Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

9 26.47%
  • Berabere biter

8 23.53%
  • Çek Cumhuriyeti kazanır

17 50.00%
1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: Türkiye 1 - 2 Çek Cumhuriyeti | Avrupa Şampiyonası El. - A Grubu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Destekleme Olayı Şuan Şu Ortamda Farklı Bir Boyutta, Milliyetçilik Duygularıyla Bunun Alakası Yok Ben Bile Koyu Bir Milliyetçi Olmama Rağmen Şu Ortamdaki Futboldan ve Futbolu Yönetenlerden İğreniyorum.
    Futbolu yöneten kişiler bu ülkenin futboluna zaten zarar veriyor ama bizim bu durumda Milli takıma destek olmamız gerekir. TFF bir gün değişir, başımızdaki teknik adam değişir ama bıraktıkları hezimet ebedi kalır.

Milli takım bizim ülkemizin takımı her ne kadar başındaki kişileri sevmesenizde rakibi desteklemek bana çok saçma geliyor. Bu ülke alışkın iyi giderken ''Lalala'' çekenlere ama kötü giderken de rakip takımı tutanlar gün gelecek Milli takımın aldığı bir başarı ile övünecek. O zaman geldiğinde umarım buraya atılan mesajları dönüp bir okurlar çünkü Çekler'in mevcut durumu da ilgilendiriyor onları.

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Ülke futbolunda öyle şeyler oluyor ki Gökhan'ın olayı bana normal bir şeymiş gibi geliyor.
    Yabancı olmadığından dolayı olabilir bence çünkü bu olayın vol 2'sini Aykut yaşatmıştı. Alakalı olduğu için söyledim bizim ülkemizde kişi ayırt etmeksizin eline silah alan kral oluyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Futbolu yöneten kişiler bu ülkenin futboluna zaten zarar veriyor ama bizim bu durumda Milli takıma destek olmamız gerekir. TFF bir gün değişir, başımızdaki teknik adam değişir ama bıraktıkları hezimet ebedi kalır.

Milli takım bizim ülkemizin takımı her ne kadar başındaki kişileri sevmesenizde rakibi desteklemek bana çok saçma geliyor. Bu ülke alışkın iyi giderken ''Lalala'' çekenlere ama kötü giderken de rakip takımı tutanlar gün gelecek Milli takımın aldığı bir başarı ile övünecek. O zaman geldiğinde umarım buraya atılan mesajları dönüp bir okurlar çünkü Çekler'in mevcut durumu da ilgilendiriyor onları.

Yabancı olmadığından dolayı olabilir bence çünkü bu olayın vol 2'sini Aykut yaşatmıştı. Alakalı olduğu için söyledim bizim ülkemizde kişi ayırt etmeksizin eline silah alan kral oluyor.
    Yok o olay da bana normal bir şeymiş gibi geldi. Ülke futbolunda o kadar saçma şeyler oluyor ki futbolcuların bu tip artistlik çabaları bana garip gelmiyor artık. Mesela en basitinden ülke futbolumuzda ki bir saçmalıktan bahsedeyim. Dünyanın en büyük hırsızlığı ülke futbolunda yapılıyor ama bu hırsızlıktan arınmak yerine bu hırsızlığın üstü kapatılıyor. Hakkı yenen taraf hakkını ülkesinden değil, Avrupa'dan bekliyor. Ne yapsın ki hakkı yenen.. ülkesi hukuğun gücünü değil güçlünün hukuğunu seçmiş... Hakkı yenenle televizyonlarda dalga geçiliyor... Hakkı yenen yok sayılıyor... Hakkı yenen daha da çok eziliyor... daha bir sürü şey... Ülke futbolunda bunun gibi saçmalıklar varken Aykut'un Gökhan'ın yaptıkları artistlikler artık normal olmuş gözümüzde.

Mesaj Yetkileri