A Milli Takımımızın 12 Ağustos'ta deplasmanda Ukrayna ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belli oldu.

Milli Takım, 9 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de Polat Renaissance Hotel'de toplanacak. 10 Ağustos Pazartesi günü saat 19.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı bir antrenman yapacak.

11 Ağustos Salı günü saat 11.00'de özel uçakla Kiev'e hareket edecek Milli Takım kafilesi, burada Hyatt Regency Hotel'de konaklayacak. Aynı gün, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim saat 19.00'da Viktor Bannikov Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Bu toplantının ardından saat 19.30'da Milli Takım, bu statta 15 dakikası basına açık olacak antrenmanla Ukrayna maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Ukrayna ile 12 Ağustos Çarşamba günü Kiev'deki Valeri Lobanovskiy Stadı'nda oynanacak ve 21.00'de başlayacak mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Darko Ceferin yönetecek. Ceferin'in yardımcılıklarını vatandaşları Andrej Kokolj ve Milan Kogej yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ukraynalı Igor Ischenko olacak.

A Milli Takım kafilesi, Ukrayna ile oynanacak maçın ardından 01.00'de özel bir uçakla Türkiye'ye dönecek.

Milli Takım aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler

Volkan Demirel (Fenerbahçe)
    Rüştü Reçber (Beşiktaş)

Defanslar

Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
    Sabri Sarıoğlu (Galatasaray)
    Servet Çetin (Galatasaray)
    Ceyhun Gülselam (Trabzonspor)
    Önder Turacı (Fenerbahçe)
    Gökhan Zan (Galatasaray)
    Hakan Kadir Balta (Galatasaray)
    İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

Orta sahalar

Hamit Altıntop (Bayern München)
    Kazım Kazım (Fenerbahçe)
    Ayhan Akman (Galatasaray)
    Emre Belözoğlu (Fenerbahçe)
    Nuri Şahin (Borussıa Dortmund)
    Yusuf Şimşek (Beşiktaş)
    Tuncay Şanlı (Mıddlesbrough)
    Arda Turan (Galatasaray)

Forvetler

Halil Altıntop (Schalke 04)
    Mevlüt Erdinç (PSG)
    Nihat Kahveci (Beşiktaş)
    Sercan Yıldırım (Bursaspor)

Ajansspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Önder Turacı nedir ya:S

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Köybaşı'nın milli takımda olması sevindirici genel olarak güzel bir kadro Eylül ayı için iyi bir prova olacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Önder iyi olmuş Eren'in sakatlığı vardı o bölgede.Önder gibi sorunu çözülen Barış'ta olabilirdi Ayhan'ın yerine...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Önder Turacı sonunda milli takımda.
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yusuf, Kazım ve Sabri yerine;

Uğur Uçar, Musa Aydın ve Murat CeyLan oLsa iLk defa Terim bizi memnun etmiş oLacaktı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Takımda önlibero yok.Ceyhun'u stoper değilde önlibero olarak düşünmüş sanırım Terim...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yusuf, Kazım ve Sabri yerine;

Uğur Uçar, Musa Aydın ve Murat CeyLan oLsa iLk defa Terim bizi memnun etmiş oLacaktı.
    Kazım iyi bi hazırlık dönemi geçirdi fena durumda değil şuan Terim'inde hep güvendiği bi isim Sabri konusuna bende katılıyorum..
    Yusuf'uda yedek oturtacaktır büyük ihtimalle son 15 dakika falan oynarsa oynar..

Semih,Batuhan keşke iyi durumda olabilirselerdi kadroda hedef santrafor eksikliği var

Önder'inde alınması iyi olmuş Servet-Önder ikilisi biraz daha derli toplu olacaktır

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Rüştü bırakmadı mı Milli takımı ..Hala mı kadroda ?

Arkadaşlar yanlış anlamasınlar lütfen ama İsmail Köybaşı, Antep'te Milli takıma çağırılmayıp Bjk'ye transfer olduğunda neden milli takıma seçiliyor ?

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri