Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Beraberlige seviniyorlar diyenler her Gs galibiyetinden sonra sanki sampiyon olmuscasina sevinmiyordu da ne yapiyordu..! Simdi ki tesellileriniz bosuna hepiniz galibiyet bekliyordunuz olmadi Neill'mis bilmem neymis gerek yok artik. Bu mesajim da silinmesin artik ne küfür ettim ne tahrik ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bitiş düdüğünden sonra bizim tribünden bir taraftar, tribünleri ayıran tellerin üzerinden akrobasi yapmak suretiyle Fenerbahçe maraton tribünden pankart alıp geri getirmiş. Pankartın üzerindeki yazı; Sevgi Eylem Gerektirir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Ya anlayamıyorum arkadaş nedir fenerlilerin bizim beraberliğe sevinmemize takmaları? 11 senedir yenemediğimz kadıköyde son bikaç senenin en formsuz ve kalitesiz takımıyla maça çıkmışız maçtan önce fark bekleniyor fener banko deniyor biz ilk yarı özellikle iyi oynadığımız oyunla berabere kalıyoruz oturup ağlayalım mı? Şu durumda berabere kaldığımız için bizi tebrik edeceğinize neler diyosunuz..Bence yatıp uyusn herkes(ben dahil) bir solukalanalım eminim burdaki herkes daha sağlıklı yorum yapacaktır iyi geceler..
    Kusura bakma ben Galatasaray'ın hakkı olduğunu söylüyorum; ama bu kadar aşırı sevinç hiç normal değil. Sonuçta bu maçta iki takımda puan kaybetti. Ama bir taraf üzülürken diğer taraf seviniyorsa sonuç ortadadır. Hatta asıl kaybeden Galatassaray'dı. Hakkı olan üç puanı alamadı, Fenerbahçe hakkı olmayan bir puan aldı. Fenerbahçe daha karlı kapattı.

Nesil
    2006

Bu gün Yobo'yu çok beğendim. İyi bir performans sergiledi, her hafta üstüne koyuyor. Kesinlikle bonservisi alınmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Valla ben devre arasında ellerini açıp yenilmemek için dua eden Fenerlileri gördüm, hatta bulabilirsem o görüntüyü eklerim, bence korkan Galatasaray olmadı, her ne kadar kötü olduğumuz için maçtan ümitli olmasak da "aslanlar" gibi oynadık.
    Kazanmak için dua ediyor da olabilirler, resime gerek yok, maçı izleyenler görmüştür, maçın başında Tugay'ın uğuru da yenilmekten korktuğu için derim, saçma bir tartışma başlamış olur. Kaybetmekten korkanlar kimlerdi maç öncesi yapılan yorumlarda gördük, 3 Fenerbahçeli fark atarız diyorsa 5 Galatasaraylı yenilriz, fark yeriz diyordu. Deplasmanda alınan 1 puan sevindiricidir ama şöyle yorumlasam, Fenerbahçe'ye sürekli yenilmeye bıkmış olan Galatasaray ve Beşiktaşlılar arada berabere kalabilince seviniyorlar işte, çok basit yorum olur değil mi oysa ki seviçleri, ligde zorlu bir deplasmandan puan çıkarmış olmaları ama işime gelen şekilde yorumlarsam, ortalık karışır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tamam kardeşim şuan üzgünsünüz ben fazla gitmiyim üstünüze..Şöle söyliyim ozaman evet berabere kaldığımız için seviniyorum çünkü bizden büyük bir takımdan puan olduk çok mutluyum bu akşam arabalarla bayraklarla sokaklardayız sonuçta fenerle berabere kaldık..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şimdi söyle bir faktör var gözden kaçan, derbilerde ev sahibi favoridir ve deplasman takımlarının önceliği yenilmemektir. Ali Sami Yen'de berabere kalınca sevinç gösterileri yapılmadı hiç bir zaman. Yapılmaz da. Ayrıca bugünkü olumlu havanın nedeni sadece alınan bir puan değil, bir çok şeyin değişeceğine olan inançtır. Galatasaray en başarılı dönemlerini inancı mücadelesi ve ruhu sayesinde yaşadı ve bunun baş mimarlarından biri olan Hagi takımın başında olunca Rijkaard döneminden farklı şeyler görmeyi bekledik. Üstelik bugün Galatasaray takımı için hayati önem taşıyan 3 oyuncu da yoktu sahada, bu şartlarda bizim için olumsuz bir durum yok. Fena oynamadık, galibiyete yakındık son dakikalarda bile.

Ek olarak, taraftarımız da gayet iyiydi. Bunda Fenerbahçe tribünlerinin kötü olmasının da etkisi var tabii ama haklarını vermek lazım.

Nesil
    2006

Dia ve Niang'da bu gün çok iyi idi. Futbol kesinlikle siyahi oyuncuların oyunu. İyi eğitilirlerse müthiş işler yapıyorlar. Galatasaray'da ise Pino çok iyi idi. Gol atmak hakkıydı.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'de güzel bir değişiklik var, derbi maçları gidiyor Andolu takımlarına karşı üstünlükler geliyor. Buda bizi zirveye götürecek formül yıllardır tam tersini yaptık şampiyon olamadık umarım bu yıl olacağız. Uzun yıllar sonra yarım sezonda hiç derbi kazanamadık. En son ne zaman oldu böyle bir olay hatırlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Dia ve Niang'da bu gün çok iyi idi. Futbol kesinlikle siyahi oyuncuların oyunu. İyi eğitilirlerse müthiş işler yapıyorlar. Galatasaray'da ise Pino çok iyi idi. Gol atmak hakkıydı.
    Buradan çıkacak sonuç yarı siyahi Cristian ile yolları ayırıp tam kapkara bir orta saha almak (örnek Appiah gibi.) Devre arası yapılması şart olan hamle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Buradan çıkacak sonuç yarı siyahi Cristian ile yolları ayırıp tam kapkara bir orta saha almak (örnek Appiah gibi.) Devre arası yapılması şart olan hamle.
    Kesinlikle zaten yarımlarda iş yok. Aurelio hariç o istisna. Bizim Baroni ve Bilica'dan kurtulup bir tane zenci bir tane beyaz oyuncu almamız gerek. Beyaz dediğim K.Avrupa'lı bir genç. Yatırım yapmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rijkaard sevilmiyormuş falan tarzı yorumları yapan arkadaşlara da tavsiyem, tercümanı çok dengesiz bir adam. Tutarsız konuşuyor. Sadece onu baz alarak sağdan soldan vuranlar olmaya başladı mesela Rıdvan Dilmen. Bugün Galatasaray takımının başında kim olsaydı bu futbolcular böyle oynardı gibi bir yorum yapmış mesela, şaka gibi. Bu demek oluyor ki Hagi'nin Tugay'ın hiç bir önemi yok, Rijkaard olmadığı sürece Galatasaray uçar yani.

Ayrıca tercüman dediğim gibi acayip dengesiz, yönetime sallıyor sallıyor sonra Galatasarayda yine çalışmak isterim, diplomam var benim tarzı konuşuyor. Adnan Polat iş verse susacak yani.

Rijkaard'ın yönetime verdiği listeyi gördünüz mü sorusuna hayır diyor, 5 dakika sonra Rijkaard'ın listesindeki futbolcular alınmadı diyor...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Rijkaard sevilmiyormuş falan tarzı yorumları yapan arkadaşlara da tavsiyem, tercümanı çok dengesiz bir adam. Tutarsız konuşuyor. Sadece onu baz alarak sağdan soldan vuranlar olmaya başladı mesela Rıdvan Dilmen. Bugün Galatasaray takımının başında kim olsaydı bu futbolcular böyle oynardı gibi bir yorum yapmış mesela, şaka gibi. Bu demek oluyor ki Hagi'nin Tugay'ın hiç bir önemi yok, Rijkaard olmadığı sürece Galatasaray uçar yani.

Ayrıca tercüman dediğim gibi acayip dengesiz, yönetime sallıyor sallıyor sonra Galatasarayda yine çalışmak isterim, diplomam var benim tarzı konuşuyor. Adnan Polat iş verse susacak yani.

Rijkaard'ın yönetime verdiği listeyi gördünüz mü sorusuna hayır diyor, 5 dakika sonra Rijkaard'ın listesindeki futbolcular alınmadı diyor...
    he aynen bende onu izliyodum şimdi bide yönetime kendisi liste vermiş kim oluysa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kendisi M. Diarra'yı falan ayarladığını iddia ediyor, bonservissiz. Asker arkadaşı herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rıdvan'ı dinlemedim ama bazı oyuncuların Rijkaard kovulduğu anda keyiflendiğini ben de düşünüyorum. Hagi'nin katkısı elbette vardır (Tugay zaten takımın başında olacaktı Hagi gelmese de, katkısı her türlü olacaktı yani). Orta sahayı kalabalık tutacak bir anlayışla başlamasaydı (mesela sakat olanlar sağlam olsa bu kadar kalabalık orta saha olmayabilirdi maçın senaryosu başka olurdu) sonuç farklı olabilirdi.

Örnek olarak da Elano, Servet verilebilir mesela ilk aklıma gelen. Elano'nun morali 10 seviyesindeyse Rijkaard ayrıldığında 50 ye çıkmıştır, Hagi ile konuştuktan sonra da 70-80'e mesela. Hagi'nin beraberlikte payı büyük ama asıl Galatasaray'ı başka havaya sokan etken Rijkaard'ın gönderilmiş olması, Hagi'nin etkisini uzun vadede göreceğiz. Hatta devre arasına kadar başarısız sonuç alırsa bile eleştirilmeye hakkı yok Hagi'nin, onun kurduğu takım değil çünkü.
    "YÜCE ATATÜRK"

Valla ben devre arasında ellerini açıp yenilmemek için dua eden Fenerlileri gördüm, hatta bulabilirsem o görüntüyü eklerim, bence korkan Galatasaray olmadı, her ne kadar kötü olduğumuz için maçtan ümitli olmasak da "aslanlar" gibi oynadık.
    http://www.milyonlarinsevgilisi.com/...ahceliler.aspx

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rıdvan'ı dinlemedim ama bazı oyuncuların Rijkaard kovulduğu anda keyiflendiğini ben de düşünüyorum. Hagi'nin katkısı elbette vardır (Tugay zaten takımın başında olacaktı Hagi gelmese de, katkısı her türlü olacaktı yani). Orta sahayı kalabalık tutacak bir anlayışla başlamasaydı (mesela sakat olanlar sağlam olsa bu kadar kalabalık orta saha olmayabilirdi maçın senaryosu başka olurdu) sonuç farklı olabilirdi.

Örnek olarak da Elano, Servet verilebilir mesela ilk aklıma gelen. Elano'nun morali 10 seviyesindeyse Rijkaard ayrıldığında 50 ye çıkmıştır, Hagi ile konuştuktan sonra da 70-80'e mesela. Hagi'nin beraberlikte payı büyük ama asıl Galatasaray'ı başka havaya sokan etken Rijkaard'ın gönderilmiş olması, Hagi'nin etkisini uzun vadede göreceğiz. Hatta devre arasına kadar başarısız sonuç alırsa bile eleştirilmeye hakkı yok Hagi'nin, onun kurduğu takım değil çünkü.
    Keyiflenme olayı kişisel olarak olmuş olabilir, hiç ummadığımız isimler sevinmiş olabilir bunu bilemeyiz ama işin Galatasaray'ı sabote ediyorlardı boyutu biraz komplo teorisi gibi geliyor bana.

Elano'nun bugünki performansı doğru yerde oynamasından, Rijkaard sistem hocasıydı ve Elano için pek uygun bir sistemi yoktu. Hagi bugün onu Brezilya milli takımında alışkın olduğu yerde oynattı diyebiliriz. Servet iyi değildi bugün bana göre, zaten çoğu zaman vasat oynuyor. Onun Rijkaard ile olayı şu klasik topu oyuna sokma/sokamama muhabbetiydi bence. Rijkaard ve Neill gelmeden önce Servet dan dun oynuyordu şişiriyordu topları, özgürlüğü kısıtlanınca hoşuna gitmedi. Ben görüyorum Servet istedi Rijkaard gitti tarzında yazıları koca Galatasaray Servet'e mi kaldı...

Hagi mutlaka takviyeler yapacak bence de ona sunulan imkanlar dahilinde, santrafor kesin diğer mevkiler şimdiki oyuncuların performansına göre belli olur muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dua olayına dikkat etmedim bir ara Semih tırnak yiyordu ona gördüm bende.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

galatasaray sanki her dakika gole geliyordu da yememek için dua ediyorlardı. ben gördüm dua yerini kazanırız gibisinden bi tipleri vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dua olayı devre arasında kameralara yansıdı.Bunda bir şey yok ki.Ben de olsam ben de ederdim.Mesele korkmak değil maçı kazanmayı istemek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keyiflenme olayı kişisel olarak olmuş olabilir, hiç ummadığımız isimler sevinmiş olabilir bunu bilemeyiz ama işin Galatasaray'ı sabote ediyorlardı boyutu biraz komplo teorisi gibi geliyor bana.

Elano'nun bugünki performansı doğru yerde oynaması, Rijkaard sistem hocasıydı ve Elano için pek uygun bir sistemi yoktu. Hagi bugün onu Brezilya milli takımında alışkın olduğu yerde oynattı diyebiliriz. Servet iyi değildi bugün bana göre, zaten çoğu zaman vasat oynuyor. Onun Rijkaard ile olayı şu klasik topu oyuna sokma/sokamama muhabbetiydi bence. Rijkaard ve Neill gelmeden önce Servet dan dun oynuyordu şişiriyordu topları, özgürlüğü kısıtlanınca hoşuna gitmedi. Ben görüyorum Servet istedi Rijkaard gitti tarzında yazıları koca Galatasaray Servet'e mi kaldı...

Hagi mutlaka takviyeler yapacak bence de ona sunulan imkanlar dahilinde, santrafor kesin diğer mevkiler şimdiki oyuncuların performansına göre belli olur muhtemelen.
    2 örneği şu anlamda verdim, sayısı artabilir, bilemeyiz. Olmuyor ama hala bu şekilde oynamaya çalışıyoruz diye kafasınaa takıp iyi hazırlanamayan oyuncular vardı belki, Rijkaard ile işlerin iyi gitmeyeceğine inanmış olup bu nedenle motive olamayanlar vardı, Rijkaard ayrıldığında bu isimler daha istekli, keyifli hale gelmiş olabilirler. Bunları düşünüyorlar diye, takımı sabote ettiler de diyemeyiz, yine elinden geleni yapıyordur ama olmayacağını bilerek, inanmayarak yaparsa verimi düşük olur. Takım içinde bilerek iyi oynamayan oyuncular varsa da ve hocanın gitmesini istemiş olsalar da, hoca gittiğinde morali düzelen oyuncu sayısı sadece bu isteyenlerle sınırlı kalmaz.

Derbiden sonra söylentileri araştıracağız diyordu Galatasaray'dan bir yönetici. Bir şey çıkar ya da çıkmaz bilemem ama eğer iş ahlakı yoksa bir kişide, bir yerde bunun bedelini zaten öder, yaptığı yanına kar kalmaz, ben bu adaletin bir gün bir şekilde geleceğine inanırım, geldiğinde de bunu ancak yapan anlar, biz işkembeden sallamış oluruz duyduklarımızla, olayın içinde olmadığımızdan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Elano'nun bugünki performansı doğru yerde oynamasından, Rijkaard sistem hocasıydı ve Elano için pek uygun bir sistemi yoktu. Hagi bugün onu Brezilya milli takımında alışkın olduğu yerde oynattı diyebiliriz. Servet iyi değildi bugün bana göre, zaten çoğu zaman vasat oynuyor. Onun Rijkaard ile olayı şu klasik topu oyuna sokma/sokamama muhabbetiydi bence. Rijkaard ve Neill gelmeden önce Servet dan dun oynuyordu şişiriyordu topları, özgürlüğü kısıtlanınca hoşuna gitmedi. Ben görüyorum Servet istedi Rijkaard gitti tarzında yazıları koca Galatasaray Servet'e mi kaldı...

Elano'nun bugünkü performanısının sistemle uzaktan yakından alakası yok belirgin şekilde Rijkaard'la arasında bi kopukluk vardı Hagi geldi ve bunun psikolojisiyle çok istekli bi maç çıkardı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Elano'nun performansında sistem etkili olabilir ama diğer maçlarda olmayan bir şey vardı Elano da.O da hırstı.Ben hiç böyle hırslı istekli görmemiştim onu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2 örneği şu anlamda verdim, sayısı artabilir, bilemeyiz. Olmuyor ama hala bu şekilde oynamaya çalışıyoruz diye kafasınaa takıp iyi hazırlanamayan oyuncular vardı belki, Rijkaard ile işlerin iyi gitmeyeceğine inanmış olup bu nedenle motive olamayanlar vardı, Rijkaard ayrıldığında bu isimler daha istekli, keyifli hale gelmiş olabilirler. Bunları düşünüyorlar diye, takımı sabote ettiler de diyemeyiz, yine elinden geleni yapıyordur ama olmayacağını bilerek, inanmayarak yaparsa verimi düşük olur. Takım içinde bilerek iyi oynamayan oyuncular varsa da ve hocanın gitmesini istemiş olsalar da, hoca gittiğinde morali düzelen oyuncu sayısı sadece bu isteyenlerle sınırlı kalmaz.

Derbiden sonra söylentileri araştıracağız diyordu Galatasaray'dan bir yönetici. Bir şey çıkar ya da çıkmaz bilemem ama eğer iş ahlakı yoksa bir kişide, bir yerde bunun bedelini zaten öder, yaptığı yanına kar kalmaz, ben bu adaletin bir gün bir şekilde geleceğine inanırım, geldiğinde de bunu ancak yapan anlar, biz işkembeden sallamış oluruz duyduklarımızla, olayın içinde olmadığımızdan.
    Ben anladım zaten demek istediğini. Genel olarak konuşuyorum ben. Hoca değişikliği bir nevi kan değişikliği oluyor takımda. Ayrıca yeni gelen hocaya kendini kanıtlamak isteyecek, bu doğrultuda iyi oynaması iyi hazırlanması gerekiyor oyuncuların.

Ama işte bir adam çıkıp atıp tutarak konuşunca, olay neredeyse maç satmalara gitti. Bunlar biraz mantık dışı bence. Böyle bir şey gerçek olsa o futbolcular kulüpte kesinlikle barındırılamaz, yönetim göz yumsa bunun divan kurulu var, taraftarı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    Elano'nun bugünkü performanısının sistemle uzaktan yakından alakası yok belirgin şekilde Rijkaard'la arasında bi kopukluk vardı Hagi geldi ve bunun psikolojisiyle çok istekli bi maç çıkardı.
    Rijkaard motive eden bir teknik adam değildi, Hagi daha farkı bu konuda buna katılıyorum. Ancak Rijkaard'ın sistemin Elano biraz daha geri planda kalıyordu, çoğu zaman orta sahada neredeyse defansif oynuyordu.

Aygün, hem Hagi hem de Tugay'ın onu motive ettiğini düşünüyorum. Maça çıkan 11'de farklılık yaratacak 3 isimden biriydi, sorumluluktan kaçmadı iyi de oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygün, hem Hagi hem de Tugay'ın onu motive ettiğini düşünüyorum. Maça çıkan 11'de farklılık yaratacak 3 isimden biriydi, sorumluluktan kaçmadı iyi de oldu.

Motive etmişlerdir kesinlikle abi.Gazetelerde de Hagi'nin özel olarak konuştuğu falan söyleniyordu.Bundan sonra daha da iyi olacaktır.Ama şimdi sakatlar iyileşince Arda,Baros,Pino,Misimovic,Elano beşlisinden hangi ismi kesecek merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bügunkü performasına rağmen Pino ve bu şekilde giderse Misimoviç zor forma bulurlar bence. Elano her maç banko oynayacak gibi geliyor, Arda ve Baros sağlam oldukları sürece zaten vazgeçilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maçtan yeni geldim.. Maçta kazanacak pek bişey yapamadık.. Kazanacak birisi varsa o da galatasaraydı.. Pino ve Elano'yu özellikle beğendim.. Seriye ufak bi ara verdik.. Seneye devam etmeye çalışcaz..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bügunkü performasına rağmen Pino ve bu şekilde giderse Misimoviç zor forma bulurlar bence. Elano her maç banko oynayacak gibi geliyor, Arda ve Baros sağlam oldukları sürece zaten vazgeçilmez.

Bilmiyorum yapabilir mi ama Pino forvet arkası oynasa Misimovic'ten çok daha yararlı olabilir.Bu maç Misimovic'ten olumlu bi hareket göremedim.Ne bir orta yaptı ne gol pozisyonuna soktu ne şut çekti.Takımın en kötüsüydü.Pino'yu ortada oynatıp serbest rol verilse çok iş yapar gibi duruyor adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yalnız taraftar ölmüş, ağlayanı yok maalesef.. Bravo Aziz Yıldırım..

Sayfa 14 / 18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri