1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Fm 2012'de özelliklerinin artmasını beklediğiniz oyuncular

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

oyundaki oyuncu puanlaması yani 1 den 10 a kadar olan sınıflandırma sistemi nasıl bi meretse, Lorik Cana galatasarayda oynarken ortalama bir oyuncuyken,mevkisine göre puanı 100 üzerinden 74-75 iken,bir başka oyunda son transferlerden sonra aynı adam lazio da 80 puanın üzerinde oldu.dışarıda yıldız olan adam türkiyeye gelince havası kaçan balon gibi sönüyor mu yahu? quaresma oyundaki en iyi sağ kanatlardan biriydi beşiktaşa geldikten sonra özellikleri anormal bi şekilde düştü.her oyunumda angel di maria'yı benficadan 8-9 milyon dolara alıyordum,real madride transfer oldu artık alamam diyordum ki adamın özellikleri eskisinden düşük.

bi adamın koşu puanı 17 ise 17 dir,oyundan oyuna bu değişmemeli,belki potansiyeli piyango olabilir ama mevcut özelliklerinin değişmesi mantıksız geliyor bana.

şu oyuncunun özelliği artsın diye özellikle belirteceğim bir oyuncu yok.Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların özellikleri düşürülmesin yeterli.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by pappi View Post
    oyundaki oyuncu puanlaması yani 1 den 10 a kadar olan sınıflandırma sistemi nasıl bi meretse, Lorik Cana galatasarayda oynarken ortalama bir oyuncuyken,mevkisine göre puanı 100 üzerinden 74-75 iken,bir başka oyunda son transferlerden sonra aynı adam lazio da 80 puanın üzerinde oldu.dışarıda yıldız olan adam türkiyeye gelince havası kaçan balon gibi sönüyor mu yahu? quaresma oyundaki en iyi sağ kanatlardan biriydi beşiktaşa geldikten sonra özellikleri anormal bi şekilde düştü.her oyunumda angel di maria'yı benficadan 8-9 milyon dolara alıyordum,real madride transfer oldu artık alamam diyordum ki adamın özellikleri eskisinden düşük.

bi adamın koşu puanı 17 ise 17 dir,oyundan oyuna bu değişmemeli,belki potansiyeli piyango olabilir ama mevcut özelliklerinin değişmesi mantıksız geliyor bana.

şu oyuncunun özelliği artsın diye özellikle belirteceğim bir oyuncu yok.Türkiye'ye gelen yabancı oyuncuların özellikleri düşürülmesin yeterli.
    Heh...

Quaresma'nin ozelliklerini dusuren biz degildik. Aksine, Italyanlar dusurdu ve biz, siz bu dusmus ozellikleri gormeden, yukselttik.

Oyuncular havasi kacan balon gibi dusmuyor Turkiye'ye gelince. Aksine, Turkiye'ye gelmelerinin nedeni, bir onceki sezon havasi kacan balon olmalari. Bazilari bunlar gelince yonetim buyuk is yapti, muthis oyuncu aldi diyor ama aslinda bize gelen buyuk isimli oyuncular genelde kendi liglerinde yeterli olmayip, bizim ligimize surgune yollanan oyuncular. Zaten cogunun da surgune neden yollandiklari bir sure sonra ortaya cikiyor.

Al sana Italyanlarin Quaresma degerlendirmesi ile bizim Quaresma degerlendirmemiz.

Code:
                   Italyan      Turk
    Acceleration        16        16
    Agility             17        16
    Balance              8        14
    Inj. Proneness       5         8
    Jumping              8         8
    Pace                15        16
    Stamina             13        14
    Strength             9        11

Aggression          10        13
    Anticipation        11        11