Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 32.00%
  • Trabzonspor kazanır

12 48.00%
  • Berabere biter

5 20.00%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [28. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ben olamazsam o olsun, bu olmasın olayı falan tamamen taraftarın uydurmasıdır, taraftarın bazıları böyle, bazıları şöyle der. bugün lig tv izliyorum, Beşiktaşlı bir taraftar 'benim ikinci takımım Fernerbahçe, Trabzon olmasın Fenerbahçe olsun.' diyor mesela, böyle düşünen Beşiktaşlı var desek inanmazlar. veya da kendimizden örnek veririsek, misal yine Bursaspor Trabzonspor arasında kanlı bıçaklı taraftar da var, anadolu kardeşliği diyen taraftarda. Taraftarların beklentileri ve ilgileri farklıdır. Bu olabilirde.. Ama sahaya çıkan takım kenetlidir ve tek amacı vardır. O yüzden konuştuklarımız sadece kendi fikrimiz olarak kalır gider.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    ben olamazsam o olsun, bu olmasın olayı falan tamamen taraftarın uydurmasıdır, taraftarın bazıları böyle, bazıları şöyle der. bugün lig tv izliyorum, Beşiktaşlı bir taraftar 'benim ikinci takımım Fernerbahçe, Trabzon olmasın Fenerbahçe olsun.' diyor mesela, böyle düşünen Beşiktaşlı var desek inanmazlar. veya da kendimizden örnek veririsek, misal yine Bursaspor Trabzonspor arasında kanlı bıçaklı taraftar da var, anadolu kardeşliği diyen taraftarda. Taraftarların beklentileri ve ilgileri farklıdır. Bu olabilirde.. Ama sahaya çıkan takım kenetlidir ve tek amacı vardır. O yüzden konuştuklarımız sadece kendi fikrimiz olarak kalır gider.
    Emin ol bunu sadece taraftarlar istemez.Başkanlarda yöneticilerde ister.

Sonuçta Galatasaray'ın bu ligde ki asıl rakibi kimdir ? - Fenerbahçe

Trabzonspor Şampiyon olsa veya Bursaspor şampiyon olsa Galatasaray'a ne kaybettirir hiç birşey.Ama bir Fenerbahçe şampiyon olursa Galatasaray'a ne kaybettirir çok şey.O yüzden klupler içinde bu böyledir taraftarlar içinde.Boşuna bu ülkede 3 büyük var denmiyor.Trabzonspor ve Bursa her ne kadar Şampiyonluk alsalar bile asla 4. veya 5. büyük olmadılar bu 3 takım için olmayacaklarda.O yüzden Trabzon Bursa Antep Kasımpaşa Diyarbakır Rize Ordu Bayburt Siirt kimin şampiyon olduğu önemli değildir rakibin şampiyon olmadıktan sonra.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri