Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

9 26.47%
  • Berabere biter

8 23.53%
  • Çek Cumhuriyeti kazanır

17 50.00%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: Türkiye 1 - 2 Çek Cumhuriyeti | Avrupa Şampiyonası El. - A Grubu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Türkiye 1 - 2 Çek Cumhuriyeti | Avrupa Şampiyonası El. - A Grubu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Çok büyük eksiklerle oynayacağız bu 2 karşılaşmayı ama her ne olursa olsun burası bir milli takımsa bu eksiklerin yerinin en iyi şekilde dolması gerekli.

Forvette kesinlikle ilk tercih Adem Büyük olmalı ki ben onun oynayacağına çok eminim. Bence takımın en sıkıntılı yeri stoperleri. Ersan - Semih ikilisine gram güvenim yok, özellikle Semih'in çok yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Çekleri yenmemiz gerekiyor bana göre beraberlik bile yaramaz. Çekler ilk maçta büyük iş yaptılar ve grupta mutlak çıkacak gözüyle bakılan Hollanda'yı yendiler. Çekler'in bu rüzgarı kaybedeceklerini sanmıyorum herkes Hollanda'ya garanti gözüyle bakıyor ama sonlara doğru bir bakmışız 2. yarışındaki rakip Hollanda olmuş.

Bu maç bu yüzden çok önemli eğer 3 puan alırsak çok güzel olacak.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çekler gayet tehlikeli ve Hollanda'yı yenmiş olmanın verdiği özgüvenle İstanbul'da iyi mücadele edeceklerdir diye düşünüyorum.

Milli takımda da bir sürü eksik var. Bu maçtan mutlaka 3 puan almak lazım. Yoksa gene hesaplar kitaplar dönmeye başlayacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu adamlar niye yok hepsimi sakat Emre, Onur, Volkan, Nuri, Mustafa, Ahmet İlhan, Mevlüt Erdinç, Ömer, Hakan Çalhanoğlu ve Kaan Ayhan forma giyemeyecek.

milli takimda birseyler donuyor terim napti acaba.

bu adamin ilk vukuati degil acilen agir cezalar almasi lazim..

Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, Gökhan Töre'nin Hakan'a silah çektiğini doğruladı.

Hüseyin Çalhanoğlu: Fatih Hoca’nın oğluna biri silah sıkmaya kalkmış olsa ne olur? Ben bir babayım. Fatih Hoca’nın aramasını beklerdim.

çeklere ısınmak daha kolay olacak. sevdiğimiz isimler var onların hatrı var
    bir de darida var tabi ki umarım türkiye karşısında yine şovunu yapar.

hollanda maçındaki hırslı futbolunu yine sahaya yansıtabilirse çekler 3 puana yakın.

şöyle bi 7-8 yemeye razıyım hem fatih beyler hemde demirören gitsin yeter ki.

ha bu durum gerçekleşirse fatih hoca çok eksik vardı özür dilerim vs. demesin de.

ama çekler bizi iyi tanıyor, kazanırız inşallah. çekler galibiyete yakın

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çoğu kişi Hamit'in alınmasına tepki vermiştir ki haksızda değiller ama ben güveniyorum Hamit'e sakatlığı üstünden tamamen atmış gibi duruyor.Zaten futbolu bilen bir oyuncu kendisi ama fiziksel anlamda sıkıntı çekti bir kaç yıldır.Erciyes maçında sahada ne yaptığını bilen tek yerli oyuncumuzdu.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Euro 2008'in intikamını almamız gerekiyor.Kontraya çok iyi çıkıyoruz.Türkleri geride eksik yakalarsak parçalayabiliriz.Baskı altında oynayacaklar.2-0 gibi net bir skorla kazanırız umarım.Grubun en zayıf takımına karşı puan kaybetmek gibi bir lüksümüz yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Öncelikle şunu net bir biçimde söylemeliyim ki yapılan 2-3 yorum inanılmaz derecede saçma ötesi.

Terim gidince yerine kim gelecek? Terim gittiğinde de biz bu takımın halini gördük daha sonra Terim tekrar geldi ve aldığı o en kötü noktadan bir umut ışığı yaktı Dünya Kupası için.

Terim düşmanlığı yapmanın alemi yok, ben Galatasaray'lıların bu adama neden düşman olduğunu da anlamıyorum. Ünal Aysal kovmadı mı bu adamı? Ne yapacaktı kapınızda mı yatacaktı?

Türkiye'ye düşmansan eğer Türk takımı da tutma, destekleme kardeşim. Ben çıkıp Galatasaray - Arsenal maçında ''Yürü be Arsenal, Arsenal'e başarılar'' tarzı yorum yapsam muhtemelen forumda linç edilirim ama şu yapılanları görmek çok üzücü.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Öncelikle şunu net bir biçimde söylemeliyim ki yapılan 2-3 yorum inanılmaz derecede saçma ötesi.

Terim gidince yerine kim gelecek? Terim gittiğinde de biz bu takımın halini gördük daha sonra Terim tekrar geldi ve aldığı o en kötü noktadan bir umut ışığı yaktı Dünya Kupası için.

Terim düşmanlığı yapmanın alemi yok, ben Galatasaray'lıların bu adama neden düşman olduğunu da anlamıyorum. Ünal Aysal kovmadı mı bu adamı? Ne yapacaktı kapınızda mı yatacaktı?

Türkiye'ye düşmansan eğer Türk takımı da tutma, destekleme kardeşim. Ben çıkıp Galatasaray - Arsenal maçında ''Yürü be Arsenal, Arsenal'e başarılar'' tarzı yorum yapsam muhtemelen forumda linç edilirim ama şu yapılanları görmek çok üzücü.
    Terim-Aysal mevzusu hariç hepsine katılıyorum.

Terim'in olması gereken yer Milli Takım'dır mümkünse ölene kadar kalsın Milli Takım'da,bizim gözümüzde değerini yitirmiş olabilir ancak hala en iyi Türk teknik direktör kendisinden başkası değil.Hala mucizeler yaratabilecek kabiliyete sahip bir adam kendisi elinde ki kadrodan da en iyi verimi alacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Terim-Aysal mevzusu hariç hepsine katılıyorum.

Terim'in olması gereken yer Milli Takım'dır mümkünse ölene kadar kalsın Milli Takım'da,bizim gözümüzde değerini yitirmiş olabilir ancak hala en iyi Türk teknik direktör kendisinden başkası değil.Hala mucizeler yaratabilecek kabiliyete sahip bir adam kendisi elinde ki kadrodan da en iyi verimi alacaktır.
    Katılınması gereken ortak yer bu Milli takımın bizim değerimiz olduğu zaten.

Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor her neyse bunlar Türk takımı değil mi? Evet, Türk takımı ve sen bunları destekliyorsan o zaman buraya gelip Milli takıma köstek yorumlar atamazsın.

Performansını beğenirsin ya da beğenmezsin orası beni bağlamaz ama Galatasaray kötü günündeyken nasıl koruyorsan Türkiye kötü bir süreçteyken öyle destek olmak zorundasın.

İzlanda maçı hariç ortada kötü bir şey de yok. Çek maçında telafi şansımız var değerlendirmek oyuncuların elinde o sebeple kafadan taraftar böyle yaparsa bu turnuvanın sonu gelmez.

Ben onu geçtim burada bunları yazan kişiler son maçlara kalırsa 2.'lik şansı gelip destek olmasınlar, gidemezsek de mümkünse eleştirmesinler.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Desteklememe Sebeplerim(Kendimce)

1- Federasyon
    2- Irkçı Şahıs
    3- Provakatör Şahıs
    4- Parayı seçen futbol direktörü
    5- Eli silahlı şahıs(ve bu olayın üstünün kapatılmaya çalışılması)

Geriye kalan herşey içinse MasterCard

Onur milli takım da olmadığına göre rahatça Çek'leri destekleyebilirim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bizim milli takımımızın en önemli eksiklerinden birisi uluslararası seviyede futbol oynamayı bilen oyuncular. Almanya Bundesliga'da var da, varsa eğer İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, ve İtalya Serie A'da sürekli forma giyen oyuncular milli takımın iskelet kadrosunu oluşturmalı. Bizim ligimizdekiler uluslararası futbolu Avrupa'daki birkaç maçla görüyor anca. Bu saydığım liglerde oynayanlar hemen her hafta üst düzey futbolcularla, futbol bilinci ve kültürü fazlasyıla gelişmiş futbolcularla mücadele ederek birçok şeyi aşmış oluyorlar. Mesela 2002 DK'daki başarının temelinde Galatasaray'ın üstüste uluslararası maçlara çıkmış, sonunda UEFA Kupası ile taçlandırmış futbolcular yatıyor. Üstüste uluslararası maç yapmak tek başına yeterli değil, buradaki asıl önemli mevzu üst düzey futbolcuların karşısına çıkınca üzerimizdeki ezikliği atabilmek, kendimizi psikolojik olarak onlarla aynı seviyede görebilmek. 2008 AŞ'daki başarının temelinde fazlasıyla Fatih Terim gazı olsa da Zico'nun Fenerbahçeli futbolculara bu eşiği bir nebze de olsa atlatması, yukarıda bahsettiğim standartlarda futbola aşina Hamit Altıntop ve Nihat Kahveci vardı bence.

Yukarıda bahsettiğim uluslarası seviyede futbol oynamayı bilen, bu futbola aşina 2 oyuncudan birisidir Hamit Altıntop. Diğeri de Emre Belözoğlu. Emre Belözoğlu yerli kültürü ve anlayışı ile yetiştiği için uluslararası seviyeden indi bana göre ama henüz Türkiye standartlarına kadar düşmedi. Alman disiplini ile yetişen Hamit Altıntop bence hala o seviyede, tek sıkıntısı yaşadığı uzun ve ağır sakatlık. Bunu da üzerinden atarsa 3-4 sene daha milli takımın bu eksikliğini bir nebze olsa kapatır.

Bizim mümkün mertebe gurbetçi futbolcularımızı yurtdışında bırakmamız, yurtiçindeki yetenekli gençleri de yurtdışında büyük liglerin en azından orta seviye takımlarına pazarlamamız gerek.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bizim milli takımımızın en önemli eksiklerinden birisi uluslararası seviyede futbol oynamayı bilen oyuncular. Almanya Bundesliga'da var da, varsa eğer İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, ve İtalya Serie A'da sürekli forma giyen oyuncular milli takımın iskelet kadrosunu oluşturmalı. Bizim ligimizdekiler uluslararası futbolu Avrupa'daki birkaç maçla görüyor anca. Bu saydığım liglerde oynayanlar hemen her hafta üst düzey futbolcularla, futbol bilinci ve kültürü fazlasyıla gelişmiş futbolcularla mücadele ederek birçok şeyi aşmış oluyorlar. Mesela 2002 DK'daki başarının temelinde Galatasaray'ın üstüste uluslararası maçlara çıkmış, sonunda UEFA Kupası ile taçlandırmış futbolcular yatıyor. Üstüste uluslararası maç yapmak tek başına yeterli değil, buradaki asıl önemli mevzu üst düzey futbolcuların karşısına çıkınca üzerimizdeki ezikliği atabilmek, kendimizi psikolojik olarak onlarla aynı seviyede görebilmek. 2008 AŞ'daki başarının temelinde fazlasıyla Fatih Terim gazı olsa da Zico'nun Fenerbahçeli futbolculara bu eşiği bir nebze de olsa atlatması, yukarıda bahsettiğim standartlarda futbola aşina Hamit Altıntop ve Nihat Kahveci vardı bence.

Yukarıda bahsettiğim uluslarası seviyede futbol oynamayı bilen, bu futbola aşina 2 oyuncudan birisidir Hamit Altıntop. Diğeri de Emre Belözoğlu. Emre Belözoğlu yerli kültürü ve anlayışı ile yetiştiği için uluslararası seviyeden indi bana göre ama henüz Türkiye standartlarına kadar düşmedi. Alman disiplini ile yetişen Hamit Altıntop bence hala o seviyede, tek sıkıntısı yaşadığı uzun ve ağır sakatlık. Bunu da üzerinden atarsa 3-4 sene daha milli takımın bu eksikliğini bir nebze olsa kapatır.

Bizim mümkün mertebe gurbetçi futbolcularımızı yurtdışında bırakmamız, yurtiçindeki yetenekli gençleri de yurtdışında büyük liglerin en azından orta seviye takımlarına pazarlamamız gerek.
    Şimdi hem katıldığım hem katılmadığım kısımlar var. Üst düzey futbolculara karşı daha iyi mücadele edebilmek için uluslararası tecrübe çok önemli, doğru. Ancak bizim asıl sorun üst düzey olmayan oyunculara/takımlara karşı bile üstünlük kuramıyor hatta eziliyor oluşumuz (İzlanda'yı kastetmiyorum bunu söylerken, onların neredeyse bütün oyuncuları bahsettiğin tecrübeye sahip). Tabi gene aynı noktaya geliyoruz; bu tür takımları ezebilmek için de gene o tecrübe gerekiyor. Bu tür takımlar karşısında yeterli puanları toplasak zaten büyük takımlara karşı kazanmışız, kaybetmişiz pek önemi kalmaz. Biz direk Hollanda'yı, Almanya'yı yenme hesapları yapacağımıza Letonya'ymış, Azerbaycan'mış bu tür takımları kayıpsız geçmeyi öğrenmeliyiz.

Aynı şey kulüp takımları için de geçerli. Bursaspor kendisinden kat kat zayıf bir takıma eleniyor. Galatasaray Anderlecht gibi nedense çok şişirdiğimiz sıradan bir takıma karşı kendi evinde eziliyor (Mustafa Denizli çok güzel yazdı o maçtan sonra: Galatasaray'ın ilk Anderlecht'in son puanı olur diye). Ama bakıyoruz Rum kulüpleri ŞL'de döktürüyor. Çok mu tecrübeleri var sanki uluslararası alanda. Demek ki sadece tecrübe değil. Katılmadığım kısım da bu zaten. Futbolun doğrularını yaptığın müddetçe kazanma, başarılı olma şansın yüksek.

Son paragrafta yazdığın ise kulüplerimiz yabancı sınırından dolayı böylesi ağlarken pek mümkün görünmüyor bana. Şimdi Fenerbahçe'den Caner, Gökhan gitse kimi alacaksın sağ ve sol beke? Tarık'ı alsan (ki biz aldık) dolduracak mı yerlerini. Ya da zamanında o kadar beğenilen Hasan Ali doldurabiliyor mu? Oyuncu yok abi. Böyle oluncada ya Tarık, Hasan Ali gibi birazcık parlayanları kapmaya çalışıyor ya da gurbetçilere saldırıyorsun ister istemez. Başka çaren yok çünkü.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Son paragrafta yazdığın ise kulüplerimiz yabancı sınırından dolayı böylesi ağlarken pek mümkün görünmüyor bana. Şimdi Fenerbahçe'den Caner, Gökhan gitse kimi alacaksın sağ ve sol beke? Tarık'ı alsan (ki biz aldık) dolduracak mı yerlerini. Ya da zamanında o kadar beğenilen Hasan Ali doldurabiliyor mu? Oyuncu yok abi. Böyle oluncada ya Tarık, Hasan Ali gibi birazcık parlayanları kapmaya çalışıyor ya da gurbetçilere saldırıyorsun ister istemez. Başka çaren yok çünkü.
    Burada ki asıl sıkıntı yabancı sınırı da değil,oyuncu yetiştiremiyor oluşumuz.Mesela Tarık'ı biz alamasaydık gidip saçma bir sağ beki kadroya katacaktık her türlü,tüh bu olmadı neyse altyapımız var oradan bulur yetiştiririz gibi bir zihniyet yok,Tarık olmadı mı Şener olsun,o olmadı mı Kamil Ahmet var,neyse ya Kamil Ahmet'te olmazsa Uğur Uçar'ı alırız ne de olsa eski oyuncumuz,yuvasına dönsün Küçük Kaptan gibi gibi yorumlar yapılırdı,yapılıyor.

Mesela herkes sol bek arayışında,bir kişi de dönüp altyapıya bakmıyor,bakmasınlar Caner gibi 25 yaşından sonra yıldızı parlayanları almaya çalışırlar.

Gerçi teknik adamlar altyapıya baksalar,bir halt olacağı da yok asıl eğitimi altyapı hocaları vermeli ama onlarda lay lay lom havasındalar.Futbolcu kardeşlerimize de gelirsek aileden,milletten gelen bir özellik var ''tembellik''.Yetenek var,bir çok kişi de büyük yetenek var ama sen yeteneğini geliştirmezsen en fazla Emre Çolak,Sercan Yıldırım,Batuhan Karadeniz,Aydın Yılmaz,Serdar Özkan vb. oyunculara benzersin.Şu ülke futbolunun son 20 yılda yetiştirdiği en büyük yetenekleri Emre Belözoğlu ve Arda Turan biri yakında futbolu bırakır,diğeri de yavaş yavaş 30 yaşına yaklaşıyor.Günümüzde geleceğin Türk yıldızları diyoruz ama baktığımız zaman hepsi gurbetçi.Süper Lig'e bakıyoruz bir çok takımda Türk altyapısından çıkma değilde gurbetçi oyuncu var.Sadece Galatasaray'da 9 tane gurbetçi var.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Şimdi hem katıldığım hem katılmadığım kısımlar var. Üst düzey futbolculara karşı daha iyi mücadele edebilmek için uluslararası tecrübe çok önemli, doğru. Ancak bizim asıl sorun üst düzey olmayan oyunculara/takımlara karşı bile üstünlük kuramıyor hatta eziliyor oluşumuz (İzlanda'yı kastetmiyorum bunu söylerken, onların neredeyse bütün oyuncuları bahsettiğin tecrübeye sahip). Tabi gene aynı noktaya geliyoruz; bu tür takımları ezebilmek için de gene o tecrübe gerekiyor. Bu tür takımlar karşısında yeterli puanları toplasak zaten büyük takımlara karşı kazanmışız, kaybetmişiz pek önemi kalmaz. Biz direk Hollanda'yı, Almanya'yı yenme hesapları yapacağımıza Letonya'ymış, Azerbaycan'mış bu tür takımları kayıpsız geçmeyi öğrenmeliyiz.

Aynı şey kulüp takımları için de geçerli. Bursaspor kendisinden kat kat zayıf bir takıma eleniyor. Galatasaray Anderlecht gibi nedense çok şişirdiğimiz sıradan bir takıma karşı kendi evinde eziliyor (Mustafa Denizli çok güzel yazdı o maçtan sonra: Galatasaray'ın ilk Anderlecht'in son puanı olur diye). Ama bakıyoruz Rum kulüpleri ŞL'de döktürüyor. Çok mu tecrübeleri var sanki uluslararası alanda. Demek ki sadece tecrübe değil. Katılmadığım kısım da bu zaten. Futbolun doğrularını yaptığın müddetçe kazanma, başarılı olma şansın yüksek.

Ben milli takım için gerekli olanları kabaca yazdım Abi. Derinlemesine girsek sayfa sayfa yazı çıkar. Çünkü ülke futbolunun her tarafında bir yamukluk sözkonusu. İş sadece futbolla da bitmiyor, ülkenin her tarafında bir çarpıklık.

Ekleme: Ben yazarken Hamit Altıntop'un kadroya çağrılmasından ve buna gösterilen bazı tepkilerden dolayı bunları yazdım. Doğrudan sisteme değil, uluslararası seviyedeki tek tük futbolcularımızdan birisinin de Hamit Altıntop olduğunu vurgulamak için girişmiştim yazıya.
    Last edited by di canio : 08.Ekim.2014 at 23:01
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Hakan, Ömer ve Nuri'nin kampa katılmama konusunda ortak hareket ettikleri söyleniyor. Nuri'nin sakatlığını biliyoruz ama Ömer ve Hakan bana kalırsa Gökhan olayı yüzünden gelmiyorlar. Son derece de haklılar. Böyle bir olay sonrasında Gökhan'ın yeniden takıma davet edilmesi açık bir mesaj niteliği taşır. Niyetiniz bu olsa da olmasa da diğer oyunculara isterseniz gelmeyin demiş olursunuz. Kendi kariyeri, takımındaki durumu için kararları kendisi ve kulübü verir ama milli takımın duruşunu sergilememesi çok büyük hatadır. Dünyanın herhangi bir ülkesinde böyle bir durum yaşansa bırakın milli takıma çağrılmayı belki o oyuncunun ülkede çalışmasına bile bir süre izin verilmez. Şu olanlardan sonra başarı yakalayacağımıza tesadüfen bile olsa inanmıyorum. Profesyonelleşen spor dünyasının dışında ve oldukça uzağındayız.

Destekleme Olayı Şuan Şu Ortamda Farklı Bir Boyutta, Milliyetçilik Duygularıyla Bunun Alakası Yok Ben Bile Koyu Bir Milliyetçi Olmama Rağmen Şu Ortamdaki Futboldan ve Futbolu Yönetenlerden İğreniyorum.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Ülke futbolunda öyle şeyler oluyor ki Gökhan'ın olayı bana normal bir şeymiş gibi geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Destekleme Olayı Şuan Şu Ortamda Farklı Bir Boyutta, Milliyetçilik Duygularıyla Bunun Alakası Yok Ben Bile Koyu Bir Milliyetçi Olmama Rağmen Şu Ortamdaki Futboldan ve Futbolu Yönetenlerden İğreniyorum.
    Futbolu yöneten kişiler bu ülkenin futboluna zaten zarar veriyor ama bizim bu durumda Milli takıma destek olmamız gerekir. TFF bir gün değişir, başımızdaki teknik adam değişir ama bıraktıkları hezimet ebedi kalır.

Milli takım bizim ülkemizin takımı her ne kadar başındaki kişileri sevmesenizde rakibi desteklemek bana çok saçma geliyor. Bu ülke alışkın iyi giderken ''Lalala'' çekenlere ama kötü giderken de rakip takımı tutanlar gün gelecek Milli takımın aldığı bir başarı ile övünecek. O zaman geldiğinde umarım buraya atılan mesajları dönüp bir okurlar çünkü Çekler'in mevcut durumu da ilgilendiriyor onları.

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Ülke futbolunda öyle şeyler oluyor ki Gökhan'ın olayı bana normal bir şeymiş gibi geliyor.
    Yabancı olmadığından dolayı olabilir bence çünkü bu olayın vol 2'sini Aykut yaşatmıştı. Alakalı olduğu için söyledim bizim ülkemizde kişi ayırt etmeksizin eline silah alan kral oluyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Futbolu yöneten kişiler bu ülkenin futboluna zaten zarar veriyor ama bizim bu durumda Milli takıma destek olmamız gerekir. TFF bir gün değişir, başımızdaki teknik adam değişir ama bıraktıkları hezimet ebedi kalır.

Milli takım bizim ülkemizin takımı her ne kadar başındaki kişileri sevmesenizde rakibi desteklemek bana çok saçma geliyor. Bu ülke alışkın iyi giderken ''Lalala'' çekenlere ama kötü giderken de rakip takımı tutanlar gün gelecek Milli takımın aldığı bir başarı ile övünecek. O zaman geldiğinde umarım buraya atılan mesajları dönüp bir okurlar çünkü Çekler'in mevcut durumu da ilgilendiriyor onları.

Yabancı olmadığından dolayı olabilir bence çünkü bu olayın vol 2'sini Aykut yaşatmıştı. Alakalı olduğu için söyledim bizim ülkemizde kişi ayırt etmeksizin eline silah alan kral oluyor.
    Yok o olay da bana normal bir şeymiş gibi geldi. Ülke futbolunda o kadar saçma şeyler oluyor ki futbolcuların bu tip artistlik çabaları bana garip gelmiyor artık. Mesela en basitinden ülke futbolumuzda ki bir saçmalıktan bahsedeyim. Dünyanın en büyük hırsızlığı ülke futbolunda yapılıyor ama bu hırsızlıktan arınmak yerine bu hırsızlığın üstü kapatılıyor. Hakkı yenen taraf hakkını ülkesinden değil, Avrupa'dan bekliyor. Ne yapsın ki hakkı yenen.. ülkesi hukuğun gücünü değil güçlünün hukuğunu seçmiş... Hakkı yenenle televizyonlarda dalga geçiliyor... Hakkı yenen yok sayılıyor... Hakkı yenen daha da çok eziliyor... daha bir sürü şey... Ülke futbolunda bunun gibi saçmalıklar varken Aykut'un Gökhan'ın yaptıkları artistlikler artık normal olmuş gözümüzde.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Kendinize gelin biraz arkadaş. Yaşanan gelişmelerden dolayı Türk Milli Takımı sizlerin ilgisini çekmiyor olabilir, heyecanınız kalmamış olabilir ve takip etmezsin. Ancak Çekler'i destekleme saçmalığı nedir?

Kulüp düzeyinde takımınızın iddiası kalmadığında maçlara gitmemeye, kombineleri kiralamaya benzemez bu. Ayıp ne diyeceğimi bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sanırım ilk kez Milli Takım aday kadrosuna çağrılıp da tek seferde kadrodan çıkarılan bu kadar fazla oyuncu görüyorum. Dirlik ve düzen sıfır. Rezillik desen diz boyu. Affedersiniz ama şu züppeler bu formayı giyeceğine 2. 3. ligdeki adam gibi adamlar giysin gıkımı çıkarmam.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ankette Türkiye'ye verdim; ama elim oraya gittiği için. Galibiyete olan inancım yok, hatta deplasman maçı olması sebebiyle Letonya'yı da yenemez bence Milli Takım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Milli takım dediğiniz nedir de bu kadar gurur yapıyorsunuz ? Milli takım kazanınca ülkede ekonomi düzeliyor ya da doğalgaz fiyatları mı iniyor ? Ya da Doğuda devam eden sorunlar mı azalıyor ? Yani milli takımı desteklemekle desteklememek arasında "milli kahraman" ya da "milli düşman" sıfatlarına gerek yok. Ben Galatasaray'da yaşananlar + TFF Başkanı + Fatih Terim yüzünden milli takımdan keyif almıyorum kardeşim. Bu kadar basit. Bunu bir milli mesele gibi görmeye gerek yok. Yenersek seviniriz,yenilirsek üzülürüz,orası ayrı. Fakat ben ülke futbolunan başındaki bu insanların (TFF yönetimi) ülke futbolu adına hiçbirkatkısı oldugunu düşünmüyorum ve onlar gidene kadar lig maçlarından bile keyif alacagıma inanmıyorum ki milli takımı nasıl destekleyelim ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Alma abicim keyif, destekleme de, kimse zorlayamaz seni. Rakibi destekleme yeter.

Aynı mantıkla kulüp takımlarını destekleyince de bir çıkarımız olmuyor, ülke kurtulmuyor. Ama destekliyoruz keyif almasak bile. Laf eden olduğunda kavga çıkarıyoruz hepimiz.

Quote Originally Posted by Pod View Post
    Alma abicim keyif, destekleme de, kimse zorlayamaz seni. Rakibi destekleme yeter.

Aynı mantıkla kulüp takımlarını destekleyince de bir çıkarımız olmuyor, ülke kurtulmuyor. Ama destekliyoruz keyif almasak bile. Laf eden olduğunda kavga çıkarıyoruz hepimiz.
    rakibi destekleme de diyemezsin ki o halde. kimse zorlayamaz beni. futbol bu yahu oyun.
    türk milli takımından bazı nedenlerden dolayı hoşlanmıyorum ve kaybetmesini istiyorum, kaybetsin ki bu ülke o tiplere daha fazla katlanmasın istiyorum. kısacası milli takım olgusunun iyiliğini düşünüyorum aslında. sen destekleyerek bana sorarsan kötülük yapıyorsun. kimse desteklemese ne demirören orada kalır ne de diğer nemalananlar. bu iş destek işi. sizin gibiler desteklediği sürece de demirören'e mahkum oluruz. aynı pasolig muhabbeti gibi. neymiş takımını çok seviyormuş da vs. alma abi pasolig bir sezon maça gitmezsen ölmezsin. yap abi protestonu. ben protesto ediyorum ve grupta turkiye'nin rakibi kimse onu destekliyorum bu kadar basit.
    ben bu sene lig tv de almadım mesela, galatasaray'ı sevmiyor muyum yani ? ama bizim sevgimizi sömürenleri daha fazla beslemek istemiyorum.
    hem pasolig al hem digiturk al ntvspor'a bol bol reyting yaptır sonra neden türkiye ligi böyle premier lig şöyle. o premier ligler la ligalar kolay olmadı kardeşim.
    la ligada bazı takımlarda futbolcuların maaşları ödenmediği için takımların hiçbiri sahaya çıkmadı. bunu yapan da futbolcu sendikası mesela.
    italya'da bazı deplasmanlara bazı takımlar gidemiyor çünkü taraftarlar maçın adil olacağına inanmıyorlar takımlarını göndermiyorlar maçlara. işte taraftar bütünlüğü taraftar gücü. kimse milli takımı desteklemesin kimse maça gitmesin bakalım devran değişiyor mu değişmiyor mu?

ayrıca sen eğer memnunsan demirören federasyonu ve milli takımın durumundan bu sözlerim sana değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    rakibi destekleme de diyemezsin ki o halde. kimse zorlayamaz beni. futbol bu yahu oyun.
    türk milli takımından bazı nedenlerden dolayı hoşlanmıyorum ve kaybetmesini istiyorum, kaybetsin ki bu ülke o tiplere daha fazla katlanmasın istiyorum. kısacası milli takım olgusunun iyiliğini düşünüyorum aslında. sen destekleyerek bana sorarsan kötülük yapıyorsun. kimse desteklemese ne demirören orada kalır ne de diğer nemalananlar. bu iş destek işi. sizin gibiler desteklediği sürece de demirören'e mahkum oluruz. aynı pasolig muhabbeti gibi. neymiş takımını çok seviyormuş da vs. alma abi pasolig bir sezon maça gitmezsen ölmezsin. yap abi protestonu. ben protesto ediyorum ve grupta turkiye'nin rakibi kimse onu destekliyorum bu kadar basit.
    ben bu sene lig tv de almadım mesela, galatasaray'ı sevmiyor muyum yani ? ama bizim sevgimizi sömürenleri daha fazla beslemek istemiyorum.
    hem pasolig al hem digiturk al ntvspor'a bol bol reyting yaptır sonra neden türkiye ligi böyle premier lig şöyle. o premier ligler la ligalar kolay olmadı kardeşim.
    la ligada bazı takımlarda futbolcuların maaşları ödenmediği için takımların hiçbiri sahaya çıkmadı. bunu yapan da futbolcu sendikası mesela.
    italya'da bazı deplasmanlara bazı takımlar gidemiyor çünkü taraftarlar maçın adil olacağına inanmıyorlar takımlarını göndermiyorlar maçlara. işte taraftar bütünlüğü taraftar gücü. kimse milli takımı desteklemesin kimse maça gitmesin bakalım devran değişiyor mu değişmiyor mu?

ayrıca sen eğer memnunsan demirören federasyonu ve milli takımın durumundan bu sözlerim sana değil.
    Herkesin kafasında bu olguyu oluşturamazsın.

Bu zamana kadar desteklemedin, Lig Tv almadın, maçlara gitmedin peki soruyorum sana şuan TFF de başkanlık yapan adam kim?

Kısacası sen yaptığını kendine yapıyorsun, kişiler halen oldukları yerde kalıyorlar. Bende her ne kadar sevmesem de bu adamı takıma köstek de olmuyorum. Ayrıca çok basit bir sorum daha var o gidecek yerine kim gelecek?

Her başa gelen Türkiye'ye bir zarar veriyor biz artık alıştık buna en azından mevcut süreçte takıma destek olalım da biz görevimizi yaptık diyebilelim.

Demirören'i sevmeyebilirsin, Terim'den nefret edebilirsin bu kişilerin takımdan bir an önce gitmesini de isteyebilirsin ama Çekler bize fark atsın, Darida coştun tutamayalım, 2008'in intikamını alalımlarla olmaz bu iş.

2008 başarı geldiğinde bununla övünenlerin bugün 2008'in intikamı demesi benim komiğime ve garibime gidiyor. O kişilere bundan böyle Çek Cumhuriyeti ile başarılar hatta.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

milli takımı izlersin izlemezsin de ironi için söylenmiş de olsa rakibi desteklemekli yazılar çok çirkin
    ha milli takımın maçını izlemek istiyor muyum yok kemal sunalın bin defa izlediğim filmleri daha zevk veriyor

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri