Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Alex Brezilya milli takımına cagrıldıgı zaman Ronaldinho ve Kaka bu kadar iyi performans sergilemiyorlardı hatta adı sanı bile duyulmamıstı , Lincoln'ün önünde bu iki dev isim var , ayrıca peki Alex neden çagırılmıyor sizce kadroya şuan
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Alex Brezilya milli takımına cagrıldıgı zaman Ronaldinho ve Kaka bu kadar iyi performans sergilemiyorlardı hatta adı sanı bile duyulmamıstı , Lincoln'ün önünde bu iki dev isim var , ayrıca peki Alex neden çagırılmıyor sizce kadroya şuan
    Alican önünde artık Kaka'dan başka Diego var, Robinho var. Yani daha iyileri var. Lincoln ise hiç çağırılmadı.

Ama Lincoln Galatasarayda oynadı onu savunalım bu mudur acaba mantık?

Nasıl Alex'in Brezilya milli takımında oynaması onu iyi topçu yapmıyorsa -size göre- Lincoln'ün de milli takımda oynaması onu kötü yapmaz. Bana göre Lincoln kötü futbolcu değildir. Eğer istatistik konuşursak ki bunu Onur, Parma mevzusu ile başladı. Aykut ve ben ona göre cevap verdik, istatistik konusunda geride kalır.

İş Lincoln iken tutar Guiza'ya çeker. Sanki burada Guiza tartışılıyormuş, ona iyi diyen varmış gibi..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Yaşından dolayı, Artık Brezilya takımı gençlerle oynuyor.Ayrıca Lincoln hiç çağrılmadı, Alex çağrıldı o yöne bakmalısın. Sonuçta çağrılmak var işin ucunda.

Galatasaray'ı savunacağıma, Fenerbahçe'yi savunuyorum hadi bakalım hayırlısı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Yaşından dolayı, Artık Brezilya takımı gençlerle oynuyor.Ayrıca Lincoln hiç çağrılmadı, Alex çağrıldı o yöne bakmalısın. Sonuçta çağrılmak var işin ucunda.

Bunları biliyorum , çagrılmıssa ne oluyor ben Alex kötü demedim ki , Aboo'nun yorumuna itafen böyle yorumlar yapmıstım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bunları biliyorum , çagrılmıssa ne oluyor ben Alex kötü demedim ki , Aboo'nun yorumuna itafen böyle yorumlar yapmıstım
    Bakmamışım ABOO'nun yorumuna.Tamam pardon.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Deniz View Post

İşte benim demek istediğim bu Deniz. Bunu burada kimse yap-a-mıyor.

Burada Galatasaray ve Fenerbahçe değil Alex/Lincoln tartışılıyor. Ama insanlar sırf bu benim takımımda diye onu savunuyor. Bence olay bu.

Mesaj Yetkileri