Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Öyle bir soru gelmişti böyle bir cevap geldi .
    Ayrıca bana göre ligin en iyi 10'u.
    Alex'i saymadığınız zaman tabi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Alex'i saymadığınız zaman tabi.
    Çok özür dilerim de, adam bana göre Lincoln demiş. Sizi artık ne ilgilendirir ki. Kendi değerlendirmesi sizin değendirmenizle aynı olacak diye bir kaide yok.
    Siz deseniz ki "Bana göre en iyi Alex". Bizim "Tabi Lincoln'den sonra demek istedin" dememiz ne kadar absürtse, sizin şu tavrınız da aynen öyle. Kendimi alamadım yorum yapmaktan.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Çok özür dilerim de, adam bana göre Lincoln demiş. Sizi artık ne ilgilendirir ki. Kendi değerlendirmesi sizin değendirmenizle aynı olacak diye bir kaide yok.
    Siz deseniz ki "Bana göre en iyi Alex". Bizim "Tabi Lincoln'den sonra demek istedin" dememiz ne kadar absürtse, sizin şu tavrınız da aynen öyle. Kendimi alamadım yorum yapmaktan.
    Önce ligin en iyi 10u dediği için yazılmış bir cevap.Absürd ise bu ikinci cevabın verilmemesi lazımdı, istatistikler yalan söylemez ayrıca.Bir ouncunun iyi olması onun atılmaması için sebep olamaz, en iyi oyuncu töleransı var ise bu da Lincoln'un değildir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Önce ligin en iyi 10u dediği için yazılmış bir cevap.Absürd ise bu ikinci cevabın verilmemesi lazımdı, istatistikler yalan söylemez ayrıca.Bir ouncunun iyi olması onun atılmaması için sebep olamaz, en iyi oyuncu töleransı var ise bu da Lincoln'un değildir.
    Yazdığınız şeylerin hiçbirini savunduğumu hatırlamıyorum. Fakat, bana göre Lincoln cümlesinden sonra, hala adamın düşüncesini değiştirme uğraşınıza bir anlam veremedim.

Mesaj Yetkileri