Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 32.00%
  • Trabzonspor kazanır

12 48.00%
  • Berabere biter

5 20.00%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 181 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [28. Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ben tekim hepinizsiniz hadisesi 7-8 yaşlarında kalmıştı, hala hayat felsefesi edinenlerin olması manidar. oynanmayan maçlar üzerinden sadece polemikle beslenmek daha da manidar.

50000 gs taraftarı hınca hınç doluyken stad feneri yenemedi galatasaray, SEYİRCİSİZ maçta, 10 tane adam Trabzonu desteklese ne desteklemese ne? Aynı şey fenerbahçeye olsa o da Galatasaray olmasın diye Trabzonu destekler bu böyledir.

hatta kıssadan hisse, 2004 sezonunda takımın başında Hagi, yine galatasaray maçı satacak lafları, yine Trabzon kazansın diyen galatasaraylılar, biz de ankarada rizeliler kahvesinde gsliler ile birlikte izliyoruz, 4-2 yendi galatasay ki biz 2 yıldır 4 gol yememişiz, maç sonunda Hagi Trabzonspora üzüldüm dedi. değişen olmadı 6 yılda. hala aynı yerdeyiz.

Nesil
    2006

Trabzonspor'un rahat bir şekilde kazanacağını düşünüyorum, Galatasray artık takım ruhu olmayan, sadece lig bitsede tatile gitsek havasında rahat rahat maç oynayan bir takım. Trabzonspor maç sonunda gülen taraf olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sahaya kazanmak icin cikicaz ve umarim kazanan taraf olacaz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Arkadaşlar, bırakın 10 Galatasaray taraftarını, bütün Galatasaray taraftarı aynısını istese "derin Galatasaray" dediğimiz Galatasaray kongresi, Galatasaray'ı yöneten asıl güç buna müsade etmez. Galatasaray'ı trübünlerin yönettiğini ne zaman gördünüz? 2 sene önce Cemal Nalga skandalı oldu, geçen haftaların olaylı Mali Kurulu'nda aradan geçen onca zamandan sonra halen Adnan Polat dönemine yönelik en büyük eleştiriler bu konuyla ilgili yapıldı. Herkes unuttu, divan kurulu unutmamış, halen elleri yönetimin yakasında... Teamüllerin ne kadar canlı olduğunu örneklendirmek için söylüyorum.

Bu ülkede bile bile yenilmeyeceğinden şahsen emin olduğum iki takım vardır: Fenerbahçe ve Galatasaray. Onlar hakkında "satın alıyorlar" denir ama asla "satıldılar" denmez. Kısacası, onlar belki satın almıştır ama asla satılmaz, satılmamıştır. Bugüne kadar böyle birşey duyulmadı, söylenmedi. Bu sebeple kalan 7 maç içinde sahaya çıkıp en can-ı yürekten oynayacak takım kesinlikle Galatasaray'dır. Fakat şu anda Galatasaray o kadar kötü vaziyette ki, Bank Asya'da bile maç kazanamayacak durumda... Yani Trabzon'dan puan alması mucize... Ama asla ve asla bilerek yenilmezler.

Galatasaray taraftarı elbette Fener olacağına Trabzon olsun der. Fenerbahçe taraftarı da çoğunluk aynısını diyebilir. (Hoş, bana kalsa ben her sene ve her branşta sadece ve sadece Galatasaray'la yarışmak isterim. Ya biz olalım, ya onlar... Onları geçip şampiyon olmanın keyfi başkadır. Çünkü benim esas rakibim, gerçek rakibim Galatasaray'dır.)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Madem rakip GS arı bir lig kursunlar aralarında 34 tane maç yapsınlar kafalarına göre oynasınlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalbimiz Galatasaray ile

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Antalya'dan 3 yiyen takım Trabzon'dan fark yer.Bu savunma ile,bu kaleciler ile gol yemeye devam ederiz.Yediğimizden fazlasını da atamayacağımıza göre maçı kaybederiz.Takımda ne ruh var,ne yönetim,ne teknik direktör ne de futbolcu!
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biz tek siz hepiniz sadece bir masaldır, buna gerçekten inanmanız beni şaşırtıyor. Yada birkaç seni öncesinde Sivassporu destekleyenler, yada geçen sene Beşiktaş diye bağıran Fenerbahçeliler gerçekten Fenerbahçeli değiller.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post

Bu ülkede bile bile yenilmeyeceğinden şahsen emin olduğum iki takım vardır: Fenerbahçe ve Galatasaray. Onlar hakkında "satın alıyorlar" denir ama asla "satıldılar" denmez. Kısacası, onlar belki satın almıştır ama asla satılmaz, satılmamıştır.

şahsi eminliğin şahsında kalsa en iyisi. Satın alma, satılma konuları falan orta yerde fikir beyan edilecek bir konu değil, kırmızı çizgileri var, bir takımı lafın varsa diğerine değdirmemelisin. Ben de kendi takımım adına hiçbir maddi-manevi değerin performans ölçütünde bile bile bir düşüş yaratacağına inanmıyorum. benim takımım olan Trabzonspor asla maç almaz, asla maç satmaz. Ama ben 'sadece Trabzonspor.' demiyorum. Bu ligde her takım saygıyı hak ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Biz tek siz hepiniz sadece bir masaldır, buna gerçekten inanmanız beni şaşırtıyor. Yada birkaç seni öncesinde Sivassporu destekleyenler, yada geçen sene Beşiktaş diye bağıran Fenerbahçeliler gerçekten Fenerbahçeli değiller.
    Ben inanıyorum o olaya ama tartışması çok uzun sürer.

Benim anlamadığım bir ittifak düşüncesiyle -doğru yanlış orası ayrı bir konu-,2-3 kişinin şampiyon olduğunu sanıp Beşiktaş diye bağırması nasıl karıştırılabiliyor.Orada kimse Beşiktaş şampiyon oldu diye bağırmıyordu çünkü.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bursalısı Fener Şampiyon olmasın diye Trabzonspor'u destekler ..

Beşiktaşlısı Galatasaraylısı Fener Şampiyon olmasın diye Bursayı destekledi .. ( Geçen sene )

Bizim taraftar da çıkıp Şampiyon olundu sanıldı ve Beşiktaş diye bağırdı hatta kutlama yaptı Beşiktaş Şampiyon oldu diye kimse Beşiktaş'ı desteklemedi.

Ama buradan da çıkarılacak en güzel sonuç şu olsa gerek ;

Son senelerde Şampiyonluk potasında olan hep biziz rakip diye görülen diğer büyük takımlar hep bu potanın dışındalar .. Bıraksınlar Bursa - Trabzon - Antep şampiyon olsun demeyi de Şampiyonluk yarışı içine katılsınlar Türk Futbolu ancak ve ancak böyle düzelir ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ama Turgut, geçen yıl Galatasaray çıktı ve Bursa'ya çelme taktı. Taraftarları Bursa'yı destekliyordu ama futbolcular elinden geleni yaptı. Oysa biz zamanında genel averaja bakıldığı yıllarda neler gördük, 30 dakikada 4-0 olan maçlar... Vesair, vesair...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hakan abi ben klupsel açıdan bakmadım olaya taraftarlık için söyledim.Yoksa diğer konular hakkında pek bilgim yok ne desem boş olur açıkçası o yüzden hiç yorum katmadım dediğim olay tamamen taraftar açısından.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ben olamazsam o olsun, bu olmasın olayı falan tamamen taraftarın uydurmasıdır, taraftarın bazıları böyle, bazıları şöyle der. bugün lig tv izliyorum, Beşiktaşlı bir taraftar 'benim ikinci takımım Fernerbahçe, Trabzon olmasın Fenerbahçe olsun.' diyor mesela, böyle düşünen Beşiktaşlı var desek inanmazlar. veya da kendimizden örnek veririsek, misal yine Bursaspor Trabzonspor arasında kanlı bıçaklı taraftar da var, anadolu kardeşliği diyen taraftarda. Taraftarların beklentileri ve ilgileri farklıdır. Bu olabilirde.. Ama sahaya çıkan takım kenetlidir ve tek amacı vardır. O yüzden konuştuklarımız sadece kendi fikrimiz olarak kalır gider.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    ben olamazsam o olsun, bu olmasın olayı falan tamamen taraftarın uydurmasıdır, taraftarın bazıları böyle, bazıları şöyle der. bugün lig tv izliyorum, Beşiktaşlı bir taraftar 'benim ikinci takımım Fernerbahçe, Trabzon olmasın Fenerbahçe olsun.' diyor mesela, böyle düşünen Beşiktaşlı var desek inanmazlar. veya da kendimizden örnek veririsek, misal yine Bursaspor Trabzonspor arasında kanlı bıçaklı taraftar da var, anadolu kardeşliği diyen taraftarda. Taraftarların beklentileri ve ilgileri farklıdır. Bu olabilirde.. Ama sahaya çıkan takım kenetlidir ve tek amacı vardır. O yüzden konuştuklarımız sadece kendi fikrimiz olarak kalır gider.
    Emin ol bunu sadece taraftarlar istemez.Başkanlarda yöneticilerde ister.

Sonuçta Galatasaray'ın bu ligde ki asıl rakibi kimdir ? - Fenerbahçe

Trabzonspor Şampiyon olsa veya Bursaspor şampiyon olsa Galatasaray'a ne kaybettirir hiç birşey.Ama bir Fenerbahçe şampiyon olursa Galatasaray'a ne kaybettirir çok şey.O yüzden klupler içinde bu böyledir taraftarlar içinde.Boşuna bu ülkede 3 büyük var denmiyor.Trabzonspor ve Bursa her ne kadar Şampiyonluk alsalar bile asla 4. veya 5. büyük olmadılar bu 3 takım için olmayacaklarda.O yüzden Trabzon Bursa Antep Kasımpaşa Diyarbakır Rize Ordu Bayburt Siirt kimin şampiyon olduğu önemli değildir rakibin şampiyon olmadıktan sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben hiçbir zaman takımın gitsin de kasten Fenerbahçe'nin şampiyonluk rakibine yenilsin istemem. Tabii ki ezeli rakibimin ben kötüysem kötü olmasını isterim ama yok maçı bilerek kaybetmekmiş filan bu konulara gireceksek eğer gerçek Galatasaraylı kimsenin bunu istemeyeceğine eminim. Galatasaraylı duruşu denen olay da budur zaten. O haber eğer doğruysa, onların hiçbirinin Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum kimse de beni inandıramaz. Trabzon bizi yenecek zaten orası ayrı ama haftasonu Trabzon'u yenersek eğer bu sezon gerçekten yüzümü güldüren bir olay olacak futbol şubesinde. Galatasaray bu oyunlara gelmez.

Maçtan önce Arda çıkar Trabzon'un şampiyon olmasını istiyorum der ve Trabzon'a 2 gol atar. Yıllardır bu gibi olaylarda Galatasaray onuruyla çıkıp rakibine çelme takmıştır. Bu muhabbetin yapılması çok anlamsız oluyor zaten her sene.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

3 büyüklüğün bunla ne alakası var, rakibinin başarılı olmaması ise Trükiyede büyüklük, izmirde de üç büyük var, birincisi büyüklüğü buna bağlamak lazım, ben iddaa etmiyorum Trabzonspor en büyük, abest olur, ama memleket takımlarının zaten Türkiyede büyük olma gibi bir gayeleri de yok.

gelelim ikici noktaya, başkanlar oyuncular bunu hep ister, yanlış değil, ama misal 2 hafta önceki gibi isterler, kendi ellerinde olan olay için, kendi başarılarıyla rakiplerini zora almak isterler, ama rakiplerinin rakiplerine avantaj sağlama olayı iiçin klüpler kendilerini yem olarak kullandırtmazlar. hele de bahsettiğimiz klüpler büyük camialar ise..

bir Bucalının geçen hafta düşmedeki rakibi Sivasın Beşiktaşı yenmesine 'Beşiktaş oynamadı verdi.' maçı demekle aynı şeydir Galatasarayın Trabzona maçı vereceğini düşünmek.

benim itirazım neden bu kadar fazla, çünkü bayaa bir kesimin çantada keklik dediği bu maçı kazanma olasılığımızı yüzde 20 civarında görüyorum da ondan

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben yanlış anlaşıldım heralde Galatasaray maça yatacakdır demiyorum , dediğim nokta şu ki Galatasaray taraftarı futbolcusu yönetimi Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istemez bu gayet doğaldır.

Ama bunun içinde kendi isimlerine leke sürmezler.Rakiplerini kendi müsabakalarında yıkmak isterler.Yıkamazlarsada yapacak birşey yokdur demektir.Dediğim nokta benim Şampiyonluk isteme ve istememe noktası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Ben yanlış anlaşıldım heralde Galatasaray maça yatacakdır demiyorum , dediğim nokta şu ki Galatasaray taraftarı futbolcusu yönetimi Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istemez bu gayet doğaldır.

Ama bunun içinde kendi isimlerine leke sürmezler.Rakiplerini kendi müsabakalarında yıkmak isterler.Yıkamazlarsada yapacak birşey yokdur demektir.Dediğim nokta benim Şampiyonluk isteme ve istememe noktası
    Doğru anlaşılmışsın abi'm sıkıntı yok

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

yok yok yanlış anlama, ben zaten senin demek istediğinden bahsettim 2. paragrafta, aynı fikirdeyiz bu hususta

İçimden Bir Ses Bu Maç ve Fener Maçı Berabere Bitecek Diyor Hayırlısı Bakalım.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray maçta yenilebilir hatta farkta yiyebilir ama asla maçı satmaz. Galatasaray gibi köklü ve saygın bir klüp onur, şeref ve haysiyet gibi değerlerini satmayacağına Fenerbahçeli olduğum kadar eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben inanıyorum o olaya ama tartışması çok uzun sürer.

Benim anlamadığım bir ittifak düşüncesiyle -doğru yanlış orası ayrı bir konu-,2-3 kişinin şampiyon olduğunu sanıp Beşiktaş diye bağırması nasıl karıştırılabiliyor.Orada kimse Beşiktaş şampiyon oldu diye bağırmıyordu çünkü.
    Hadi bunda haklısın diyelim; bizimle Sivasspor çekişirken Fenerbahçelilerin büyük kısmı Sivasspor'u desteklemiyormuydu çeşitli sebeplerle ? Bülent Uygun, Anadoludan şampiyon çıksın vs vs. Bence siz kendinizi üstün göstermek için bu tarz bir şey ortaya koyuyorsunuz, her takım kendi işine bakar. Ortada bir kısır döngü var, çözülecek gibi gözükmüyor. Fenerbahçelilerin biz tek siz hepiniz yaklaşımına karşılık bizlerde de antipati ile birlikte şöyle bir algı oluşuyor, sizin bu tavrınız olmasa böyle bir durum olur mu ? Şahsen ben pek ihtimal vermiyorum.

Ayrıca, elbette herkes tuttuğu takım şampiyon olsun istiyor. Önemli olan kendi takımının başarısı. Çünkü kişiyi gerçekten sevindiren budur. Ama şöyle de bir gerçek var, bir Galatasaraylı kendisi şampiyon olamıyorsa, Fenerbahçe yada Beşiktaş yerine başka bir takımın şampiyon olmasını isteyebilir içinden ve bu çok normaldir, çünkü ortada yıllardan beri gelen bir rekabet söz konusu. En basit örneği lig biter senin takımın şampiyon değilse ertesi gün okula gidersin karşı takımdan arkadaşın sevinir, e sende bu duruma bayılmazsın. Aynı şey Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar içinde geçerlidir bence. Bazıları gerçekten umursamıyor olabilir, onlara da saygı duymak ve inanmak gerek.

Taraftarın bu durumu, Galatasaray takımına yansımaz, ne futbolcu ne yönetim böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmez. Zaten takım ölmüş ağlayanı yok. Şu anda normal olan mağlup olmamız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öncelikle kendimize bakmak lazım. Herkes istemiyor olsa bile biz son maça bıraktıysak şampiyonlukları o maçı almak zorundayız. Eğer 2. defa son anda kaybediyorsak problem bizde. Sen çıkıp 2 defa kaybedersen son anda, şampiyon olupta susturamazsan herkesi herkesde istediğini destekler.

Yemin ediyorum Keşke şuan G.Saray ile çekişseydik şampiyonlukta o zaman daha zevkli olurdu şampiyonluğu kaybetmek...

(Ezeli rakibimiz olduğu için... Başka nedeni yok)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İnternette fener forumlarında galatasarayın maçı satacağına dair birsürü şey dönmeye başladı.Hatta eski maçlardan resimler koyup kesin satacak noktasına getiriyolar.Şu durumda Gs nin Ts yi yenmesi zaten mucize.Eğer Gs yenilirse fener sitelerinde yazılacak şeyler belli gs maçı satmıştır diye.Eğer puan alırsakta bakın maçı satmadık puan aldık diyecez.Fenerlilerde tamam ozaman diyecek ve yine karlı olacaklar.Her durumda üste çıkacak bu hafta sonu fenerliler ve fener medyası.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

genelleme yapmanız yanlış. daha önce biri yazmıştı hatırlamıyorum kimin yazdığını, Fenerbahçe ve Galatasaray maç satacak takımlar değiller. ben eminim ki gs yenilse bile bilerek yenilmiş olmayacak. belki kendi çıkarımız olduğu için gs'nin bu maçtan puan alacağına kesin gözüyle bakıyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yahu bu Galatasaray , Trabzonspor'u yenemez deniliyor da ona bakarsak Bu Galatasaray Fenerbahçe'den 7-8 yemeli ..

Galatasaray bir Antalya bir Buca maçına çıktığı psikoloji ile çıkmayacak sonuçta maça bunu da göz önüne almak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bunu söylenler için demek istedim yanlış anlaşılmasın sizin gibi düşünenlere lafım yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yine bir ara Fenerbahçe ile Trabzonspor çekişmiyormuydu. Galatasaray maçı satacak dendi ama Galatasaray deplasmanda 4 atmadı mı?

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri