Galatasaray
Kayserispor
Berabere
Yahu ne uzatıyorsunuz ki?Fb liye göre Alex'tir. Gs liye göre Lincoln'dür. X bi takımlıya kendi takımındaki muhittindir yani. Uzatmak yersiz. Konuda da mübarek herşey tartışıldı
Çok amaclı konu oldu bu
![]()
Çok özür dilerim de, adam bana göre Lincoln demiş. Sizi artık ne ilgilendirir ki. Kendi değerlendirmesi sizin değendirmenizle aynı olacak diye bir kaide yok.
Siz deseniz ki "Bana göre en iyi Alex". Bizim "Tabi Lincoln'den sonra demek istedin" dememiz ne kadar absürtse, sizin şu tavrınız da aynen öyle. Kendimi alamadım yorum yapmaktan.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Abooo tamam haklısın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu yazıdan onu çıkardım sonuç olarak, birşeyler absürd ise ilk yapılana önce tepki gösterilir.
Biri de en iyi X diyebiliyor ise ben de Y diyebilirim hakkım olarak, bunun absürd olduğunun farkının varıp dememeniz gerekirdi.
Penaltıları verilen Bjk, 2 ofsaytı verilen Fb başka yerler olabilirdi o açıdan bakarsak.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
o cümleden , Lincoln en iyi filan demedim ki , onu shamur1'un msj'ına cvp yazarken belirttim.
Harcanıyosun sen buralarda..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hani şu Parmadan 2 maç oynamadan gönderilen sadece brezilya türkiye gibi düşük liglerde oynayabilen Alex mi?
Avrupada hiç bi şey yapamayıp Dünya tarafından izlenmeyen liglerde oynayan Alex nasıl Lincolnden iyise..
Lincoln Almanya liginin en iyi oyuncusu seçilmiş bundesligada büyük iz bırakmış oyuncudur Alex bunları yapsın ondan sonra kıyaslarız belki..
Ha istatistikler diyosan Lugano Guizadan daha iyi golcü araştırmaya yansıtırsan sevinirim..![]()
Last edited by Onurap : 10.Şubat.2009 at 23:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Alex 20 Haziran 2004 tarihinde Brezilya'nın Cruzeiro Esporte Clube takımından Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme yapılarak transfer edildi. Temmuz 2004'de Copa América'yı kazanan Brezilya Millî Futbol Takımı'nın kaptanlığını yaptı. 2006-2007 sezonunda Türkiye Süper Ligi'ni 19 golle tamamlayarak, Fenerbahçe SK tarihinde gol kralı olan ilk yabancı futbolcu olma (TSL'de 3.) onuruna erişti.
66 kez Brezilya Millî Futbol Takımı'nda oynadıktan sonra 2004'de Fenerbahçe takımına gelmesinin ardından ulusal takıma 2 kez daha çağrıldı. Fenerbahçe'nin 2007 sezonunda kaptanlığını üstlendi. 2008-09 sezonundan itibaren 10 numaralı formayı giymeye başlamıştır. Değeri 14 milyon euro olarak gösterilmektedir.![]()
He eğer laf kalabalığı yapacaksak Onur, buyur.
Önce Lincoln bugün en çok dünya kupası kazanmış, en üst düzey ülkenin milli takımına bir kez çağırılsın ve sadece kulübede otursun sonra gelip burda tartışırız!
Bir kez Türkiye'de koşmadan, orta saha oynayıp gol kralı olsun sonra konuşalım.
İstatistik derken ne demek istediğini çok iyi biliyorsun. Ama işine gelmiyor. 200 küsur maç oynayıp her maç gol yada asisti olacak kadar ortalama yakalayan bir adama iyi dememek nedir sence?
Asla Alex iyidir kötüdür demiyorum, demem. Ama bu yaptığın sadece olaylara bakış açını gösterir.
Alex Brezilya milli takımına cagrıldıgı zaman Ronaldinho ve Kaka bu kadar iyi performans sergilemiyorlardı hatta adı sanı bile duyulmamıstı , Lincoln'ün önünde bu iki dev isim var , ayrıca peki Alex neden çagırılmıyor sizce kadroya şuan![]()
Alex 1999 yılında şu isimler ile birlikte oynarak 10 numaralı formaya giymiştir.
1 Dida • 2 Evanílson • 3 Odvan • 4 João Carlos • 5 Conceição • 6 Serginho • 7 Ronaldinho • 8 Émerson • 9 Christian • 10 Alex • 11 Zé Roberto • 12 Marcos • 13 César • 14 Luiz Alberto • 15 Marcos Paulo • 16 Athirson • 17 Beto • 18 Roni • 19 Warley • 20 Vampeta •
Amaç birinin en iyi şudur yazmasıydı, hep bu tartışma oluyor, Alex Lincoln'den daha iyi demedim, en iyi yok, en iyi olunca bu oluyor, Alex de Lincoln de yetenek olarka farklı değil, biri çıkıp şu en iyi yazmamalı diğerleri kötü yazmamalı buna tav oluyorum olayu buydu.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şuan kadrodan kim var tanıdıgnız , R10 , Dida hariç hala üst düzey performans sergileyen.
Alican önünde artık Kaka'dan başka Diego var, Robinho var. Yani daha iyileri var. Lincoln ise hiç çağırılmadı.
Ama Lincoln Galatasarayda oynadı onu savunalım bu mudur acaba mantık?
Nasıl Alex'in Brezilya milli takımında oynaması onu iyi topçu yapmıyorsa -size göre- Lincoln'ün de milli takımda oynaması onu kötü yapmaz. Bana göre Lincoln kötü futbolcu değildir. Eğer istatistik konuşursak ki bunu Onur, Parma mevzusu ile başladı. Aykut ve ben ona göre cevap verdik, istatistik konusunda geride kalır.
İş Lincoln iken tutar Guiza'ya çeker. Sanki burada Guiza tartışılıyormuş, ona iyi diyen varmış gibi..
Peki bu adam Neden Ronaldinho gibi büyük liglerde oynayamadı?Brezilya mill, takının yıldızı neden parma gibi sıradan bir takımda tutunamadı acaba..![]()
Bu işin milli takımla alakası yok..üstelik Alex sadece önemsiz kupalarda oynadı..Brezilya ligindeki genç oyunculara verilen şanslar..
2005 yılında Real madride transfer oluyordu "Schalke'yi yarı yolda bırakamam"
diyerek gitmedi.
Lincoln kabul etseydi eğer şuan onu Almanya milli takımında izlerdik.![]()
İş gerçekten uzadı.
Last edited by JunkChorn : 11.Şubat.2009 at 00:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yahu birşey demeyim diyorum ama olayın nereye geldiğinin farkına bir varın arkadaşlar lütfen.