süper toto süper ligde takımların ve oyuncuların şu ana kadar ki performaslarını göz önüne alacak olursak;
burak yılmaz ve webom'un özellikleri kesinlikle yükseltilmeli
Özelliklerin artışını geçtiğimiz sezona göre yapıyoruz. Yani kriterimiz 2010-2011 sezonudur. Oyun çıktıktan sonra yapılan güncellemelerde yeni sezonu kıstas alacağız...
I'm back...
Türkiye'de
Burak Yılmaz,
Recep Onur Kıvrak,
Giray Kaçar,
Egemen Korkmaz,
Selçuk İnan,
Yiğit Gökoğlan,
Orhan Şam,
Gökay İravul,
Serdar Kesimal,
Mert Günok,
Cenk Gönen,
Alper Potuk.
aklıma gelen ilk isimler.
Özellikle Burak Yılmaz ve Gökay İravul'da artış bekliyorum.
Necip ile birlikte Gökay gelecekte Türkiye milli takımının ortasahasını oluşturabilecek kapasiteye sahipler.
İsmail Köybaşı.
gökhan gönül-alex -arda'nın gelişmesini isteyenleri anlamıyorum. zaten türkiye ligine göre çok iyi yapılıyo. hele gökhan gönülü juventus milanda rahatlıkla oynatılacak bi profili var. driblingi 20 olsunmu istiyosunuz anlamıyorumki.
türk futbolcuların bi kaçı dışındaki hepsinin profili gerçekçi.
Sonuçta bizimkiler içerde kral, dundee united'e karşı kuzu kesiliyolar.gerçek güç(süzlük)eri orda belli oluyo.
Alexin profili fm 11 de düşürülmüştü 10 da daha iyiydi geçen seneki performansını göz önüne alırsak muhakkak artış olmalı.Yaşı önemli değil CA 165-169 yapılabilir ama PA sı yıllar geçtikçe düşer
Gökhan Gönül beklenene göre çok vasat oyunda profili Türkiye ligi için iyi diğer ligleri kaldıramıyor Gökhanın kalitesi tartışmasız yükseltilmeli.
burak yılmaz,volkan demirel,gökhan gönül,cenk gönen,arda turan,cenk tosun
Umarım ss koymamda bir sakınca yoktur.
![]()
oyundaki oyuncu puanlaması yani 1 den 10 a kadar olan sınıflandırma sistemi nasıl bi meretse, Lorik Cana galatasarayda oynarken ortalama bir oyuncuyken,mevkisine göre puanı 100 üzerinden 74-75 iken,bir başka oyunda son transferlerden sonra aynı adam lazio da 80 puanın üzerinde oldu.dışarıda yıldız olan adam türkiyeye gelince havası kaçan balon gibi sönüyor mu yahu? quaresma oyundaki en iyi sağ kanatlardan biriydi beşiktaşa geldikten sonra özellikleri anormal bi şekilde düştü.her oyunumda angel di maria'yı benficadan 8-9 milyon dolara alıyordum,real madride transfer oldu artık alamam diyordum ki adamın özellikleri eskisinden düşük.
bi adamın koşu puanı 17 ise 17 dir,oyundan oyuna bu değişmemeli,belki potansiyeli piyango olabilir ama mevcut özelliklerinin değişmesi mantıksız geliyor bana.
şu oyuncunun özelliği artsın diye özellikle belirteceğim bir oyuncu yok.Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların özellikleri düşürülmesin yeterli.
gokhan gonul necip uysal veli kavlak almeida tiago alcantara pedro burak yılmaz,cenk gönen cenk tosun
Heh...
Quaresma'nin ozelliklerini dusuren biz degildik. Aksine, Italyanlar dusurdu ve biz, siz bu dusmus ozellikleri gormeden, yukselttik.
Oyuncular havasi kacan balon gibi dusmuyor Turkiye'ye gelince. Aksine, Turkiye'ye gelmelerinin nedeni, bir onceki sezon havasi kacan balon olmalari. Bazilari bunlar gelince yonetim buyuk is yapti, muthis oyuncu aldi diyor ama aslinda bize gelen buyuk isimli oyuncular genelde kendi liglerinde yeterli olmayip, bizim ligimize surgune yollanan oyuncular. Zaten cogunun da surgune neden yollandiklari bir sure sonra ortaya cikiyor.
Al sana Italyanlarin Quaresma degerlendirmesi ile bizim Quaresma degerlendirmemiz.
Code:Italyan Turk Acceleration 16 16 Agility 17 16 Balance 8 14 Inj. Proneness 5 8 Jumping 8 8 Pace 15 16 Stamina 13 14 Strength 9 11 Aggression 10 13 Anticipation 11 11 Bravery 10 13 Composure 8 10 Concentration 10 8 Consistency 8 8 Decisions 8 9 Dirtiness 10 17 Flair 19 19 Imp. Matches 10 10 Influence 5 5 Movement 16 15 Positioning 8 4 Teamwork 6 3 Vision 15 13 Work Rate 11 9 Corners 14 15 Crossing 16 16 Dribbling 17 17 Finishing 12 11 First Touch 13 15 Free Kicks 13 14 Heading 7 7 Long Shots 13 15 Long Throws 6 7 Marking 6 5 Passing 13 11 Penalties 14 14 Tackling 4 4 Technique 19 19 Left Foot 8 13 Right Foot 20 20 CA 140 150
İtalya araştırma ekibinden çok çok daha iyi iş çıkarttığınızı düşünüyorum ama Quaresma'nın dirtiness 17 çok fazla bence. En fazla 12-13 olmalıydı.
hiçbişey beklemiyorum..
araştırmacılar resmen dalga geçiyor bizle.
Arkadaşlar bence Kayserispor'lu Faslı oyuncu Nordin Amrabat'ın performansı yüksek olmalı bence asist kralı olmalı bakarsanız : Beşiktaş 0 : - : 2 Kayserispor maçında hem harika bir futbol ortaya koydu hemde 2 asist yaptı daha ne olsun bence performansı dahada iyi olacaktır bu oyuncunun.
2011 de amrabat gayet iyiydi..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Necip zaten şu anda bile kendini kanıtlamış bir oyuncu. Alper ise genç milli takımlarda önemli işlere imza atmış. Ama Gökay'ı da unutmamak gerek. Kim ne derse desin Fenerbahçe orta sahasında sırıtmadan oynayabilen bir oyuncudur Gökay. 2012de ki profilini ve gelişimini daha üst düzey bekliyorum.
Eğer Gökay bu sene süreklilik kazanırsa ve üstüne bir şeyler koymaya devam ederse 2012de değilde 2013te gereken artışı alacağını düşünüyorum.
eto'o bitmiş.
@elastik
Alper Potuk'u 2 defa izlemeden yorum yapmışsınız yazık. Sizin için lig zaten İstanbul'dan ibaret. Hem böyle bir görüşe sahipsiniz hemde bizleri eleştiriyorsunuz...
Açık konuşayım şu an Gökay Alper'in yanına yaklaşamaz ve yaklaşamıyoda zaten.He 2-3 sezon sonra ne olur orasını bilmem.
I'm back...
Amrabat bu sezon Fenerbahçe'ye karşı da çok iyi oynamıştı.Bencillik sorunu var kendisinde.Yoksa yetenekleri bu ligin çok üstünde.Zihinsel özellikleri düşük bir oyuncu sanıyorum oyunda da bilmiyorum bakmadım ama öyledir diye tahmin ediyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
----------------------------------
Arkadaşlar bakın ben ne demiştim ?
Oyuncu gözlemim iyidir Galatasray İlgileniyor bu oyuncuyla büyük ihtimal devre arasında alacaktır.
İnternet ve haber sitelerine bakın Amrabat Galatasaray diye .
İnşallah oyunda iyidir Amrabat .