bence burada büyük bir saçmalık var

1- bu adamlar 10000 satış olursa Türkçeyi çıkartacaz diyorlar peki 10000 satış oldu diyelim Türkçe'nin hazırlanmasını mı bekleyecez?

2- yok hayır 10000 satış olduğu anda Türkçe çıkacak dediler e o zaman Türkçe şuanda hazırlanmış durumdadır böyle oluncada e sen zaten emek verip hazırlamışsın o zaman Türkçe yi ekle masrafı yapmışsın niye 10000 satmasını bekliyorsun veya bekletiyorsun?

3- bizde o zaman şart koşalım 10.000 alma şartı oyunda tek hata olmayacak hadi bakalım bizime şartımız bu diyelim sen harika bir kariyer yapıyorsun tak bir hata crash dumps hadi bizim de şartımız bu diyelim bu ne biçim bir saçmalıktır yav ben yaklaşık 3 haftadır okul harçlığı mı kenara koyuyorum ve ben onlar Türkçe çıkartsın diye değil Türkçe nin kalıcı olması için orjinal almak istiyorum

eğer böyle bizi heyecanlandırıb hevesimizi kursamızda bırakırlarsa alacak olanların çoğuda vazgeçecektir Türkiye çok büyük bir pazar bazı adımlar karşılıklı adımlarla tavizlerle olur ve SI böyle oyunlarla anca kendi reklamını yapar adamlar Türkiye de oyun fazla satılsın diye böyle bir söylenti çıkartacaklar bizim içimizde ki dayanışmadan kendilerine kar çıkartacaklar

FM nin Türkçe çıkma ihtimalini duyan birçok büyük site bu bilgiyi paylaşıp hiç bir ücret almadan FM 2010 un reklamını yapıp onun orjinal alınmasını katkıda bulunacak sonuç Türkçe diye bir eklenti olmayacak ve bedava dan reklam eğer Türkçe çıkmazsa bunun sonucu budur yapacakları en fazla adamları bu kadar heveslendirdik bari Türkiye ligini demoya ekleyelim demeleri olacaktır...