Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 32.00%
  • Trabzonspor kazanır

12 48.00%
  • Berabere biter

5 20.00%
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: Galatasaray - Trabzonspor [28. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Biz tek siz hepiniz sadece bir masaldır, buna gerçekten inanmanız beni şaşırtıyor. Yada birkaç seni öncesinde Sivassporu destekleyenler, yada geçen sene Beşiktaş diye bağıran Fenerbahçeliler gerçekten Fenerbahçeli değiller.
    Ben inanıyorum o olaya ama tartışması çok uzun sürer.

Benim anlamadığım bir ittifak düşüncesiyle -doğru yanlış orası ayrı bir konu-,2-3 kişinin şampiyon olduğunu sanıp Beşiktaş diye bağırması nasıl karıştırılabiliyor.Orada kimse Beşiktaş şampiyon oldu diye bağırmıyordu çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben inanıyorum o olaya ama tartışması çok uzun sürer.

Benim anlamadığım bir ittifak düşüncesiyle -doğru yanlış orası ayrı bir konu-,2-3 kişinin şampiyon olduğunu sanıp Beşiktaş diye bağırması nasıl karıştırılabiliyor.Orada kimse Beşiktaş şampiyon oldu diye bağırmıyordu çünkü.
    Hadi bunda haklısın diyelim; bizimle Sivasspor çekişirken Fenerbahçelilerin büyük kısmı Sivasspor'u desteklemiyormuydu çeşitli sebeplerle ? Bülent Uygun, Anadoludan şampiyon çıksın vs vs. Bence siz kendinizi üstün göstermek için bu tarz bir şey ortaya koyuyorsunuz, her takım kendi işine bakar. Ortada bir kısır döngü var, çözülecek gibi gözükmüyor. Fenerbahçelilerin biz tek siz hepiniz yaklaşımına karşılık bizlerde de antipati ile birlikte şöyle bir algı oluşuyor, sizin bu tavrınız olmasa böyle bir durum olur mu ? Şahsen ben pek ihtimal vermiyorum.

Ayrıca, elbette herkes tuttuğu takım şampiyon olsun istiyor. Önemli olan kendi takımının başarısı. Çünkü kişiyi gerçekten sevindiren budur. Ama şöyle de bir gerçek var, bir Galatasaraylı kendisi şampiyon olamıyorsa, Fenerbahçe yada Beşiktaş yerine başka bir takımın şampiyon olmasını isteyebilir içinden ve bu çok normaldir, çünkü ortada yıllardan beri gelen bir rekabet söz konusu. En basit örneği lig biter senin takımın şampiyon değilse ertesi gün okula gidersin karşı takımdan arkadaşın sevinir, e sende bu duruma bayılmazsın. Aynı şey Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar içinde geçerlidir bence. Bazıları gerçekten umursamıyor olabilir, onlara da saygı duymak ve inanmak gerek.

Taraftarın bu durumu, Galatasaray takımına yansımaz, ne futbolcu ne yönetim böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmez. Zaten takım ölmüş ağlayanı yok. Şu anda normal olan mağlup olmamız.

Mesaj Yetkileri