O dediklerinin hepsi hurafe. Drogba'ya da adım attırmamıştı Servet Fildişi ile oynanan hazırlık macında, Drogbanın acıklamalarını okuyabilirsinSanki Önder cok hızlıymış gibi gelip burda ahkam kesmeyin yahu. Sabri için en iyi sagbek demek nasıl birseyse, Önder içinde en iyi stoper demek aynıı sey. Ayrıca karıştırıyorsun, savunmaya yatılan maclarda Bilica gibi stoperler iyi. Servet gibi üst düzey stoperler her şekilde oynar.
Ahkam kesmiyorum, benim haddime düşmez. Ben bugün Fatih Terim'in yerinde olsam, Servet'i zaten milli takıma alırım ama; bizim stoperlerimiz zaten iyi değil. Bu arada Fildişi Sahili ile hazırlık maçı yaptık, resmi bir maç yapmadık. Oyuncular gerçek performanslarını hiçbir zaman göstermezler. Servet'in zamanında Sheva'dan nasıl çalımlar yediğinide gördük.
Bu kadar sacma, boş bi söylem olamaz, yöneticisin birde. O dönemde Servet'e en iyi stoper diyen vardıda bizim mi haberimiz yok? Anlamamakta ısrar ediyorsunuz, o dönemki Servet ile şuanki Servet arasında daglar kadar fark var. FM dili ile anlatayım, nereden bahsan 20-25 Ca fark var belki böyle daha anlasılır olur.
Şunu bana bir söyleyin, daha kolay anlasmış oluruz. Şimdi siz ciddi ciddi Önder Servetten iyi mi diyorsunuz? Yoksa ben yanlış mı anlıyorum? Lütfen yanlış anlamış olayım.