Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
Galatasaray kazanır
-
Trabzonspor kazanır
-
Berabere biter
-
Arkadaşlar, bırakın 10 Galatasaray taraftarını, bütün Galatasaray taraftarı aynısını istese "derin Galatasaray" dediğimiz Galatasaray kongresi, Galatasaray'ı yöneten asıl güç buna müsade etmez. Galatasaray'ı trübünlerin yönettiğini ne zaman gördünüz? 2 sene önce Cemal Nalga skandalı oldu, geçen haftaların olaylı Mali Kurulu'nda aradan geçen onca zamandan sonra halen Adnan Polat dönemine yönelik en büyük eleştiriler bu konuyla ilgili yapıldı. Herkes unuttu, divan kurulu unutmamış, halen elleri yönetimin yakasında... Teamüllerin ne kadar canlı olduğunu örneklendirmek için söylüyorum.
Bu ülkede bile bile yenilmeyeceğinden şahsen emin olduğum iki takım vardır: Fenerbahçe ve Galatasaray. Onlar hakkında "satın alıyorlar" denir ama asla "satıldılar" denmez. Kısacası, onlar belki satın almıştır ama asla satılmaz, satılmamıştır. Bugüne kadar böyle birşey duyulmadı, söylenmedi. Bu sebeple kalan 7 maç içinde sahaya çıkıp en can-ı yürekten oynayacak takım kesinlikle Galatasaray'dır. Fakat şu anda Galatasaray o kadar kötü vaziyette ki, Bank Asya'da bile maç kazanamayacak durumda... Yani Trabzon'dan puan alması mucize... Ama asla ve asla bilerek yenilmezler.
Galatasaray taraftarı elbette Fener olacağına Trabzon olsun der. Fenerbahçe taraftarı da çoğunluk aynısını diyebilir. (Hoş, bana kalsa ben her sene ve her branşta sadece ve sadece Galatasaray'la yarışmak isterim. Ya biz olalım, ya onlar... Onları geçip şampiyon olmanın keyfi başkadır. Çünkü benim esas rakibim, gerçek rakibim Galatasaray'dır.)
Mesaj Yetkileri