1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Ben yıllardır bu oyunu orjinal alarak oynayan birisiyim.Bu senede orjinal alacağım kesin.Ama bizim ülkemizdeki korsan fiyatları ve orjinal oyun fiyatlarını karşılaştırdığımızda aradaki fark büyük bir uçurum.Örnek vermem gerekirse evimde x-box 360 var.orjinal oyununu bulmanın zorluğu bir yana,almamdaki ana etkenlerden biri firewell yapılabilmesi.konsolda korsan kullanıyorum bunu inkar etmem.çünkü oyunların ömrü yok.en fazla 1 ay oynadınız diyelim.ama FM tam 1 yıl boyunca devamlı açık öyle değil mi?30 Ekimde 2010 çıkıcak hala oynamaya devam ediyoruz.benim tavsiyem en azından FM için orjinal alınması.Steam üzerinden 60 TL o kadar da büyük meblağ değil.O parayı nelere harcamıyoruz.bu konuda göstereceğimiz duyarlılık bize Türkçe FM olarak geridönecektir eminim

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by sirmahony View Post
    FM tam 1 yıl boyunca devamlı açık öyle değil mi?30 Ekimde 2010 çıkıcak hala oynamaya devam ediyoruz.benim tavsiyem en azından FM için orjinal alınması.Steam üzerinden 60 TL o kadar da büyük meblağ değil.O parayı nelere harcamıyoruz.bu konuda göstereceğimiz duyarlılık bize Türkçe FM olarak geridönecektir eminim
    Kesinlikle katılıyorum...
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri