Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 87 arası toplam 87 sonuç

Konu: Fm 2012'de özelliklerinin artmasını beklediğiniz oyuncular

Quote Originally Posted by burc ugur View Post
    Bana göre bu oyuncular en azından Türkiye Ligi'nde yetenekleri üst düzey olmalıdır diye düşünüyorum.

Umarım Turksportal.Net ekibi SIGames'e iletir en azından hepsini olmasa bile benim gibi düşündükleri futbolcuları.

Burak Yılmaz Trabzonspor AŞ
    Adrian Mierzejewski Trabzonspor AŞ
    Ricardo Quaresma Beşiktaş AŞ
    Marcio Mert Nobre Mersin İdman Yurdu
    Beto Mersin İdman Yurdu
    Yannick Kamanan Mersin İdman Yurdu
    Steven Cernat Kardemir Karabükspor
    Ergün Teber Kardemir Karabükspor
    Simon Zenke Samsunspor
    Yoseph Yobo Fenerbahçe SK
    Fernando Muslera Galatasaray AŞ
    Necati Ateş Antalyaspor AŞ
    Pierre Webom İstanbul Büyükşehir Belediyespor
    Bogdan Stancu Orduspor
    Emmanuel Culio Orduspor
    Morten Nicolas Rasmussen Sivasspor
    stancu yükselsin mi ben mi yanlış görüyorum?

süper toto süper ligde takımların ve oyuncuların şu ana kadar ki performaslarını göz önüne alacak olursak;
    burak yılmaz ve webom'un özellikleri kesinlikle yükseltilmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Özelliklerin artışını geçtiğimiz sezona göre yapıyoruz. Yani kriterimiz 2010-2011 sezonudur. Oyun çıktıktan sonra yapılan güncellemelerde yeni sezonu kıstas alacağız...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye'de

Burak Yılmaz,
    Recep Onur Kıvrak,
    Giray Kaçar,
    Egemen Korkmaz,
    Selçuk İnan,
    Yiğit Gökoğlan,
    Orhan Şam,
    Gökay İravul,
    Serdar Kesimal,
    Mert Günok,
    Cenk Gönen,
    Alper Potuk.

aklıma gelen ilk isimler.

Özellikle Burak Yılmaz ve Gökay İravul'da artış bekliyorum.
    Necip ile birlikte Gökay gelecekte Türkiye milli takımının ortasahasını oluşturabilecek kapasiteye sahipler.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İsmail Köybaşı.

gökhan gönül-alex -arda'nın gelişmesini isteyenleri anlamıyorum. zaten türkiye ligine göre çok iyi yapılıyo. hele gökhan gönülü juventus milanda rahatlıkla oynatılacak bi profili var. driblingi 20 olsunmu istiyosunuz anlamıyorumki.
    türk futbolcuların bi kaçı dışındaki hepsinin profili gerçekçi.
    Sonuçta bizimkiler içerde kral, dundee united'e karşı kuzu kesiliyolar.gerçek güç(süzlük)eri orda belli oluyo.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Alexin profili fm 11 de düşürülmüştü 10 da daha iyiydi geçen seneki performansını göz önüne alırsak muhakkak artış olmalı.Yaşı önemli değil CA 165-169 yapılabilir ama PA sı yıllar geçtikçe düşer

Gökhan Gönül beklenene göre çok vasat oyunda profili Türkiye ligi için iyi diğer ligleri kaldıramıyor Gökhanın kalitesi tartışmasız yükseltilmeli.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

burak yılmaz,volkan demirel,gökhan gönül,cenk gönen,arda turan,cenk tosun

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Umarım ss koymamda bir sakınca yoktur.

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Umarım ss koymamda bir sakınca yoktur.

bekledğm bi profil.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SkyCaptain View Post
    Necip ile birlikte Gökay gelecekte Türkiye milli takımının ortasahasını oluşturabilecek kapasiteye sahipler.
    Necip ile Alper demek cok daha dogru olur bence.

Fakat bu ikisini de gececek kalitede oyuncularin Alman alt yapilarinda oldugundan suphem yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

oyundaki oyuncu puanlaması yani 1 den 10 a kadar olan sınıflandırma sistemi nasıl bi meretse, Lorik Cana galatasarayda oynarken ortalama bir oyuncuyken,mevkisine göre puanı 100 üzerinden 74-75 iken,bir başka oyunda son transferlerden sonra aynı adam lazio da 80 puanın üzerinde oldu.dışarıda yıldız olan adam türkiyeye gelince havası kaçan balon gibi sönüyor mu yahu? quaresma oyundaki en iyi sağ kanatlardan biriydi beşiktaşa geldikten sonra özellikleri anormal bi şekilde düştü.her oyunumda angel di maria'yı benficadan 8-9 milyon dolara alıyordum,real madride transfer oldu artık alamam diyordum ki adamın özellikleri eskisinden düşük.

bi adamın koşu puanı 17 ise 17 dir,oyundan oyuna bu değişmemeli,belki potansiyeli piyango olabilir ama mevcut özelliklerinin değişmesi mantıksız geliyor bana.

şu oyuncunun özelliği artsın diye özellikle belirteceğim bir oyuncu yok.Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların özellikleri düşürülmesin yeterli.

gokhan gonul necip uysal veli kavlak almeida tiago alcantara pedro burak yılmaz,cenk gönen cenk tosun

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by pappi View Post
    oyundaki oyuncu puanlaması yani 1 den 10 a kadar olan sınıflandırma sistemi nasıl bi meretse, Lorik Cana galatasarayda oynarken ortalama bir oyuncuyken,mevkisine göre puanı 100 üzerinden 74-75 iken,bir başka oyunda son transferlerden sonra aynı adam lazio da 80 puanın üzerinde oldu.dışarıda yıldız olan adam türkiyeye gelince havası kaçan balon gibi sönüyor mu yahu? quaresma oyundaki en iyi sağ kanatlardan biriydi beşiktaşa geldikten sonra özellikleri anormal bi şekilde düştü.her oyunumda angel di maria'yı benficadan 8-9 milyon dolara alıyordum,real madride transfer oldu artık alamam diyordum ki adamın özellikleri eskisinden düşük.

bi adamın koşu puanı 17 ise 17 dir,oyundan oyuna bu değişmemeli,belki potansiyeli piyango olabilir ama mevcut özelliklerinin değişmesi mantıksız geliyor bana.

şu oyuncunun özelliği artsın diye özellikle belirteceğim bir oyuncu yok.Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların özellikleri düşürülmesin yeterli.
    Heh...

Quaresma'nin ozelliklerini dusuren biz degildik. Aksine, Italyanlar dusurdu ve biz, siz bu dusmus ozellikleri gormeden, yukselttik.

Oyuncular havasi kacan balon gibi dusmuyor Turkiye'ye gelince. Aksine, Turkiye'ye gelmelerinin nedeni, bir onceki sezon havasi kacan balon olmalari. Bazilari bunlar gelince yonetim buyuk is yapti, muthis oyuncu aldi diyor ama aslinda bize gelen buyuk isimli oyuncular genelde kendi liglerinde yeterli olmayip, bizim ligimize surgune yollanan oyuncular. Zaten cogunun da surgune neden yollandiklari bir sure sonra ortaya cikiyor.

Al sana Italyanlarin Quaresma degerlendirmesi ile bizim Quaresma degerlendirmemiz.

Code:
                   Italyan      Turk
    Acceleration        16        16
    Agility             17        16
    Balance              8        14
    Inj. Proneness       5         8
    Jumping              8         8
    Pace                15        16
    Stamina             13        14
    Strength             9        11

Aggression          10        13
    Anticipation        11        11
    Bravery             10        13
    Composure            8        10
    Concentration       10         8
    Consistency          8         8
    Decisions            8         9
    Dirtiness           10        17
    Flair               19        19
    Imp. Matches        10        10
    Influence            5         5
    Movement            16        15
    Positioning          8         4
    Teamwork             6         3
    Vision              15        13
    Work Rate           11         9

Corners             14        15
    Crossing            16        16
    Dribbling           17        17
    Finishing           12        11
    First Touch         13        15
    Free Kicks          13        14
    Heading              7         7
    Long Shots          13        15
    Long Throws          6         7
    Marking              6         5
    Passing             13        11
    Penalties           14        14
    Tackling             4         4
    Technique           19        19

Left Foot            8        13
    Right Foot          20        20

CA                 140       150

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

İtalya araştırma ekibinden çok çok daha iyi iş çıkarttığınızı düşünüyorum ama Quaresma'nın dirtiness 17 çok fazla bence. En fazla 12-13 olmalıydı.

hiçbişey beklemiyorum..

araştırmacılar resmen dalga geçiyor bizle.

Arkadaşlar bence Kayserispor'lu Faslı oyuncu Nordin Amrabat'ın performansı yüksek olmalı bence asist kralı olmalı bakarsanız : Beşiktaş 0 : - : 2 Kayserispor maçında hem harika bir futbol ortaya koydu hemde 2 asist yaptı daha ne olsun bence performansı dahada iyi olacaktır bu oyuncunun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

2011 de amrabat gayet iyiydi..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

eLastik Misafir

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Fakat bu ikisini de gececek kalitede oyuncularin Alman alt yapilarinda oldugundan suphem yok.
    Hangi alper ?

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by eLastik View Post
    Hangi alper ?
    Alper Potuk büyük ihtimal.

Ben İsmail Köybaşı'ndan bir artış bekliyorum

eLastik Misafir

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Haklısın Gökay Fenerde oluduğu artmaması lazım onun yerine Alper artsın

Necip zaten şu anda bile kendini kanıtlamış bir oyuncu. Alper ise genç milli takımlarda önemli işlere imza atmış. Ama Gökay'ı da unutmamak gerek. Kim ne derse desin Fenerbahçe orta sahasında sırıtmadan oynayabilen bir oyuncudur Gökay. 2012de ki profilini ve gelişimini daha üst düzey bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer Gökay bu sene süreklilik kazanırsa ve üstüne bir şeyler koymaya devam ederse 2012de değilde 2013te gereken artışı alacağını düşünüyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

@elastik

Alper Potuk'u 2 defa izlemeden yorum yapmışsınız yazık. Sizin için lig zaten İstanbul'dan ibaret. Hem böyle bir görüşe sahipsiniz hemde bizleri eleştiriyorsunuz...

Açık konuşayım şu an Gökay Alper'in yanına yaklaşamaz ve yaklaşamıyoda zaten. He 2-3 sezon sonra ne olur orasını bilmem.
    I'm back...

Arkadaşlar bence Kayserispor'lu Faslı oyuncu Nordin Amrabat'ın performansı yüksek olmalı bence asist kralı olmalı bakarsanız : Beşiktaş 0 : - : 2 Kayserispor maçında hem harika bir futbol ortaya koydu hemde 2 asist yaptı daha ne olsun bence performansı dahada iyi olacaktır bu oyuncunun.
    Yapma etme abim, Amrabat iyi topçuda bir maçtan bakılacak şeymi o Allah aşkına

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Amrabat bu sezon Fenerbahçe'ye karşı da çok iyi oynamıştı.Bencillik sorunu var kendisinde.Yoksa yetenekleri bu ligin çok üstünde.Zihinsel özellikleri düşük bir oyuncu sanıyorum oyunda da bilmiyorum bakmadım ama öyledir diye tahmin ediyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

----------------------------------

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Yapma etme abim, Amrabat iyi topçuda bir maçtan bakılacak şeymi o Allah aşkına
    Quote Originally Posted by futureless View Post
    Amrabat bu sezon Fenerbahçe'ye karşı da çok iyi oynamıştı.Bencillik sorunu var kendisinde.Yoksa yetenekleri bu ligin çok üstünde.Zihinsel özellikleri düşük bir oyuncu sanıyorum oyunda da bilmiyorum bakmadım ama öyledir diye tahmin ediyorum.
    Arkadaşlar bakın ben ne demiştim ?
    Oyuncu gözlemim iyidir Galatasray İlgileniyor bu oyuncuyla büyük ihtimal devre arasında alacaktır.
    İnternet ve haber sitelerine bakın Amrabat Galatasaray diye .
    İnşallah oyunda iyidir Amrabat .

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri