Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

9 26.47%
  • Berabere biter

8 23.53%
  • Çek Cumhuriyeti kazanır

17 50.00%
1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: Türkiye 1 - 2 Çek Cumhuriyeti | Avrupa Şampiyonası El. - A Grubu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Öncelikle şunu net bir biçimde söylemeliyim ki yapılan 2-3 yorum inanılmaz derecede saçma ötesi.

Terim gidince yerine kim gelecek? Terim gittiğinde de biz bu takımın halini gördük daha sonra Terim tekrar geldi ve aldığı o en kötü noktadan bir umut ışığı yaktı Dünya Kupası için.

Terim düşmanlığı yapmanın alemi yok, ben Galatasaray'lıların bu adama neden düşman olduğunu da anlamıyorum. Ünal Aysal kovmadı mı bu adamı? Ne yapacaktı kapınızda mı yatacaktı?

Türkiye'ye düşmansan eğer Türk takımı da tutma, destekleme kardeşim. Ben çıkıp Galatasaray - Arsenal maçında ''Yürü be Arsenal, Arsenal'e başarılar'' tarzı yorum yapsam muhtemelen forumda linç edilirim ama şu yapılanları görmek çok üzücü.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Öncelikle şunu net bir biçimde söylemeliyim ki yapılan 2-3 yorum inanılmaz derecede saçma ötesi.

Terim gidince yerine kim gelecek? Terim gittiğinde de biz bu takımın halini gördük daha sonra Terim tekrar geldi ve aldığı o en kötü noktadan bir umut ışığı yaktı Dünya Kupası için.

Terim düşmanlığı yapmanın alemi yok, ben Galatasaray'lıların bu adama neden düşman olduğunu da anlamıyorum. Ünal Aysal kovmadı mı bu adamı? Ne yapacaktı kapınızda mı yatacaktı?

Türkiye'ye düşmansan eğer Türk takımı da tutma, destekleme kardeşim. Ben çıkıp Galatasaray - Arsenal maçında ''Yürü be Arsenal, Arsenal'e başarılar'' tarzı yorum yapsam muhtemelen forumda linç edilirim ama şu yapılanları görmek çok üzücü.
    Terim-Aysal mevzusu hariç hepsine katılıyorum.

Terim'in olması gereken yer Milli Takım'dır mümkünse ölene kadar kalsın Milli Takım'da,bizim gözümüzde değerini yitirmiş olabilir ancak hala en iyi Türk teknik direktör kendisinden başkası değil.Hala mucizeler yaratabilecek kabiliyete sahip bir adam kendisi elinde ki kadrodan da en iyi verimi alacaktır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Terim-Aysal mevzusu hariç hepsine katılıyorum.

Terim'in olması gereken yer Milli Takım'dır mümkünse ölene kadar kalsın Milli Takım'da,bizim gözümüzde değerini yitirmiş olabilir ancak hala en iyi Türk teknik direktör kendisinden başkası değil.Hala mucizeler yaratabilecek kabiliyete sahip bir adam kendisi elinde ki kadrodan da en iyi verimi alacaktır.
    Katılınması gereken ortak yer bu Milli takımın bizim değerimiz olduğu zaten.

Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor her neyse bunlar Türk takımı değil mi? Evet, Türk takımı ve sen bunları destekliyorsan o zaman buraya gelip Milli takıma köstek yorumlar atamazsın.

Performansını beğenirsin ya da beğenmezsin orası beni bağlamaz ama Galatasaray kötü günündeyken nasıl koruyorsan Türkiye kötü bir süreçteyken öyle destek olmak zorundasın.

İzlanda maçı hariç ortada kötü bir şey de yok. Çek maçında telafi şansımız var değerlendirmek oyuncuların elinde o sebeple kafadan taraftar böyle yaparsa bu turnuvanın sonu gelmez.

Ben onu geçtim burada bunları yazan kişiler son maçlara kalırsa 2.'lik şansı gelip destek olmasınlar, gidemezsek de mümkünse eleştirmesinler.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Desteklememe Sebeplerim(Kendimce)

1- Federasyon
    2- Irkçı Şahıs
    3- Provakatör Şahıs
    4- Parayı seçen futbol direktörü
    5- Eli silahlı şahıs(ve bu olayın üstünün kapatılmaya çalışılması)

Geriye kalan herşey içinse MasterCard

Mesaj Yetkileri