Sayfa 31 / 57 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

son 5-6 günde inanılmaz yavaşladı imza sayısı. :S ama inşallah demoya kadar buluruz o rakamı...

İmzaladım ama 90 Tl nasıl bulacağımı kara kara düşnüyorum.Ki benim gibi bir lise öğrencisiysen işin gerçekten zor Steam 60 Tl şu steamı tam olarak anlatabilecek biri varmı ?

1 hafta kadar pc bozuk olduğu için takip edemiyordum bikaç gündür girdim yorumları okudum.Oyunun çıktığı zamanlar Viyana'da olma gibi bi durumum var steamdan almayacağım için kutulu oyun almak istiyorum ama viyanadan alırsam hiç bi şekilde Türkiye'ye katkım olmayacak o yüzden imzalayamıyorum sonradan mahcup olmamak için...

arkadaşlar ben imza attım. ama bi yanlış anlama var.

ben oyunun direk Türkçe çıkacağını ve marketden aldıktan sonra kurup rahatça oynayabileceğimi sanıyordum. öyle değilmiş.

kesinlikle söylüyorum. eğer oyun Türkçe olarak çıkmazsa satın almayacağım. İngilizce yüzünden cm 03-04 oynuyorum hala. onunda her yerini ezberledim, kolay oluyo. ama bilmediğim bir dil ile yapılmış oyunu almam. bu sitede Türkçe yama çıkarsa, korsanını alıp oynarım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    İmzaladım ama 90 Tl nasıl bulacağımı kara kara düşnüyorum.Ki benim gibi bir lise öğrencisiysen işin gerçekten zor Steam 60 Tl şu steamı tam olarak anlatabilecek biri varmı ?
    www.steam.com adresine git...get free steam bağlantısına tıkla ordan ücretsiz steam programını indir ve kur.tabi bi kullanıcı adı ve parolası alacaksın bu da ücretsiz..programın için store bölümü var oraya girip istediğin oyunu ücretini ödedikten sonra dijital olarak satın alabilirsin.gümrük,yazılım maliyeti olmadığından fiyat daha düşük..iyi oyunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Türkçe yine çıkar ama resmi olarak değil, Turksportal tarafından ayrı bir yama olarak.
    Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Türkçe yama çıkartıp çıkartmayacağımız henüz belli değil.

Ama yani SIgames'in bu kadara geldikten sonra 3'ün 5'in hesabını yapmaması gerekir.
    Quote Originally Posted by ernesta View Post

ben oyunun direk Türkçe çıkacağını ve marketden aldıktan sonra kurup rahatça oynayabileceğimi sanıyordum. öyle değilmiş.

kesinlikle söylüyorum. eğer oyun Türkçe olarak çıkmazsa satın almayacağım. İngilizce yüzünden cm 03-04 oynuyorum hala. onunda her yerini ezberledim, kolay oluyo. ama bilmediğim bir dil ile yapılmış oyunu almam. bu sitede Türkçe yama çıkarsa, korsanını alıp oynarım.
    Bakın bu cevapların mutlaka verilmesi gerekiyor. Steam'ın ne durumda olacağını oyun çıktıktan sonra anlayabileceğiz galiba, ama 10.000 satış rakamı olmayıp Türkçe olmazsa, TSI türkçe yamasını yapmayacak mı? Bu soruya net bir cevap alabilirmiyiz lütfen. Yoksa Türkçe yama çıkartmayın diye bir baskı mı var?
    Eğer oyunu Türkçe yapmazlarsa ve yaması çıkmazsa oyun benim elimde sadece bir kerizlik abidesi olarak kalır. Ben de o oyunu FM2010 için aç kalan arkadaşa gönderirim. Bir daha da FM ile hiçbir işim olmaz. Cm2010'u beğendim ben çok büyük hatalar yok, yakında çıkaracakları patch ile hataların bir kısmı da bitecek. Bir FM olmasa da oynanabilecek düzeyde bir oyun ve gelecek seneler de daha iyi olacak. SI'nın bilmem neresinde boncuk yok ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by cashua View Post
    Bakın bu cevapların mutlaka verilmesi gerekiyor. Steam'ın ne durumda olacağını oyun çıktıktan sonra anlayabileceğiz galiba, ama 10.000 satış rakamı olmayıp Türkçe olmazsa, TSI türkçe yamasını yapmayacak mı? Bu soruya net bir cevap alabilirmiyiz lütfen. Yoksa Türkçe yama çıkartmayın diye bir baskı mı var?
    Eğer oyunu Türkçe yapmazlarsa ve yaması çıkmazsa oyun benim elimde sadece bir kerizlik abidesi olarak kalır. Ben de o oyunu FM2010 için aç kalan arkadaşa gönderirim. Bir daha da FM ile hiçbir işim olmaz. Cm2010'u beğendim ben çok büyük hatalar yok, yakında çıkaracakları patch ile hataların bir kısmı da bitecek. Bir FM olmasa da oynanabilecek düzeyde bir oyun ve gelecek seneler de daha iyi olacak. SI'nın bilmem neresinde boncuk yok ya.
    Dostum CM ile FM hiç bir boyutta kıyaslanamaz şu an için. CM 2010 la mutluysanız devam edin bence. Türkçe yamayı çıkarıp çıkarmayacaklarıyla ilgili Aydın açıklama yapmış zaten. Sen keriz olmayacaksın oyunu aldığında. Bu işe emek vermiş olacaksın. En azından ben üstüme düşen görevi üstlendim diyeceksin. İnanıyorum ki olaya böyle bakarsak kimse kendini keriz hissetmez ve sıkıntı yaşamaz.

SI Games' in 3 ün 5 in lafını yapacağını sanmıyorum. Önemli olan sağlam bir artış yapabilmek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ama lütfen, rica ediyorum FM ile CM' yi kıyaslamayın. Bu sene fm gerçekten çok gelişti. Göreceksiniz.
    Last edited by EL-Hadji : 05.Ekim.2009 at 15:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Dostum CM ile FM hiç bir boyutta kıyaslanamaz şu an için. CM 2010 la mutluysanız devam edin bence. Türkçe yamayı çıkarıp çıkarmayacaklarıyla ilgili Aydın açıklama yapmış zaten. Sen keriz olmayacaksın oyunu aldığında. Bu işe emek vermiş olacaksın. En azından ben üstüme düşen görevi üstlendim diyeceksin. İnanıyorum ki olaya böyle bakarsak kimse kendini keriz hissetmez ve sıkıntı yaşamaz.

SI Games' in 3 ün 5 in lafını yapacağını sanmıyorum. Önemli olan sağlam bir artış yapabilmek.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ama lütfen, rica ediyorum FM ile CM' yi kıyaslamayın. Bu sene fm gerçekten çok gelişti. Göreceksiniz.

Kıyas yok üstad, zaten kıyaslanacak durumda değil, 2009 bile cm'nin bu halinden iyi. ama Aydın belli olmadığını söyledi, oysa bu 10.000 imza hikayesi yokken Mustafa kasım ayında Türkçe çıkacak demişti. O yüzden sordum.
    Benim söylemek istediğim oyunda bir şekilde Türkçe olmayacaksa oyunu oynamam, oynayamam.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanıyorsam bu Türkçe imza kampanyası olunca Yama çıkarma işi iptal edildi yada ertelendiki çıkacağınıda sanmıyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by ernesta View Post

kesinlikle söylüyorum. eğer oyun Türkçe olarak çıkmazsa satın almayacağım
    . İngilizce yüzünden cm 03-04 oynuyorum hala. onunda her yerini ezberledim, kolay oluyo. ama bilmediğim bir dil ile yapılmış oyunu almam. bu sitede Türkçe yama çıkarsa, korsanını alıp oynarım.
    +1

ayrıca imza sayfasında birbiriyle çelişen acıklamalar var

"Football Manager 2010'a Türkçe dil desteği ve demoya Türkiye Quickstart eklenirse, Football Manager 2010'u korsan yerine orijinal olarak satın alacağıma söz veriyorum."
    Gelecek 3 hafta içerisinde eğer 10 bin imzaya ulaşılırsa Football Manager Demo'ya, Türkiye Ligi Quickstart eklenecek ve Türkiye liglerini erken deneme imkanına sahip olunacak. Eğer bu imzalar gerçek satışa dönüşürse (sözler tutulursa), Football Manager 2010 için Türkçe dil dosyası resmi olarak STEAM üzerinden ücretsiz indirilebilecek.
    oyun cıktıgında Türkce mi olucak yoksa 10,000 satıs olursamı olcak

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by cashua View Post
    Kıyas yok üstad, zaten kıyaslanacak durumda değil, 2009 bile cm'nin bu halinden iyi. ama Aydın belli olmadığını söyledi, oysa bu 10.000 imza hikayesi yokken Mustafa kasım ayında Türkçe çıkacak demişti. O yüzden sordum.
    Benim söylemek istediğim oyunda bir şekilde Türkçe olmayacaksa oyunu oynamam, oynayamam.
    Bu arada yaşınız 38 miş. Görmedim bunu. Dostum diye hitap ettiğim için özür dilerim... Mustafa bu aralar çok yoğun. İlk fırsatta girip sorunuzu cevaplayacaktır...

Ama inanın FM 2010 müthiş bir oyun olacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    +1

oyun cıktıgında Türkce mi olucak yoksa 10,000 satıs olursamı olcak
    10 bin satış olursa türkçe olacak. 10 bin imza olursa demoya quickstart eklenecek.
    Last edited by EL-Hadji : 05.Ekim.2009 at 17:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    10 bin satış olursa türkçe olacak. 10 bin imza olursa demoya quickstart eklenecek.
    o zaman türkce işi hayalde kalır daha 10bin imza zor toplanıyor (ki imza atanlarda almayanlar muhakkak olmayacaktır.).
    Turksportal yama yapıcaksa çalısmalara baslasa iyi olur...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

7711 deyiz.

Quickstart da zora girdi. Türkçe FM yi hayaL biLe etmiyorum zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Arkadaslar imza kampanyasi icin yaztiginiz aciklama biraz zor anlasiliyor.Oyun cikti ben magazadan oyunu aldim ve satisin 10.000 olmasini bekledim.Hiic ihtimal vermiyorum ya 10.000 e ulasti SI da turkceyi cikardi.Simdi ben magazadan daha pahaliya aldigim oyun icin turkceden faydalanamayacakmiyim.Yani illaki steam uzerindenmi almam gerek.
    Eger oyle ise bu is hayal.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by alleenje View Post
    Arkadaslar imza kampanyasi icin yaztiginiz aciklama biraz zor anlasiliyor.Oyun cikti ben magazadan oyunu aldim ve satisin 10.000 olmasini bekledim.Hiic ihtimal vermiyorum ya 10.000 e ulasti SI da turkceyi cikardi.Simdi ben magazadan daha pahaliya aldigim oyun icin turkceden faydalanamayacakmiyim.Yani illaki steam uzerindenmi almam gerek.
    Eger oyle ise bu is hayal.
    oyunu magazadan alsanda faydalanıcaksın, steam den yamayı indirceksin

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bence maximum 2.500 satış olur. Gerçekler bunlar malesef.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Ben yıllardır bu oyunu orjinal alarak oynayan birisiyim.Bu senede orjinal alacağım kesin.Ama bizim ülkemizdeki korsan fiyatları ve orjinal oyun fiyatlarını karşılaştırdığımızda aradaki fark büyük bir uçurum.Örnek vermem gerekirse evimde x-box 360 var.orjinal oyununu bulmanın zorluğu bir yana,almamdaki ana etkenlerden biri firewell yapılabilmesi.konsolda korsan kullanıyorum bunu inkar etmem.çünkü oyunların ömrü yok.en fazla 1 ay oynadınız diyelim.ama FM tam 1 yıl boyunca devamlı açık öyle değil mi?30 Ekimde 2010 çıkıcak hala oynamaya devam ediyoruz.benim tavsiyem en azından FM için orjinal alınması.Steam üzerinden 60 TL o kadar da büyük meblağ değil.O parayı nelere harcamıyoruz.bu konuda göstereceğimiz duyarlılık bize Türkçe FM olarak geridönecektir eminim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FM 2010 Türkçe Çıkarsa Orijinal Satın Almaya Söz Veren Kişi Sayısı
    7739

% 77

document.observe('dom:loaded', function() { manualPB = new JS_BRAMUS.jsProgressBar( $('pgdurum'), 77, { showText : false, boxImage : 'http://www.turksportal.net/turkcefm/images/progress/custom1_box.gif', barImage : 'http://www.turksportal.net/turkcefm/images/progress/kirmizi.gif' } ); }, false); Oyun
    • Oyun Çıkış Tarihi
    • 30 Ekim 2009
    • Demo Çıkış Tarihi
    • Eylül Sonu (Tahmin)

Bende imzaladım.

Biz arkadaşlarla ortak alacağız. Oyunu DVD olarak(mağazadan) alacağız ve beş farklı bilgisayara yükleyebilir miyiz?

Oyun Türkçe olsa da olmasa da orjinal alacağız.

Türkçe konusunda kimse kendisini kandırmasın. Türkiye'de(günümüz şartları) 10.000 satış oranına ulaşmak mümkün değildir.
    Umarım haksız olduğum kanıtlanır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

yaa ne demo beee hala çıkacak...bari hiç çıkarmasınlar 20 gün sonra oyun çıkacak zaten hayret bişi yaa...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Kampanyamıza Süperonline'dan da destek var, üstelik desteklerini ana sayfalarından veriyorlar

http://superonline.com/haber/fm-2010...surprizi-65372

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Kampanyamıza Süperonline'dan da destek var, üstelik desteklerini ana sayfalarından veriyorlar

http://superonline.com/haber/fm-2010...surprizi-65372
    Volkan abi seni tekrar görmek güzel.

Aynı haberi, facebook'da paylaştım.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Türkçe çıkması uğruna hayali bir düşüncem biraz sonraki,

Bir pazarlık yapılabilir miydi acaba ?.. 5 Bin'i Türkçe'den önce 5 Bin'i Türkçe'den sonra. diye.
    <')))))>-<

Quote Originally Posted by yugi View Post
    Türkçe çıkması uğruna hayali bir düşüncem biraz sonraki,

Bir pazarlık yapılabilir miydi acaba ?.. 5 Bin'i Türkçe'den önce 5 Bin'i Türkçe'den sonra. diye.
    bu kesinlikle düşünülmeli. bugün ( bu fm'nin türkçe çıkacağı haberinden dün haberim olmuştu ) eski cm cilerle yaptığım konuşmalarda, hepsi " türkçe çıksın alırım " dedi. hatta bi kaç kişi eski bilgisayarının oyunu kaldırmayacağını, ama yeni bilgisayar almanın zamanının geldiğini söyledi. yani 10 veya 12 kişi ile yaptığım konuşmalarda 1 kişi bile almam demedi. bu şekilde oluşan düşünceler, oyun üreticilerine iletilmeli.

8000 e dayandı imzalar
    Türkçe çıksada çıkmasada steam üzerinden alıcam ama umarım çıkar birde artık bence bu seneye çok zor 3 hafta kaldı oyunun çıkmasına (tabi fm'nin çıkış tarihi ertelenmesi olabilcek bi olay daha önce ertelengiği oldu ama bilinmez tabi) ancak gelicek bi update ile olur bu sene 2011 de falan türkçe dil seçeneğiyle çıkar bence direkt olarak o da yaparlarsa tabii.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Şöyle bir düşündümde, adamlar cidden TR'de bedava oyunlarının reklamını yapmış oldular...Hemde türkçe çıkarabiliriz tabii 10.000 tane alirsaniz aynen bu yüz ifadesi ile...

Eğer bu sene bu oyun'a türkçe yama çıkarmazlarsa bu son fm senem olacak...Cm nin ölüsünü oynamakla kalmayıp TÜRKÇE CM sen çok yaşa diyerek besmele niyetine CM BUTONUNU çift tiklar takilirim!

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by sirmahony View Post
    FM tam 1 yıl boyunca devamlı açık öyle değil mi?30 Ekimde 2010 çıkıcak hala oynamaya devam ediyoruz.benim tavsiyem en azından FM için orjinal alınması.Steam üzerinden 60 TL o kadar da büyük meblağ değil.O parayı nelere harcamıyoruz.bu konuda göstereceğimiz duyarlılık bize Türkçe FM olarak geridönecektir eminim
    Kesinlikle katılıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şu anda 8.000 civarında imza var ve bence çok iyi bir rakam. Hepsi alırsa orjinal artık SI Games 10.000 diye tutturmaz herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Şu anda 8.000 civarında imza var ve bence çok iyi bir rakam. Hepsi alırsa orjinal artık SI Games 10.000 diye tutturmaz herhalde.
    Hem de uaemrah'ın dediği gibi reklamları bedavaya geldi.
    <')))))>-<

CM Türkçe olarak çıktı ayrıca 25TL

Eğer 8000 kişi oyunu orjinal alırsa ve Türkçe FM çıkmazsa FM elindeki oyuncularıda kaybedecektir.

Sayfa 31 / 57 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Mesaj Yetkileri