Originally Posted by
eXcitinG
5-6 ay mı ? Juventus un davası 5 yıLdır sürüyor. HaLa ne oLacağı beLLi değiL. Zaten bu kadar süre geçtikten sonra veriLEn kararın ben doğruLuğunu kabuL etmem. Zamanında soruşturmayı yürüten ve karar veren kişiLer ne dediyse, sonuç o dur bence. Daha sonra dava açıLması, biLmem ne feLan ben bunLarı kabuL etmem. O süreçte davaya bakan avukatLar değişiyor, savcı değişiyor, hakim değişiyor, herkes değişiyor. O yüzden şimdi veriLen karar doğrudur bence. Eğer Fenerbahçe şike yapmıştır derLerse ve 3 yıL sonra açıLan davaLar biLmem ne iLe bu düşürüLürse ben yine şike yapmıştır derim. Ama şimdi şike yapmamıştır derLerse ve 3 yıL sonra soruşturma derinLeştiriLip şike yapmıştır derLerse yine şike yapmamışLardır derim.
Sonuç olumlu veya olumsuz olsun fark etmez. Senin için abi Fenerbahçe Şike yapmıştır. Bu da benim tezim. Ve bir çok arkadaş içinde bu böyle. Ben bizzahiti bir çok fenerbahçeli renkdaşımın savunduğunu savunmakla kendimi borçlu görüyorum. Henüz belli olmadığı için ben kulübüme desteğimi vereceğim. Sonucunda bana elle tutulur deliller verirlerse kabullenip bizi buraya sürükleyenlere tepkimi göstereceğim.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !