İsmail zaten 89'lu olmasına rağmen Antep'te Ümit Milliydi,sezon sonuna doğru bel fıtığı ameliyatı geçirdi.Yoksa Haziran ayındaki hazırlık maçlarınada çağrılırdı.Bunun Beşiktaş'la bir alakası yok yani.He İ.Üzülmez'i istiyorsanız tekrar gelsin...![]()
İsmail zaten 89'lu olmasına rağmen Antep'te Ümit Milliydi,sezon sonuna doğru bel fıtığı ameliyatı geçirdi.Yoksa Haziran ayındaki hazırlık maçlarınada çağrılırdı.Bunun Beşiktaş'la bir alakası yok yani.He İ.Üzülmez'i istiyorsanız tekrar gelsin...![]()
Önder Turacı mükemmel olmuş yahu..
Her mevkiye bir Beşiktaş'lı
Kadroyu gördüğümüzde anlıyoruz ki Türk Futbol'unun ileri gelmesinin en büyük etkenleri yabancılardır.Kadroda görüp de şaşırdığımız bir sürü oyuncu var.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Keşke Egemen'i de alsaydı Fatih Hoca..Üzülüyorum şahsen..Bizim takımda as oynayan adamı almayıp yedeğini alıyosun..Tabi Ceyhun'u ön libero düşünmüş olabilir bizdeki gibi..Ama en azından Egemen'e bir şans versin..Baksın olmuyor daha almasın..Her kadro açıklandıgında inşallah alınmıştır diyorum olmuyor
İsmail Köybaşı çok yetenekli hakediyor formayı kesinlikle..Sol tarafa çözüm için şart..Sercan'ı da 11'de görmek isterim sık sık..Önder'i zaten yıllardır düşünüyor Fatih Hoca ama bazı sorunlar oluyordu sanırım..Fifa'nın çıkardıgı kural gereği sorunlar ortadan kalktı ve Önder milli takım yüzü gördü![]()
Evet Egemen kaliteli bir stoper. Bence almalıydı. Sercan Yıldırım içinde sevindim. Artık A milli takımda Türkiye'den yetişen gençleri oynatmalıyız. Defansın ortası hala yeterli değil. Acilen Tür futbolunun stoperler yetiştirmesi lazım.. Ama Terim iyi kadro kurmuş bu maçta
Önder'in milli formaya kavuşmasına sevindim![]()
Sercan hariç Anadolu kulüplerinden hiçbir oyuncu yok. Neden acaba ?
Not: Egemen azınla kuş tutsun, Türkiye'de stoper kalmasın gene de Milli olamaz. Nedenini inan bende bilmiyorum . . .
Çok iyi oldu Önder'in çağırılmasıİsmail'in de çağırılması iyi olmuş çok yetenekli bir oyuncu..
Sonunda Önder forma giyebilecek, aradığımız bir stoperdi. Keşke İbrahim Toroman'da alınsa.
Önder'i kadroya girmesine sevindim. En formda olduğu dönemde FIFA sorun çıkarmıştı, Önder'e yazık olmuştu. Şimdi eskiye nazaran formu daha düşük ama kalitesi yüksek bir futbolcu, en iyi stoper bana göre.
Nerede Egemen adam kaptan oldu tık yok ?
En iyi stoper Önder ise en iyi sagbekte Sabri'dir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Önder alındı sıra Barış'ta umarım.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gazetede okuyorum köşe yazısını adam yazmış;
Elano'ya Dunga demişki sana ihtiyacım var oynamazsan dünya kupası kadrosuna almam oynayabileceğin bir kulübe git demiş ve Gs yi önermiş oradaki brezilyalılar hakkındada bilgi verirsin demiş ve altınada yazmış;
Fatih Hoca Brezilya nın başında olsa Elanonun işi kolaydı çünkü Fatih hoca oynayandan çok oynamayanı seviyorAdam tam yerine oturtmuş lafı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kesin Lincoln ü alırdı Brezilyaya Terim![]()
Last edited by SAİT71 : 08.Ağustos.2009 at 06:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En iyi stoper kim o halde? Gökhan Zan mı? En hatasız oynayan Önder şu ana kadar kaç tane bariz hata yaptı, ıska geçti? G.Gönül-Önder-Servet-H.Balta dörtlüsü bence yıllar sonra sıkıntı vermeyecek bir dörtlüdür. Önder ile Servet zaten partnerdi eskiden.
Kazım dışında iyi kadro bence.
Kazım şu an çok formda. Formsuzken alındığında, neden alındı diyenlere hak verirdim fakat şu an veremiyorum.
(/s)
Kazıma eskiden bende kızardım ama son maçlarda oynuyor takımında iyide oynuyor sayılır o normal bence önderi ise erenin sakatlığındna dolayı aldı sanırım milli takıma oluşturulacak en iyi iki stoper erenle servettir şuanda bence
Kazım, Milli Takımda daha farklı oynuyor, Milli Takıma sağladığı katkıyı daha Fenerbahçe'de sağlayamadı. Birde çok iyi top saklıyor, tam skor korumaya yönelik bir oyuncu.
Nerde Egemen Nerde Musa Nerde Barış Özbek Kadroyu Yine Beğenmedim
Egemen Diye dertlenenlere Şaşırıyorum. Onun Milli takıma Girme ihtimalini Nasıl düşünebiliyosunuz. Aynı Şekilde yukarda yazıldıgı gibi Musa