Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Keyiflenme olayı kişisel olarak olmuş olabilir, hiç ummadığımız isimler sevinmiş olabilir bunu bilemeyiz ama işin Galatasaray'ı sabote ediyorlardı boyutu biraz komplo teorisi gibi geliyor bana.

Elano'nun bugünki performansı doğru yerde oynamasından, Rijkaard sistem hocasıydı ve Elano için pek uygun bir sistemi yoktu. Hagi bugün onu Brezilya milli takımında alışkın olduğu yerde oynattı diyebiliriz. Servet iyi değildi bugün bana göre, zaten çoğu zaman vasat oynuyor. Onun Rijkaard ile olayı şu klasik topu oyuna sokma/sokamama muhabbetiydi bence. Rijkaard ve Neill gelmeden önce Servet dan dun oynuyordu şişiriyordu topları, özgürlüğü kısıtlanınca hoşuna gitmedi. Ben görüyorum Servet istedi Rijkaard gitti tarzında yazıları koca Galatasaray Servet'e mi kaldı...

Hagi mutlaka takviyeler yapacak bence de ona sunulan imkanlar dahilinde, santrafor kesin diğer mevkiler şimdiki oyuncuların performansına göre belli olur muhtemelen.
Elano'nun bugünkü performanısının sistemle uzaktan yakından alakası yok belirgin şekilde Rijkaard'la arasında bi kopukluk vardı Hagi geldi ve bunun psikolojisiyle çok istekli bi maç çıkardı.