Originally Posted by
cashua
Bakın bu cevapların mutlaka verilmesi gerekiyor. Steam'ın ne durumda olacağını oyun çıktıktan sonra anlayabileceğiz galiba, ama 10.000 satış rakamı olmayıp Türkçe olmazsa, TSI türkçe yamasını yapmayacak mı? Bu soruya net bir cevap alabilirmiyiz lütfen. Yoksa Türkçe yama çıkartmayın diye bir baskı mı var?
Eğer oyunu Türkçe yapmazlarsa ve yaması çıkmazsa oyun benim elimde sadece bir kerizlik abidesi olarak kalır. Ben de o oyunu FM2010 için aç kalan arkadaşa gönderirim. Bir daha da FM ile hiçbir işim olmaz. Cm2010'u beğendim ben çok büyük hatalar yok, yakında çıkaracakları patch ile hataların bir kısmı da bitecek. Bir FM olmasa da oynanabilecek düzeyde bir oyun ve gelecek seneler de daha iyi olacak. SI'nın bilmem neresinde boncuk yok ya.
Dostum CM ile FM hiç bir boyutta kıyaslanamaz şu an için. CM 2010 la mutluysanız devam edin bence. Türkçe yamayı çıkarıp çıkarmayacaklarıyla ilgili Aydın açıklama yapmış zaten. Sen keriz olmayacaksın oyunu aldığında. Bu işe emek vermiş olacaksın. En azından ben üstüme düşen görevi üstlendim diyeceksin. İnanıyorum ki olaya böyle bakarsak kimse kendini keriz hissetmez ve sıkıntı yaşamaz.
SI Games' in 3 ün 5 in lafını yapacağını sanmıyorum. Önemli olan sağlam bir artış yapabilmek.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama lütfen, rica ediyorum FM ile CM' yi kıyaslamayın. Bu sene fm gerçekten çok gelişti. Göreceksiniz.
Last edited by EL-Hadji : 05.Ekim.2009 at 15:24
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]