Sayfa 39 / 57 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
1,141 ile 1,170 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

TuNdRaLoWeR Misafir

CM'nin neden 2009'u çıkartmadığını şimdi daha iyi anlıyorum açıkçası.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Türkçe olması satışa bağlı Eğer 10000 satış rakamı olursa SI yama için çalışmalara başlayacak ve bundan sonraki yıllarda oyun tamamen Türkçe çıkacak.
    İyide şuanda bu konuyu (imzayı) konuşuyoruz. Konumuz 2010 2011 türkçe için orjinal almaya daha çok var.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İyide şuanda bu konuyu (imzayı) konuşuyoruz. Konumuz 2010 2011 türkçe için orjinal almaya daha çok var.
    Fm 2010 için ne zaman satış rakamı 10000 olursa o zaman Türkçe için çalışmalar başlayacak.
    +
    Sonraki yıllarda da oyun Türkçe çıkacak.

İmzaların Türkçe konusunda bir etkisi yok.

bence burada büyük bir saçmalık var

1- bu adamlar 10000 satış olursa Türkçeyi çıkartacaz diyorlar peki 10000 satış oldu diyelim Türkçe'nin hazırlanmasını mı bekleyecez?

2- yok hayır 10000 satış olduğu anda Türkçe çıkacak dediler e o zaman Türkçe şuanda hazırlanmış durumdadır böyle oluncada e sen zaten emek verip hazırlamışsın o zaman Türkçe yi ekle masrafı yapmışsın niye 10000 satmasını bekliyorsun veya bekletiyorsun?

3- bizde o zaman şart koşalım 10.000 alma şartı oyunda tek hata olmayacak hadi bakalım bizime şartımız bu diyelim sen harika bir kariyer yapıyorsun tak bir hata crash dumps hadi bizim de şartımız bu diyelim bu ne biçim bir saçmalıktır yav ben yaklaşık 3 haftadır okul harçlığı mı kenara koyuyorum ve ben onlar Türkçe çıkartsın diye değil Türkçe nin kalıcı olması için orjinal almak istiyorum

eğer böyle bizi heyecanlandırıb hevesimizi kursamızda bırakırlarsa alacak olanların çoğuda vazgeçecektir Türkiye çok büyük bir pazar bazı adımlar karşılıklı adımlarla tavizlerle olur ve SI böyle oyunlarla anca kendi reklamını yapar adamlar Türkiye de oyun fazla satılsın diye böyle bir söylenti çıkartacaklar bizim içimizde ki dayanışmadan kendilerine kar çıkartacaklar

FM nin Türkçe çıkma ihtimalini duyan birçok büyük site bu bilgiyi paylaşıp hiç bir ücret almadan FM 2010 un reklamını yapıp onun orjinal alınmasını katkıda bulunacak sonuç Türkçe diye bir eklenti olmayacak ve bedava dan reklam eğer Türkçe çıkmazsa bunun sonucu budur yapacakları en fazla adamları bu kadar heveslendirdik bari Türkiye ligini demoya ekleyelim demeleri olacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

NBA konusunada yazdım. NBA 30 milyon FM 90 milyon. Neden bu kadar büyük fark var? FM yi 30 yapsınlar Satışlar nasıl patlıyor.

Fm 2010 için ne zaman satış rakamı 10000 olursa o zaman Türkçe için çalışmalar başlayacak.
    +
    Sonraki yıllarda da oyun Türkçe çıkacak.

İmzaların Türkçe konusunda bir etkisi yok.
    Nasıl yok ? Bu imzalar bugün 10 000 olsaydı fm 2010 türkçe çıkmayacakmıydı ? Çıkacaktı. Demekki birebir imzaların etkisi var.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    bence burada büyük bir saçmalık var

1- bu adamlar 10000 satış olursa Türkçeyi çıkartacaz diyorlar peki 10000 satış oldu diyelim Türkçe'nin hazırlanmasını mı bekleyecez?

2- yok hayır 10000 satış olduğu anda Türkçe çıkacak dediler e o zaman Türkçe şuanda hazırlanmış durumdadır böyle oluncada e sen zaten emek verip hazırlamışsın o zaman Türkçe yi ekle masrafı yapmışsın niye 10000 satmasını bekliyorsun veya bekletiyorsun?
    10000 satış rakamı olduğu zaman çalışmalar başlayacak. 2-3 ay gibi bir sürede tamamlanacak. Bundan sonraki yıllarda oyun tamamen Türkçe çıkacak.

3- bizde o zaman şart koşalım 10.000 alma şartı oyunda tek hata olmayacak hadi bakalım bizime şartımız bu diyelim sen harika bir kariyer yapıyorsun tak bir hata crash dumps hadi bizim de şartımız bu diyelim bu ne biçim bir saçmalıktır yav ben yaklaşık 3 haftadır okul harçlığı mı kenara koyuyorum ve ben onlar Türkçe çıkartsın diye değil Türkçe nin kalıcı olması için orjinal almak istiyorum
    Şimdiye kadar hatasız bir oyun hatırlamıyorum

eğer böyle bizi heyecanlandırıb hevesimizi kursamızda bırakırlarsa alacak olanların çoğuda vazgeçecektir Türkiye çok büyük bir pazar bazı adımlar karşılıklı adımlarla tavizlerle olur ve SI böyle oyunlarla anca kendi reklamını yapar adamlar Türkiye de oyun fazla satılsın diye böyle bir söylenti çıkartacaklar bizim içimizde ki dayanışmadan kendilerine kar çıkartacaklar
    Türkiye, SI için büyük bir pazar değil

FM nin Türkçe çıkma ihtimalini duyan birçok büyük site bu bilgiyi paylaşıp hiç bir ücret almadan FM 2010 un reklamını yapıp onun orjinal alınmasını katkıda bulunacak sonuç Türkçe diye bir eklenti olmayacak ve bedava dan reklam eğer Türkçe çıkmazsa bunun sonucu budur yapacakları en fazla adamları bu kadar heveslendirdik bari Türkiye ligini demoya ekleyelim demeleri olacaktır...
    Kendinde diyorsun "ihtimal". İhtimaller gerçekleşek diye bir kural yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    NBA konusunada yazdım. NBA 30 milyon FM 90 milyon. Neden bu kadar büyük fark var? FM yi 30 yapsınlar Satışlar nasıl patlıyor.

Nasıl yok ? Bu imzalar bugün 10 000 olsaydı fm 2010 türkçe çıkmayacakmıydı ? Çıkacaktı. Demekki birebir imzaların etkisi var.

http://www.turksportal.net/turkcefm/

Sondan ikinci paragraf Sözler tutulursa yazıyor.

Ayrıca konu 40 sayfa oldu. Sayfaları tek tek okursanız daha iyi anlarsınız
    Last edited by BuRiBuRi : 12.Ekim.2009 at 17:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

10000 satış rakamı olduğu zaman çalışmalar başlayacak. 2-3 ay gibi bir sürede tamamlanacak. Bundan sonraki yıllarda oyun tamamen Türkçe çıkacak.
    Eğer 3 ayda çıkaracaklarsa bıraksınlar bu işi. Google Translate bile daha merhametli.

buriburi birilerinin seni kandırması çok hoşuna gidiyor heralde Türkiye birkere çok büyük bir pazar 200.000 kişi bu oyunu oynuyormuş değil mi? sen Türkçeyi çıkart fiyatda da aral bir indirime gitsin adamların vazgeçilmezi oluruz

ihitmaller gerçekleşecek diye bir kural yok evet burada bir kandırmaca var ihtimal lafı da sözde ihtimal adamlar bedava reklam yapıyorlar 10.000 değilde 9500 lerde kaldık 500 kişi için mi vazgeçmişler 10.000 imza toplanırsa Türkçe çıkacak dendi hatta tartışıldı 10.000 imza olurda 2-3000 satarsa oyun rezil oluruz bize yakışmaz söz verenler alır biz yamuk yapmayız dedik sonradan sonraya adamlar yeterince reklamlarını yaptılar ve ortaya ihtimal çıktı vede oda gerçek olmadı

adamlar işte besbelli çıkartmayacak ve bide diyorsun ki adamlar 2-3 ay içinde çıkartacaklar 2-3 ay sonra oyunun fiyatı neredeyse yarı yarıya düşüyor şimdi alayım 2-3 ay sonra oynıyayım mı o zaman baışdan sonuna kadar saçmalık var savunulacak hiçbirşeyi yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

200.000 in oynaması değil de, önemli olan iyi bir strateji yapıp Türkçe'yi çıkarsalardı acaba bu 200.000 sayısı kaça çıkardı bunu düşünmüyorlar? Ondan sonra Türkçe'nin tadına bakan diyelim ki sayı 500.000 olsun, bu kadar kişi bir sonraki oyunun Türkçe çıkması için bir şeyler yapardı.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Eğer 3 ayda çıkaracaklarsa bıraksınlar bu işi. Google Translate bile daha merhametli.
    Ben takip ettiğim kadarıyla söyledim. Yöneticiler daha doğru dilgileri verecektir.

buriburi birilerinin seni kandırması çok hoşuna gidiyor heralde Türkiye birkere çok büyük bir pazar 200.000 kişi bu oyunu oynuyormuş değil mi? sen Türkçeyi çıkart fiyatda da aral bir indirime gitsin adamların vazgeçilmezi oluruz

ihitmaller gerçekleşecek diye bir kural yok evet burada bir kandırmaca var ihtimal lafı da sözde ihtimal adamlar bedava reklam yapıyorlar 10.000 değilde 9500 lerde kaldık 500 kişi için mi vazgeçmişler 10.000 imza toplanırsa Türkçe çıkacak dendi hatta tartışıldı 10.000 imza olurda 2-3000 satarsa oyun rezil oluruz bize yakışmaz söz verenler alır biz yamuk yapmayız dedik sonradan sonraya adamlar yeterince reklamlarını yaptılar ve ortaya ihtimal çıktı vede oda gerçek olmadı

adamlar işte besbelli çıkartmayacak ve bide diyorsun ki adamlar 2-3 ay içinde çıkartacaklar 2-3 ay sonra oyunun fiyatı neredeyse yarı yarıya düşüyor şimdi alayım 2-3 ay sonra oynıyayım mı o zaman baışdan sonuna kadar saçmalık var savunulacak hiçbirşeyi yok...
    Öncelikle sözlerine biraz daha dikkat etmen lazım.

Daha oyun piyasaya çıkmadan adamların çıkartmayacağını söylüyorsun Önyargılarla olaya yaklaşıyorsun.
    Ayrıca FM 2009'un fiyatı 70Tl. Yani yarı yarı düşme gibi bir durum söz konusu değil.>>> http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000267481

Ne zaman Türkiye'de korsan oyunlarda azalma-orjinal oyunlarda çoğalma olursa o zaman önemli bir pazar haline gelmiş olur

Arkadaşlar ben konulardan takip ettiğim kadarıyla söylüyorum. Söyledikleri kesin doğrudur diye birşey yok. Yöneticiler geldiği zaman daha detaylı olarak bilgilendirme yapacaktır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar ben konulardan takip ettiğim kadarıyla söylüyorum. Söylediklerim kesin doğrudur diye birşey yok. Yöneticiler geldiği zaman daha detaylı olarak bilgilendirme yapacaktır
    Last edited by BuRiBuRi : 12.Ekim.2009 at 18:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

steam da geçen sezon fiyatı alanlar bilir 29 dolara kadar inmişdi...

önyargılarla oyuna yaklaşmam gibi bir durum söz konusu değil apaçık ortada çıkmayacağı adamlar kıvırtıyorlar 10.000 imzada karşılığında çıkacak dendi sonra 10.000 satışa döndü site yöneticileri oyunun çıktığı gün bir yama ile steamdan indirilecek dediler sonra 2-3 aya döndü 15 günde nasıl hazırlayacaklar dedik onlar profesyonelce ve büyük bir ekiple çalışıyor dendi ama şimdi ne oldu?..

sen hala Türkçe çıkabilir diyorsan 2-3 ay bekle... o zaman da birey bulurlar...

steam da geçen sezon fiyatı alanlar bilir 29 dolara kadar inmişdi...

önyargılarla oyuna yaklaşmam gibi bir durum söz konusu değil apaçık ortada çıkmayacağı adamlar kıvırtıyorlar 10.000 imzada karşılığında çıkacak dendi sonra 10.000 satışa döndü site yöneticileri oyunun çıktığı gün bir yama ile steamdan indirilecek dediler sonra 2-3 aya döndü 15 günde nasıl hazırlayacaklar dedik onlar profesyonelce ve büyük bir ekiple çalışıyor dendi ama şimdi ne oldu?..

sen hala Türkçe çıkabilir diyorsan 2-3 ay bekle... o zaman da birey bulurlar...
    Ben SI'nin avukatı değilim. TSI'nin avukatı değilim. Sadece konulardan takip ettiğim kadarıyla doğru bilgileri vermeye çalışıyorum.

Eğer oyun 10000 adet satış yaparsa Türkçe çıkacak!

Benim hangi mesajımda Türkçe'nin çıkacağına dahil bir beklentim olduğunu anladın?

Mesajlarımı dikkatli okursan böyle bir beklentimin olmadığını görürsün
    http://forum.turksportal.net/vb/sear...earchid=650439

sakary Ali Misafir

Bu kampanyanın başından beri eğer imzalar toplanırsa Demo Türkçe çıkacak ve eğer ki 10.000 adet satış yapılırsada Türkçe dil paketini steam üzerinden yayınlayacaklardı.

beklentin yoksa nediye savunuyorsun savunulacak birşey yok ortada adamlar reklamlarını yaptılar karşılığından da belki demo da Türkiye ligi olur devamı olmaz bu sene herneyse boşver biz biribirimizi yesekde bir adım atmış olamayız onun için daha uzatmaya gerek yok sen çıkabilir diyorsun bende çıkmaz diyorum...

beklentin yoksa nediye savunuyorsun savunulacak birşey yok ortada adamlar reklamlarını yaptılar karşılığından da belki demo da Türkiye ligi olur devamı olmaz bu sene herneyse boşver biz biribirimizi yesekde bir adım atmış olamayız onun için daha uzatmaya gerek yok sen çıkabilir diyorsun bende çıkmaz diyorum...
    Çıkabilir demiyorum Eğer 10000 satış olursa çıkacak diyorum.

10000 satış olamayacağınıda önceki mesajlarımda söyledim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ben daha da bu konuya mesaj yazmam
    Last edited by BuRiBuRi : 12.Ekim.2009 at 18:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

one minute one minute

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    CM'nin neden 2009'u çıkartmadığını şimdi daha iyi anlıyorum açıkçası.
    CM'nin 2009'u çıkartmaması, CM'nin bir sene bekleyip daha iyi bir oyun çıkartmak istemesinden kaynaklanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Lulinha View Post
    CM'nin 2009'u çıkartmaması, CM'nin bir sene bekleyip daha iyi bir oyun çıkartmak istemesinden kaynaklanıyor.
    Amaçları o ise en az bi 15 yıl beklemeleri lazımdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer SI demoya Türkiye Ligi'ni koymazsa FM falan oynamıyorum artık. İnsanlar burada yırtındı,umutlandı.. SI bunun üzerine " Banane 400 kişi eksik kaldı. " derse bizi sallamadığı zaten ortada olur. Ama Türkiye Ligi demoda olursa ben bu oyunu fiyatı ne olursa olsun orijinal alıyorum.

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by Lulinha View Post
    Bunu biliyorum zaten.Kastım şu idi; 2008'i oynayan kesme ve 2010'u oynayan kesme bakın, bilhassa Türkiye'de.Türkçe dil eklediklerinden beri Türkiye'de oynayan sayısı arttı ve oyun da kendini geliştirdi.Kastım buydu, yoksa neden 2009'un çıkmadığını bende biliyorum, takip ediyoruz o kadar canım

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Eğer SI demoya Türkiye Ligi'ni koymazsa FM falan oynamıyorum artık. İnsanlar burada yırtındı,umutlandı.. SI bunun üzerine " Banane 400 kişi eksik kaldı. " derse bizi sallamadığı zaten ortada olur. Ama Türkiye Ligi demoda olursa ben bu oyunu fiyatı ne olursa olsun orijinal alıyorum.
    Al benden de okadar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olaya şu açıdan bakın, 10000 sınırdı, yani eğer 9500 kişi yetseydi 10000 denmezdi. Benim düşüncem bu, Türkiye liginin demoda olmasını ben de istiyorum tabii ki.

Önemli olan TSL nin demoda olup olmaması değil 15 gün sonra çıkıcak zaten önemli olanTürkçe olup olmayacağı.

yav arkdaşlar bizde şart koyalım 10.000 tane orjinal oyun alma şartı mesala oyunda sıfır hata olacak diyelim kabul edecekler mi acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yav arkdaşlar bizde şart koyalım 10.000 tane orjinal oyun alma şartı mesala oyunda sıfır hata olacak diyelim kabul edecekler mi acaba?
    Sanki hataları bilerek koyuyorlarda biz böyle diyince he tamam o zaman artık hata çıkarmayalım diyecekler

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Türkçe'yi çıkarmazlarsa SI'ya büyük Türkçe sözlük göndereceğim protesto olarak...

ben imzamı verdim fakat bu oyunda turkce dil secenegi olabılecegıne ınanmıyorum,birbirimizi ve kendimizi kandırmayalım bence..hıc bir guven ogesı olmadan sadece netten bı sıte uzerınden verılen bı onayla kımse ıkna olmaz..koycagı varsa dıl secenegını koyar bunun bır etkısı olmaz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca 2009 orjınalındekındekı bıle bu kadar sıkayetten sonra gıdıp orjınal oyun almayı en az 5 kere dusunurum kusura bakmasınlar...
    Last edited by ilhanmania : 13.Ekim.2009 at 05:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Fiyatini 25tl yaparak en iyisini cm yapti. 70tl olsa x kisi alacaksa oyunu 25 tl diye 4x kisi aldi. Bence daha cok kazandi. Cm alip oynarmiyim orasida ayri.

90 TL dvd, 60 tl steam uzerinden satip 5 kullanim hakki verecegine Dvd fiyatini 35-40tl, steam i 25-30 tl yapip tek kullanim hakki verse normal kazandigindan 10 kat fazla kazanir.

18 tl verip kullanim hakki alan: "5-10 tl daha verip kendi oyunumu alirim kendi dvd`im falan olur" diye dusunur.

90tlden 2000 oyun satiyorsan 30tl diye 20 000 satarsin. Daha cok kar etmis olursun.

D&R in sitesinde su anda Cm10 oyunu Fifadan, NFS den daha cok satilmis. Cok iyi diye mi. Tabiki hayir. Ucuz diye.

Fifa10 dvdsi 45 tl, Fm10 dvdsi 72tl.

Su anda 10000 kisinin almayi birak soz veremedigi bi ulkede satislar 30 000 i rahat bulurdu. Hem biz turkce oynamis olurduk hemde daha cok kar etmis olurlardi. Imza soz vb. kampanyalara da gerek kalmazdi.

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    Fiyatini 25tl yaparak en iyisini cm yapti. 70tl olsa x kisi alacaksa oyunu 25 tl diye 4x kisi aldi. Bence daha cok kazandi. Cm alip oynarmiyim orasida ayri.

90 TL dvd, 60 tl steam uzerinden satip 5 kullanim hakki verecegine Dvd fiyatini 35-40tl, steam i 25-30 tl yapip tek kullanim hakki verse normal kazandigindan 10 kat fazla kazanir.

18 tl verip kullanim hakki alan: "5-10 tl daha verip kendi oyunumu alirim kendi dvd`im falan olur" diye dusunur.

90tlden 2000 oyun satiyorsan 30tl diye 20 000 satarsin. Daha cok kar etmis olursun.

D&R in sitesinde su anda Cm10 oyunu Fifadan, NFS den daha cok satilmis. Cok iyi diye mi. Tabiki hayir. Ucuz diye.

Fifa10 dvdsi 45 tl, Fm10 dvdsi 72tl.

Su anda 10000 kisinin almayi birak soz veremedigi bi ulkede satislar 30 000 i rahat bulurdu. Hem biz turkce oynamis olurduk hemde daha cok kar etmis olurlardi. Imza soz vb. kampanyalara da gerek kalmazdi.
    Bu risk meselesi. Cm o riski aldı ancak FM alamıyor

30. Default

Sırf bu kampanya için FM 2010u ön ödemeli orjinal aldım steamden. Kampanya güzel ama riskleride var. Şimdi eğer kampanya tutmaz FMde türkçe olmazsa çoğu FM sever, FM'ye küser ve CM'ye döner. Çünkü CM yok kampanya yok bilmem ne yapmadı gitti paşalar gibi türkçe koydu. Ve iyide yaptı çevremde FM oynayan her 3 kişiden 1 CM'ye geçti. O yüzden FM yok 10000 olmadı yapmıyoruz türkçe derlerse bu seneki satışları türkiye tarihindeki geçmiş ve gelecek maximum satışları olur. Birdaha kimse cesaret etmez orjinalini alim diye. Şahsen ben etmem. Hem adamlar beni düşünmiyecek üstüne birde heyecanlandırcak Türkçe çıkıcak diye bende çıkmasa bile sonraki yıllar orijinal alacam. Kimse kusura bakmasın benim fikrim bu. Bu kampanya olumsuz biterse bırakın 20 Tl sokakta orjinalini dağıtsalar almam FMyi. Onların yapacağı şey çok basit. Mesela giderler Turksportal ile anlaşıp Türkçe yamayı onlara yaptırır. Sonuçta burdaki arkadaşlar karşılıksız olarak didinip çabalayıp her seferinde Türkçe yama yapıyorlar. Mecburlar mı? Hayır ama kendi dilleri varken insanlara niye farklı dilli bir oyunda oynatmak istesinlerki.. Dediğim gibi bu kampanya olumsuz geçerse ben FMyi boykot ederim. Gerekirse çarşılı arkadaşlar rica ederim bir pankart açarlar. "Çarşı FMye karşı":P

Sayfa 39 / 57 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon

Mesaj Yetkileri