Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
421 ile 450 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Öyle bir soru gelmişti böyle bir cevap geldi .
    Ayrıca bana göre ligin en iyi 10'u.
    Alex'i saymadığınız zaman tabi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yahu ne uzatıyorsunuz ki? Fb liye göre Alex'tir. Gs liye göre Lincoln'dür. X bi takımlıya kendi takımındaki muhittindir yani. Uzatmak yersiz. Konuda da mübarek herşey tartışıldı Çok amaclı konu oldu bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Çok özür dilerim de, adam bana göre Lincoln demiş. Sizi artık ne ilgilendirir ki. Kendi değerlendirmesi sizin değendirmenizle aynı olacak diye bir kaide yok.
    Siz deseniz ki "Bana göre en iyi Alex". Bizim "Tabi Lincoln'den sonra demek istedin" dememiz ne kadar absürtse, sizin şu tavrınız da aynen öyle. Kendimi alamadım yorum yapmaktan.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Çok özür dilerim de, adam bana göre Lincoln demiş. Sizi artık ne ilgilendirir ki. Kendi değerlendirmesi sizin değendirmenizle aynı olacak diye bir kaide yok.
    Siz deseniz ki "Bana göre en iyi Alex". Bizim "Tabi Lincoln'den sonra demek istedin" dememiz ne kadar absürtse, sizin şu tavrınız da aynen öyle. Kendimi alamadım yorum yapmaktan.
    Önce ligin en iyi 10u dediği için yazılmış bir cevap.Absürd ise bu ikinci cevabın verilmemesi lazımdı, istatistikler yalan söylemez ayrıca.Bir ouncunun iyi olması onun atılmaması için sebep olamaz, en iyi oyuncu töleransı var ise bu da Lincoln'un değildir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önce ligin en iyi 10u dediği için yazılmış bir cevap.Absürd ise bu ikinci cevabın verilmemesi lazımdı, istatistikler yalan söylemez ayrıca.Bir ouncunun iyi olması onun atılmaması için sebep olamaz, en iyi oyuncu töleransı var ise bu da Lincoln'un değildir.
    Yazdığınız şeylerin hiçbirini savunduğumu hatırlamıyorum. Fakat, bana göre Lincoln cümlesinden sonra, hala adamın düşüncesini değiştirme uğraşınıza bir anlam veremedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Abooo tamam haklısın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hakemin gösterdigi (saçma)Kart'a bakalım

Takımın maestrosu Ligin asist kralı tam bir 10 numara gol yollarında 10'suz yapamadıgız bir adamı 30.dk de saçma bir kararla atıyor ve kalıyor 60 dakika yani 1 saat , Takımın maestrosuz , takım gol yollarında etksiz , takım eksik ve ardından bir gol yiyoruz 1-1

Halbuki L10 devam etseydi oyuna , Kayseri'yi evine 2-3 farkla gönderbilirdik.
    Bu yazıdan onu çıkardım sonuç olarak, birşeyler absürd ise ilk yapılana önce tepki gösterilir.

Biri de en iyi X diyebiliyor ise ben de Y diyebilirim hakkım olarak, bunun absürd olduğunun farkının varıp dememeniz gerekirdi.

Penaltıları verilen Bjk, 2 ofsaytı verilen Fb başka yerler olabilirdi o açıdan bakarsak.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

o cümleden , Lincoln en iyi filan demedim ki , onu shamur1'un msj'ına cvp yazarken belirttim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

o cümleden , Lincoln en iyi filan demedim ki , onu shamur1'un msj'ına cvp yazarken belirttim.
    Denilmemişse sorun yok, ayrımcılık isteniyor sandım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    O zaman Galatasaray Lincoln'dür diye bildiri yayınlasaydınız
    Harcanıyosun sen buralarda..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hani şu Parmadan 2 maç oynamadan gönderilen sadece brezilya türkiye gibi düşük liglerde oynayabilen Alex mi?

Avrupada hiç bi şey yapamayıp Dünya tarafından izlenmeyen liglerde oynayan Alex nasıl Lincolnden iyise..

Lincoln Almanya liginin en iyi oyuncusu seçilmiş bundesligada büyük iz bırakmış oyuncudur Alex bunları yapsın ondan sonra kıyaslarız belki..

Ha istatistikler diyosan Lugano Guizadan daha iyi golcü araştırmaya yansıtırsan sevinirim..
    Last edited by Onurap : 10.Şubat.2009 at 23:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Hani şu Parmadan 2 maç oynamadan gönderilen sadece brezilya türkiye gibi düşük liglerde oynayabilen Alex mi?

Avrupada hiç bi şey yapamayıp Dünya tarafından izlenmeyen liglerde oynayan Alex nasıl Lincolnden iyise..

Lincoln Almanya liginin en iyi oyuncusu seçilmiş bundesligada büyük iz bırakmış oyuncudur Alex bunları yapsın ondan sonra kıyaslarız belki..

Ha istatistikler diyosan Lugano Guizadan daha iyi golcü araştırmaya yansıtırsan sevinirim..
    Alex 20 Haziran 2004 tarihinde Brezilya'nın Cruzeiro Esporte Clube takımından Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme yapılarak transfer edildi. Temmuz 2004'de Copa América'yı kazanan Brezilya Millî Futbol Takımı'nın kaptanlığını yaptı. 2006-2007 sezonunda Türkiye Süper Ligi'ni 19 golle tamamlayarak, Fenerbahçe SK tarihinde gol kralı olan ilk yabancı futbolcu olma (TSL'de 3.) onuruna erişti.

66 kez Brezilya Millî Futbol Takımı'nda oynadıktan sonra 2004'de Fenerbahçe takımına gelmesinin ardından ulusal takıma 2 kez daha çağrıldı. Fenerbahçe'nin 2007 sezonunda kaptanlığını üstlendi. 2008-09 sezonundan itibaren 10 numaralı formayı giymeye başlamıştır. Değeri 14 milyon euro olarak gösterilmektedir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

He eğer laf kalabalığı yapacaksak Onur, buyur.

Önce Lincoln bugün en çok dünya kupası kazanmış, en üst düzey ülkenin milli takımına bir kez çağırılsın ve sadece kulübede otursun sonra gelip burda tartışırız!

Bir kez Türkiye'de koşmadan, orta saha oynayıp gol kralı olsun sonra konuşalım.

İstatistik derken ne demek istediğini çok iyi biliyorsun. Ama işine gelmiyor. 200 küsur maç oynayıp her maç gol yada asisti olacak kadar ortalama yakalayan bir adama iyi dememek nedir sence?

Asla Alex iyidir kötüdür demiyorum, demem. Ama bu yaptığın sadece olaylara bakış açını gösterir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Alex 20 Haziran 2004 tarihinde Brezilya'nın Cruzeiro Esporte Clube takımından Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme yapılarak transfer edildi. Temmuz 2004'de Copa América'yı kazanan Brezilya Millî Futbol Takımı'nın kaptanlığını yaptı. 2006-2007 sezonunda Türkiye Süper Ligi'ni 19 golle tamamlayarak, Fenerbahçe SK tarihinde gol kralı olan ilk yabancı futbolcu olma (TSL'de 3.) onuruna erişti.

66 kez Brezilya Millî Futbol Takımı'nda oynadıktan sonra 2004'de Fenerbahçe takımına gelmesinin ardından ulusal takıma 2 kez daha çağrıldı. Fenerbahçe'nin 2007 sezonunda kaptanlığını üstlendi. 2008-09 sezonundan itibaren 10 numaralı formayı giymeye başlamıştır. Değeri 14 milyon euro olarak gösterilmektedir.
    Brezilya liginde forma giyen oyuncular brezilya milli takımı için avantajlıdır..Üstelik Alex önemsiz kupalarda forma giydi..Dünya kupasında banko oynamadı yani..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Brezilya liginde forma giyen oyuncular brezilya milli takımı için avantajlıdır..Üstelik Alex önemsiz kupalarda forma giydi..Dünya kupasında banko oynamadı yani..
    Kaç tane Brezilya liginde top oynayıpta Milli takıma çağrılan oyuncu var ? 5-6'yı geçmez.Alex en azından çağrılıp en önemsiz kupalarda(!) oynadı.Lincoln çağrıldı mı ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Lincoln hiç Brezilya liginde oynamadı.
    Alex Ronaldinho ile oynayıp bize gol atmadı. Türkiye'nin oynadığı Konfederasyon Kupası önemsiz.

Bir kere şu işe Fenerbahçe/Galatasaray olarak bakmadan yorumlamayı dener misin?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Alex Brezilya milli takımına cagrıldıgı zaman Ronaldinho ve Kaka bu kadar iyi performans sergilemiyorlardı hatta adı sanı bile duyulmamıstı , Lincoln'ün önünde bu iki dev isim var , ayrıca peki Alex neden çagırılmıyor sizce kadroya şuan

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Alex 1999 yılında şu isimler ile birlikte oynarak 10 numaralı formaya giymiştir.

1 Dida • 2 Evanílson • 3 Odvan • 4 João Carlos • 5 Conceição • 6 Serginho • 7 Ronaldinho • 8 Émerson • 9 Christian • 10 Alex • 11 Zé Roberto • 12 Marcos • 13 César • 14 Luiz Alberto • 15 Marcos Paulo • 16 Athirson • 17 Beto • 18 Roni • 19 Warley • 20 Vampeta •

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Amaç birinin en iyi şudur yazmasıydı, hep bu tartışma oluyor, Alex Lincoln'den daha iyi demedim, en iyi yok, en iyi olunca bu oluyor, Alex de Lincoln de yetenek olarka farklı değil, biri çıkıp şu en iyi yazmamalı diğerleri kötü yazmamalı buna tav oluyorum olayu buydu.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şuan kadrodan kim var tanıdıgnız , R10 , Dida hariç hala üst düzey performans sergileyen.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Alex Brezilya milli takımına cagrıldıgı zaman Ronaldinho ve Kaka bu kadar iyi performans sergilemiyorlardı hatta adı sanı bile duyulmamıstı , Lincoln'ün önünde bu iki dev isim var , ayrıca peki Alex neden çagırılmıyor sizce kadroya şuan
    Alican önünde artık Kaka'dan başka Diego var, Robinho var. Yani daha iyileri var. Lincoln ise hiç çağırılmadı.

Ama Lincoln Galatasarayda oynadı onu savunalım bu mudur acaba mantık?

Nasıl Alex'in Brezilya milli takımında oynaması onu iyi topçu yapmıyorsa -size göre- Lincoln'ün de milli takımda oynaması onu kötü yapmaz. Bana göre Lincoln kötü futbolcu değildir. Eğer istatistik konuşursak ki bunu Onur, Parma mevzusu ile başladı. Aykut ve ben ona göre cevap verdik, istatistik konusunda geride kalır.

İş Lincoln iken tutar Guiza'ya çeker. Sanki burada Guiza tartışılıyormuş, ona iyi diyen varmış gibi..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Yaşından dolayı, Artık Brezilya takımı gençlerle oynuyor.Ayrıca Lincoln hiç çağrılmadı, Alex çağrıldı o yöne bakmalısın. Sonuçta çağrılmak var işin ucunda.

Galatasaray'ı savunacağıma, Fenerbahçe'yi savunuyorum hadi bakalım hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Lincoln hiç Brezilya liginde oynamadı.
    Alex Ronaldinho ile oynayıp bize gol atmadı. Türkiye'nin oynadığı Konfederasyon Kupası önemsiz.

Bir kere şu işe Fenerbahçe/Galatasaray olarak bakmadan yorumlamayı dener misin?
    Peki bu adam Neden Ronaldinho gibi büyük liglerde oynayamadı?Brezilya mill, takının yıldızı neden parma gibi sıradan bir takımda tutunamadı acaba..

Bu işin milli takımla alakası yok..üstelik Alex sadece önemsiz kupalarda oynadı..Brezilya ligindeki genç oyunculara verilen şanslar..

2005 yılında Real madride transfer oluyordu "Schalke'yi yarı yolda bırakamam"
    diyerek gitmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şuan kadrodan kim var tanıdıgnız , R10 , Dida hariç hala üst düzey performans sergileyen.
    Ze Roberto için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın tabiri caizse almak için ıkındığını iyi bilirsin. Emerson için hiç bi'şey demeye gerek yok. Seneler önce çatır çatır yendiğimiz takımlarda forma giydi. (Juve-Milan) Milli takımda kaç kere oynadığını yazmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Lincoln kabul etseydi eğer şuan onu Almanya milli takımında izlerdik.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Yaşından dolayı, Artık Brezilya takımı gençlerle oynuyor.Ayrıca Lincoln hiç çağrılmadı, Alex çağrıldı o yöne bakmalısın. Sonuçta çağrılmak var işin ucunda.

Bunları biliyorum , çagrılmıssa ne oluyor ben Alex kötü demedim ki , Aboo'nun yorumuna itafen böyle yorumlar yapmıstım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İş gerçekten uzadı.
    Last edited by JunkChorn : 11.Şubat.2009 at 00:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu birşey demeyim diyorum ama olayın nereye geldiğinin farkına bir varın arkadaşlar lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Deniz View Post

İşte benim demek istediğim bu Deniz. Bunu burada kimse yap-a-mıyor.

Burada Galatasaray ve Fenerbahçe değil Alex/Lincoln tartışılıyor. Ama insanlar sırf bu benim takımımda diye onu savunuyor. Bence olay bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yahu birşey demeyim diyorum ama olayın nereye geldiğinin farkına bir varın arkadaşlar lütfen.
    Kimse kusra bakmasın , şu konuya igneyi batıran Aboo'dur geldim fikrimi belirttim aldı konuyu nereye götürdü.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Keşke izleseydik.
    []
    Almanya'da AMC oynayabilecek bir tek Ballack var, Mesut'u o yüzden istiyorlar, oynasaydı fark ederdi.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 15 / 16 İlkİlk ... 513141516 SonSon

Mesaj Yetkileri