1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    bence burada büyük bir saçmalık var

1- bu adamlar 10000 satış olursa Türkçeyi çıkartacaz diyorlar peki 10000 satış oldu diyelim Türkçe'nin hazırlanmasını mı bekleyecez?

2- yok hayır 10000 satış olduğu anda Türkçe çıkacak dediler e o zaman Türkçe şuanda hazırlanmış durumdadır böyle oluncada e sen zaten emek verip hazırlamışsın o zaman Türkçe yi ekle masrafı yapmışsın niye 10000 satmasını bekliyorsun veya bekletiyorsun?
    10000 satış rakamı olduğu zaman çalışmalar başlayacak. 2-3 ay gibi bir sürede tamamlanacak. Bundan sonraki yıllarda oyun tamamen Türkçe çıkacak.

3- bizde o zaman şart koşalım 10.000 alma şartı oyunda tek hata olmayacak hadi bakalım bizime şartımız bu diyelim sen harika bir kariyer yapıyorsun tak bir hata crash dumps hadi bizim de şartımız bu diyelim bu ne biçim bir saçmalıktır yav ben yaklaşık 3 haftadır okul harçlığı mı kenara koyuyorum ve ben onlar Türkçe çıkartsın diye değil Türkçe nin kalıcı olması için orjinal almak istiyorum
    Şimdiye kadar hatasız bir oyun hatırlamıyorum

eğer böyle bizi heyecanlandırıb hevesimizi kursamızda bırakırlarsa alacak olanların çoğuda vazgeçecektir Türkiye çok büyük bir pazar bazı adımlar karşılıklı adımlarla tavizlerle olur ve SI böyle oyunlarla anca kendi reklamını yapar adamlar Türkiye de oyun fazla satılsın diye böyle bir söylenti çıkartacaklar bizim içimizde ki dayanışmadan kendilerine kar çıkartacaklar
    Türkiye, SI için büyük bir pazar değil

FM nin Türkçe çıkma ihtimalini duyan birçok büyük site bu bilgiyi paylaşıp hiç bir ücret almadan FM 2010 un reklamını yapıp onun orjinal alınmasını katkıda bulunacak sonuç Türkçe diye bir eklenti olmayacak ve bedava dan reklam eğer Türkçe çıkmazsa bunun sonucu budur yapacakları en fazla adamları bu kadar heveslendirdik bari Türkiye ligini demoya ekleyelim demeleri olacaktır...
    Kendinde diyorsun "ihtimal". İhtimaller gerçekleşek diye bir kural yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    NBA konusunada yazdım. NBA 30 milyon FM 90 milyon. Neden bu kadar büyük fark var? FM yi 30 yapsınlar Satışlar nasıl patlıyor.

Nasıl yok ? Bu imzalar bugün 10 000 olsaydı fm 2010 türkçe çıkmayacakmıydı ? Çıkacaktı. Demekki birebir imzaların etkisi var.

http://www.turksportal.net/turkcefm/

Sondan ikinci paragraf Sözler tutulursa yazıyor.

Ayrıca konu 40 sayfa oldu. Sayfaları tek tek okursanız daha iyi anlarsınız
    Last edited by BuRiBuRi : 12.Ekim.2009 at 17:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri