Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 266 sonuç

Konu: Milli Takım kadrosu açıklandı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İsmail zaten 89'lu olmasına rağmen Antep'te Ümit Milliydi,sezon sonuna doğru bel fıtığı ameliyatı geçirdi.Yoksa Haziran ayındaki hazırlık maçlarınada çağrılırdı.Bunun Beşiktaş'la bir alakası yok yani.He İ.Üzülmez'i istiyorsanız tekrar gelsin...

Sheriff Misafir

Önder Turacı mükemmel olmuş yahu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İsmail zaten 89'lu olmasına rağmen Antep'te Ümit Milliydi,sezon sonuna doğru bel fıtığı ameliyatı geçirdi.Yoksa Haziran ayındaki hazırlık maçlarınada çağrılırdı.Bunun Beşiktaş'la bir alakası yok yani.He İ.Üzülmez'i istiyorsanız tekrar gelsin...
    İsmail iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her mevkiye bir Beşiktaş'lı

Kadroyu gördüğümüzde anlıyoruz ki Türk Futbol'unun ileri gelmesinin en büyük etkenleri yabancılardır.Kadroda görüp de şaşırdığımız bir sürü oyuncu var.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Keşke Egemen'i de alsaydı Fatih Hoca..Üzülüyorum şahsen..Bizim takımda as oynayan adamı almayıp yedeğini alıyosun..Tabi Ceyhun'u ön libero düşünmüş olabilir bizdeki gibi..Ama en azından Egemen'e bir şans versin..Baksın olmuyor daha almasın..Her kadro açıklandıgında inşallah alınmıştır diyorum olmuyor

İsmail Köybaşı çok yetenekli hakediyor formayı kesinlikle..Sol tarafa çözüm için şart..Sercan'ı da 11'de görmek isterim sık sık..Önder'i zaten yıllardır düşünüyor Fatih Hoca ama bazı sorunlar oluyordu sanırım..Fifa'nın çıkardıgı kural gereği sorunlar ortadan kalktı ve Önder milli takım yüzü gördü

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet Egemen kaliteli bir stoper. Bence almalıydı. Sercan Yıldırım içinde sevindim. Artık A milli takımda Türkiye'den yetişen gençleri oynatmalıyız. Defansın ortası hala yeterli değil. Acilen Tür futbolunun stoperler yetiştirmesi lazım.. Ama Terim iyi kadro kurmuş bu maçta

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Arkadaşlar yanlış anlamasınlar lütfen ama İsmail Köybaşı, Antep'te Milli takıma çağırılmayıp Bjk'ye transfer olduğunda neden milli takıma seçiliyor ?

evet bende sasirdim, gaziantepteyken milli takima secilip bize gelince kesilmesi daha fatih terimin tarzina uyan bir mantik olurdu.

hatta ben yakin zamanda nihat kahvecininde milli takimdan koparilacagini dusunuyorum fatih terim kaldikca.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Önder'in milli formaya kavuşmasına sevindim

Sercan hariç Anadolu kulüplerinden hiçbir oyuncu yok. Neden acaba ?

Not: Egemen azınla kuş tutsun, Türkiye'de stoper kalmasın gene de Milli olamaz. Nedenini inan bende bilmiyorum . . .

Çok iyi oldu Önder'in çağırılması İsmail'in de çağırılması iyi olmuş çok yetenekli bir oyuncu..

Nesil
    2006

Sonunda Önder forma giyebilecek, aradığımız bir stoperdi. Keşke İbrahim Toroman'da alınsa.

Önder'i kadroya girmesine sevindim. En formda olduğu dönemde FIFA sorun çıkarmıştı, Önder'e yazık olmuştu. Şimdi eskiye nazaran formu daha düşük ama kalitesi yüksek bir futbolcu, en iyi stoper bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Nerede Egemen adam kaptan oldu tık yok ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Önder Turacı nedir ya:S
    Niye beğenmedin ki
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Önder'i kadroya girmesine sevindim. En formda olduğu dönemde FIFA sorun çıkarmıştı, Önder'e yazık olmuştu. Şimdi eskiye nazaran formu daha düşük ama kalitesi yüksek bir futbolcu, en iyi stoper bana göre.

Çok iddialı olmuş. Türk stoperler arasında ilk 5 içinde kendine zor yer bulur bana görede.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

En iyi stoper Önder ise en iyi sagbekte Sabri'dir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Önder alındı sıra Barış'ta umarım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gazetede okuyorum köşe yazısını adam yazmış;

Elano'ya Dunga demişki sana ihtiyacım var oynamazsan dünya kupası kadrosuna almam oynayabileceğin bir kulübe git demiş ve Gs yi önermiş oradaki brezilyalılar hakkındada bilgi verirsin demiş ve altınada yazmış;

Fatih Hoca Brezilya nın başında olsa Elanonun işi kolaydı çünkü Fatih hoca oynayandan çok oynamayanı seviyor Adam tam yerine oturtmuş lafı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kesin Lincoln ü alırdı Brezilyaya Terim
    Last edited by SAİT71 : 08.Ağustos.2009 at 06:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Çok iddialı olmuş. Türk stoperler arasında ilk 5 içinde kendine zor yer bulur bana görede.
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    En iyi stoper Önder ise en iyi sagbekte Sabri'dir.
    En iyi stoper kim o halde? Gökhan Zan mı? En hatasız oynayan Önder şu ana kadar kaç tane bariz hata yaptı, ıska geçti? G.Gönül-Önder-Servet-H.Balta dörtlüsü bence yıllar sonra sıkıntı vermeyecek bir dörtlüdür. Önder ile Servet zaten partnerdi eskiden.

Kazım dışında iyi kadro bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Niye böyle düşündüğünüde yazsaydın iyi olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kazım şu an çok formda. Formsuzken alındığında, neden alındı diyenlere hak verirdim fakat şu an veremiyorum.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kazıma eskiden bende kızardım ama son maçlarda oynuyor takımında iyide oynuyor sayılır o normal bence önderi ise erenin sakatlığındna dolayı aldı sanırım milli takıma oluşturulacak en iyi iki stoper erenle servettir şuanda bence

Nesil
    2006

Kazım, Milli Takımda daha farklı oynuyor, Milli Takıma sağladığı katkıyı daha Fenerbahçe'de sağlayamadı. Birde çok iyi top saklıyor, tam skor korumaya yönelik bir oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Nerde Egemen Nerde Musa Nerde Barış Özbek Kadroyu Yine Beğenmedim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Egemen Diye dertlenenlere Şaşırıyorum. Onun Milli takıma Girme ihtimalini Nasıl düşünebiliyosunuz. Aynı Şekilde yukarda yazıldıgı gibi Musa

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Sabri'nin alındığı bir kadro'ya Kazım'ın alınması en doğal şey olsa gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    En iyi stoper kim o halde? Gökhan Zan mı? En hatasız oynayan Önder şu ana kadar kaç tane bariz hata yaptı, ıska geçti? G.Gönül-Önder-Servet-H.Balta dörtlüsü bence yıllar sonra sıkıntı vermeyecek bir dörtlüdür. Önder ile Servet zaten partnerdi eskiden.
    En iyi stoperin Servet oldugunu bilmiyorsan afedersin ama TSL de oynanan futboldan bihabermişsin sen...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    En iyi stoperin Servet oldugunu bilmiyorsan afedersin ama TSL de oynanan futboldan bihabermişsin sen...
    Servet iyi oyuncu ama; hızlı değil, Robinho, Rooney, Drogba, Eto'o gibi savunmaları tutamaz. Eğer savunmaya yattığımız maçlarda iyi işler yapar. Hücum sırasında kontraya yakalandığımızda başarılı olamaz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Servet iyi oyuncu ama; hızlı değil, Robinho, Rooney, Drogba, Eto'o gibi savunmaları tutamaz. Eğer savunmaya yattığımız maçlarda iyi işler yapar. Hücum sırasında kontraya yakalandığımızda başarılı olamaz.
    Özür dilerim forvetleri olacaktı.

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri